Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Köszi, valóban kedvemre valóak az orosz lányok. 😉"A CBSSportson tegnapelőtt jött ki a legfrissebb sorrend."Parancsolj, drága oroszlány kedvelő:
Ulpi ehhez tudnál linket adni? Kicsit bajos nekem telón kikeresni.
Köszi.Bazzani
www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankingsulpianus
Werner mint második. 😮
több mint 11 éve
Schefter és Mortensen szerint megvan Reid.shawnkafasza lenne ha egy másik általam kedvelt csapatba menne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Schefter és Mortensen szerint megvan Reid.
több mint 11 éve
"A CBSSportson tegnapelőtt jött ki a legfrissebb sorrend."Parancsolj, drága oroszlány kedvelő:
Ulpi ehhez tudnál linket adni? Kicsit bajos nekem telón kikeresni.
Köszi.Bazzani
www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
"A CBSSportson tegnapelőtt jött ki a legfrissebb sorrend."Ulpi ehhez tudnál linket adni? Kicsit bajos nekem telón kikeresni.
Köszi.
több mint 11 éve
ehh!Geno Smith van aki szerint reach, van aki szerint nem. De komoly szakértőt még nem láttam aki szerint az lenne. (Az nem reach, hogy pár helyet mozog a boardhoz képest valaki.)
A CBSSportson tegnapelőtt jött ki a legfrissebb sorrend. És ott Lotulelei 9. Geno 10.
Most épp Joeckelt írják sok helyen elsőnek. Aki Albert távozása esetén jöhet csak képbe. Bár sztem Albert marad. Továbbá Stephenson jó játéka miatt nem biztos, hogy kapkodni fognak OT poszton. Várnak vele egy évet, hacsak a HCnek nem kell Joeckel. Ritkán jut franchise ilyen tehetséghez LOT poszton, akárhogy nézzük is.
Én akkor tarto(tta)m elképzelhetőnek a Lotulelei picket, ha a QB kérdést máshol kívánják rendezni (mint 1/1), és a Dorsey+T-Jax+Poe hármasból kettő távozik.
Poe sztem marad. Ki nem rúgják, elég jó volt. Snapszámairól csoport topicba tettem táblázatot. De én el tudom képzelni, hogy sémaváltás esetén elcserélik egy 3-4-es csapathoz, ahol igazi NT kell. Mondjuk egy CBre, vagy MLBre. És a T-Jax+Dorsey (TJax-Lotulelei) tökéletes 4-3as DT páros lenne. Mert túl sok lenne hirtelen a DT. Cserének ekkor is maradna A. Bailey és másik mindegy, S. Smith, Ropati.
A DE páros Hali+Justin Houston.
OLB DJ, Studebaker is ha muszáj. MLB kell csak.
(Csere Safety és CB2 is kell, de az független a boxtól.)
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nem azért volt 9 óra hossza. Az interjú közben Reid megkérdezte: "De srácok, ez a Cassel terv komoly volt?"ulpianusNem. Azért volt mert megkérdezte, hogy hozhatja e Vicket is magával. Utána meg számolták, hogy Casselért cserébe még kit kérjenek rajta kívül. Jacksont vagy Brandon Grahamet.
több mint 11 éve
visszatérve (és visszaolvasva) az 1/1-hez (a jelenlegi helyzetben): nekünk irányító kell, lehet reach a jelenlegi class-ban 1/1-re bármelyik irányító is, de nekünk irányító kell, ez van. Az új rookie fizetésekkel ráadásul az 1/1 nevetséges összeget keres a régi fizetésekhez képest, pénzben nem akkora bukó a dolog ha esetleg nem jön be (másban persze igen). Ha nekünk irányító kell és az FA piacon nem szerzünk vagy úgy értékeli az FO, hogy a rookie irányító többre képes, mint bármleiyk megszerezhető FA, akkor 1/1-re irányítót kell draftolni, azt aki a leghasznosabb lehet a csapat számára,punktum. Persze jöhet új edző, aki azt mondja, hogy visszatérünk 4-3-ra és neki Lotulelei kell mert fő a fal és ő a best value pick, de az az igazság, hogy nem szeretnék nálunk olyan edzőt aki nem tudja megoldani a fal közepét a Poe-Dorsey(nem hiszem, hogy sokat fog kérni és végre újra UT lehetne)-TJ(fizetéscsökkenésbe is belement) hármasból. Ráadásul 4-3-hoz baromira nincs MLB nálunk jelenleg.
több mint 11 éve
Nem azért volt 9 óra hossza. Az interjú közben Reid megkérdezte: "De srácok, ez a Cassel terv komoly volt?"ulpianusAztán visszakérdeztek a Vickre terv komolyságára 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Nem azért volt 9 óra hossza. Az interjú közben Reid megkérdezte: "De srácok, ez a Cassel terv komoly volt?"ulpianusés 8 órát gondolkoztak a válaszon?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nem azért volt 9 óra hossza. Az interjú közben Reid megkérdezte: "De srácok, ez a Cassel terv komoly volt?"
több mint 11 éve
az háromszori étkezés, 3x1-2h!ilyenkor az egész teamplant felvázolják?Az Andy Reid interjú olyan sokáig tartott, hogy nem is repült el Arizonába utána.Konkrétan 9 órán keresztül tartott az interjú.empty taxi
Ahhoz képest hogy Clark Hunt eldöntötte kiveszi a GM Scott Pioli kezéből a HC megtalálásának terhét, Pioli jelen volt az interjún.
