Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
Jenkinsnek és Porternek is a man coverage az erőssége. átállunk m2mre?

Carter újraigazolásának örülök. ebből még a végén védelem lesz.deyell
Porter is?

Vele kapcsolatban nem vagyok kepben...
Erdekes...majd kiderul mi lesz 😉Rolni
Porter ink zónázásban jó.empty taxi
Na akkor döntsük már el 😊

Nekem is inkább a zóna élt Porter kapcsán, de annyira nem figyeltem sose...Rolni
Használható m2m-ben is szvsz, bár a nagy játékainak a többségét zónázás során hozta én úgy tudom, de látogassatok el a Saints topikba ott készségesen lescoutolják neked Portert 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 335 — Raiders fan

Porter is?

Porter ink zónázásban jó.empty taxi
Na akkor döntsük már el 😊

Nekem is inkább a zóna élt Porter kapcsán, de annyira nem figyeltem sose...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26

Porter is?

Porter ink zónázásban jó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tetszik a Young pick up!

Ha nem sikerül letradelni én Fishernek örülnék leginkább!
Aztán már "csak" Veldheert kell visszahozni jövőre és megvan az OT poszt évekre...50Mból meg csak futja majd Jared fizujára 😊

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 527
 www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Sign-S-Usama-Young/50dac385-9ba8-4123-9a8e-4756589e5929

Raiders Sign S Usama Young

Jenkins - Young - Branch - Porter

kezd tetszeni
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 362 — Sworn to the Dark
Fisher jó lesz a profik között, ebben biztos vagyok. Floydról már vannak kétségeim. a lényeg az, hogy az első körben RDE-t húznék, 1/3-ra ezen a poszton nincs jó value, ezért kéne a letrade. Ziggyt is elfogadnám, de zavaró, hogy nem tiszta a kora. sokak szerint nem igaz, hogy '89-ben született, valójában 28 év körül van. az afrikai játékosoknál sosem lehet tudni biztosan, lásd soccerben Taribo West, Jay-Jay Okocha. az biztos, hogy a harmadik körben safety-t húznék, méghozzá egy Rambo nevűt.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
The Oakland Raiders would reportedly like to select Central Michigan OT Eric Fisher with the No. 3 overall pick in the NFL Draft if he is still on the board. If not, the team will likely take Florida DT Sharrif Floyd.

Comment | Source: ESPN - John Clayton

remélem csak smoke. részemről továbbra is letrade + Carradine az 1. körbendeyell
jó lenne mind a 2. Btw, csak jól tudunk választani 3.-ra
több mint 12 éve
The Oakland Raiders would reportedly like to select Central Michigan OT Eric Fisher with the No. 3 overall pick in the NFL Draft if he is still on the board. If not, the team will likely take Florida DT Sharrif Floyd.

Comment | Source: ESPN - John Clayton

remélem csak smoke. részemről továbbra is letrade + Carradine az 1. körben

több mint 12 éve

Porter is?

igen Porter is. ő atletikus, nagyon gyors, simán fut a leggyorsabb WR-ekkel. utóbbi időben elég sokszor megégették, de nem félek, mert DA ismeri, amikor ő volt a Saints DC, akkor Porter playmaker módon játszott, sok int + pass deflection.

azért még kell egy kezdő FS.deyell
vagy SS
több mint 12 éve

Porter is?

igen Porter is. ő atletikus, nagyon gyors, simán fut a leggyorsabb WR-ekkel. utóbbi időben elég sokszor megégették, de nem félek, mert DA ismeri, amikor ő volt a Saints DC, akkor Porter playmaker módon játszott, sok int + pass deflection.

azért még kell egy kezdő FS.

több mint 12 éve

Porter is?

Erdekes...majd kiderul mi lesz 😉

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 737

Carter részemről is üdvös hír 😊, arról nem beszélve,hogy remek locker room jelenlét.

