Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
szvsz, ha 4. körben nem jön Jesse Williams (vagy bárki értelmes a Dlineba) akkor megindulok kapával kaszával. Nem rosszak am. a pickek, csak mást vártam a rebuilding zászlaja alatt.
több mint 13 éve
Én idáig nem vagyok elragadtatva. Bár amennyit értek a drafthoz...Hayden miatt eü szempontból ne aggódj!
Hayden eü. problémáitól félek, mert nem sokat tudok róla vagyis csak annyit, hogy valami ér repedt meg a szívében vagy mi.
Mennyi esély van rá, hogy esetleg újból hasonló dolog fog vele megtörténni? (okké persze nem engedték volna a vásárra ha olyan de na! értitek 😊 )
Nem vagyok doki de valaki hátha az. Amm szimpatikus gyereknek tűnik.TST
A saját orvosa, az nfl független orvosi stábja és a több,mint valószínűleg a mi saját dokijaink is megvizsgálták és átengedték! Szóval nem lesz vele gond!
Amúgy az egyik fő verőér pattant neki el, az amelyik az altestbe viszi a vért.
Amúgy a pro day teljesítmény is látszik,hogy 100%-s hisz kicsivel több mint fél éve történt a esett és azóta folyamatosan edz s hát azért futni egy 4.30-t 40yardon csak full egészségesen lehet!
Technikailag kész a srác már csak az nfl tempóját és olvasási szisztémáját kell felvennie plusz megtanulnia DA és JT playbookját

több mint 13 éve
Én idáig nem vagyok elragadtatva. Bár amennyit értek a drafthoz... Hayden eü. problémáitól félek, mert nem sokat tudok róla vagyis csak annyit, hogy valami ér repedt meg a szívében vagy mi.
Mennyi esély van rá, hogy esetleg újból hasonló dolog fog vele megtörténni? (okké persze nem engedték volna a vásárra ha olyan de na! értitek 😊 )
Nem vagyok doki de valaki hátha az. Amm szimpatikus gyereknek tűnik.
több mint 13 éve
Hajnalban OFF voltam és csak most zárkóztam fel a pickjeinket illetőleg.S bár meglepődtem mind a kettőn de szerintem nagyon jól jártunk velük! 😊
Watsonban hatalmas potenciál van s ha valaki előtudja azt hozni az Sparano bácsi! 😊 Így egyedül a G poszt kérdése marad úgy mond a levegőben (mire lesznek képesek a fiataljaink Bergstom,Nix - bizonyítanak vagy kell az erősítés jövőre).
Moore-ról szinte mindenhol csak jókat olvastam, szóval abszolult kedvenc 😊!
Nagyon tetszik,hogy több helyen is non stop motort emlegettek a skill szetjénél! Ha DA rendszerében tényleg ő lesz nálunk Von Miller 2.0 és ha hasonló lesz a produktivitása is akkor aztán pláne zsír!
RM-nek mindig sikerül meglepnie de mindig jó értelemben! Hosszú hosszú idő után mióta Ő a GM végre ténylegesen is építkezünk. Kíváncsi leszek mikor áll össze olyan szintre a csapat,hogy underdogként de riogassuk és komolyan izzasszuk az ellenfeleinket,sőt! 😊

több mint 13 éve
Kérdés Burris es Kaluka jovoje, mert Sio WLBnek tunik...bar ha SLB akkor meg Burnett helyzete erdekes...Személy szerint én eltudnám képzelni,hogy a jövőben Burris bemozog középre, tanul Roach mögött 1-2 évet majd harcba szál a posztért ill hosszú távon az övé az MLB.
lehet szituacios playa lesz eleinte. Az mondjuk biztos, h erosodtunk vele isRolni

