Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Akkor húzni fogunk, mert másért nem éri meg feljönni a 3. helyre. A Dolphins is szerintem belátta, hogy olcsóbb Albert-et megszerezni és kifizetni neki egy valag lóvét, mint, hogy beáldozni 2-3 picket és talán marad nekik az egyik top prospect.

1/3-ra nem tudom ki lenne a legjobb választás... azt hiszem bízom abban,. hogy McKenzie jól választ. Nekem Jordan, Floyd, Lotulelei vagy Miliner sem lenne az "igazi". Fisher vagy Joeckel az lett volna.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 365 — Sworn to the Dark
Schefter szerint kimegy a 2 OT elso ket pickre...Rolni
akkor behúzzuk Jordant. amúgy meglepne, ha a Jags nem őt választaná, sztem kell Gus Bradleynek egy LEO az új hibrid védelmükhöz.

Fisher nálam no. 1 prospect az idei drafton.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 335 — Raiders fan
Schefter szerint kimegy a 2 OT elso ket pickre...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Nekem az volt szimpatikus Fisherben, hogy kijelentette, ő szívesen játszana a jobb oldalon is. Kb ekkor kezdték beírni a "szakírók" először a Jags-nek, meg nekünk 😀 Jó ügynökkel, jól akarja eladni magát, és tudják, hogy ehhez manipulálni kell kicsit a "szakértőket"

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nekem tetszik az idei oakland-i ügymenet. Azt gondolom, hogy akik a draftról bekerülnek a rosterbe azok alaposan átgondolt pick-ek lesznek és mind need-re érkezik (végre!). A kemény schedule ellenére bizakodó vagyok a 2013/14-es szezonnal kapcsolatban... bízom benne, hogy nekem lesz igazam (különösen TP-vel kapcsolatban 😊 , elsősorban a hater-ek miatt).
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 737
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000162374/article/dolphins-willing-to-meet-branden-alberts-demands

Dolphins willing to meet Branden Albert's demandsAmadeus91
Sőt ezzel párhuzamosan azt lehet olvasni, hogy ha valaki fel akar jönni akkor szívesen lennének cserepartnerek, azaz a feltrade már nem játszik náluk.peterbadbone
Hát akkor ennyi a trade álmaiknak várhatóan. Ugyan a Vikings elképzelhető,hogy feljebb akar mozogni de nem 1/3ra!
Ebben az esetben előre Fisherért! 😊
Hihetetlenül bírom a hozzá állását! Plusz mekkora lenne már két igazán jó,domináns small school T 😊

www.youtube.com/watch?v=WNTbwrysooU

több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000162374/article/dolphins-willing-to-meet-branden-alberts-demands

Dolphins willing to meet Branden Albert's demandsAmadeus91
Sőt ezzel párhuzamosan azt lehet olvasni, hogy ha valaki fel akar jönni akkor szívesen lennének cserepartnerek, azaz a feltrade már nem játszik náluk.

több mint 12 éve
 bleacherreport.com/articles/1609788-oakland-raiders-2013-mock-draft-final-edition
itt egy másik nagyjából elfogadható...Rolni
Warford is RG. harmadik körben B-WIll legyen inkább.

Bruce: Floyd állítólag a legbiztonságosabb pick (bár tudjuk, hogy McClain meg Curry a Seahawksnál is biztos picknek számított). Sapphoz hasonlítják, mert hasonlóan laza a csípője, jó a body controlja. én sem vagyok elájulva tőle éppenséggeldeyell
Egyetlen egyben tér el de az nagyon is fontos, mégpedig a sebessége! Sapp nagyon is fürge volt a méreteihez képest! Floydnál inkább csak a kezdő lépés az ami egyenértékű! Mind amellett néha hajlamos magasan rossz body positionból játszani! De ez persze igaz Star-ra is és tanítható! Mint 3technik UT nagyon is jó lehet, sőt ismerve a hozzáállását pláne (ha nem esik át a ló túloldalára) de nem Sapp!

