Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Nyertünk! A defense király volt. Egy TDt kaptak, de az is egyetlen hossssszú play volt. Cruz lefutotta Robinsont és ennyi.A ST megint egy blokkolt puntot összebénázott, de ezen kívül Colquitt és Succop hozták a magas szintet. DexMex egy 89 yardos PR TDt is bemutatott, amit mindenképp érdemes megnézni, annyira ügyes volt.
Jamaal mutatott megint szép dolgokat, de nehéz dolga van az új power blocking mögött. McGrath (TE) nem tudjuk ki, de jól játszik. Alex továbbra is inkább fut, kevésbé dob jól. Picket is dobott kettőt. Nem lesz ez így jó. Eddig legalább nem adta el. Bár TDt is dobott hármat, meg pontosságban hozta a minimumot alulról. Eléggé kilátástalan ez így összességében, hogy se a futás se a passz nem megy.
4-0, ez a lényeg, nem hittem volna.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Én győzelmet várok, de vereségre számítok. Az utóbbi meccseken voltak olyan játékok, ahol csak a passz hosszán múlott, hogy a WR nem kapta el a labdát és hát tegyük a szívünkre a kezünket, alaposan benne van a pakliban pár monster play ellenünk, főleg, ha ilyen WR gárdával kell szembenéznünk. Ráadásul Iláj nem a beszari, biztonsági játékot játszó QB, bevállalós, merész, így pár szép hosszú passz ki is néz ellenünk ma este... A pick is benne van persze ilyenkor, de szerintem ma szétszedik a passzokkal a védelmünket. Csak azt remélem, Justin "Sack-machine" Houston leszed pár skalpot Ilájról ma is, tovább erősítve vezető posztját sack-ek tekintetében a ligában.Azért Go Chiefs!
több mint 11 éve
Inaktívak:Kansas City Chiefs
G Jeff Allen
QB Tyler Bray
TE Anthony Fasano
CB Brandon Flowers
DT Jaye Howard
G Rishaw Johnson
TE Travis Kelce
New York Giants
C David Baas
DT Johnathan Hankins
QB Ryan Nassib
TE Adrien Robinson
G Chris Snee
SAF Cooper Taylor
CB Corey Webster
több mint 11 éve
Jenkins nagyon későn érkezett a csapathoz. Volt már pályán, de garbage timeban. A pár passzból ami felé ment, sztem egyet kapott el.ulpianusaz oké, láttam én😊 de legalább hazudjanak, hogy mennyire jó és milyen jól halad a beilleszkedése (ahogy s zokták ezt mindenhol), de még ilyenek sincsenek😊
több mint 11 éve
Jenkins nagyon későn érkezett a csapathoz. Volt már pályán, de garbage timeban. A pár passzból ami felé ment, sztem egyet kapott el.
több mint 11 éve
Mindenki a Chiefst tartja esélyesnek, ami engem meglep. A Giants borzasztó formában kezdett, ám ettől még sokkal jobb csapat. Örökké nem bénázhatnak. Ezt ők pontosan tudják.attól félek, hogy a giants-nél most szakad el az a bizonyos dolog és nagy verést kapunk, azért az agresszív védekezésünkben bármikor benne vannak a benyelt nagy játékok és ha eli-ék összekapják magukat, akkor simán benne van egy nagy verés is, mert az offense az eddig ha nem is katasztrófa, de azért a közepest nem üti meg, kiszámítható a futásunk, semmi kreatív playhívás, mélységi(10yard feletti....(!!!)) passzjáték nulla(tényleg, mi van aj jenkins-el?mert semmi hír róla, legalább valami bullshit nyilatkozat lenne róla, hogy mennyire elégedettek vele😊), nem tudunk mit kezdeni a jobbnél jobb mezőnypoziciókkal sem, kiváncsi vagyok mi lesz ma
Flowers ha nem játszik, vagy sérülten játszik megint, az nem jó. Mert láttuk, hogy így alig ér valamit jobb célszeméllyel szemben. Dez Bryant simán lejátszotta a pályáról. És ha valahol, akkor CB poszton semmiféle normális cserénk nincs.
Lássuk be, az offense gyenge eddig. A támadófal még okés, de egyébként nem futunk, így Jamaal hiába jó. Alex pedig nem dob 20 yard fölé, és úgy egyáltalán nem dob néha. Annyira vigyáz a labdára, (ami jó) hogy nem is adja oda senkinek (ami rossz). A liga legrosszabb öt csapata közt vagyunk. Ezen mindenképp változtatni kell. Vagy fussunk, ne csak short yardnál belül, mikor mindenki tudja. Ez persze csak álom, Reid ezt kérdésként sem érti, nem hogy ez lenne a válasz. Vagy akkor passzoljunk jobban. Sajnos TE nincs, de attól még lehetne. Bowe alig kap labdákat, Jamaalt tömik passzokkal. DexMex, Hemingway, és Avery is bizonyította, hogy képesek hozni yardokat.