Viszont a CB igazolást ilyen szempontból érdekesek, hisz DA védelem alapból ugye zónázásra épül!S ugye idén teljes egészében akarja alkalmazni!!

több mint 12 éve

Carter újraigazolásának örülök. ebből még a végén védelem lesz.

több mint 12 éve
Kelly szerintem bekerült a temetőbe! Pont úgy,mint anno Burgess vagy nem oly rég T Scott. Belichik használja addig amíg mutat bármi pluszt aztán lehúzza a slozin! /Sorry minden Pats fan-tól de sajnos a munkásságát így látom az utóbbi időkben.

Mindenesetre sok sikert neki!Cubehead
Tiszteletben tartva és nem megsértődve a véleményeden,azért sztem ez nem így van.Burgesshez és Scotthoz is nagy reményeket fűztünk,ha jól emlékszem Burgess komoly lóvét is kapott és ehhez képest egyikük sem mutatott semmit sem,szinte észrevehetetlenek voltak a pályán,szóval nagyon "kifacsarni" sem tudtuk őket.Ehhez szvsz a legkevesebb köze BB-nek volt.kolok1972
Üdv Kolok!

Isten ments,h sértődés legyen a dologból. A véleményem erősen szubjektív,de lentebb kifejtem miért!
Alap esetben nem csak Burgessre és T Scottra gondoltam, őket inkább csak a csapat kapcsolat véget írtam bele a HSZ-be.
De pl ott van Welker,Branch féle story pedig ők aztán dolgoztak.
S persze az is okés és tény,hogy az FA arról szól,hogy azonnali upgradet szerezz s azt addig használd amíg tényleg pluszt ad és nem holt súlyt a fizuja végett. S az is tény,hogy mindezt a HSZben kicsit sarkasítva jelenítettem meg nálatok.
Most,hogy mindezt a média hype avagy egyéb un familiare dolgai végett (ugye volt a videós botránya) érzem vele kapcsolatban azt nem tudom, de nem is lényeg. Ezért is írtam, hogy szubjektív.
Valamint csak,h teljesen tisztán láss, gyűlölöm a túlzó média hype-t amit sajnos az amerikai sajtó előszeretettel alkalmaz. S azért azt Te is elismerheted,hogy TB és BB párosnál ebből nincs hiány. Sőt kb ha TB elesett a pályán akkor is azt a kommentárt kapta,hogy a game plane része.
Persze mindez nem azt jelenti,hogy nem ismerem el és emelem meg a kalapom TB teljesítménye előtt vagy,hogy nem tartom BB-t az egyik legfifikásabb D gurunak aki a problémás arcokkal is jól tudd dolgozni. S persze a hype-ról sem tehetnek de ettől még van bennem mindezekből kifolyólag egy ellenszenv az irányukba és ez jelent meg a HSZben.
De mondom szubjektív és ezért is írtam,hogy sorry utalva arra,hogy nem sértésként szánom vagy ilyesmi.

több mint 12 éve
Amugy a 2 CB pick up, a 2 DT pick up, a 2 RT pick up, a 2 DE pick up azert is jok, mert nem kell reachelni, mehet vegig a BPA!!

több mint 12 éve
Andre Carter visszater 1evre!!

Orulok neki!

Remelem draftrol azert sikerul hozni vkit aki Hunterral kuzd a back up posztert!

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
egyik sem éppen egy nagydarab fizikális CB...Bowe, Thomas, Floyd úgy fogja félre rakni őket mint a huzat...ne legyen mondjuk igazam persze...Rolni
Ez mondjuk igaz.
több mint 12 éve
Ha ebből tudna sokat hozni minden meccsen akkor nagyon örülnék 😊
 www.youtube.com/watch?v=CENgZyfuxA8&feature=youtu.beRolni
születésnapomon lett felöltve, jó ómen 😀
több mint 12 éve
Ha ebből tudna sokat hozni minden meccsen akkor nagyon örülnék 😊
 www.youtube.com/watch?v=CENgZyfuxA8&feature=youtu.be

több mint 12 éve
Azért D oldalon jelentős átalakulás figyelhető meg méret tekintetében is. Nem mondom, h jó vagy rossz, csak feltűnt. Nem a méret a lényeg 😀 , hanem a tudás!!

