Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Legjobb védekezés a támadás 😀átírtam 21:10kor te meg ezt 21:12kor írtad be. másfél perc alatt fogtad föl? 😛 😀Orton asszem fejből egyidős Ortonnal és Croyle-al. Csak Orton már sok éve kezdő, nem fog fejlődni. Ő ennyit tud. És most már Casselről is tudjuk, hogy mennyit ér. Sztem neki is ennyi fejlődési lehetősége volt.ulpianusMármint Cassellel 😊 . Croyle egy évvel fiatalabb náluk.
Látom átírtad, de már késő 😛ender1112
Majd még egy perc, mire feltűnt, hogy már nem is az van ott?ulpianus
több mint 13 éve
Az elkapások száma pont ma került szóba az Oakland topicban, és Vipera úr mondta, hogy, ha az Oaklandben lett volna egy 70-80 catch WR akkor nyerhetékvolna a divíziót. Érdekes felvetés. Bár sztem nem igaz így ez, de jót mosolyogtam magamban, mert emlékeztem, hogy nálunk hasonlóan alakult a HB-TE elkapás, és megvolt az egy 70-80 catches WR és nyertünk. 😊Nem biztos, h csak az hiányzott nekik, de az biztos hiányzott 😊
De persze lényeges, hogy egy WR 72, aztán a többi 20 vagy alatta. Nem véletlen lett a WR need a legfontosabb, sőt sztem az egyetlen elkerülhetetlen. Bár továbbra is tartom, hogy lehet lesz elit FA a piacon, drágán, de nekünk megérheti.ulpianus
Amúgy Gaffneyt esetleg lehet h megpróbáljuk eltrade-elni mert Lloyd jobb nála és van mögötte 2 tehetséges újonc +Royal slotban. Tehát nélküle is lenne 4 jó WR és akad poszt ahova fontosabb lenne egy hasonló képességű játékos, akár a draftról is. De ha megy, akkor szívesebben látnám őt az nfcben valahol...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Egyébként elgondolkodtató ez a Bowe dolog. Nyilván ő volt az egyetlen, akinek Cassel tudott érdemben passzolni, de ezt tudták az ellenfelek is, mégis összehozott ennyi elkapást a védői mellett. Ebből látszik a nagysága és az elszántsága.
Max respect neki!
Go Bowe, go!
több mint 13 éve
Ulpi belenyúlt a szerkesztésem alatt, ezért még egyszer beírom:Haley wins NFL 101 Award
Chiefs coach Todd Haley has received the NFL 101 Award as AFC Coach of the Year!
több mint 13 éve
Az elkapások száma pont ma került szóba az Oakland topicban, és Vipera úr mondta, hogy, ha az Oaklandben lett volna egy 70-80 catch WR akkor nyerhetékvolna a divíziót. Érdekes felvetés. Bár sztem nem igaz így ez, de jót mosolyogtam magamban, mert emlékeztem, hogy nálunk hasonlóan alakult a HB-TE elkapás, és megvolt az egy 70-80 catches WR és nyertünk. 😊De persze lényeges, hogy egy WR 72, aztán a többi 20 vagy alatta. Nem véletlen lett a WR need a legfontosabb, sőt sztem az egyetlen elkerülhetetlen. Bár továbbra is tartom, hogy lehet lesz elit FA a piacon, drágán, de nekünk megérheti.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Jajj, de jót nevettem! A könnyem is kicsordult! 😀Ezt találtam, lehet, hogy ti is olvastátok már: összesen csak kettő játékos kapott el fele annyi passzt, mint Bowe egymaga a csapatunkban.
Chiefs’ leading receivers
Catching up to do
72
Dwayne Bowe
Wide receiver
47
Tony Moeaki
Tight end
45
Jamaal Charles
Running back
22
Chris Chambers
Wide receiver
21
Dexter McCluster
Wide receiver
És erre egy srác bekérdezett:
Chris Chambers had 22 catches? Is that counting ones he made in practice?
Kiráááály! Nekem bejött!
😀 😀 😀
És a jövő évi naptár?
HOME OPPONENTS
Denver
Oakland
San Diego
Buffalo
Green Bay*
Miami
Minnesota
Pittsburgh*
ROAD OPPONENTS
Denver
Oakland
San Diego
Chicago*
Detroit
Indianapolis*
New England*
N.Y. Jets*
*Made playoffs in 2010
Na ezért nem lesz ugye jövőre 10-6-unk. De ha sikerül fejlődni az offseasonban, akkor azért okozhatunk mi ezeknek a csapatoknak még meglepetéseket!
És a végére egy jó hír:
Haley wins NFL 101 Award
Chiefs coach Todd Haley has received the NFL 101 Award as AFC Coach of the Year!
