Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szerk.: lol g*ci. miután megirtam ezt a pos-ot, belenéztem a dolphions topikba.De teljesen jogosan szerintem
íromány: "sparano-t is kirugták" 😕
nem gondoltma volna, hogy szezon közben...Ventura
több mint 12 éve
Ha már Kirk Ferentz neve felbukkant, akkor Pat Hill is érdekes opció lehet (ex Fresno State HC). Éppen most lett állásnélküli, van Pioli kapcsolat még a Brownstól, pozíciósedzőként OL múlttal.
több mint 12 éve
az szép. ehhez képest sparano akkor örülhet (2008 afc east champion, majd folyamatosan lefelé)de azért vegyétek számításba, hogy velünk is meg kell mérközni a head coach ügyben. ross kijelentette, hogy megpróbálja megszerezni a lehető legjobbat.
szerk.: lol g*ci. miután megirtam ezt a pos-ot, belenéztem a dolphions topikba.
íromány: "sparano-t is kirugták" 😕
nem gondoltma volna, hogy szezon közben...
több mint 12 éve
Élő kép nem megy rádióadás van:http://espn.go.com/espnradio/affPopup?s=whb-am
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ha minden igaz, akkor mindjárt (kilenckor) lesz itt egy sajtótájékoztató élőben (Pioli (GM) és Hunt (tulaj) fog beszényi a csöppet:http://www.kcchiefs.com/chiefs-live.html
több mint 12 éve
szaba
10 546
Gruden hozzánk jön. Amúgy már mondtam, hogy ha HC-nek megy akkor simán kiléphet a szerződésből.Hélit reptették mer képtelen volt a megvilágosodásra, ott voltak a jelek. Émmá most szoritanék, hogy Cowher hozzátok térjen vissza. Jól mondom?sutianapEz nekem is tetszene. Vagy Gruden ugye, csak ő bebetonozta magát a kommentátori székbe. Viszont Haleyt szívesen venném mint az Eagles új OC-ja.Shawn84
több mint 12 éve
Ahh gondolkodtam is pedig hogy Cowher megnyerte e 95-ben az SB-t, de ha nem akkor tényleg csak egyel. Ulpi, amikor mi először tárgyaltunk vele azt mondta a feltételei úgy kezdődnek hogy olyat GM akit vagy ő hoz vagy tudnak együtt dolgoz/ dolgoztak együtt és a játékos dolgokba nem szól bele.
Az tény hogy BB-vel is dolgozott együtt Scott, de ebbe a helyzetbe még elég zöldfülüként került.
Nem hiszek benne, hogy ide jön, de ha mégis, hatalmas fogás lehetne.
Én amúgy Romeot is bírom. Nagy egyéniség nagyon tisztelik és nagyon ismeri ezt a játékot.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Akkor legyen az, hogy Haley jön hozzánk OC-nek ti meg megkapjátok Marty Moornhinweget.
több mint 12 éve
Pioli a nem szólt bele soha a taktikába.De kezdő HC.Itt nem az a kérdés jobb lenne-e.Haley is elég öntörvényű HC volt.ulpianus
Ahogy a beírásom sem ezt sugallja. Hanem azt, hogy Cowher szabad kezet akar, nem dolgozna erős GM-mel, ezt Miamiban elmondta.
Nos, véleményes ez mennyire megfelelő Piolinak és vica versa.Delonso_
Cowher meg az egyik legnagyobb tekintélyű, fényes gyűrűkkel.Delonso_
A játékosigazolásba már inkább, az igaz. De ott sem eset túlzásba, ahogy tudom. Szereti a legfőbb jelölteket maga is szemügyre venni.
Egyvalamiben dönthetett csak ő. A szerződések ügyében. Azt centre pontosan lejátszotta az tény. De az meg tipikusan egy HCt nem érdekel.