több mint 12 éve
 www.nfl.com/draft/story/0ap1000000162248/article/2013-nfl-draft-sevenround-mock-forecasts-every-pick-1-to-254

6. körben a P helyett CB-t hoznék, de amúgy a mi részünkről egész vállalható mock...Rolni
Teljesen egyet értek veled Rolni. Fisher,Jawan Jamison és Keith Pough hármas különösen tetszik! Viszont nekem Leon McFadden vagy Hayden nagyon hiányzik belőle.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wewkfcsjh1v6sug0usrg
Dolphins willing to meet Branden Albert's demands
The Miami Dolphins have their eye on Kansas City Chiefs left tackle Branden Albert. Despite a report to the contrary, the Dolphins are willing to meet Albert's demands, Ian Rapoport reports.

Dolphins willing to meet Branden Albert's demands
több mint 12 éve
mondjuk, ha 2 OT menne ki az első 2 helyen, akkor Dion Jordan elgondolkodtató lehetőség lenne, akár még fel is jönne érte valaki...Amadeus91
Ha pass rushert kellene tutira húzni 1\3-on én vszeg őt vinném...Rolni
Amadeus91
Láttam már 😊 és nem csak ezért vinném 😀Rolni
azért odabaszós ez a dinamika, de ha sikerül letrédelni, akkor Mészöly Kálmános ünneplés lesz itt. 😀Amadeus91
jaja!

több mint 12 éve
mondjuk, ha 2 OT menne ki az első 2 helyen, akkor Dion Jordan elgondolkodtató lehetőség lenne, akár még fel is jönne érte valaki...Amadeus91
Amadeus91
Láttam már 😊 és nem csak ezért vinném 😀Rolni
azért odabaszós ez a dinamika, de ha sikerül letrédelni, akkor Mészöly Kálmános ünneplés lesz itt. 😀
több mint 12 éve
Amadeus91
Láttam már 😊 és nem csak ezért vinném 😀

több mint 12 éve
több mint 12 éve
Ha pass rushert kellene tutira húzni 1\3-on én vszeg őt vinném...

több mint 12 éve
mondjuk, ha 2 OT menne ki az első 2 helyen, akkor Dion Jordan elgondolkodtató lehetőség lenne, akár még fel is jönne érte valaki...
több mint 12 éve
Van egy draft játék :  first-pick.com, ezen most egy letrade után BPA alapon behúztam a két Florida State DE-t, mert elég jól hangzott a Werner - Walker - Houston - Carradine DL. Amúgy egész jó kis játék, érdemes kipróbálni.

több mint 12 éve
Mondjuk idén azért szar ez a draft, mert nincsen olyan igazán 100%-os 1/1 jelölt. Bár nagy valószínűséggel LT lesz az 1/1, de az még lehet Fisher is, sőt, olyat is olvastam, hogy a Jagsnél is gondolkodnak LT pickben. Tehát nem lehet úgy számolni, hogy Luck az 1/1, akármi van és nem lesz trade érte meg semmi.

Itt még bármi lehet, sőt annak az ellenkezője is!Bruce
Ez tök igaz...Ha kimegy mindkét OT akkor meg inkább Floyd mint vmi sokkal rizikósabb rusher pick sztem...

Kiderül nemsoká 😊

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 760 — Salus populi suprema lex esto
Mondjuk idén azért szar ez a draft, mert nincsen olyan igazán 100%-os 1/1 jelölt. Bár nagy valószínűséggel LT lesz az 1/1, de az még lehet Fisher is, sőt, olyat is olvastam, hogy a Jagsnél is gondolkodnak LT pickben. Tehát nem lehet úgy számolni, hogy Luck az 1/1, akármi van és nem lesz trade érte meg semmi.