több mint 13 éve
Úgy gondoltam, Moore valami 3-4-es csapathoz kerül, de örülök, hogy itt kötött ki.Senior Bowlon jól tesztelhették.
több mint 13 éve
Annak örülök, hogy megint elkerültük a QB picket 😊. Eddig azt hittem én is, hogy D-re gyúrúnk, de alaposabban átgondolva kellett ez az erősítés az O-nak. Watson paraméterei ígéretesek ("An absolutely freakish athlete"), és ha Olsenék bevállalták, akkor hajrá!
www.youtube.com/watch?v=uylXKqcIdmI
www.youtube.com/watch?v=nkupPUvnJ6U
Amit művel, az nem rossz. Könnyen kezdő lehet belőle.
Moore már most kezdő potenciál. Lazán lehet Roach párja, örülök, hogy minket erősít.
www.youtube.com/watch?v=KvnFHgq2pS8
Azt nem tudom, hogyan fog ez a #D felállni a Colts ellen. Nekem is zavaros egy picit, bár úgy gondolom, hogy lehet valami mozgás a pozíciók körül.
több mint 13 éve
Pár óra alvás után kicsit másképp fest a Watson és Moore pick. OT kellett mert RT-ben egy éves szerződéssel Barnes van egyedül, akit pályára mernék engedni. Ha Sparano azt mondja, hogy egy év alatt megbízható RT-t farag belőle, OK, legyen úgy, de ez a pick nálam nem nyert, de bízom McKenzie-ben és Sparano-ban.Sio Moore OLB. Sokan kedvelték már a draft előtt is én nem számoltam vele, hogy ilyen korán LB-t húzunk, így nem is gondolkodtam rajta. De ezt a választást jónak érzem.
Maradt még bent pár jónak tűnő játékos a maradék körökre, így bizakodok, hogy a DL is meg lesz erősítve még a következő húzásokkal.
több mint 13 éve
Ravens elvitte Brandon Williamset 😕
built for this shit
több mint 13 éve
www.cbssports.com/nfl/draft/players/1998194/menelik-watson
nyers, de kora ellenere komoly potencial van benne
egyik helyen Gaither, masikon Oher az NFL comparison...sokat nem szamit de azert jo olvasni 😊
www.cbssports.com/nfl/draft/players/1695590/sio-moore
kerdes Burris es Kaluka jovoje, mert Sio WLBnek tunik...bar ha SLB akkor meg Burnett helyzete erdekes...
lehet szituacios playa lesz eleinte. Az mondjuk biztos, h erosodtunk vele is
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Hat en bealudtam 😊Watsonnak orulok. Listamon is fenn volt 2. korre. Barnes szamara adhat nemi nyomast mar iden, es hosszutavon sztem fasza RT lesz.
Sio Mooret listamra nem tettem fel, de foleg azert nem mert OLBbol bevasaroltunk FAn. Amugy kurva jo kis prospect! Kinti forumon paran nagyon ra vannak porogve!
Mind2nek orulok!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
ahogy olvasok utána, Sio Moore tetszik a legjobban. ő lesz DA új Von Millereegy kinti komment:
"Being a Uconn fan and CT resident, this kid will come in looking to compete from day 1. Tireless worker. Has a ton of heart. Athletic. Instictive. Non-stop motor. Tackles well. Good in coverage. Good leader. Great all around human being."
built for this shit
több mint 13 éve
nem vágom, hogy fog kinézni a Dline.
több mint 13 éve
wtfpick. hát ez nem tetszik. nade ez van, remélem mostmár DT\DE jön a 3.ba
több mint 13 éve
BB Kiko
több mint 13 éve
Watson... nekem nem tetszik ez a húzás, még 3. körben sem szerettem volna, többek között emiatt:"Elég nyers, limitált rutinja van a focipályán. Idősebb mint a többi prospect. Kézhasználata szegényes. Hajlamos végig rángatni az emberét, ahelyett, hogy ellökné. Az NFL-ben sok holdingot fújhatnak rá, ha így folytatja. Bővíteni kell az alapvető tudományát. Lábmunkája kiszámíthatatlan"
Egyszóval nem instant kezdő, pedig nekünk ilyen játékosokra van szükségünk.
több mint 13 éve
én is dettó.A D# idén nem áll kiAmadeus91legalább nem Barkley
kicsit berosáltam amikor Willie Brown mondta be és fogalmam sem volt elsőre, hogy ki lehet az 😀deyell
több mint 13 éve
A D# idén nem áll kiAmadeus91legalább nem Barkley
kicsit berosáltam amikor Willie Brown mondta be és fogalmam sem volt elsőre, hogy ki lehet az 😀
built for this shit
több mint 13 éve
A D# idén nem áll ki
több mint 13 éve
Tank-ot buktuk... én innen már Jesse Williams-ért szurkolokpeterbadbonemit szólnátok Keenan Allenhez?
built for this shit
több mint 13 éve
Tank-ot buktuk... én innen már Jesse Williams-ért szurkolok
Amadeus91