Alex statjai igazából elfogadhatóak, ami már sokkal jobb, mint Cassel botrányos játéka volt. De az run heavy volt, itt most passzra épül minden, és ahhoz képest ez kevés. Nem lehet arra várni, hogy Hali TDt szerez megint, vagy Flowers. Berry is szerzett 3 picket múlt héten, jó hogy egyiket legalább megadta a zebracsapat. De akkor sem a védők dolga ez.ulpianus
több mint 11 éve
Nekem inkább azt jelenti, hogy a hajszál híján megnyert két meccsünk, két közepes ellenféllel szemben, meg egy sima győzelem a mindenkinek mélyre hajoló, szappant kereső Jax ellen még inkább érdekes, ha mindennek össze kellett jönni ehhez is.
több mint 11 éve
Érdekes statisztikát találtam egy másik topicban. Labdaeladások idén. Első a Chiefs (+9), utolsó a Giants(-9). Ez azért pár dolgot megmagyaráz.ez azt jelenti, hogy ma mi adjuk el a labdákat és a giants meg szerez😊
www.sportingcharts.com/nfl/stats/team-turnover-differential-statistics/2013/ulpianus
több mint 11 éve
Érdekes statisztikát találtam egy másik topicban. Labdaeladások idén. Első a Chiefs (+9), utolsó a Giants(-9). Ez azért pár dolgot megmagyaráz.www.sportingcharts.com/nfl/stats/team-turnover-differential-statistics/2013/
több mint 11 éve
Mindenki a Chiefst tartja esélyesnek, ami engem meglep. A Giants borzasztó formában kezdett, ám ettől még sokkal jobb csapat. Örökké nem bénázhatnak. Ezt ők pontosan tudják.Flowers ha nem játszik, vagy sérülten játszik megint, az nem jó. Mert láttuk, hogy így alig ér valamit jobb célszeméllyel szemben. Dez Bryant simán lejátszotta a pályáról. És ha valahol, akkor CB poszton semmiféle normális cserénk nincs.
Futás ellen eddig jók vagyunk, Shady király, ő jó volt egyedül. Vick nem tervezett behalt passzjátékba rohant két pánikfutását én nem tartom futójátéknak. Az benne van, azt bárki ellen meg lehet tenni, de inkább jelenti, hogy jó a védelem, mint hogy jó a futás, bármilyen fura ez. Mikor nincs célpont, akkor lehet kacskaringózni, és néha belehal a QB is, túl veszélyes. Mégis többnyire ilyen meccsen alig termel pontot a offense.
És ez sajnos igaz Alex Smith egyre gyakoribbá váló rohanásaira. Jó ez, tetszik, jobb mint puntolni. De mikor ezt látom, mindig aggódok, hogy nem lesz itt sok passzolt yard és TD megint. Néha bejön ez a negyedik szándékos nem profi játék, de ezzel inkább egyetemi meg középsuli szinten lehet Johnny focizni, NFLben kevésbé. Passzolni akkor is kell valamilyen elfogadható szinten, hogy ezzel nyerj, ha életed napját futod QBként. Persze ott a mázlifaktor, meg az ellenfél egységeinek bénázása a labda minden oldalán, de ne ezekre épüljön egy offense plan.
Lássuk be, az offense gyenge eddig. A támadófal még okés, de egyébként nem futunk, így Jamaal hiába jó. Alex pedig nem dob 20 yard fölé, és úgy egyáltalán nem dob néha. Annyira vigyáz a labdára, (ami jó) hogy nem is adja oda senkinek (ami rossz). A liga legrosszabb öt csapata közt vagyunk. Ezen mindenképp változtatni kell. Vagy fussunk, ne csak short yardnál belül, mikor mindenki tudja. Ez persze csak álom, Reid ezt kérdésként sem érti, nem hogy ez lenne a válasz. Vagy akkor passzoljunk jobban. Sajnos TE nincs, de attól még lehetne. Bowe alig kap labdákat, Jamaalt tömik passzokkal. DexMex, Hemingway, és Avery is bizonyította, hogy képesek hozni yardokat.
Alex statjai igazából elfogadhatóak, ami már sokkal jobb, mint Cassel botrányos játéka volt. De az run heavy volt, itt most passzra épül minden, és ahhoz képest ez kevés. Nem lehet arra várni, hogy Hali TDt szerez megint, vagy Flowers. Berry is szerzett 3 picket múlt héten, jó hogy egyiket legalább megadta a zebracsapat. De akkor sem a védők dolga ez.