Itt még bármi lehet, sőt annak az ellenkezője is!
több mint 12 éve
Én továbbra is Fishert szeretném leginkább ha maradunk #3.

Ahogy Bruce írod, ha meglenne a bookend OT páros, minden könnyebb lenne. Wiz rendben van mint C hosszútávon sztem. Két OG posztra jelenleg is van 3-4 elfogadható jelölt (Brisiel, Berg, Nix, Barnes). Ha a szélek és a C poszt rendben van akkor azért nem kellenek sztár OG-k egy jó falhoz.

DL FAról jobban lett töltve ugye, mint az OL...ebben bízok.

Floyd jó kérdés. Olvastam már róla sokmindent.
Nagyon fiatal és részben pont emiatt nagyon nagy potenciált látnak benne sokan. Olyan pass rusher DT lehet belőle aki futás ellen is megállja a helyét. Majd kiderül. A rövid karok engem zavarnak, meg az is, hogy ami meccsvideót néztem róla az alapján nem estem hanyatt. De Startól sem és nála szívkérdőjel is van meg idősebb is...nem egyszerű ez.

több mint 12 éve
Akkor ezt itt el is döntöttük! Hívom RM-et - remélem már felkelt -, hogy ha őt meri húzni akkor nem lesz jóban a Hungarian Black Hole-al! 😀
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 365 — Sworn to the Dark
 bleacherreport.com/articles/1609788-oakland-raiders-2013-mock-draft-final-edition
itt egy másik nagyjából elfogadható...Rolni
Warford is RG. harmadik körben B-WIll legyen inkább.

Bruce: Floyd állítólag a legbiztonságosabb pick (bár tudjuk, hogy McClain meg Curry a Seahawksnál is biztos picknek számított). Sapphoz hasonlítják, mert hasonlóan laza a csípője, jó a body controlja. én sem vagyok elájulva tőle éppenséggel

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Pont azt olvastam, hogy pár napja túlértékeltnek nyilvánította 2 scout is Floyd-ot, illetve ma az jelent meg, hogy ha mi nem visszük el, akkor kieshet a top10ből is. Persze tudom, hogy ezek csak vélemények, meg fejtegetések, mert valamiről írni kell, de akkor is elgondolkodtató.

Felröppent az is, hogy ő nekünk a safe pick, tudjuk ki volt az utolsó safe pick-ünk!

több mint 12 éve
De még mindig nem tiszta nekem miért favorit Floyd?
Star véleményem szerint hasznosabb játékos lenne mint Flyod, de Fisher meg talán még náluk is hasznosabb. Annál is inkább, mert ha lentebb megyünk még Floyd talán ott is elérhető lenne.

Véleményem szerint ha a fal két széle rendben lenne Fisherrel és Veldheerrel, akkor LG-ben vagy C-ben használhatnák Wiz-t, RG-ben meg ott van a két ifjú titán (Nix és Bergstrom) és akkor lenne 3 igen jó falember, bár a két G poszt még nem lenne teljesen megoldva, de valamelyik kis gyök csak elfogadható lesz. De ha nem hozunk egy RT-t, akkor azért több lenne a lyuk, mint aki jó és Wiz és Veldheer csak öregszik és közben szar fal van mellettük.

Na mindegy már csak 2és fél nap és kiderül minden.
több mint 12 éve
 www.nfl.com/draft/story/0ap1000000162248/article/2013-nfl-draft-sevenround-mock-forecasts-every-pick-1-to-254

6. körben a P helyett CB-t hoznék, de amúgy a mi részünkről egész vállalható mock...Rolni
Brad Wing fasza pedig 😊 csak nekünk nem kell punter. 6. körben Alvin Bailey még nem tetszik, ő úgy tudom, főleg RG, nekünk LG kéne. akkor már inkább John Simont húzzuk akkor

1. körben lassan minden forrás szerint Floyd lesz, ha nem tradelünk le.deyell
Floyd, Fisher sztem a favorit és Star talán