Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
RM nyilatkozatából nagyon tetszik a lények, szerintem érdemes elolvasni és nagyon remélem,hogy így lesz és tényleg végig viheti a tervét!"No, I don't fear that," McKenzie told Sports Illustrated's Peter King. "You know what? I don't think along those lines. I just think of doing what's needed to make this team the best it can be long-term. That's my job. But fearful? No. Not at all. Mark knew the cap part of this was going to be a two-year deal. Mark is not his father. He is allowing me to do this, and we talk about the process all the time. He's allowing me to do the job that needs to be done.RM

több mint 12 éve
Kelly szerintem bekerült a temetőbe! Pont úgy,mint anno Burgess vagy nem oly rég T Scott. Belichik használja addig amíg mutat bármi pluszt aztán lehúzza a slozin! /Sorry minden Pats fan-tól de sajnos a munkásságát így látom az utóbbi időkben.Mindenesetre sok sikert neki!
Jenkinsnek személy szerint örülök, így legalább Porterral karöltve van némi tapasztalat is a poszton! Aztán persze majd elválik,hogy mire lesz elég! De ha már csak az újoncnak és udfa-knek sikerül némi tapaszalatot átadni én már azzal is boldog lennék!!

több mint 12 éve
Kelly sztem rendben lesz a Patsnel mint rotacios elem.Jenkins igazolasnak orulok. Drafton meg legalabb 1 CB erkezik sztem, aztan TCre meg UDFAk...lesz rendes verseny...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Jones még középsuliban volt CB, azóta(2008) nem is játszott ezen a poszton, viszont McKenzie-ék nem számolnak vele mint RB, ezt már tavaly is láthattuk, mivel van olcsó szerződése még idénre, tesznek vele egy próbát CB-ként, hátha bejön, ha meg nem, mehet isten hírével.Jenkins, hogy jó vagy nem, az majd a pályán kiderül. Láttam pár Cowboys meccset és voltak igen jó periódusai, remélem az a Jenkins-t igazoltuk le.
több mint 12 éve
Taiwan Jones nem RB? 😮 vagy lemaradtam valamirőlDarabra legalábbis ...Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).iktriadyessss. alakul a cb alakulatRaider89
Porter, Jenkins, Adams, Chekwa, Taiwan Jones
Na ez nem az a névsor akiktől Manning/Rivers elkezdi dörzsölni a fejét, hogy akkor most kire dobjak.
Ettől függetlenül örvendetes, hogy legalább húzunk pár új arcot a zavarosból, hátha bejön. Tavaly nem jött be, ez van. Idén majd jön draftról is valaki (Poyer/Slay/Ryan/McFadden) aztán meglátjuk mire lesz elég.peterbadbone
egyébként igen, ez a Porter-Jenkins páros kb egyenlő a Spencer-Bartell-el, remélem ők kevésbé lesznek üvegből, és jobban járunk velük, bár nekem mind a 2 szimpatikus évek óta. Örülök hogy hozzánk kerültek.

Just Win Baby!
több mint 12 éve
Rotoworldnek, PFFnek nem kell hinni, Jenkins nem olyan szar mint amilyennek festik. A ProBowl nem véletlen, ha visszakapja az önbizalmát és nem sérült, jól fog játszani.Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).iktriadyessss. alakul a cb alakulatRaider89
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Darabra legalábbis ...Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).iktriadyessss. alakul a cb alakulatRaider89
Porter, Jenkins, Adams, Chekwa, Taiwan Jones
Na ez nem az a névsor akiktől Manning/Rivers elkezdi dörzsölni a fejét, hogy akkor most kire dobjak.
Ettől függetlenül örvendetes, hogy legalább húzunk pár új arcot a zavarosból, hátha bejön. Tavaly nem jött be, ez van. Idén majd jön draftról is valaki (Poyer/Slay/Ryan/McFadden) aztán meglátjuk mire lesz elég.
több mint 12 éve
Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).iktriadyessss. alakul a cb alakulat

