Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
www.nfl.com/draft/story/0ap1000000162248/article/2013-nfl-draft-sevenround-mock-forecasts-every-pick-1-to-254Brad Wing fasza pedig 😊 csak nekünk nem kell punter. 6. körben Alvin Bailey még nem tetszik, ő úgy tudom, főleg RG, nekünk LG kéne. akkor már inkább John Simont húzzuk akkor
6. körben a P helyett CB-t hoznék, de amúgy a mi részünkről egész vállalható mock...Rolni
1. körben lassan minden forrás szerint Floyd lesz, ha nem tradelünk le.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
6. körben a P helyett CB-t hoznék, de amúgy a mi részünkről egész vállalható mock...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Viziten voltunk több más csapattal karöltve a CMU (Central MIchigan University). Azonban mi Erick Fisher mellett megnéztük a csapat társát is safety Jahleel Addae!Pont van egy szabad helyünk a számára... 😊
5'11 195font.
Középsuliban Rb-t játszott, abból képezték át S-nek. 3éven folyamatosan kezdő volt és egyben a védelem vezére. Nagyon intelligens, folyamatosan olvassa a sémákat,felállásokat és vezeti a társait. Igazi RM kedvence az arc! Elég jók a kezei szóval int szerzés terén is lehet vele számolni de ami az ő igazi asztala az a fumble force!
Érdemes megnézni a bemutatkozó videóját! A srác egy pöröly kai minden labdás playát fűbe vasal! 😊
www.silverandblackpride.com/2013/4/21/4250084/oakland-raiders-visit-jahleel-addae-nfl-draft-2013Cubehead
több mint 12 éve
Viziten voltunk több más csapattal karöltve a CMU (Central MIchigan University). Azonban mi Erick Fisher mellett megnéztük a csapat társát is safety Jahleel Addae!5'11 195font.
Középsuliban Rb-t játszott, abból képezték át S-nek. 3éven folyamatosan kezdő volt és egyben a védelem vezére. Nagyon intelligens, folyamatosan olvassa a sémákat,felállásokat és vezeti a társait. Igazi RM kedvence az arc! Elég jók a kezei szóval int szerzés terén is lehet vele számolni de ami az ő igazi asztala az a fumble force!
Érdemes megnézni a bemutatkozó videóját! A srác egy pöröly kai minden labdás playát fűbe vasal! 😊
www.silverandblackpride.com/2013/4/21/4250084/oakland-raiders-visit-jahleel-addae-nfl-draft-2013

több mint 12 éve
Alap 😊Vmi stabil QB mögé akar menni, ülni, tanulniRolniVagyis dolgozni már megint nem akar. 😀ulpianus
több mint 12 éve
Vmi stabil QB mögé akar menni, ülni, tanulniRolniVagyis dolgozni már megint nem akar. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
mire kiolvastam... decsakleesettateremburáját 😮 😊pedig eljimplánkitoskodhatna itt.Amadeus91Vmi stabil QB mögé akar menni, ülni, tanulni elvileg és a kis törékeny lelkének nem hiányzik sztem egy Oakland fan base zrika újból 😊Azért ezt sztem megéri megnézni: m.espn.go.com/general/video?vid=9196517&src=desktop&wjbRolniMegy ám az imidzs építés...
Van egy olyan érzésem, hogy fele annyira nem akarja mint ahogy ezt nyomják ezek a szarok. Mondjuk ez így is van rendjén.
Amm ha vissza akar jönni és tényleg van benne reális ráció akkor ide tessék visszajönni harmadik kúbénak a minimumok minimumáért.
Tartozik a féreg!
Per pillanat egyik irányítónk sem egy világverő Titán úgyhogy... Mondjuk kíváncsi lennék a reéksönre! 😀😀😀TST
Rolni
több mint 12 éve
pedig eljimplánkitoskodhatna itt.Vmi stabil QB mögé akar menni, ülni, tanulni elvileg és a kis törékeny lelkének nem hiányzik sztem egy Oakland fan base zrika újból 😊Azért ezt sztem megéri megnézni: m.espn.go.com/general/video?vid=9196517&src=desktop&wjbRolniMegy ám az imidzs építés...
Van egy olyan érzésem, hogy fele annyira nem akarja mint ahogy ezt nyomják ezek a szarok. Mondjuk ez így is van rendjén.
Amm ha vissza akar jönni és tényleg van benne reális ráció akkor ide tessék visszajönni harmadik kúbénak a minimumok minimumáért.
Tartozik a féreg!
Per pillanat egyik irányítónk sem egy világverő Titán úgyhogy... Mondjuk kíváncsi lennék a reéksönre! 😀😀😀TST
Rolni
több mint 12 éve
Vmi stabil QB mögé akar menni, ülni, tanulni elvileg és a kis törékeny lelkének nem hiányzik sztem egy Oakland fan base zrika újból 😊Azért ezt sztem megéri megnézni: m.espn.go.com/general/video?vid=9196517&src=desktop&wjbRolniMegy ám az imidzs építés...
Tartozik a féreg!
Beki 2vel alatta kb volt már 😊
több mint 12 éve
Azért ezt sztem megéri megnézni: m.espn.go.com/general/video?vid=9196517&src=desktop&wjbRolniMegy ám az imidzs építés...
Tartozik a féreg!
Per pillanat egyik irányítónk sem egy világverő Titán úgyhogy... Mondjuk kíváncsi lennék a reéksönre! 😀😀😀
több mint 12 éve
Azért ezt sztem megéri megnézni: m.espn.go.com/general/video?vid=9196517&src=desktop&wjb
több mint 12 éve
egy gyors mock tőlemTetszik!
1/12 - (letrade) - Cornellius "Tank" Carradine, DE, Florida State --- legjobb RDE a drafton
2. kör - (extra) - Bacarri Rambo, FS, Georgia ---- playmaker safety, jó coverage-ben + ball skillek
3. kör - Aaron Dobson, WR, Marshall --- jó kezű, magas WR, remekül pozicionálja magát
3. kör (extra) - Brandon Williams, DT, MSSU --- hatalmas darab, 325 fontos, univerzális játékos, 3-4-ben és 4-3-ban is tud játszani, jó karakterű fazon
4. kör - Leon McFadden, CB, SDSU --- alulértékelt cornerback, jó ball skillekkel, nincs red flag
6. kör - Jake Stoneburner, TE, Ohio State --- alulméretezett TE, jó kezek, korábban elkapó volt, 4.65-ös 40 yard
6. kör - Rex Burkhead, RB, Nebraska --- egy power back DMC mögé, aki jól tud elkapni + vezér az öltözőben
7. kör - Tourek Williams, DE, Florida International --- projectnek behúzunk egy atletikus szituációs pass rushert (4,71-es 40 yard)deyell
Bár 1\12-re Tank még lehet kicsit reach.
Első 5 picked rajta volt eddig minden mock draft big boardomon, bár Tank és Rambo is kicsit hátrébb...
több mint 12 éve
Úgy tűnik, a Ravensnél se jött meg az esze:
www.nfl.com/news/story/0ap1000000162232/article/ravens-rolando-mcclain-arrested-for-disorderly-conductBMG