Grats!
több mint 13 éve
Az SI.com szerint nekünk Gabe Carimi lesz a választásunk az első körben.az csúnya lenne
mirdal
😊
több mint 13 éve
Az SI.com szerint nekünk Gabe Carimi lesz a választásunk az első körben. A visszalépett WR-ek meg csak tanuljanak tovább. Ide nem kellenek aluliskolázott elkapók. Még a végén nem tudják megtanulni a playbook-ot... 😀😀😀
több mint 13 éve
Egyébként meg a kimagasló draft mellett (főleg) tavaly az FA-kba is jól nyúltunk bele. Shaun Smith épp ezért kérdés, mert marad-e egy ilyen jó 3-4es DE akár cserének is, amikor a ligában 3-4-es DE ínségvan.ulpianusremélem marad
jó éve volt (persze voltak azért rosszabb meccsei)
rotációban is, fullbacként is
😊
több mint 13 éve
DL nem hinném, hogy lesz a korai körökbenHoppá!Te hol olvastad?mirdalbowl.hu draft topik. 😊DoM
😊
Mondtam, hogy nem volt időm...
Kár. Akkor viszont marad egy OL vagy DL ember, illetve egy LB. A WR need marad a későbbi körökre.
Olvastam olyat is, hogy húzzunk RB-t. Ja, legyen vagy hat nálunk, úgyis run heavy-t tolunk!
😀mirdal
NT kell csak és olyan tehetség nincs aki a 3. kör előtt érdemes lenne húzni
mondjuk tavaly is benn hagytuk az 5. körben cam thomas-t is ugye
😊
RT kell max. a OL-ba (de azért ott elég jól megvagyunk: richardson,o'callaghan, egyik sem az a világverő, de richardson egy két hülyeségétől eltekintve egész üde szinfolt volt és nem beszéltünk még a greenwood project-ről sem) de azt is lehet később, esetleg C (bár remélem wiegmann marad még egy évet), de ott elég a későbbiekben
OLB/WR a korai körös elsődleges need
legalábbis egyelőre
illetve nem lepődnék meg egy 3. kör körüli ILB húzáson sem ha olyan név marad benn
belcher UDFA-ként néha egész jó, de vannak elég komoly hiányosságai (igaz még így is sokkal jobb mint mays...de nála szerintem a ligában nehéz rosszabbat találni)
azért DJ mellé kellene egy jobb ILB is...sheppard pl. csak az LSU vonal miatt is,tavaly hiányérzetem volt
😊
több mint 13 éve
Hoppá!Te hol olvastad?mirdalbowl.hu draft topik. 😊DoM
😊
Mondtam, hogy nem volt időm...
Kár. Akkor viszont marad egy OL vagy DL ember, illetve egy LB. A WR need marad a későbbi körökre.
Olvastam olyat is, hogy húzzunk RB-t. Ja, legyen vagy hat nálunk, úgyis run heavy-t tolunk!
😀
több mint 13 éve
Egyébként meg a kimagasló draft mellett (főleg) tavaly az FA-kba is jól nyúltunk bele. Shaun Smith épp ezért kérdés, mert marad-e egy ilyen jó 3-4es DE akár cserének is, amikor a ligában 3-4-es DE ínségvan. Olyat nehéz ám jót találni. Sztem lekérheti valaki jó áron. Nekünk meg marad akkor is Dorsey+T-Jax. és Gilberry pass szituhoz, tehát egy csere DE meg azért már könnyebben igazolható. Sztem van az az ár, hogy elengedjük.De Thomas Jones is jó volt, Lilja kiváló. De még első évében Chambers is. Vrabel is, meg úgy általában nem haltak meg a FA embereink (szokás lesérülni), de viszont jól játszottak.
Ez is érdekes lesz, hogy meddig lesz jó a tendencia e téren. Nem mindenki vált be, de a többség, és a nagyobb igazolások igen.
több mint 13 éve
ráadásul a tavalyi kiváló draftunkat elnézveÉn úgy közelítettem ezt meg, hogy a tavalyi szuper draft előtt volt még egy draft ,amit a mostani vezetők hozrak össze. ÉS ott T-Jax volt csak jó (de reach), és utána a sivatag, semmi értelmes a draft legutolsó pickjééig, ahol húztuk Succop 💋 urat, aki kiváló, de ennyi. Szóval a jó draft nem valószínű kétszer egymás után. De ha egy jó WR meg egy jó védő (NT vagy OLB) lesz, akkor már a többi nem számít. Centerre meg ROTre számítok, és egy késői CB vagy második WR, most nagyjából amit saccolok. De sok mindentől és mindenkitől függ (Weigmann, Shaun Smith, Sheffield, stb)
most tuti valami elbaszott lesz
😊ehh
több mint 13 éve
RB draftot! 😀jahBlackmon se jön ki.DömeÖsszetöritek itt az álmokat 😀
Egyébként Baldwinnal jól járnátok, szerintem egy jó combineal megoldhatja, hogy első körös legyen.
De ott van még a második körben mondjuk Hanerson Miamiból, vagy Torrey Smith Marylandből, ők is simán jók lennének Bowe másik oldalára.tenorx
azért ez még rohadt nagy lutri ilyenkor
meg máskor is
😊
ráadásul a tavalyi kiváló draftunkat elnézve
😊ehh
több mint 13 éve
jahÖsszetöritek itt az álmokat 😀Ja, Floyd-ról most olvastam pont.Blackmon se jön ki.Döme
Baldwin és Blackmon akkor is jöhet. Jó kis fizikális elkapók, az egyik jó párja lesz Bowe-nak!
😀
Egy másik oldalon meg azt olvasom, hogy nem biztos még, hogy Floyd nem jön.
Te hol olvastad?mirdal
Egyébként Baldwinnal jól járnátok, szerintem egy jó combineal megoldhatja, hogy első körös legyen.
De ott van még a második körben mondjuk Hanerson Miamiból, vagy Torrey Smith Marylandből, ők is simán jók lennének Bowe másik oldalára.tenorx
azért ez még rohadt nagy lutri ilyenkor
meg máskor is
😊
ráadásul a tavalyi kiváló draftunkat elnézve
😊
több mint 13 éve
Összetöritek itt az álmokat 😀Ja, Floyd-ról most olvastam pont.Blackmon se jön ki.Döme
Baldwin és Blackmon akkor is jöhet. Jó kis fizikális elkapók, az egyik jó párja lesz Bowe-nak!
😀
Te hol olvastad?mirdal
De ott van még a második körben mondjuk Hanerson Miamiból, vagy Torrey Smith Marylandből, ők is simán jók lennének Bowe másik oldalára.
több mint 13 éve
Ja, Floyd-ról most olvastam pont.Blackmon se jön ki.
😀
Te hol olvastad?mirdal
több mint 13 éve
Ja, Floyd-ról most olvastam pont. Baldwin és Blackmon akkor is jöhet. Jó kis fizikális elkapók, az egyik jó párja lesz Bowe-nak!
😀
Te hol olvastad?
több mint 13 éve
Igazából három említésre méltó WR-t láttam eddig.Floyd nem jön a draftra. Baldwinnak én korainak érzem az első kört.
A.J. Green - őt ugye tuti viszik, ráadásul 1/1-es is lehet
Jonathan Baldwin - Height: 6-5. Weight: 225
Julio Jones - Height: 6-4. Weight: 210
Michael Floyd - Height: 6-3. Weight: 220
A másik három srác közül jöhetne ide egy!mirdal
több mint 13 éve
Igazából három említésre méltó WR-t láttam eddig.A.J. Green - őt ugye tuti viszik, ráadásul 1/1-es is lehet
Jonathan Baldwin - Height: 6-5. Weight: 225
Julio Jones - Height: 6-4. Weight: 210
Michael Floyd - Height: 6-3. Weight: 220
A másik három srác közül jöhetne ide egy!
több mint 13 éve
Wattból kizárólag end lehet 34-es sémában (közel 300 font, és hiába 6-6 magas, az életben nem lesz belőle 34-es OLB). Sokan odatartják született tehetségnek, de elképzelhető, hogy mégis inkább 43-as erős oldali DE-ként érhet a legtöbbet, aki passing downokon belül is tud játszani a 4-emberes védőfalban.Na, erre meg azt olvasom egy embertől, hogy a következő sorrendben kellene draftolnunk:watt szerintem inkább ilyen prototipikus 4-3as end, OLB-nek nem az igaziehh
Receiver, offensive line, linebacker, defensive line
És akiket ő gondol:
Justin Blackmon, WR
Anthony Castonzo, RT
J.J. Watt, DEmirdal
több mint 13 éve
Na, erre meg azt olvasom egy embertől, hogy a következő sorrendben kellene draftolnunk:watt szerintem inkább ilyen prototipikus 4-3as end, OLB-nek nem az igazi
Receiver, offensive line, linebacker, defensive line
És akiket ő gondol:
Justin Blackmon, WR
Anthony Castonzo, RT
J.J. Watt, DEmirdal
több mint 13 éve
Na, erre meg azt olvasom egy embertől, hogy a következő sorrendben kellene draftolnunk:Receiver, offensive line, linebacker, defensive line
És akiket ő gondol:
Justin Blackmon, WR
Anthony Castonzo, RT
J.J. Watt, DE
több mint 13 éve
Jó ez a fórum, jókat vitatkoztok! 😀 😛
Draft-ra visszatérve. Első körben vagy WR vagy LB. Aztán későbbi körben meg egy ütős NT. De tényleg ütőset.