Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Peyton Manning szintű elit QBt nem engednek el szinte soha. És annak oka volt. Luck+igen komoly sérülés és fizetés.Akit elküldenek, ott nem biztos a teljesítmény.
Flynn gyakorlatilag ugyanúgy kockázatos, mint volt. Semmivel nem jobb, mint draftolni. Ha Tyler Brayhez vagy Landry Joneshoz mérem. Geno Smith például lényegesen jobb jelölt.
Alex egy közepes szezont hozott, ami az addigi foshoz képest jó volt, de igazából Cassel kaliber (ebben a tekintetben is). Ortonnal tavaly ugyanez a gondom volt. Cseberből vederbe.
A totál reménytelen esetekbe bele sem megyek, mint Vince Young, Tebow, Tarvaris Jax, stb. Olvastam én is ezeket pár csapatnál, hadd ne kelljen leírnom mit gondolok róluk, mint franchise QB jelölt.
Nem megyek végig.
Vannak olyanok akik 2014ben ha valóban repülnek, én elvinném. Pedig ilyet tavaly csak Manningre mondtam, és előtte is évek óta egyszer. A sittről kiszabadult Vickre (vicces, hogy akkoriban én meg Helmut védtük Vicket sztem összesen a site-on. Azóta meg sok embernél "megmondtuk" Garibaldi esete lett belőle. Mindegy).
És senki mást én nem hoztam volna kezdőnek. Tehát jövőre ha Cutler vagy Romo elérhető, na azt elfogadom. De most ha Reid esetleg jön, és fellángol a Kolb mánia, azt nem.
Draft. Hülyeség volt Genot feltolni a board első helyére. De hülyeség most oltani is. Nagyon tehetséges az a gyerek. Én értem Wilson miért nem lehetett első körös. Miért volt reach Eli Manning, vagy a Rivers trade mért volt hibás lépés. És miért reach Cam Newton. Miért drága elképesztően RG3 ára. Vagy miért nagyon jó ár/érték arányú a két Top 5-10es propsect Notre Dame QB (Quinn+Clausen) behúzása. Aztán az ár/érték arány ment a 'csába, mint oly' sokszor.
Legtöbben akik reachről beszélnek nem is látták a TOP 50 prospect több mint felét soha játszani. Akit láttak, arról sem tudják miben jó vagy miben nem. De tudják, hogy ezen játékosok egymáshoz képest milyen erőt képviselnek egész pontosan. Csak az edzők nem értenek ehhez, és összevissza draftolnak, pedig ott a lista a Walter footballon, hogy ki hol éri meg pontosan. Meg a Bleacher report is megírta kinek mit kell tenni hét lépésben a sikerhez.
Tipikusan 1/1 az QB. Nem véletlen. Esetleg DT, pass rusher, OT. Ha Albert aláír, OT nem kell. Pass rusher semmiképp sem.
CB nem szokás 1/1re, pedig kell. Más igazán jó prospect ugyanúgy nincs, mint QB. Húzzanak egy felesleges embert 1/1re, csak hogy ne QB legyen? Amikor az tényleg kell.
ILB kell, Teo lehet itt jelölt. De 1/1re LILBt húzni meredek. Az 1/1 komoly fizetést is jelent, nem fogják egy guardnak/ILBnek kipengetni, cak nagyon komoly indokkal. Von Millerre építettek egy komplett védelmet, ez komoly indok például. Viszont ez pont olyan komoly kockázat, mint Geno Smithre építeni egy támadósort bianco.