Egyikből se vonjuk le súlyos következtetéseket.ulpianus
nekem néha 2 óráig is nehéz valamire folyamatosan figyelnem, pláne ha reagálni is kéne interaktívan😀
jó gondolom ettek közben, elnézve Andyt ez is volt egy-két félóra
de ez a 9 óra nagyon soknak tűnik, lejátszhatták fejben az egész köv. szezont meg azutánit és azazutánitsapka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
biztos fésülgették a bajszátAz Andy Reid interjú olyan sokáig tartott, hogy nem is repült el Arizonába utána.Konkrétan 9 órán keresztül tartott az interjú.empty taxi
Ahhoz képest hogy Clark Hunt eldöntötte kiveszi a GM Scott Pioli kezéből a HC megtalálásának terhét, Pioli jelen volt az interjún.
több mint 11 éve
ilyenkor az egész teamplant felvázolják?Az Andy Reid interjú olyan sokáig tartott, hogy nem is repült el Arizonába utána.Konkrétan 9 órán keresztül tartott az interjú.empty taxi
nekem néha 2 óráig is nehéz valamire folyamatosan figyelnem, pláne ha reagálni is kéne interaktívan😀
jó gondolom ettek közben, elnézve Andyt ez is volt egy-két félóra
de ez a 9 óra nagyon soknak tűnik, lejátszhatták fejben az egész köv. szezont meg azutánit és azazutánit
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Az Andy Reid interjú olyan sokáig tartott, hogy nem is repült el Arizonába utána.Konkrétan 9 órán keresztül tartott az interjú.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Az Andy Reid interjú olyan sokáig tartott, hogy nem is repült el Arizonába utána.Ahhoz képest hogy Clark Hunt eldöntötte kiveszi a GM Scott Pioli kezéből a HC megtalálásának terhét, Pioli jelen volt az interjún.
Egyikből se vonjuk le súlyos következtetéseket.
több mint 11 éve
Én a reach-et inkább üzleti szempontból írtam.Máshogy nincs is értelme áron felüli értékről beszélni.
peterk2005
Nem rád céloztam konkrétan. Valamit nem vesznek figyelembe Geno=Reach elmélet támogatói. (Mindazokon túl amit írtam eddig).
Akik ezeket a listákat írják, pont ugyanannyit tévednek végül, mint az edzők és menedzserek akik draftolnak.
Valamint ugyanezen listák szerzői maguk is Geno Smith írják a Chiefsbe 1/1nél a mockjaikban.
több mint 11 éve
Bill Williamson ír arról h miért lehet jó Reid KC-be: espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/53312/andy-ried-prusuit-makes-sense-in-k-c
Madden hates me.
több mint 11 éve
Eagles, Raiders, Cardinals (9. Jets)Namost, a Jacksonwille-en kívül ki esélyes QB-t draftolni az első 6-8 csapatból?Buffalo, Cleveland.empty taxi
peterk2005
több mint 11 éve
Egyébként nem elképzelhetetlen sem Romo sem Cutler, nem valószínű, mert nincs mögöttük utód jelölt és nem jó a draftpozíciójuk se, annyira semmi esetre se h már a draft előtt elengedjék őket;Én Romo+Cutlert 2014re írtam.
Más kérdés, h ha szerinted Teo nem ér 1/1-et, Lotulelei-re pedig nincs szükség egyelőre, akkor tárgytalan a felvetés, mert abban maximálisan igazat adok, h nem éri meg QB-val fukarkodni. Főleg ha ennyire egyértelműen az a csapat leggyengébb pontja.
Black_Adder
Palmer felejtős. Nem fog egy új HC (akinek mint írtam, nem sürgős, nem ég a szék alatta) egy ilyen veterán QBt igazolni. És a Raiders sem biztosan fogja kirúgni. ha már most miatta nem lesz második körük, és tavaly nem volt első. Pryorra építeni szezont nem lehet egyelőre. az 1/3as pickjük pont ugyanaz QB szempontból, mint itt az 1/1.
Lotulelei nagyon is elképzelhető. Ezért írtam őt. Főleg ha Poe/Dorsey/T. Jackson kezdőtrióból egy vagy egy sem marad. Futás ellen ők jók. 4-3ban is. De belső pass rush ettől még nincs. Talán lenne, megfelelő (1 gap) rendszerben, talán akkor sem.
