Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Demetrius Harris nalunk vizitalt.ex-kosaras TE aki 6'7 magas es 4.5 korul futja a 40-et. Gates, Graham vonal lenne...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Srácok azért azt ne felejtsük már el, h amíg nincs igazi QB addig nem lesz siker sem. Amíg nincs meg folyamatosan keresni kell és kész. Ha bármelyik körben az egyik QB lesz a BPA akkor meg kell húzni a ravaszt.Tudhatnád, hogy TP használhatatlan irányítóként! Höri leírta a holtszezon értékelőben! Punktum!BruceSzemély szerint én sem örülnék qb picknek,mert 1; itt van TP 😊 hadd küzdjön meg rendesen Flynn-l és győzzön a jobbik.de ne már könyörgöm. 2 QB van rosteren, 3 picket adtunk értük, tavaly még rosteren volt egy szintén 2 pickes QB. Elég lesz, tele vagyunk lukakkal....QB kell legkevésbé.Amadeus91mégis miafasznak kéne QB-t draftolni?Amadeus91Akkor van ertelme ha latjak valakiben a potencialt es emelle csuszni fog annyit az illeto hogy kemeny steal-nek erezzek. Legalabbis nagyon remelem mert BPA strategiara szamit mindenki.
Dolphins deal kene nagyon most szoritok azert hogy a Fonokok vigyek az egyik Tacklet, jobb alkupozicioban lennenkBarb
2; van bőségesen elég lyuk aminek a fixálására jobban is el lehet lőni azt a picket.
Szóval csak tudosítás végett tettem be a cikket és nem favorizálásból!
Viszont az is tény,hogy ha RM még is húzna qb-t akkor vagy őt vagy Barkley-t szvsz. De inkább ne húzzon 😊 hajrá TP!!Cubehead
Se Flynn se TP nem bizonyított eddig semmit, így elfér melléjük ember...
Ettől függetlenül én se QB-t szeretnék látni.
több mint 12 éve
😊Tudhatnád, hogy TP használhatatlan irányítóként! Höri leírta a holtszezon értékelőben! Punktum!BruceSzemély szerint én sem örülnék qb picknek,mert 1; itt van TP 😊 hadd küzdjön meg rendesen Flynn-l és győzzön a jobbik.de ne már könyörgöm. 2 QB van rosteren, 3 picket adtunk értük, tavaly még rosteren volt egy szintén 2 pickes QB. Elég lesz, tele vagyunk lukakkal....QB kell legkevésbé.Amadeus91mégis miafasznak kéne QB-t draftolni?Amadeus91Akkor van ertelme ha latjak valakiben a potencialt es emelle csuszni fog annyit az illeto hogy kemeny steal-nek erezzek. Legalabbis nagyon remelem mert BPA strategiara szamit mindenki.
Dolphins deal kene nagyon most szoritok azert hogy a Fonokok vigyek az egyik Tacklet, jobb alkupozicioban lennenkBarb
2; van bőségesen elég lyuk aminek a fixálására jobban is el lehet lőni azt a picket.
Viszont az is tény,hogy ha RM még is húzna qb-t akkor vagy őt vagy Barkley-t szvsz. De inkább ne húzzon 😊 hajrá TP!!Cubehead
Jaj igen elnézést, már is helyesbítek Fúj TP