Azt mondta Toub (ST edző): Knile Davis (HB) hiába ejti el a lasztit zavaróan gyakran, akkor is nagyszerű visszahordó lesz belőle., és punktum. Remélem igaza van, bízom benne, Davisben egylőre kevésbé.
több mint 11 éve
OFFJó ha tudod, miként is kell korrektül csirkeszárnyat enni. Ő tuggya:
több mint 11 éve
A Chiefs idei TD gyűjteménye, és pár egyéb játék: Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Albert sérülése aggasztó, ő kell mindenképp. De épp ezért draftolták Fishert, mert évek óta sérülten játszik Albert. bár eddig bírta, keveset hagyott ki. Most is valószínűleg játszani fog.Jeff Allent eddig Geoff Schwartz pótolta, mikor kellett, nem is tudom melyikük a jobb.
Flowers helyét szükség esetén D. Robinson veheti át, közölte Big Red. Valamint Fasano lehet pályára lép, ami sokat lendíthet a passzjátékon (Alex TE nélkül félkarú, és eleve Fasano nagyon jó TE). Kelce a másik TE, újabb két hétig nem is edz. McGrath előző meccsen jó volt, mégsem rá kéne alapozni.
K. Lewis limitáltan edzett továbbra is, de várhatóan pályára lép.
több mint 11 éve
Olvasgatom a cikkeket. Sok hurrá optimista cikk okés. Mégis van amin érdemes elgondolkozni. Egyik, hogy Albertet a Miami (sem más) nem vitte el, jövőre is megpróbálják eladni. Egyszer láttuk, egy jobb Front7 ellen (Cowboys), amint Albert lesérült, lett is kapkodás, meg pár sack. Nem olyan sokkal nőtt a nyomás, de Alex ezt már pont nem tudta kezelni.
Vagy a rookie class. Fisher (OT) okés, tanul. Bár 1/1en mehetne gyorsabban is, de erről nem ő tehet. Nem volt második kör. Viszont Kelce (TE) sérült folyamatosan (ma sem edzett), Commings (DB) szintén.
Knile Davis (HB) fumblicitisze nem gyógyul. Nico Johnson (ILB) még a legjobb, de ő is egyelőre cserejátékos. Kush (C) és Catapano (OLB/DE) még játszanak, de ők is cserék, tőlük ez is szép.
Összességében nem rossz, de ennél azért jobbhoz szoktunk. Bár egyre nehezebb erre a rosterre felférni zöldfülűként, az is tény.
több mint 11 éve
Srácok nem látom ,hogy lett volna,de Houston neve mellé felírtak utólag még 1 sacket, így összesen 4.5-et szerzett a meccsen 😊undisputedlyMár meccsen felírták igazából, de később lett hivatalos. Halinak adták elsőre, aztán Houstonnak.
több mint 11 éve
Srácok nem látom ,hogy lett volna,de Houston neve mellé felírtak utólag még 1 sacket, így összesen 4.5-et szerzett a meccsen 😊
több mint 11 éve
Jamaal tud futni belül is. Tény, hogy kívül még sokkal jobb, de nem rossz izomból sem. Majd minden meccsen meglepődik a kommentátor, hogy "nézd már, ma belül is jól fut Charles." Négy éve minden meccsen, mikor játszik. Mindenesetre tegnap volt Mayock, aki végre szólt a kommentátornak, hogy mindig is tudott belül jól futni JC25.Egyébként vannak off tackle és külső futások is nem csak Blast+Slam belül. Csak amitől féltem, hogy a ZB falunk powerben nem lesz annyira domináns az igaz lett. Nem rosszak, de ez már csak átlagos futásblokk így, nem kiváló. Egyrészt Winston az egyik legjobb Run blocker ROTvolt, Fisher passznál jobb, bár néha hibázik, de futásnál csak átlagos egyelőre, ami nem ugyanaz. Asamoah sérülésből lábadozik, Allenek sosem ez volt az erőssége, Hudson fiatal center még, Lilja nem volt ennyire tehetséges, de sokkal rutinosabb volt, ami sokat számít, mikor húzáson van egyik guard mellőle.
3 meccs ment le, majd belejönnek. Viszont az biztos, hogy akkor sem lesz annyi futás, mint volt. És az főleg nem lesz, hogy Charles NFL all time szinten fog futni továbbra is Reid rendszerében. Ezek a 4.3 esetleg 5+ futóátlagok lesznek 80-100, max 150 yarddal. És kész. Mikor az órát kell tolni akkor többet.
több mint 11 éve
Fredo
205
A Kick off return drop sztem a Dallas meccsen volt, és nem McCluster hanem Knile Davis. Davis pont ezekért nem kap bizalmat egyelőre.ulpianusDex volt, elejtette gyorsan összeszedte de addigra odaért a phili és emiatt touchback v visszahordás helyett az 5 yardosról kellett indulni. Más kérdés hogy a egy 8 perces drive-val szépen el lett lopva a 4. negyed 😊
több mint 11 éve
Fredo
205
Szerintem nem a carryk számán van a hangsúly.Ez lett volna a másik amit megkérdezek. A meccs végén 3. és gól,4. és gól szituban beleküldte bumm a darálóba. Ha kivág jobbra kábé15 méter széles bejáraton sehol senki. Ilyenkor a futók nem értékelik át a szituációt vagy meg van nekik tiltva a gondolkodás?