Lotulelei esetleg. Ha 4-3 lesz akár Poe elcserélése is megtörténhet például. Dorsey+T-Jax elengedése mellett ez már komoly indok. Ekkor el tudom képzelni ,hogy az új HC úgy van vele, egy szezon után úgysem rúgnak ki. Húzok egy (két) eldobható QBt, aztán meglátjuk. Egy Tyler Bray+Ricky Stanzi+akárki back up egy évre elég lesz. Vagy bejön egyik, vagy jövőre lesz megoldva az irányítókérdés.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Andy Reid a Cards interjú előtt találkozik a Chiefs vezetőivel Phillyben, Koetter pedig hosszabbított a Falcons-szal annak ellenére h tegnap állítólag nálatok volt interjún.empty taxiHa Andy megy a chiefsbe , akkor itt nem Qb draft lesz 1/1-en hanem DL-t erősit majd 😊
több mint 11 éve
Azért az 1/1-ért nem hinném, hogy sok csapat fog kápálozni...Alex Smith esetében pontosan tudod, mire számíthatsz, középszerűségre. Egy újonc QB lehet szarabb, de benne még ott lesz a POTENCIÁL. Szegény Alex viszont már nem lesz jobb.Az a probléma, hogy 1/1-re mindegyik elérhető QB nagy reach... Más dolog ellőni egy 1/1-et egy Luckra, RGIII-ra, de még Newton-ra is, mint Smith-re vagy Barkleyra. Utóbbiakból jóval nagyobb eséllyel lehet Jamarcus Russell sajnos. 😕
Én hoznék egy újonc QB-t, kipicsáznám Quinn-t és Cassel-t, és keresnék egy olyan veterán QB-t, aki nem bánná, hogy egy újonccal kelljen megküzdeni-e a kezdő posztért.😊Go Vikings!
Ha már mindenképpen QB draft, akkor legalább nem 1/1-en kéne elhozni, hanem letradelni, betankolni jövőbeli pickekből, és elhozni valahol a kör közepén/végén.peterk2005
Szerk.: Viszont a 2/1 igen sokat érhet 😉
Do your job
több mint 11 éve
Alex Smith esetében pontosan tudod, mire számíthatsz, középszerűségre. Egy újonc QB lehet szarabb, de benne még ott lesz a POTENCIÁL. Szegény Alex viszont már nem lesz jobb.Az a probléma, hogy 1/1-re mindegyik elérhető QB nagy reach... Más dolog ellőni egy 1/1-et egy Luckra, RGIII-ra, de még Newton-ra is, mint Smith-re vagy Barkleyra. Utóbbiakból jóval nagyobb eséllyel lehet Jamarcus Russell sajnos. 😕
Én hoznék egy újonc QB-t, kipicsáznám Quinn-t és Cassel-t, és keresnék egy olyan veterán QB-t, aki nem bánná, hogy egy újonccal kelljen megküzdeni-e a kezdő posztért.😊Go Vikings!
Ha már mindenképpen QB draft, akkor legalább nem 1/1-en kéne elhozni, hanem letradelni, betankolni jövőbeli pickekből, és elhozni valahol a kör közepén/végén.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Alex Smith esetében pontosan tudod, mire számíthatsz, középszerűségre. Egy újonc QB lehet szarabb, de benne még ott lesz a POTENCIÁL. Szegény Alex viszont már nem lesz jobb.Én hoznék egy újonc QB-t, kipicsáznám Quinn-t és Cassel-t, és keresnék egy olyan veterán QB-t, aki nem bánná, hogy egy újonccal kelljen megküzdeni-e a kezdő posztért.😊
több mint 11 éve
én pl alex smitht nem vetném el. ehhez a csapathoz egy sima game manager qb elég kéne, hogy legyen az előző szezonból kiindúlva. bár olvastam, hogy friscoban csak a rendszer miatt volt jó. ha meg nem válik be, akkor jövőre jöhetne az első körös qb draft mert akkor úgyis elől húznátok megint.Ellenérvként magam írtam nemrég: A Chiefsnek nem ár/érték arány kell, hanem irányító.ulpianusFA vagy trade esetleg? Ezt most nem gondoltam teljesen végig, de van esély egy-két kezdő szintű irányítóra, és aki mögé elég 2. körben húzni valakit...
Szerintem lehet 2-3 ilyen név, most annyira nem néztem utána a lehetőségeknek és nem is akarok neveket írni, h ne abba az irányba menjen el, h elérhető lesz-e XY, hanem h elméleti síkon hogy látod. Szvsz 1/1-re találtok jobb játékost mint Geno Smith, nagyobb upgrade-et nem hinném, de ha én most bebújnék egy KC fan bőrébe, akkor nézegetném a kegyvesztett irányítókat akik egy új csapatban újraéledhetnek, és vagy lejár a szerződésük, vagy esetleg kirúgják őket a nagy fizetés miatt, vagy trade listre kerülnek.
Nem olyan hosszú távú megoldás, mint az 1/1-es rookie, s nem is feltétlen kockázatkerülőbb, de adott esetben...