több mint 12 éve
Tudhatnád, hogy TP használhatatlan irányítóként! Höri leírta a holtszezon értékelőben! Punktum!Személy szerint én sem örülnék qb picknek,mert 1; itt van TP 😊 hadd küzdjön meg rendesen Flynn-l és győzzön a jobbik.de ne már könyörgöm. 2 QB van rosteren, 3 picket adtunk értük, tavaly még rosteren volt egy szintén 2 pickes QB. Elég lesz, tele vagyunk lukakkal....QB kell legkevésbé.Amadeus91mégis miafasznak kéne QB-t draftolni?Amadeus91Akkor van ertelme ha latjak valakiben a potencialt es emelle csuszni fog annyit az illeto hogy kemeny steal-nek erezzek. Legalabbis nagyon remelem mert BPA strategiara szamit mindenki.
több mint 12 éve
3. körben nem lenne akkora hülyeség QB-t húzni, ha a letraddel összejön pár + pick. Manuel, Bray vagy Wilson lehet a választásdeyellfőleg, hogy ha minden így marad, 3. körben még igen csak lukra fogunk húzni.
több mint 12 éve
Viziten volt az Oregon LB-je Kiko Alonso.www.silverandblackpride.com/2013/4/16/4229020/oakland-raiders-host-oregon-lb-kiko-alonso-2013-nfl-draft
Szerk: Érdemes megnézni a cikkben szereplő videót is még ha csak Highlight is!
Ami tisztán látszik ebben is,hogy nagyon jó sebességgel rendelkezik és,hogy jól helyezkedik. Sebessége folytán egész jó coverben is (ami ugye nálunk most külön jó). Valamint komoly pass rush potenciállal bír!
Kicsit Burris 2.0 csak épp a másik oldalt.! 😊

több mint 12 éve
3. körben nem lenne akkora hülyeség QB-t húzni, ha a letraddel összejön pár + pick. Manuel, Bray vagy Wilson lehet a választásdeyellNem hiszem,hogy addig csúsznának!
Persze nagy kavarások mindig vannak! 😊

több mint 12 éve
3. körben nem lenne akkora hülyeség QB-t húzni, ha a letraddel összejön pár + pick. Manuel, Bray vagy Wilson lehet a választás
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Személy szerint én sem örülnék qb picknek,mert 1; itt van TP 😊 hadd küzdjön meg rendesen Flynn-l és győzzön a jobbik.de ne már könyörgöm. 2 QB van rosteren, 3 picket adtunk értük, tavaly még rosteren volt egy szintén 2 pickes QB. Elég lesz, tele vagyunk lukakkal....QB kell legkevésbé.Amadeus91mégis miafasznak kéne QB-t draftolni?Amadeus91Akkor van ertelme ha latjak valakiben a potencialt es emelle csuszni fog annyit az illeto hogy kemeny steal-nek erezzek. Legalabbis nagyon remelem mert BPA strategiara szamit mindenki.
Viszont az is tény,hogy ha RM még is húzna qb-t akkor vagy őt vagy Barkley-t szvsz. De inkább ne húzzon 😊 hajrá TP!!

több mint 12 éve
de ne már könyörgöm. 2 QB van rosteren, 3 picket adtunk értük, tavaly még rosteren volt egy szintén 2 pickes QB. Elég lesz, tele vagyunk lukakkal....QB kell legkevésbé.mégis miafasznak kéne QB-t draftolni?Amadeus91Akkor van ertelme ha latjak valakiben a potencialt es emelle csuszni fog annyit az illeto hogy kemeny steal-nek erezzek. Legalabbis nagyon remelem mert BPA strategiara szamit mindenki.
több mint 12 éve
mégis miafasznak kéne QB-t draftolni?Amadeus91Akkor van ertelme ha latjak valakiben a potencialt es emelle csuszni fog annyit az illeto hogy kemeny steal-nek erezzek. Legalabbis nagyon remelem mert BPA strategiara szamit mindenki.
Dolphins deal kene nagyon most szoritok azert hogy a Fonokok vigyek az egyik Tacklet, jobb alkupozicioban lennenk

több mint 12 éve
mégis miafasznak kéne QB-t draftolni?
több mint 12 éve
Az ERFA igazolásoknak örülök. Tavaly mind a 3 játékos szimpatikus lett, már csak Duke Calhoun WR akinek nincs szerződése az ERFA játékosok közül.A miami trade nagyon ütős lenne, én nagyon reménykedem benne, hogy összejön, pláne, ha Bess is jön mellé! Mondjuk azt olvastam, hogy ha megszorulnak cap ügyileg úgyis kivágják, mert már csak egy év van a szerződéséből amiben nincs garantált tétel és így nyernének $2.6M-t a sapka alatt. Nagyon jó kis WR, ráadásul helyi arc.
Nekem EJ Manuel-hez csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy ebben a QB class-ban számomra nincs egy szimpatikus játékos sem, remélem idén nem húzunk be egyet sem, max UDFA-n.
több mint 12 éve
Max ha csúszik sztem...RolniSzerintem is inkább trade esetére nézik meg mint lehetséges opciót a második körben.
Minden esetre ha már qb és idén akkor inkább ő mint Genyó!