Mindenesetre nekem nem volna gondom Cowherrel sem. Csak nem hiszek benne igazán.
több mint 12 éve
Sajnos csak eggyel, de ettől még valóban az egyik legnagyobb tekintélyű.De kezdő HC.Itt nem az a kérdés jobb lenne-e.Haley is elég öntörvényű HC volt.ulpianus
Ahogy a beírásom sem ezt sugallja. Hanem azt, hogy Cowher szabad kezet akar, nem dolgozna erős GM-mel, ezt Miamiban elmondta.
Cowher meg az egyik legnagyobb tekintélyű, fényes gyűrűkkel.Delonso_
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Sőty az milyen lenne az öreg Martynak tisztelegve kivenné a kis Slotyit a rakettoktól és egybó után átadná a stafétát
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
De kezdő HC.Itt nem az a kérdés jobb lenne-e.Haley is elég öntörvényű HC volt.ulpianus
Cowher meg az egyik legnagyobb tekintélyű, fényes gyűrűkkel.
több mint 12 éve
Itt nem az a kérdés jobb lenne-e.Haley is elég öntörvényű HC volt.
több mint 12 éve
Nem tudom az a manus mire lenne jó, épp OC-nek sem. Annak hogy most valaki HC pozíciót kínál neki szvsz nagyon nagyon nagyon csekély.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ezért kérdezem. Már dolgozott JMD-vel. Ismeri őt. Jobb lenne? Könnyebben tudná irányítani gondolom.Itt nem az a kérdés jobb lenne-e.Cowher és Pioli? Háőt... érdekes dolog.JMD jobb lenne?Shawn84
Haley-t is ahogy az előző HC-teket sajnálom és elkapkodott döntésnek érzem.Delonso_
több mint 12 éve
és a hazai pálya mellettetek szól, nem ? Brownsba nem mén fix, hozzánk nemjön vissza fix.bigBent is ő kapta elő a kalapból, szóval ellenne kikiRikivel is - de HaliTangával együtt guringatnák az Ofalakat a földi paradicsomban 😉
több mint 12 éve
Itt nem az a kérdés jobb lenne-e.Cowher és Pioli? Háőt... érdekes dolog.JMD jobb lenne?Shawn84
Haley-t is ahogy az előző HC-teket sajnálom és elkapkodott döntésnek érzem.Delonso_
Nos, véleményes ez mennyire megfelelő Piolinak és vica versa.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Cowher és Pioli? Háőt... érdekes dolog.JMD jobb lenne?
több mint 12 éve
Cowher és Pioli? Háőt... érdekes dolog.Haley-t is ahogy az előző HC-teket sajnálom és elkapkodott döntésnek érzem.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Hélit reptették mer képtelen volt a megvilágosodásra, ott voltak a jelek. Émmá most szoritanék, hogy Cowher hozzátok térjen vissza. Jól mondom?sutianapEz nekem is tetszene. Vagy Gruden ugye, csak ő bebetonozta magát a kommentátori székbe. Viszont Haleyt szívesen venném mint az Eagles új OC-ja.
több mint 12 éve
Skull, az offense sztem szarabb nem lehet. Vagyis csak javulhat. A védelem meg Crennel papa vezetésével marad amilyen eddig, jó közepes. Aztán ha draft után visszatérnek a sztárjaink rosszabbak nem lehetünk, mint most csoportutolsók.
Igazából az új QB szinte garantált (hacsak nem Kirk Ferentz lesz, de jó lenne!), tehát kezdheted letölteni a top QB prospectek meccseit. 😀 Sztem Casselt nem fogja senki megtartani, nem szokás, főleg ha valaki ilyen rossz. Orton talán lehet esetleg marad csere, Stanzivel. Stanzi olcsó.
Palkonak sztem 0.01% esélye van hogy valaha Nflben szerződést kap. Muir kaphat, OLhez ért.