Egyébként a tegnapi Rob Rang (CBS Sports) mockban Joeckel az 1/1. Rang szerint Albert jó OT, de h van jobb, miért fizetnék meg Albertet? Már ha tényleg nincs kit draftolni. Logikus. Én teszem hozzá, hogy ha a ZB eltűnik, akkor még inkább igaza lehet.
több mint 11 éve
Namost, a Jacksonwille-en kívül ki esélyes QB-t draftolni az első 6-8 csapatból?Buffalo, Cleveland.
peterk2005
Madden hates me.
több mint 11 éve
Legtöbben akik reachről beszélnek nem is látták a TOP 50 prospect több mint felét soha játszani. Akit láttak, arról sem tudják miben jó vagy miben nem.ulpianusEsetemben teljesen igazad van, még az első körbe jósolt játékosok egy részét sem láttam játszani. Vagy ha láttam netán, akkor sem figyeltem. Nyilván 1/1-el az a legfontosabb, hogy azt kapjátok meg a draftról, akit akartok, hisz más csapat nem tud senkit elhalászni előletek. Ha Geno Smith-et akarjátok, akkor annyi, a tiétek.
Én a reach-et inkább üzleti szempontból írtam. Geno-t el lehet úgy is hozni, hogy nem törődök semmivel, kihúzom 1/1-re és kész. De el lehet esetleg úgy is, hogy letradelek pár helyet, amiért kapok pár plusz picket, és ott hozom el. Nyilván nem fogok a letrade-ért annyit kapni, mintha Luck jönne a draftra, de attól még egy 2. 3. kör is több, mint a semmi. Persze nyilván csak akkor, ha nincs meg a veszélye, hogy valaki elviszi előlem Geno-t.
Namost, a Jacksonwille-en kívül ki esélyes QB-t draftolni az első 6-8 csapatból? Talán a Philly? Ha Vicktől megválnak akkor igen, de nem hinném. Utánuk legközelebb a 9. Arizona van olyan helyzetben, hogy QB-t draftolhat. Felteszem, azért a csapatoknak van némi infójuk arról, hogy ki kire hajt, így ha Geno elvitele mondjuk az első 8 csapat részéről nem veszélyes, akkor "reach" elvinni 1/1-en ahelyett, hogy megpróbálnátok letradelni a 6-8 helyig, begyűjtve pár plusz jövőbeli picket.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Az a probléma, hogy 1/1-re mindegyik elérhető QB nagy reach... Más dolog ellőni egy 1/1-et egy Luckra, RGIII-ra, de még Newton-ra is, mint Smith-re vagy Barkleyra. Utóbbiakból jóval nagyobb eséllyel lehet Jamarcus Russell sajnos. 😕JMR tehetségben kb. Luck-szinten volt anno, a probléma az h Oaklandbe, szar edzői stábhoz került és ehhez társult a nem éppen minta work ethicje. Ugyanakkor teszem azt anno marad senior évére és 2008-ban jön a draftra és Matt Ryan helyett ő lesz a Falcons QB-ja akk ma az egyik legjobb QB-t tisztelnénk benne.
peterk2005
Boston: A Chiefsé a 2/2, a Jagsé a 2/1.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Fene tudja, nálam nincs is olyan játékos most, aki az "ultimate 1/1", tavaly azért több is volt, akire lehetett csorgatni a nyálad, kb. még Kalil is simán ér(hetet)t egy 1/1-et.És kicsit off, de Vick-et sokan a személye miatt nem akarták. Én még mindig utálom, mocskos kis kutyaütő!😊
több mint 11 éve
Egyébként nem elképzelhetetlen sem Romo sem Cutler, nem valószínű, mert nincs mögöttük utód jelölt és nem jó a draftpozíciójuk se, annyira semmi esetre se h már a draft előtt elengedjék őket; de nem is elképzelhetetlen, azért is vetettem fel, illetve nálam a harmadik név a talonban még Palmer. A megfelelő rendszerben ilyen elkapókkal ő se lenne reménytelen.Más kérdés, h ha szerinted Teo nem ér 1/1-et, Lotulelei-re pedig nincs szükség egyelőre, akkor tárgytalan a felvetés, mert abban maximálisan igazat adok, h nem éri meg QB-val fukarkodni. Főleg ha ennyire egyértelműen az a csapat leggyengébb pontja.
Csak ilyenkor az ember szívesen eljátszadozik a gondolatokkal.
De szerintem az edzők is szívesebben draftolnak saját QB-t, ha tehetik, márpedig 1/1-ben miért ne tehetnék, semmint hogy FA-n hozzanak valakit. Az nem lenne annyira a sajátjuk, vagy hogy is mondjam...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear