Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
12 órája
plusz az idei keringobol, akik maradnak koordinatorok, es jol teljesitenek azok is ellenfelek lesznek:Tomlinék? Tomlin túl kik még? Amit írsz egy feltételezés, ha Kubiak így gondolkozik akkor nyertes sosem lesz.Tomlin, McDermott, Freeman, McDaniel (vagy Jim H - ha top1 O lesz a Chargers esetleg, akkor itt nagyon necces, hogy kiengedi-e a LAC az épületből a 20 évvel fiatalabb arcot). De Dan Campbell és Sirianni is top HC kandidánsnak fognak 'bukni', már ha buknak. Dan Lanning ha NFL-re adja a fejét, szintén csábító jelölt lesz. Ne feledjük, hogy a Vikingsnál a QB projekt miatt nagy ellentét van a GM és a HC között, ha KOC szabad lesz netán, automatikusan top1 jelölt lesz mindenki felett. Steichent és a Coltsot lehagytad, a Texans-Jax csoportban könnyen lehet gyenge Colts szezon, és Steichen szerintem még erősebb jelölt is lehet, mint idén Stefa, aki kb oda ült le ahova akart. Steichen jobb sémát visz, és sokkal gyérebb D támogatást kapott.
KeyG
Az, hogy ki hol helyezkedik el szurkolók szerint, az egy dolog. Mert lehet Kubiak egy fanok által vágyott személy, ebben az ablakban Stafák áraztak rá. Üzent a piac: nem láttunk eleget, mutass többet. Márpedig ahogy feljebb írom, és ahogy te is írod, a jövő évi keresletben és kínálatban is erősebb market lehet papíron. Szerintem ez nem egy olyan kiindulóhelyzet, hogy ő jövőre reális eséllyel pályázik Eagles vagy Chiefs padra.
Cruyffista
Daboll, LaFleur, Shula, Scheelhase, Flores.
lehet, hogy lesz par pad (bar oszinten szolva en a Commanderst nem latom megnyilni, nagyon hulyek lennenek, ha kirugnak a HCt aki vegre stabilitast tudott hozni) viszont nagyobb konkurencia lesz, mint iden.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
12 órája
🚨🚨BREAKING : The Steelers are set to hire Las Vegas Raiders DC Patrick Graham for their DC position, per Gerry Dulac.Igen kevés esélyt látnék erre, de ha Kubiak is benne lenne és nem ráerőltetve lenne, akkor persze remek volna...McVay-Phillips leosztás...
If I’m GM Spytek I’m dropping a bag to get Kubiak and Jim Schwartz as DC.
Cubehead
Schwartz azért sokkal erősebb csapatokhoz is mehet majd, már bizonyított HC alá dolgozni...egy 49ers DC pozi biztosan jóval vonzóbb, mint a miénk...
Én már akkor igen vidám leszek, ha Kubiak érkezik 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
13 órája
🚨🚨BREAKING : The Steelers are set to hire Las Vegas Raiders DC Patrick Graham for their DC position, per Gerry Dulac.If I’m GM Spytek I’m dropping a bag to get Kubiak and Jim Schwartz as DC.

14 órája
jön Kubiak 2.körreI'm hearing Klint Kubiak's second interview with the @Raiders is scheduled for Saturday.
resistance is futile
18 órája
Tomlinék? Tomlin túl kik még? Amit írsz egy feltételezés, ha Kubiak így gondolkozik akkor nyertes sosem lesz.Tomlin, McDermott, Freeman, McDaniel (vagy Jim H - ha top1 O lesz a Chargers esetleg, akkor itt nagyon necces, hogy kiengedi-e a LAC az épületből a 20 évvel fiatalabb arcot). De Dan Campbell és Sirianni is top HC kandidánsnak fognak 'bukni', már ha buknak. Dan Lanning ha NFL-re adja a fejét, szintén csábító jelölt lesz. Ne feledjük, hogy a Vikingsnál a QB projekt miatt nagy ellentét van a GM és a HC között, ha KOC szabad lesz netán, automatikusan top1 jelölt lesz mindenki felett. Steichent és a Coltsot lehagytad, a Texans-Jax csoportban könnyen lehet gyenge Colts szezon, és Steichen szerintem még erősebb jelölt is lehet, mint idén Stefa, aki kb oda ült le ahova akart. Steichen jobb sémát visz, és sokkal gyérebb D támogatást kapott.