Nem rég, még miénk volt az egyik legnagyobb front 7
Houston 6'3 305
Seymour 6'6 315
Kelly 6'6 320
Shaughnessy 6'5 280
Wimbley 6'4 255
McClain 6'3 255
Qroves 6'3 255

Most meg
Houston 6'3 285
Walker 6'2 305
Sims 6'2 310
Hunter 6'4 270
Burnett 6'3 240
Roach 6'1 234
Burris 6'2 240

Remélhetőleg a jobb gap fegyelem, jobb séma miatt futás ellen is javulunk és a sebesség meg segít a passz ellen és pass rush terén is...

több mint 12 éve
Nekem azért nem tűnik ennyire középszerű választásnak egyik CB sem, annak ellenére, hogy tutira kell egy újoncot draftolni a posztra (ha másra nem akkor minőségi backup-nak).toxique
Hát azért ez a Porter-Jenkins páros, de még a Porter-Jenkins-Adams trio sem éppen világverő brigád 😊
Újonccal sem lesz, az sajna és pass rush nélkül nagyon csúnya szopatás lesz ebből!
Ettől függetlenül ár-érték arányban rendben vannak és upgrade-nek is tekinthető, valamint tudtuk eddig is, hogy nem egyből lesz megoldva a dolog...
Ha sikerül némi pass rush-t összehozni és még találunk egy használható kezdő S-t is, lehet tényleges előre lépés a dologból...
Ami nekem kicsit baljós, hogy Porter, Jenkins és Adams is küzd az "egyben maradással", valamint egyik sem éppen egy nagydarab fizikális CB...Bowe, Thomas, Floyd úgy fogja félre rakni őket mint a huzat...ne legyen mondjuk igazam persze...

több mint 12 éve
Régebben szerettem a Pats játékát; mára ez csak a futójátékra és azokra a screen játékokra korlátozódik, amit no huddle-ben tolnak (néha); mert az szép a szemnek. Amit tavaly Riddley / Vereen / Bolden nyomattak RB-ben és slotban, azt szívesen látnám a Raidersben is. Woodhead-re kíváncsi leszek a Chargers-ben és Welkerre a Broncos-ban; úgy gondolom, hogy ők a TB-BB faktor nélkül is képesek arra, amit már láthattunk tőlük.
több mint 12 éve
Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).iktriad
yessss. alakul a cb alakulatRaider89
Darabra legalábbis ...

Porter, Jenkins, Adams, Chekwa, Taiwan Jones

Na ez nem az a névsor akiktől Manning/Rivers elkezdi dörzsölni a fejét, hogy akkor most kire dobjak.

Ettől függetlenül örvendetes, hogy legalább húzunk pár új arcot a zavarosból, hátha bejön. Tavaly nem jött be, ez van. Idén majd jön draftról is valaki (Poyer/Slay/Ryan/McFadden) aztán meglátjuk mire lesz elég.peterbadbone
Nekem azért nem tűnik ennyire középszerű választásnak egyik CB sem, annak ellenére, hogy tutira kell egy újoncot draftolni a posztra (ha másra nem akkor minőségi backup-nak).
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 113 — Pats fan
Kelly szerintem bekerült a temetőbe! Pont úgy,mint anno Burgess vagy nem oly rég T Scott. Belichik használja addig amíg mutat bármi pluszt aztán lehúzza a slozin! /Sorry minden Pats fan-tól de sajnos a munkásságát így látom az utóbbi időkben.

Mindenesetre sok sikert neki!

Jenkinsnek személy szerint örülök, így legalább Porterral karöltve van némi tapasztalat is a poszton! Aztán persze majd elválik,hogy mire lesz elég! De ha már csak az újoncnak és udfa-knek sikerül némi tapaszalatot átadni én már azzal is boldog lennék!!Cubehead
Tiszteletben tartva és nem megsértődve a véleményeden,azért sztem ez nem így van.Burgesshez és Scotthoz is nagy reményeket fűztünk,ha jól emlékszem Burgess komoly lóvét is kapott és ehhez képest egyikük sem mutatott semmit sem,szinte észrevehetetlenek voltak a pályán,szóval nagyon "kifacsarni" sem tudtuk őket.Ehhez szvsz a legkevesebb köze BB-nek volt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Kivágtuk Jason Slowey Oline tagot.