Hélit reptették mer képtelen volt a megvilágosodásra, ott voltak a jelek. Émmá most szoritanék, hogy Cowher hozzátok térjen vissza. Jól mondom?sutianapJól. Sokan írják is vágyálmukban KC topicban is, naná.
Azonban Cowhert csábítják egy ideje mindenhova. Ő azt mondta, amikor én egy beszélgetésben láttam (pár mondatban), hogy csak akkor tér vissza, ha komoly csapat (értsd SB esély rövidtávon) hívja. De akkor is meggondolja eccökéccö (ezt én úgy értem lesznek komoly feltételei).
Nem hiszem, hogy mi jelenleg ilyen csapat lennénk. Bár egy módja van. Ha ő úgy látja a Crennel defense működni fog Berry+egy jó NTvel Én így látom. És tud olyan QBt húzni első körben szte, aki képes végre eltalálni a sztem nagyon erős WR sorunkat+Moeakit. Aztán Charles mögé kell egy tartalék+elé egy ROT és sztem mehetne a mutatvány. Csak én nem vagyok Cowher. Hogy én így látom, az annyit ér szakmaliag, mint a bolhafing a viharban.
több mint 12 éve
Hélit reptették mer képtelen volt a megvilágosodásra, ott voltak a jelek. Émmá most szoritanék, hogy Cowher hozzátok térjen vissza. Jól mondom?
több mint 12 éve
skullkill
40
aztakurvahétszentségit.... nagyon sajnálom hogy Haley-t kirúgták, kedveltem őt nagyon. De így remélem hogy legalább a Muir+palko+cassel trio is megy...Nem tudom ki lesz a HC (vagy marad Crennel), azt se hogy ki lenne jó, de remélem hogy majd sikeres lesz a csapattal 😊
több mint 12 éve
Nem vagyok annyira képben a KC-vel kapcsolatban, de ha több, mint a fél csapat sérült, akkor miért rúgják ki a HC-t? Érthetetlen, főleg úgy, hogy tavaly behúztátok a divíziót, Ulpi...JC6Ezt az előbb írtam, mit gondolok. Konkrétan nyilván nem fogják megmondani. Csak hogy nagyon köszönjük nagyszerű munkát végzett, blablabla.
De tessék beillesztem neked amit írtam:
"Sztem az van amit mondtam. Casselt is ő választotta, Palkot is (Ortonnal tényleg peche volt, azt nem hiszem, hogy számonkérik). És erőltette őket, pedig sosem votlak elé jók. A Chiefs meg szívott.
Na most aztán özönleni fognak a nevek. 😀
JMDt már Vipera úr írta, én őt nem szeretem.
Kérdés az, hogy Palko és Cassel mikor és milyen sorrendben repül? Mármint sztem ez várható. Ahogy a QB draft esélye is erősen emelkedik. Szerződéshosszabbítás leginkább Bowe és Carr, de azt ne hiszem, hogy van olyan HC, aki őket nem tartaná meg.Stanzit sztem nem rúgják ki egyelőre, nem is játszott.
Muir is megy, az sem nagy kár. Crennel ha nem lesz HC, akkor kérdéses. Érdekes lesz, remélem a 3-4 marad, és nem kezdünk 4-3ra váltani. Bár nem lehetetlen, de akkor sem.
Zorn sztem nem lesz HC. Érdekes lesz."
több mint 12 éve
Kérdés hogy meddig lesz Crennel a HC. De kézenfekvő volt jelenleg.Ez a szavazás meg jópofa, már 4000+ fölött jár. Bár most megy a sok Chiefs hater gyökér szavazni. Azokból soincs hiány ilyen esetben.
De akkor persze nem voltak sehol, amikor havonta le lehet szavazni (Herm előtt is lehetett már) az aktuális HC+GM párost külön. És ott azért 95% (POba jutás idején) tól olyan 60%ig (idén első két meccs után) ingadozott Haley megítélése, de leginkább olyan 80% körül mozgott.