KeyG
Az, hogy ki hol helyezkedik el szurkolók szerint, az egy dolog. Mert lehet Kubiak egy fanok által vágyott személy, ebben az ablakban Stafák áraztak rá. Üzent a piac: nem láttunk eleget, mutass többet. Márpedig ahogy feljebb írom, és ahogy te is írod, a jövő évi keresletben és kínálatban is erősebb market lehet papíron. Szerintem ez nem egy olyan kiindulóhelyzet, hogy ő jövőre reális eséllyel pályázik Eagles vagy Chiefs padra.
19 órája
Tomlinék? Tomlin túl kik még? Amit írsz egy feltételezés, ha Kubiak így gondolkozik akkor nyertes sosem lesz.jön Kubiak 2.körreel fogja fogadni, mert a jövő évi körben esélye sem lesz a jetsnél jobb padra tomlinék ellen
resistance is futile
Cruyffista
Jövőre elsőre megnyílhat a Commanders, TB Bucs, Eagles, Lions, Jets, Bengals de még akár a Chiefs padja is ha Reid öregnek érzi magát.
Ellenben a Raiders padjával, ahol az elmúlt években olyan O szaktekintélyek mint McDaniels vagy Gruden ( tudjuk miért ) megbukott.
Megbukott Carroll is 1 év alatt, akitől azt várták hogy egy alapot, egységet adjon a franchisenak ami neki se sikerült.
Nem véletlen, hogy a Cardinals és a Raiders maradt utoljára. Kimondott franchise QB nincs, a csoportban akár 3 10+-os győzelmes csapat, Staffordon kívül a QB-k 30 alatt vannak, Andy Reid, Jim Harbaugh, Sean Payton, Kyle Shanahan, Sean McVay, Mike McDonald a vezetőedzők, sok sikert. Szerintem a Cardinals is és a Raiders is, matt helyzetben van évekig.
Tomlinra visszatérve én simán látom, hogy megtalálja a helyét a tv-ben de annyira simán is látom, hogy neki a pálya az élete.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 órája
jön Kubiak 2.körreel fogja fogadni, mert a jövő évi körben esélye sem lesz a jetsnél jobb padra tomlinék ellen
resistance is futile
21 órája
jön Kubiak 2.körre
1 napja
Nagyon furcsa érzés lesz, hogy amiatt kell koordinátort keresnünk, mert kiváló munkát végzett és előléptették, nem pedig azért mert vállalhatatlan fos volt amit elővezetett.Nem akarom ezt de en sztem is Kubiak a ti emberetek.szóval az van, hogy Webb, Daboll offos, a Rams OC frontrunner Arizonában. Szóval vagy Kubiak vagy lófasz lesz itt esti fénnyel.szerintem megvan a deal kubiakkal csak várjátok a sb végét. annó quinnel ugyanígy volt nálunk
Túl sok tökölés van. Várok egy meglepetés Kliff interjút.
resistance is futile
peach
balint74
1 napja
Todd Monken Browns
1 napja
Ez gondolom én is, de ennél a csapatnál mi már nem merünk a jó vagy csak logikus dolgokban hinni előre...szóval az van, hogy Webb, Daboll offos, a Rams OC frontrunner Arizonában. Szóval vagy Kubiak vagy lófasz lesz itt esti fénnyel.szerintem megvan a deal kubiakkal csak várjátok a sb végét. annó quinnel ugyanígy volt nálunk
resistance is futile
peach
1 napja
Nem akarom ezt de en sztem is Kubiak a ti emberetek.szóval az van, hogy Webb, Daboll offos, a Rams OC frontrunner Arizonában. Szóval vagy Kubiak vagy lófasz lesz itt esti fénnyel.szerintem megvan a deal kubiakkal csak várjátok a sb végét. annó quinnel ugyanígy volt nálunk
resistance is futile
peach
1 napja
szóval az van, hogy Webb, Daboll offos, a Rams OC frontrunner Arizonában. Szóval vagy Kubiak vagy lófasz lesz itt esti fénnyel.szerintem megvan a deal kubiakkal csak várjátok a sb végét. annó quinnel ugyanígy volt nálunk
resistance is futile
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
szóval az van, hogy Webb, Daboll offos, a Rams OC frontrunner Arizonában. Szóval vagy Kubiak vagy lófasz lesz itt esti fénnyel.Amiatt írod, mert a Denver kivágta Lombardit és várhatóan Webb lesz az OC náluk?
resistance is futile
Kubiak lesz ez!
