Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Pete Carmichael esetleg? OCnek.szabaShurmur szabad 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Andy Reid lemondta a Cards és Bolts találkozókat! Ez már komolyra kezd fordulni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
szaba
10 543
Pete Carmichael esetleg? OCnek.
több mint 11 éve
egy jobb O cord is hiányzikVagy Brad Childress, választék az van. Mindenesetre egyelőre még lehet bármi, alá sem írt Reid.
az még érdekes lehet + ugye a korábbi Castillos ámokfutássapka
Igazából a dobott nyolc TDhoz és 20 IThez képest visszaesést produkálni már-már zsenialitás lenne önmagában. Szóval a mérce nem magas, úgy ássák majd elő. Jamaal meg Jamaal, bárki az OC, eddig sem zavarta a munkában a sok hülye.
több mint 11 éve
Nem írok be minden felbukkanó pletykát, de ez komoly:az egy nagyon jó kezdet lenne, de egy jobb O cord is hiányzik
Reid állítólag alkalmazná Crennelt mint DC.ulpianus
az még érdekes lehet + ugye a korábbi Castillos ámokfutás
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Én örülnék a helyetekben , Reid 12 évig playoffban tartotta az eaglest , most volt ez a 2 év , sok rossz dolog történt , de ettől függetlenül szerintem a jelenlegi NFL egyik legjobb HC-ja.Petikievak01Ennek azért számolj utána. 😊
Amúgy tényleg nem lesz az rossz ha idejön a rozmár Heckerttel.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
szaba
10 543
Nem írok be minden felbukkanó pletykát, de ez komoly:cápa 😂 cápa
Reid állítólag alkalmazná Crennelt mint DC.ulpianus
több mint 11 éve
Nem írok be minden felbukkanó pletykát, de ez komoly:Reid állítólag alkalmazná Crennelt mint DC.
több mint 11 éve
Én örülnék a helyetekben , Reid 12 évig playoffban tartotta az eaglest , most volt ez a 2 év , sok rossz dolog történt , de ettől függetlenül szerintem a jelenlegi NFL egyik legjobb HC-ja.Petikievak01Mármint kinek a helyében? Eddig akik rosszat mondtak róla, egyikük sem Chiefs fan.
Mindenesetre sztem is jó edző. Van tapasztalata, nem akar csodát. Van terve és képes ezt végrehajtani. Nem véletlen a 130-93-1 (+ 10-9 PO) győzelmi mutató. Most épp RG3 a sztár, de eddig sem volt az NFC East könnyű menet pedig. Utolsó két évben már all in ment, nem volt sok más lehetősége. Nem jött be.
Heckert sem rossz GM, és vele tud együtt dolgozni Reid. Ez nekem elég. Lesz más dolga is, legyen a bevált rendszer. Igaza van.
Én örülnék, ha jönne Reid. Értem, 95% az esélye. De pont ennyi volt minap a Cardshoz menetelének is.
több mint 11 éve
Én örülnék a helyetekben , Reid 12 évig playoffban tartotta az eaglest , most volt ez a 2 év , sok rossz dolog történt , de ettől függetlenül szerintem a jelenlegi NFL egyik legjobb HC-ja.
több mint 11 éve
Az, hogy az Eagles már és a Browns még nem jó csapat, sokkal összetettebb kérdés annál, mint hogy Reid meg Heckert rossz szakemberek lennének. Nem mondom, hogy ők aztán a mindenek tudói, de mindkettő nagyon jó a maga területén, ezt a szakma nem kérdőjelezi meg.Nem erről beszélek! Tudom, hogy milyen volt! De itt a volton van a lényeg...De valóban, a Browns is és a Chiefs is tök jó helyen végzett idén, szóval a kettőjük szerelme biztos fantasztikus eredményt hozhat😊FearTomiMert az Eagles aztán olyan kurva szar csapat volt a Reid/Heckert vezetés alatt. JakehomerIan Rapoport @RapSheetEnnyire hajt a Chiefs arra, hogy jövőre is első helyen draftoljanak?FearTomi
Andy Reid is telling #Chiefs owner Clark Hunt that he will bring ex-#Browns GM Tom Heckert with him to KC. They worked together with #Eagles
Na ez nagyon érdekes lesz ha összejön ténylegesen.
Shawn84
Azért, mert a volton van a hangsúlyod, még a legkevésbé sem indokoltad meg, hogy miért ne tudna újra működni a kettejük együttműködése, amikor egyszer már bizonyítottak. Érdekes módon pl az Eaglesnél akkor kezdtek szétcsúszni a dolgok, amikor Heckert elment onnan.
Reid nagyon jó fit ide, mert az ő WCO-jához nem feltételen szükséges rettenetesen tehetséges QB (Jeff Garcia anyone?), a D-ben meg nem kell csodát tenni.
Heckertnek is sokkal könnyebb dolga lehet, mint Clevelandben, ez a roster azért nem szorul drasztikus átalakításra, a cap szitu pedig ideális.