Hanem azon, hogy nem középső futásokkal darálnám le Jamaalt, ő nem is abban igazán jó, hanem szélső futásoknál.
Stez
több mint 11 éve
Charles amúgy nálam is stabil kezdő, és a legfranyásabb konstans ponttermelő, imádom. 😊 Mondjuk IRL is. 😀 Nem tudom az előző meccseken mennyi snapet kapott (pontokat szépen hozott akkor is), de a vasárnapinál szvsz kár jobban terhelni. Nem baj az, ha egy ilyen franchise RB nincs összetöretve 30 carry-vel meccsenként. Persze az öt carry is hülyeség...peterk2005Szerintem nem a carryk számán van a hangsúly.
Hanem azon, hogy nem középső futásokkal darálnám le Jamaalt, ő nem is abban igazán jó, hanem szélső futásoknál.
De hát Reid Shadyt sem futtatta tavaly, amiért kapott is hideget-meleget, megjegyzem, szerintem joggal. De hát neki is van egy filozófiája, amihez ragaszkodik, ez ilyen. 😊
több mint 11 éve
A Kick off return drop sztem a Dallas meccsen volt, és nem McCluster hanem Knile Davis. Davis pont ezekért nem kap bizalmat egyelőre.
több mint 11 éve
Fredo
205
Fredo!Értem köszi. Nekem DexMex tünt dropposnak ha jol láttam két ilyen szituban is plusz egy kickoff returnnél.
Nincs a dobással baj, ezek HB passzok, lazán odadobja, ilyennek kell lenni. Nem bevágja a CB mellé 10 yard mélyen lézerben. Ezt ha megdobja kajakra a válla mögé egy HBnek ,akkor a felét elejti. Így is ejtett el egyet Jamaal csúnyán most. Pedig ő még a jobb kezű futók közé tartozik.
Alex mindenkinek dob, aki jó helyen van, nem egy vagy két kedvenccel dolgozik.
Bowe elejtett egy labdát, illetve elkapott egyet, ami szabálytalan felállás miatt törölve lett. Fog ő még passzt kapni.
łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
.ulpianus
több mint 11 éve
Fredo
205
A fantasy-t szóba se hozd, mert lefejelem az ajtófélfát. 😀 A meccs előtt 2 órával kivettem a kezdőből a Chiefs D-t, mondván, hogy jók-jók, de a Kelly #O be fog tenni a fantasy pontoknak. Erre félidőben már 25 pontnál jártak... o_opeterk2005Én meg akkor rakam be Bowe-ot... 1 catch 4 yard. Azt hittem hogy azért 6-8-10 labdat dobnak felé.
több mint 11 éve
Fredo!Nincs a dobással baj, ezek HB passzok, lazán odadobja, ilyennek kell lenni. Nem bevágja a CB mellé 10 yard mélyen lézerben. Ezt ha megdobja kajakra a válla mögé egy HBnek ,akkor a felét elejti. Így is ejtett el egyet Jamaal csúnyán most. Pedig ő még a jobb kezű futók közé tartozik.
Alex mindenkinek dob, aki jó helyen van, nem egy vagy két kedvenccel dolgozik.
Bowe elejtett egy labdát, illetve elkapott egyet, ami szabálytalan felállás miatt törölve lett. Fog ő még passzt kapni.
Sapka!
Én múlt héten dicsértem Shermant, most akkor te. Megérdemli abban egyetértünk. Minap ki is vágták PSből az utolsó (FB) kihívóját Opurumot. És visszatették McDouglad DBt. Mivel minden fontosabb TE sérült, ő egyre jobb (Cardsban is jól kapott el) várható volt, hogy növekszik a játékideje.
több mint 11 éve
Charles amúgy nálam is stabil kezdő, és a legfranyásabb konstans ponttermelő, imádom. 😊 Mondjuk IRL is. 😀 Nem tudom az előző meccseken mennyi snapet kapott (pontokat szépen hozott akkor is), de a vasárnapinál szvsz kár jobban terhelni. Nem baj az, ha egy ilyen franchise RB nincs összetöretve 30 carry-vel meccsenként. Persze az öt carry is hülyeség...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)