Minden attól függ, h private workouton mennyire meggyőző Smith vagy esetleg Barkley, amit sosem fogunk megtudni.Black_Adder
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ellenérvként magam írtam nemrég: A Chiefsnek nem ár/érték arány kell, hanem irányító.ulpianusFA vagy trade esetleg? Ezt most nem gondoltam teljesen végig, de van esély egy-két kezdő szintű irányítóra, és aki mögé elég 2. körben húzni valakit...
Szerintem lehet 2-3 ilyen név, most annyira nem néztem utána a lehetőségeknek és nem is akarok neveket írni, h ne abba az irányba menjen el, h elérhető lesz-e XY, hanem h elméleti síkon hogy látod. Szvsz 1/1-re találtok jobb játékost mint Geno Smith, nagyobb upgrade-et nem hinném, de ha én most bebújnék egy KC fan bőrébe, akkor nézegetném a kegyvesztett irányítókat akik egy új csapatban újraéledhetnek, és vagy lejár a szerződésük, vagy esetleg kirúgják őket a nagy fizetés miatt, vagy trade listre kerülnek.
Nem olyan hosszú távú megoldás, mint az 1/1-es rookie, s nem is feltétlen kockázatkerülőbb, de adott esetben...
Minden attól függ, h private workouton mennyire meggyőző Smith vagy esetleg Barkley, amit sosem fogunk megtudni.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Andy Reid a Cards interjú előtt találkozik a Chiefs vezetőivel Phillyben, Koetter pedig hosszabbított a Falcons-szal annak ellenére h tegnap állítólag nálatok volt interjún.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
...lehetőleg olyan, akinek az értékeire lehet koncentrálni, építeni, és nem mindig a hiányosságain sopánkodni! El is felejtettem, hogy Russel Wilson csak 180 cm magas..., nem baj, majd valahogy feldolgozzuk...Doug Marrone is a lista előkelő helyén van, Nassib is coming?empty taxiEzt mintha szó szerint beírtad volna már valahova. 😀
Ha magát a "QB nem 1/1re" ötletet nézem.
Egy második körös QB ahogy opció más csapatoknak, úgy opció a Chiefsnek még inkább. Mert ha valaki, akkor ők számíthatnak rá igazán, hogy marad egy jó név második körre mikor szóhoz jutnak újra (2/2). Egyedül a Jax áll még jobb pozícióban egy ilyen húzáshoz.
Ellenérvként magam írtam nemrég: A Chiefsnek nem ár/érték arány kell, hanem irányító.ulpianus
több mint 11 éve
Doug Marrone is a lista előkelő helyén van, Nassib is coming?empty taxiEzt mintha szó szerint beírtad volna már valahova. 😀
Ha magát a "QB nem 1/1re" ötletet nézem.
Egy második körös QB ahogy opció más csapatoknak, úgy opció a Chiefsnek még inkább. Mert ha valaki, akkor ők számíthatnak rá igazán, hogy marad egy jó név második körre mikor szóhoz jutnak újra (2/2). Egyedül a Jax áll még jobb pozícióban egy ilyen húzáshoz.
Ellenérvként magam írtam nemrég: A Chiefsnek nem ár/érték arány kell, hanem irányító.
több mint 11 éve
Doug Marrone is a lista előkelő helyén van, Nassib is coming?empty taxiNem hiszem, hogy lenne összefüggés a kettő között.
Crennelhez még annyit, hogy igazán top legyen az ő 34-es védelme, kell az elit end a jobbszélre, aki futás ellen és pass rushban is ott van szeren. A Patsnél ott volt Seymour végig. Ahogy olyan sokszor leírta itt Ulpi, Dorsey pass rush ellen nem tudta ebben a sémában azt nyújtani, ami kellett volna a pluszhoz.
több mint 11 éve
Doug Marrone is a lista előkelő helyén van, Nassib is coming?
Madden hates me.
több mint 11 éve
Boston!Egyáltalán nem volt off. Pont ezt kérdezte Janek, milyen DC Crennel. Megmondtad.
Más. Újabb edzőjelöltek az új vezérkarba Mel Tucker, Jaguars DC/assist HC (dolgozott Crennellel is). Illetve Dave Toub Bears ST coach.
több mint 11 éve
megnézném mit csinálna nálunk bár a keret nem jó 3-4re
több mint 11 éve
+1. Mi azóta is sírjuk vissza. Elnézést az OFF-ért.Crennel milyen dc lenne?JanekEhhez elég megnézni a 2009-2011 szezonokat. Elég jó DC. Ért a tehetségek megtalálásához, illetve tudja őket használni. A rendszere elég korszerű, bár statikus. Kevés a blitz, a nagy változások. Ellenben sok apró eltérés lehetséges gyorsan, így sokféle védelmet lehet kihozni belőle külön gyakorlás nélkül, amit Crennel ki is használ.
Chiefstől eltekintve fő problémája a rendszernek a futás elleni védekezés. Passz ellen elég jó, ezért is nem kell blitzelni annyit. Például egyetemen a Georgián Crennel tanítványa játssza ezt, mindjárt kezdenek.
Nem sok jobb 3-4es DC van Crennelnél, talán nem is jobbak ők sem, csak másként jók. Jól hívja a playeket, minden meccsre felkészül, nagyon tapasztalt. Elit QBket is képes volt sokszor levenni a pályáról. Anno a Patsben is.
Fő követelmény a minőségi DL. Itt térünk vissza a Chiefshez. Ezt volt képtelen megoldani Crennel Kansas Cityben, nem is működött a rendszer soha tökéletesen. Run stopper volt elég, pass rush azonban nem érkezett belülről. Bár így is életképes volt a rendszer, ami minősíti az szisztémát.
HCként Crennel melléfogás, de DCnek kiváló, csak a 2 gap, a zónázás (cover 3) és a 3-4 miatt azonnali eredmény nem várható egy 4-3as csapatnál. Játékosmozgás elkerülhetetlen.ulpianus
Do your job
több mint 11 éve
Crennel milyen dc lenne?JanekEhhez elég megnézni a 2009-2011 szezonokat. Elég jó DC. Ért a tehetségek megtalálásához, illetve tudja őket használni. A rendszere elég korszerű, bár statikus. Kevés a blitz, a nagy változások. Ellenben sok apró eltérés lehetséges gyorsan, így sokféle védelmet lehet kihozni belőle külön gyakorlás nélkül, amit Crennel ki is használ.
Chiefstől eltekintve fő problémája a rendszernek a futás elleni védekezés. Passz ellen elég jó, ezért is nem kell blitzelni annyit. Például egyetemen a Georgián Crennel tanítványa játssza ezt, mindjárt kezdenek.
Nem sok jobb 3-4es DC van Crennelnél, talán nem is jobbak ők sem, csak másként jók. Jól hívja a playeket, minden meccsre felkészül, nagyon tapasztalt. Elit QBket is képes volt sokszor levenni a pályáról. Anno a Patsben is.
Fő követelmény a minőségi DL. Itt térünk vissza a Chiefshez. Ezt volt képtelen megoldani Crennel Kansas Cityben, nem is működött a rendszer soha tökéletesen. Run stopper volt elég, pass rush azonban nem érkezett belülről. Bár így is életképes volt a rendszer, ami minősíti az szisztémát.
HCként Crennel melléfogás, de DCnek kiváló, csak a 2 gap, a zónázás (cover 3) és a 3-4 miatt azonnali eredmény nem várható egy 4-3as csapatnál. Játékosmozgás elkerülhetetlen.
több mint 11 éve
Crennel milyen dc lenne?Janek3-4-es, keveset blitzelős, de nem rossz.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Kezd világosodni, mit is akar Clark Hunt a tulaj. Egyelőre nincs döntés Pioli ügyben, Crennel repült. Az új HCt maga Hunt keresi meg. Attól függ Pioli sorsa, hogy tudnak-e együtt dolgozni azzal akit talál. Ha mindenkinek jó így, és addig Pioli marad, akkor marad. A HC közvetlen Hunt alá lesz rendelve, nem a GM alá.
Hunt szerint január első heteiben meg kell találja. Ez a legfontosabb most, más addig nem számít. Mivel a játékosmegfigyelő események kezdetére elfogadhatatlan lenne, hogy nincs meg a teljes (HC által összeigazolt) csapat.
Mondott pár kritériumot muszájból, mert kérdezték. De a lényeg az, hogy nyitott mindenre, nem állít maga elé szabályokat feleslegesen. Lehet ex HC, bármilyen kooordinátor vagy épp egyetemi edző.
Legelső jelöltek egyike, aki még ma tárgyal Hunttal, a Falcons OC Dirk Koetter (Eagles és Browns is hívta).
több mint 11 éve
R. Lilja (G) azt mondta vissza fog vonulni.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Chris Mortensen @mortreportChiefs granted permission by Falcons to interview OC Dirk Koetter on Tuesday.
több mint 11 éve
azt írja ez egyik legmegbízhatóbb belsős forrás Adam Teicher, hogy Piolival egyelőre nincs meg a megállapodás. Tárgyalnak. Gondolom ezért nem beszél erről Hunt az idézett cikkben sem.
több mint 11 éve
Egyelőre legyen meg a front office. Tessék egy hivatalos bejelentés végre:www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-Part-Ways-with-Romeo-Crennel/c106ca75-cf83-4c27-860e-6479eb74c776
Más. Most olvastam, hogy Albertet valaki már a Bearsbe képzeli el (odament innen Emery, ez lenne a kapcsolat. Albertet nem is ő draftolta). Ha ilyen történik, hogy Albert nem marad, akkor lehet Joeckel is az 1/1. Mert Albertékről írtam is, hogy ZB óta lettek ennyire jók. Nagy kérdés, hogy marad-e a ZB egyáltalán.
Meglátjuk. Sztem marad Albert.
Vay ha Dorsey és T-Jax is repül, 4-3 lesz és nem kell Geno/más, akkor lehet Star Lotulelei is. Csak hogy mondjak alternatívákat.
Most a bowl meccsen is lehet lehúzni őt, de dobott két TD-t, amikor a célpontjai formán kívül voltak és dropoltak a nagy hóesésben. 200 yardot dobált össze, nulla pick, 67% pontosság mellett. Mikor is a futás elérte a 2.8as átlagot, ha jól mondom fejből. A védelem egy rakás fos volt. De persze sokan annyit értenek ebből, nem nyert = rossz QB. Akkor Jamaal sem nyert sokat idén=rossz HB?
De az igazság az, hogy nem ár/érték arány kell a Chiefsbe, hanem a lehető legjobb irányító. Vagyis hiába jó vétel valaki a második körben, attól nem jobb prospect, mint a legjobb prospect. Akárhonnan nézzük. Cassel sem viccből volt hetedik körös. Garancia nincs. Pedig én voltam itt talán az egyetlen, aki a nagy Geno hype idején állandóan írtam, hogy túl van lihegve pár jó meccs után a tehetsége. És fura mód én ma is ugyanazt mondom. Top 10ben sincs önerőből a boardon, nehogy top 1. De ő a legjobb QB prospect egyelőre. És ez a Chiefsnél komoly érv kell legyen önmagában.
több mint 11 éve
Most akkor 1/1-ként QB-t húzunk? Csak mert ebben az évben nincs tele a sajtó azzal, hogy milyen szerencsés az a csapat, amelyik most választhat, ellentétben a múlt évvel. Azaz választhatunk egy átlagos jelöltet, aki rosszabb esetben nem jön be, jobb esetben bejön, de a következő szezon megint elmegy, mert fel kell venni az újoncnak az NFL-tempót. Azaz rendelhetünk új szópóálarcot az idei elhasznált darab helyett?
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nekem is feltűnt még sokkal több tweet. Még vagy 10 cikket olvastam róla. 5-6 szurkolói hallomást is, akik a városban laknak és ezt-azt ismernek. És a többi.A megfogalmazás GSN érdeme. Az idézőjel lemaradt. Én ilyen szinten soha nem megyek bele a dologba. Ha sokan sokfelől írják ugyanazt, akkor elhiszem.
De én arra utaltam, hogy ez egyik sem hivatalos. ÉS Beki ha idéz egy második tweetet, az sem lesz hivatalos.
Márpedig azért tesszük hozzá, hogy hivatalos, mert az tény. A többi találgatás, ami vagy úgy lesz, vagy nem. Ez a különbség az, amit szóvá teszek. Vitázhatunk ezen, csak biztos, hogy igazam van.
Én is tudom a hírt, írtam is ha visszaolvasol. De még nem hivatalos. Ma utoljára hivatalosan Crennel annyit mondott, nem mond semmit egyelőre. Miután Schefter is leírta reggel, hogy szte ez tényként is kezelhető (nem írt tényt).
Nem kell soká várni, ha a hír igaz. Addig senkit ne vezessünk félre.ulpianus