Nyilván sok függ attól, hogy ki lesz az új qb, de a Reid/Heckert párossal masszív instant javulást várok a Chiefstől.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Olyan volt ez a Reid-éra mint az exem. Egy ideig, kurva jó volt, csak aztán a hosszú idő tönkretette az egészet. 😀Mert az Eagles aztán olyan kurva szar csapat volt a Reid/Heckert vezetés alatt. JakehomerIan Rapoport @RapSheetEnnyire hajt a Chiefs arra, hogy jövőre is első helyen draftoljanak?FearTomi
Andy Reid is telling #Chiefs owner Clark Hunt that he will bring ex-#Browns GM Tom Heckert with him to KC. They worked together with #Eagles
Shawn84
shawn: hihetetlen, de pont írni akartam hogy első évben minimum egy 8-8 összejönne 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
a Jets topikban is leírtam, nem Heckert volt a probléma. Mondjuk QB-t neki sem sikerült találnia, ide meg pont az kéne. Esetleg egy Weeden-trade Ulpi ? 😊Joey TribbianiSzerintem Heckert nem dolgozott rosszul Clevelandben. Mondjuk irányítóknál nem választottak jól, de az az elődeinek sem ment. A Browns egyébként szerintem jól draftolt az elmúlt 2 évben az ő irányításával. Reid meg egyedi eset. Ő másképp gondolkodik mint a legtöbb NFL edző. Új városban új csapattal simán jól szerepelhet majd. Csak az elmúlt 2 év volt Phillyben katasztrófa. de az is csak azért mert nem tudta igazán kezelni a belső konfliktusokat. Kansasben szerintem elsőre 8 győzelme simán meglenne. Ha jó DC-t találna.
több mint 11 éve
Ezzel én is pont így vagyok és akkor úgy kéne kialakítani a menetrendet, hogy velünk kezdjen a Chiefs, mert úgyis nálunk játszunk és ott szépen meg lehet köszönni az elmúlt 14 évet. A károgókra inkább már nem mondok semmit. Legfeljebb itt Ulpi jajgathatna de ő meg ért hozzá és egyenlőre nem fog 😉 😛Schefter és Mortensen szerint megvan Reid.shawnkafasza lenne ha egy másik általam kedvelt csapatba menne. eaglesmcnabb
több mint 11 éve
a Jets topikban is leírtam, nem Heckert volt a probléma. Mondjuk QB-t neki sem sikerült találnia, ide meg pont az kéne. Esetleg egy Weeden-trade Ulpi ? 😊
több mint 11 éve
Foxot is kirúgták a Carolinától és azért nem végzi rosszul a munkáját Denverben...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mert az Eagles aztán olyan kurva szar csapat volt a Reid/Heckert vezetés alatt. Jakehomerdicső múlt vs jelen😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nem erről beszélek! Tudom, hogy milyen volt! De itt a volton van a lényeg...De valóban, a Browns is és a Chiefs is tök jó helyen végzett idén, szóval a kettőjük szerelme biztos fantasztikus eredményt hozhat😊Mert az Eagles aztán olyan kurva szar csapat volt a Reid/Heckert vezetés alatt. JakehomerIan Rapoport @RapSheetEnnyire hajt a Chiefs arra, hogy jövőre is első helyen draftoljanak?FearTomi
Shawn84
több mint 11 éve
Mert az Eagles aztán olyan kurva szar csapat volt a Reid/Heckert vezetés alatt.Ian Rapoport @RapSheetEnnyire hajt a Chiefs arra, hogy jövőre is első helyen draftoljanak?FearTomi
Shawn84
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheetEnnyire hajt a Chiefs arra, hogy jövőre is első helyen draftoljanak?
Shawn84
több mint 11 éve
és akkor 4-3 valszeg.
több mint 11 éve
Nekem egy dolog miatt furcsa Reid. A Chiefs (ha jól tudom) akkor mostanában nem a nagy FA igazolások csapata. Reid pedig ilyen szempontból elég jól el volt eresztve Phillyben. Kíváncsi leszek mire megy egy spórolósabb csapatnál.Eric Winston, Peyton Hillis, Steve Breaston, Routt, Abram Elam, Kevin Boss, költ a Chiefs FA-n is.
Nem mellesleg kérdéses nála, hogy miként kezeli az irányító kérdést. Messze nem vagyok benne biztos, hogy nem egy tapasztalt irányítóval akar majd dolgozni.Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Ian Rapoport @RapSheetAndy Reid is telling #Chiefs owner Clark Hunt that he will bring ex-#Browns GM Tom Heckert with him to KC. They worked together with #Eagles
több mint 11 éve
Nekem egy dolog miatt furcsa Reid. A Chiefs (ha jól tudom) akkor mostanában nem a nagy FA igazolások csapata. Reid pedig ilyen szempontból elég jól el volt eresztve Phillyben. Kíváncsi leszek mire megy egy spórolósabb csapatnál.Nem mellesleg kérdéses nála, hogy miként kezeli az irányító kérdést. Messze nem vagyok benne biztos, hogy nem egy tapasztalt irányítóval akar majd dolgozni.
több mint 11 éve
Még csak okoskodás, de ha jön Reid, akkor mehet Pioli:profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/03/regardless-of-coach-chiefs-are-changing-structure/
Szerintem Reid a legjobb választás edző poszton, kicsit félek...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear