Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 527
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/04/05/charles-woodson-im-considered-ancient-teams-arent-calling-me/

hátha aláírna olcsón
több mint 12 éve
Erőteljesen nyilvánvaló volt mindig is h előbb-utóbb ki fogjátok rakni minek adjanak érte bármilyen ellenértéket (a szerződése sem annyira baráti), ha FA-n is be lehet gyűjteni?empty taxi
Palmerről is ezt gondoltuk és csak lett belőle egy 6. körAmadeus91
Ja emiatt.
Mondjuk CP fontosabb poszton tobbet tett le az asztalra...viszont Ro meg meg kurva fiatal...Rolni
még mindig csak 23 éves.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns

má' megint a DallasAmadeus91
az első meccsen nem is tudom... :-P
Nagyon jó tesztkörnek tűnik. A Dallas (egy falrenoválás után) és a NO alaposan letesztelheti a passrush-t és a secondary-t, a Hawks a futás elleni védelmet (is). Az idei Bears még homályos, de a védelme hagyományosan erős. Az offense-nek minden defense kihívás lesz; de legalább egy jó alapos végső teszt lehet a kúbé kérdésben is. 😊 Jó ez.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 335 — Raiders fan
Erőteljesen nyilvánvaló volt mindig is h előbb-utóbb ki fogjátok rakni minek adjanak érte bármilyen ellenértéket (a szerződése sem annyira baráti), ha FA-n is be lehet gyűjteni?empty taxi
Palmerről is ezt gondoltuk és csak lett belőle egy 6. körAmadeus91
Ja emiatt.
Mondjuk CP fontosabb poszton tobbet tett le az asztalra...viszont Ro meg meg kurva fiatal...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Palmerről is ezt gondoltuk és csak lett belőle egy 6. kör
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
Erőteljesen nyilvánvaló volt mindig is h előbb-utóbb ki fogjátok rakni minek adjanak érte bármilyen ellenértéket (a szerződése sem annyira baráti), ha FA-n is be lehet gyűjteni?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mondjuk McClain meretes fasz, de azert meglep, h egy 3-4es csapat se probal sign&tradet osszehozni...
3-4 ILBnek egy eros lockeroomba, kemeny edzo ala sztem megerne egy probat...
Ha CPt elengedtuk annyiert, Ro se lenne draga sztem...egy swap meg esetleg kondicionalis kesei pick...Rolni
lehet komolyabbnak tartják a karaktergondjait.Amadeus91
ja vszeg ez van a dolog mogott...

több mint 12 éve
Mondjuk McClain meretes fasz, de azert meglep, h egy 3-4es csapat se probal sign&tradet osszehozni...
Ha CPt elengedtuk annyiert, Ro se lenne draga sztem...egy swap meg esetleg kondicionalis kesei pick...Rolni
lehet komolyabbnak tartják a karaktergondjait.
több mint 12 éve
Ha CPt elengedtuk annyiert, Ro se lenne draga sztem...egy swap meg esetleg kondicionalis kesei pick...

több mint 12 éve
Porter max. 2,5M-t kap...715.000 a base salary ebbol, tobbi bonus

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Úgy néz ki McClain-ért nem jelentkezett be senki, így nagy valószínűséggel hamarosan kivágjuk.

Jó kis erőpróbát sikerült ezzel a 4-esl összehozni.

több mint 12 éve

má' megint a DallasAmadeus91
Azért ez nem rossz sztem teszt szempontból...

több mint 12 éve

má' megint a Dallas
több mint 12 éve
Ha minden igaz ez egy valós cap állást mutató tábla, de Rolni majd igazolja, hogy így van-e.

nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51peterbadbone
Most nem számoltam utána, de úgy tűnik rendben van!

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ha minden igaz ez egy valós cap állást mutató tábla, de Rolni majd igazolja, hogy így van-e.

nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51

több mint 12 éve
Usama Young van képben, mint lehetséges megoldás a free safety posztra, ő is játszott DA alatt a szenteknél.deyell
Mögé mellé azért nagyon kéne vki draftról ám...Rolni
eljön 1 évre minimumért, ha nem jön be akkor léc, ha bejön akkor megpróbáljuk reálértéken megfogni.
több mint 12 éve
Usama Young van képben, mint lehetséges megoldás a free safety posztra, ő is játszott DA alatt a szenteknél.deyell
Mögé mellé azért nagyon kéne vki draftról ám...

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 361 — Sworn to the Dark
mikor Dennis Allen volt a Saints DC-je, jó volt Porter, utána volt két hanyatló éve, de nálunk megvan az esélye, hogy visszanyerje a régi formáját.

Usama Young van képben, mint lehetséges megoldás a free safety posztra, ő is játszott DA alatt a szenteknél.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Az jutott eszembe, hogy elég lesz-e ez a Welker gyerek a Manning-nek, hogy összhozzon egy PO győzelmet? :-P Bedobták magukat az AFC title-ért, de még csak a pénztártól távoztak; a helyükben azért egy PO sikerig várnék a beszólogatással :-P. Főleg úgy, hogy Brady bá fortyog a dühtől és készül kit.rölni a hátsóját a vadlovakkal 😀... ez egy AFC döntő előtt nem túl jó ómen. 😀 :-P
több mint 12 éve
Rolni...

Egyébként nagyon jó összefoglaló! Kellett is h szintre hozzam magam raidersből, thx.Black_Adder
Szívesen, mindig örülök ha külső szemmel is végig olvassátok páran. Ti azért mégis pozitív érzelmi töltettel gondolkodtok a mi playáinkról 😊

Össze vissza sérülésnek azóta kicsit én is utánna néztem. Arra gondoltam igazából, h szezon elején is, meg végére is sérüléssel bajlódott. A rejtélyes "betegség" valamiféle rohaot jelentett, aminek okát nem találták meg, állítólag még a Denveri magas levegő, illetve az arra történő váltás is okozhatta...
Én sem hiszem, h átlagos #2 CBnél több lehet, de a rosterünk jelenlegi, tavalyi állapotához képest ez már komoly erősítés 😊 sajnos 😕
Rajta kívül megkerestünk más FA CBket is, de vagy nem voltak számunkra elérhető áron (S.Smith) vagy mást választottak (T.Newman). Egy éves deal is mutatja, h nálunk is tudják, h nem egy iszonyat erős CB-t sikerült találni. Abban azért bízok, h Allen, mint ex-pozíciós edzője tudja majd megfelelően használni és jobb lesz mint nálatok volt.
Az, hogy a karakterproblémás arcokat nálunk kedvelik, gondolom csak a múltnak szóló kis (amúgy jogos 😊)"döfés" volt. Amióta RM és DA van a kormánynál nagyon nagy hangsúly van azon, h csak rendes hozzáállású, focit nagyon kedvelő embereket hozzanak. Nem hiszem én sem, h 2013ban kell velünk igazán komolyan számolni, de bízom benne, h tudunk meglepit okozni idén is itt-ott és egy javuló, végre kiegyensúlyozott csapatot láthatunk majd.

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
Először nyerjetek 5nél több meccset egy szezonban! 😛 😉
| /// meg pm is nyerjen po meccsen... |

ON

Rolni, tavaly Porter nem összevissza volt sérült. Volt neki 1 vmi rejtélyes betegsége vagy mije, aztán amíg nem játszott kiderült, h Chris Harris és Tony Carter sokkal-sokkal jobb nála. Ezért minthogy amúgy se fért volna be a 45-ös keretbe (3CB adott, Bolden(4th CB) meg kellett az ST miatt) könnyű volt az ismeretlen eredetű betegségére mutogatni, h amiatt nem játszik. Kevés dologba vagyok biztosabb, mint abban, hogyha godnok lettek volna nélküle CB poszton akkor 2nél több meccset nem hagy ki emiatt....
Aztán az igaz, h amikor Carternél jött egy kis formahanyatlás/sérülés, akkor újra lehetőséget kapott, és a 2. snapnél kidőlt, de ez csak egy sérülés.
Ami a gondot jelenti vele kapcsolatban igazából, az az, h nem egy túl jó CB. Némi sarkítással abból az egy playből él meg. Nálunk se volt igazán jó, mondhatni egyértelműen összeköthető a védelmünk ugrásszerű javulása a Porter kiesésével, s utolsó Saintses éve se sikeredett túlzottan fényesre. Ráadásul elég rosszul viselte a mellőzését a "betegsége" idején. Mondjuk itt szeretik az attitűd problémákkal küzdő embereket, szóval otthon érezheti magát 😛
Ha bejön, egy átlagos CB2 lehet. Nem azt mondom, h ez nem előrelépés, de volt nála jobb most is az FA-n.

A szerződés egyébként olcsó és biztonságos, és ez mostanában úgy általában is jellemző az igazolásaitokra, ahogy néztem. Mondjuk engem nagyon meglepne ha jövőre számolni kéne veletek, de mindenképp jó úton jártok, még akkor is ha esetleg ha idén se jön áttörés...

Egyébként nagyon jó összefoglaló! Kellett is h szintre hozzam magam raidersből, thx.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
 www.youtube.com/watch?v=7sDdlJbBPLc
😀 the greatest Porter moment - remélem, hogy jó sok ilyet látunk tőle nálunk is!toxique
Bizony bizony, pláne ha a videóban szereplő 18as ellen mutatja be ismételten akár többször is!! 😊Cubehead
mondjuk Super Bowl-ban nem valószínű. Konferencián belül vagyunk ugyanis. 😀 Szóval AFC Championship game.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 737
😀 the greatest Porter moment - remélem, hogy jó sok ilyet látunk tőle nálunk is!toxique
Bizony bizony, pláne ha a videóban szereplő 18as ellen mutatja be ismételten akár többször is!! 😊

több mint 12 éve
😀 the greatest Porter moment - remélem, hogy jó sok ilyet látunk tőle nálunk is!
több mint 12 éve
 www.raiders.com/news/article-1/QA-with-Tracy-Porter/34a51e24-ce3f-49d5-8860-058bb0ce6901

Q&A Tracy Porter