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Raiders coach Dennis Allen told Phil Barber teams not smashing door for pick no. 3: "I don't know that there's been a whole lot of conversation there"remélhetőleg ez megváltozik majd a drafton, ha még bent lesz Fisher.
több mint 12 éve
Ha nem marad egészséges akkor kereshet magának másik csapatot, vagy maradhat, mérsékelt szerződéssel, mert, hogy McKenzie nem fog nagy szerződést kínálni egy átlagos/sérülésekkel tarkított szezon után az biztos.Amúgy ez a mock tetszik, bár én ennyire nem bízom "Tank"-ban, de összességében nem rossz.
több mint 12 éve
www.nationalfootballpost.com/Darren-McFadden-happy-with-new-system-in-Oakland.htmldeyellaz jó, akkor próbáljon meg egészséges maradni.
több mint 12 éve
www.nationalfootballpost.com/Darren-McFadden-happy-with-new-system-in-Oakland.html
több mint 12 éve
egy gyors mock tőlemSzemély szerint én kiegyeznék vele! Főleg a Carradine,Dobson,McFadden és Burkhead négyese tetszik!
1/12 - (letrade) - Cornellius "Tank" Carradine, DE, Florida State --- legjobb RDE a drafton
2. kör - (extra) - Bacarri Rambo, FS, Georgia ---- playmaker safety, jó coverage-ben + ball skillek
3. kör - Aaron Dobson, WR, Marshall --- jó kezű, magas WR, remekül pozicionálja magát
3. kör (extra) - Brandon Williams, DT, MSSU --- hatalmas darab, 325 fontos, univerzális játékos, 3-4-ben és 4-3-ban is tud játszani, jó karakterű fazon
4. kör - Leon McFadden, CB, SDSU --- alulértékelt cornerback, jó ball skillekkel, nincs red flag
6. kör - Jake Stoneburner, TE, Ohio State --- alulméretezett TE, jó kezek, korábban elkapó volt, 4.65-ös 40 yard
6. kör - Rex Burkhead, RB, Nebraska --- egy power back DMC mögé, aki jól tud elkapni + vezér az öltözőben
7. kör - Tourek Williams, DE, Florida International --- projectnek behúzunk egy atletikus szituációs pass rushert (4,71-es 40 yard)deyell

több mint 12 éve
mondjuk nem Ohio State
több mint 12 éve
6. kör - Rex Burkhead, RB, Ohio State --- egy power back DMC mögé, aki jól tud elkapni + vezér az öltözőbendeyell
A zene ratyi, de jól tolja 😊 .
több mint 12 éve
egy gyors mock tőlem1/12 - (letrade) - Cornellius "Tank" Carradine, DE, Florida State --- legjobb RDE a drafton
7. kör - Tourek Williams, DE, Florida International --- projectnek behúzunk egy atletikus szituációs pass rushert (4,71-es 40 yard)
több mint 12 éve
ha minden igaz, akkor a Rams szeretne feljebb menni a drafton, ideális partner lennének.Amadeus91azt nem hiszem, hogy 1/3-ig jönnének fel. feljönnek mondjuk Austinért, de ő nem top 3 pick.
a Dolphinsban bízzunk, hogy ne tradeljenek Albertért, hanem mozogjanak fel 3-ig Fisherért.
több mint 12 éve
ha minden igaz, akkor a Rams szeretne feljebb menni a drafton, ideális partner lennének.
több mint 12 éve
jó cikk, érdemes elolvasni:www.silverandblackpride.com/2013/4/16/4233470/when-the-offense-compromises-the-defense