Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Warmack-nak tudnek orulni 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
12bol is ki lehet talan mozogni, de ket trade kemeny volna...Rolninem bírnám cérnával.
több mint 13 éve
En ugy erzem dragabban mozdultunk volna ha Fisher vagy Joeckel benn marad...tobb vevo lett volna.12bol is ki lehet talan mozogni, de ket trade kemeny volna...
több mint 13 éve
Bess szerintem nagyon jó lett volna, mert Ford így lehetett volna "playmaker"-ként a pályán, RB/WR/KR/PR stb...
több mint 13 éve
Bess mjuk nalunk nem kene amig Ford egeszseges, a plusz pick csaszarsag csak huzzunk okosan

több mint 13 éve
Bizony, szerintem is abszolult win szituban vagyunk még akkor is ha kicsit kurtított volt a csere!Biztam benne, h idei 3. vagy kov evi pick meg jon melle, de a lenyeg, h van 2. korunk es 12-re meg erkezhet impact playa 😊RolniElvileg a #12 és #42 picket kaptuk a #3értCubeheadbőven jódeyell
Csak egy kérdésem lenne,hogy akkor most mi a helyzet Bess-l?

több mint 13 éve
in Reggie we trust...csak ne basszuk el.(Jordant annyira akartam....)Amadeus91Ismerős érzés, nekem Fisherért vérzik egy kicsit a szívem,pláne,hogy csop riválishoz került!
De hát ez van,bízzunk RM-ben! Érti a dolgát a kis csöpi 😊Cubehead
több mint 13 éve
Biztam benne, h idei 3. vagy kov evi pick meg jon melle, de a lenyeg, h van 2. korunk es 12-re meg erkezhet impact playa 😊Elvileg a #12 és #42 picket kaptuk a #3értCubeheadbőven jódeyell
több mint 13 éve
(Jordant annyira akartam....)Amadeus91Ismerős érzés, nekem Fisherért vérzik egy kicsit a szívem,pláne,hogy csop riválishoz került!
De hát ez van,bízzunk RM-ben! Érti a dolgát a kis csöpi 😊

több mint 13 éve
Szerintem kicsit olcsó volt... de legalább van 2. körünkpeterbadboneén is keveslem, de a semminél több. (Jordant annyira akartam....)
több mint 13 éve
Szerintem kicsit olcsó volt... de legalább van 2. körünk, Bess még bőven jöhetett volna
több mint 13 éve
Elvileg a #12 és #42 picket kaptuk a #3értCubeheadbőven jó
built for this shit
több mint 13 éve
1. és 2. kör jött Miamiból
több mint 13 éve
erdekes azt hittem LJert jonnek. igazabol mindegy is...Albert trade is menni fog ha el nem hozzuk hozza a picket 😊
több mint 13 éve
és el is viszik Jordant.....
több mint 13 éve
Miami az.Mit kapunk a #12 melle az a kerdes!!
több mint 13 éve
elvileg trade van 😊
több mint 13 éve
na ha vkinek LT kell johet Johnsonert...
több mint 13 éve
jaa hogy Best Player Available angolul, köszimi az a BPA? valamiért ez kimaradt nekemRaider89Legjobb elérhető játékos rövidítése.ulpianus

Just Win Baby!
több mint 13 éve
jóestéket. kezdődjönmááááá 😀 amúgy nekem mind1 elsőbe kit húzunk abból a 3ból akit írtatok, csak ne legyen meglepi és ne legyen Geno, bár kétlem hogy Reggienek elmenne az esze Al-esen.Best player avaible azaz a lehető legjobb elérhető játékos
egy kérdés, mi az a BPA? valamiért ez kimaradt nekemRaider89