Ha nem akkor meg elképzelésem sincs, de mindegy is lesz már 😊
Evero lesz a HC és Matt Nagy az OC 😊
1 napja
szóval az van, hogy Webb, Daboll offos, a Rams OC frontrunner Arizonában. Szóval vagy Kubiak vagy lófasz lesz itt esti fénnyel. Túl sok tökölés van. Várok egy meglepetés Kliff interjút.
2 napja
Daboll titans oc lesz, ha itt nem nevezik ki hc-nakMárpedig nem fogják!
resistance is futile
(fingers crossed)
Ez inkább az ügynöke lehet, aki több fizut akar neki 😉
Szerintem ez all in Kubiak-ért ahol Webb a fall back option
2 napja
Daboll titans oc lesz, ha itt nem nevezik ki hc-nak
2 napja
Joe Brady BillsKurva jó!!
resistance is futile
Akkor vagy Klint Kubiak vagy Davis Webb a házban 😉
2 napja
Joe Brady Bills
2 napja
Ezért mondtam én azt, hogy várjuk már meg ki a faszom lesz az edző...Mendózát ígyis úgyis kihúzzuk. A kérdés, hogy tönkre veretjük vagy esélyt adunk neki 😀
Utána még ráérünk eldönteni, hogy tönkre verjük e Mendozát.
Bruce
Közben X-en van ilyen is:
Obi@3THWENT
99% sure Klint Kubiak will be the Raiders’ next head coach. #IYKYK #RaiderNation
A figura a múltban több olyan dolgot is lehozott X-en, ami aztán beigazolódott. Van a csapathoz valamilyen linkje elvileg. Erre a commentre is azt írja alatta, hogy csak továbbított egy üzenetet, amit kapott...
Akkor smoke van itt...csak fura, hogy miért...tuti, hogy továbbra is egy diszfunkcionális katyvasz vagyunk, mert egyébként ezek azért nem jönnének...ahol füst van, ugye...
2 napja
Ezért mondtam én azt, hogy várjuk már meg ki a faszom lesz az edző...hát amúgy, ha ekkora shitshow van, akkor Daboll. Ő már legalább megtanulta ezt kezelni a Billsnél és a Giantsnél.
Utána még ráérünk eldönteni, hogy tönkre verjük e Mendozát.
Bruce
2 napja
Ezért mondtam én azt, hogy várjuk már meg ki a faszom lesz az edző...Utána még ráérünk eldönteni, hogy tönkre verjük e Mendozát.
2 napja
Remek:kurva jó
@TomPelissero
on the #Raiders head coaching search (on Rich Eisen show):
“People come out of those interviews going ‘who exactly is running the building… what am I looking at here. Tom (Brady) lives in Miami, how is he co-running the football operations from two thousand miles away.”
Akkor lehet Kubiak simán visszavonta a nevét és Schefter azért nem említette döntősnek tegnap...
Ha ez igaz, akkor változatlanul ott ülünk a mocsárban a Browns mellett...
Rolni
2 napja
Igen, nálam kb Rapapa, Schefter, Pelissero meg Garofolo a top4 általános hírharang.Pelissero egybk mióta lett ekkora bennfentes? Az esszé dolgot nálunk is ő hozta le...hosszú évek óta vezető insider schefter és rapsheet mellett, az elmúlt 3 évben szerintem övé a legtöbb breaking is, bár mostanában schefter újra formába került
Joey Tribbiani
Cruyffista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 napja
Pelissero egybk mióta lett ekkora bennfentes? Az esszé dolgot nálunk is ő hozta le...hosszú évek óta vezető insider schefter és rapsheet mellett, az elmúlt 3 évben szerintem övé a legtöbb breaking is, bár mostanában schefter újra formába került
Joey Tribbiani