több mint 12 éve
Max ha csúszik sztem...
több mint 12 éve
Érdeklődünk E J Manuel után!www.silverandblackpride.com/2013/4/15/4227914/oakland-raiders-host-florida-state-qb-ej-manuel-2012-nfl-draft

több mint 12 éve
Sztem puszta spekuláció, de jó lenne:NFL_Draft_Insider @NFLDraf… 40m Details #Dolphins & #Raiders Trade. Oakland receives Picks 12, 42, 146 & future Selection for the 3rd Pick. Davone Bess could be added.
NFL_Draft_Insider @NFLDraf… 30m No Trade will be finalized until #Raiders come on the clock. #Dolphins could re-connect w/Cleveland if All 3 Tackles remain avail at 3.
NFL_Draft_Insider @NFLDraf… 21m Trade not done. But Ireland & McKenzie have ongoing dialogue. #Dolphins have Set Board. Grade Joeckel significantly higher than Lane Johnson
több mint 12 éve
Flynn interjú fenn van NFL.com-on
több mint 12 éve
Reggie aka Red G
több mint 12 éve
Leigazoltunk 3 ERFA playánkat.Zsir! Eddig is igy szamolt sztem mindenki.
C/G Alex Parsons
DB Brandian Ross
RB Jeremy Stewart
www.silverandblackpride.com/2013/4/15/4227520/oakland-raiders-sign-three-exclusive-rights-free-agentsCubehead
Parsons hasznos elem a fal belsejeben. Stewart is mutatott annyit tavaly, h kuzdhessen a keretbejutasert az idei ujoncokkal. Dmc es Jennings sem tul egeszseges fajta igy kell keretbe is es PSbe is hasznalhato futo...
Ross CB es FS poszton is bevetheto, bar sokat kell fejlodnie meg. A sok CB igazolas miatt drafttol fuggoen el tudom kepzelni, h O es/vagy Chekwa safety posztra is ki lesznek probalva...
több mint 12 éve
MR Versatile - Howard LB Keith PoughVárható kör: 5 - 6
Alapesetben OLB a srác de tud ILB-t és DE-t is játszani.
Különösen tetszik amit az NFLDraftScout.com írt róla:
"He showed off his natural athleticism and coordination during drills and, while he has room to get stronger, his aggressive and violent playing style was impressive. Pough's physical attributes stand out, but so does his approach to the game. He brings a non-stop motor and competitive attitude to the defense, regardless if it's practice or a game."
Érdemes megnézni a videót is róla:
www.silverandblackpride.com/2013/4/14/4224924/howard-de-keith-pough-true-diamond-in-the-rough
A játék potenciál nála is abszolult látszik, plusz,hogy ennyire sokoldalú duplán jó lehetne nekünk!

több mint 12 éve
Leigazoltunk 3 ERFA playánkat.C/G Alex Parsons
DB Brandian Ross
RB Jeremy Stewart
www.silverandblackpride.com/2013/4/15/4227520/oakland-raiders-sign-three-exclusive-rights-free-agents

több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/04/15/saints-sign-seneca-wallace/Wallace elment Brees mögé, szóval merem remélni, hogy VY tényleg jó volt.
több mint 12 éve
roton értelmes cikkek szoktak kijönni, legalább ritkánÚjdonságtartalma nincs, tipikus uborkaszezon cikk. Igaz, abból legalább az értelmesebb fajta.
www.rotoworld.com/articles/nfl/43031/352/what-went-wrong-mcfadden?pg=1sapka