Just Win Baby!
több mint 12 éve
Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).
több mint 12 éve
hogy kellett a peccnekmicsoda?RolniKelly nem meglepően a Patsnél folytatja...viccAmadeus91
Emlékszem, amikor Kelly megkapta a szerződését Al-től egyedül Sapp és Belichick "védte" akkor meg az öreget, mondván Kelly kurva jó playa lesz...Rolni
több mint 12 éve
micsoda?Kelly nem meglepően a Patsnél folytatja...viccAmadeus91
Emlékszem, amikor Kelly megkapta a szerződését Al-től egyedül Sapp és Belichick "védte" akkor meg az öreget, mondván Kelly kurva jó playa lesz...Rolni
több mint 12 éve
Kelly nem meglepően a Patsnél folytatja...vicc
több mint 12 éve
Kelly nem meglepően a Patsnél folytatja...Emlékszem, amikor Kelly megkapta a szerződését Al-től egyedül Sapp és Belichick "védte" akkor meg az öreget, mondván Kelly kurva jó playa lesz...
több mint 12 éve
Valóban jól\jót ír ezúttal!Felix Jonesnak McFadden biztos örülne, együtt lettek hős vadmalacok Arkansaban.ulpianusHillis-szel együtt 😊
Peter King egyébként egész jól foglalja össze a Raiders helyzetét a heti MMQB-ban (2. oldal): sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130408/2013-nfl-draft-peter-king-monday-morning-quarterback/empty taxi
több mint 12 éve
Felix Jonesnak McFadden biztos örülne, együtt lettek hős vadmalacok Arkansaban.ulpianusHillis-szel együtt 😊
Peter King egyébként egész jól foglalja össze a Raiders helyzetét a heti MMQB-ban (2. oldal): sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130408/2013-nfl-draft-peter-king-monday-morning-quarterback/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hamár futás és DMC is szóba került:Mondjuk RM nyilatkozza, h DMC É-D típusú futó...tudnám akkor minek engedték Knappet meg a ZBS-t...na mindegy...
több mint 12 éve
Felix Jonesnak McFadden biztos örülne, együtt lettek hős vadmalacok Arkansaban.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Jacobs mondjuk már "lefőtt", de csapat nélkül van még pl.: Beanie Wells vagy Felix Jones... nem mintha ők akkora sztárok lennének vagy annyira beváltak volna előző csapatuknál, de én lehet adnék nekik egy lehetőséget, valami olcsó teljesítményfüggő szerződéssel, aztán ha beválik csak jó, ha nem akkor jöhet a következő. De ott van még Hillis is, aki lehet szintén kihajtotta már magát, de őt biztosan kipróbálnám... hátha...
több mint 12 éve
Wallace nem lenne rossz választás camp-be/3. QB-nek. Legalább abban biztosak lehetnénk, hogy nem jön draftról QB. Bár ebben eddig sem hittem, de Flynn érkezése óta, már biztos vagyok benne.FA egyébként
A Cube által felvetett TE kérdéssel egyetértek. Szerbintem is jön majd a draft végén egy TE, de alapvetően marad az Ausberry/Gordon kettős. Ugye rosteren van még Shuler aki kap majd egy versenytársat a 3. TE szerepért.
Az RB kérdéssel kapcsolatban én még bizonytalan vagyok. Még rengeteg szabad FA van akik közül lehet válogatni, könnyen lehet, hogy még behúzunk valakit. A prospectek közül nekem Bell és Burkhead a legszimpatikusabb. Az előbbi egy buldózer a másik egy igazi mindenes. Bell megítélése vegyes, sokan nem tartják alaklmasnak az NFL-re, de sokan Jacobs-hoz hasonlítják, így belőhetetlen, hogy melyik körben fog kimenni. Burkhead viszont biztos, hogy marad az utolsó körökre.peterbadbone
több mint 12 éve
Wallace nem lenne rossz választás camp-be/3. QB-nek. Legalább abban biztosak lehetnénk, hogy nem jön draftról QB. Bár ebben eddig sem hittem, de Flynn érkezése óta, már biztos vagyok benne.A Cube által felvetett TE kérdéssel egyetértek. Szerbintem is jön majd a draft végén egy TE, de alapvetően marad az Ausberry/Gordon kettős. Ugye rosteren van még Shuler aki kap majd egy versenytársat a 3. TE szerepért.
Az RB kérdéssel kapcsolatban én még bizonytalan vagyok. Még rengeteg szabad FA van akik közül lehet válogatni, könnyen lehet, hogy még behúzunk valakit. A prospectek közül nekem Bell és Burkhead a legszimpatikusabb. Az előbbi egy buldózer a másik egy igazi mindenes. Bell megítélése vegyes, sokan nem tartják alaklmasnak az NFL-re, de sokan Jacobs-hoz hasonlítják, így belőhetetlen, hogy melyik körben fog kimenni. Burkhead viszont biztos, hogy marad az utolsó körökre.
több mint 12 éve
Hát a cikk alapján,hogy megversenyeztesse Flynn (TP mellett) a kezdőért!! Plusz hasonlóan tudd futni,mint TP csak picivel tapasztaltabb szóval lehetne közös playt írni rájuk és hát természetesen depth véget!Vizitre Seneca Wallaceminek?Amadeus91
www.silverandblackpride.com/2013/4/6/4192492/report-oakland-raiders-to-host-qb-seneca-wallaceCubehead
Különösebb okát,értelmét (a depthen kívül) én sem látom de ha megfelelő áron jön és kicsit is tud hozzá tenni a csapathoz akkor felőlem jöhet!
Amúgy vicces,mert a cikk azt írja,hogy Flynn az ő érkezésével hasonló szituba kerülne,mint a Seahawksban illetve a cikk szerint TP a kettejük ötvözete stílusra (mondjuk ez igaz valahol).

több mint 12 éve
Vizitre Seneca Wallaceminek?
www.silverandblackpride.com/2013/4/6/4192492/report-oakland-raiders-to-host-qb-seneca-wallaceCubehead
több mint 12 éve
Vizitre jön Seneca Wallacewww.silverandblackpride.com/2013/4/6/4192492/report-oakland-raiders-to-host-qb-seneca-wallace