Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
QB-t én sem húznék.
Domináns RT-t,Pass rush DT-t vagy DE-t.LB,CB esetleg S depthnek.

Schmitt-t meg én is sajnálom.Jó arc volt és szépen,normálisan melózott!
Nem tudom,hogy miért de a részről azt érzem,hogy ő még nem fejezte be Oaklandba. (Remélem)

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
To make room on the roster for McClain and Chekwa, the Raiders Monday released CB Ron Bartell and FB Owen Schmitt.Barb
Schmittet sajnálom, ő jó arc. emlékére álljon ez a videó:

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
 network.yardbarker.com/nfl/article_external/life_after_palmer_oaklands_return_to_relevancy_starts_with_moving_on_at_quarterback/12065404

október végi cikk, én nem hiszem hogy jó húzás lenne QB-t első körben.Amadeus91
A QB poszt az egyetlen ami biztos. Szerintem sem lenne jó húzás. Én az O falat egyszer és mindenkorra rendbe raknám. Palmerral ha lenne egy fain kis produktív O akkor ugye a D sem lenne fent ennyi ideig a pályán. Egy elit passrushert kellene szerezni, cb corpot egyenlőre feltölteni ilyen hasonló veteránokkal 1 éves contractal mint idén - elsősorban pénzhiány miatt(hátha jövőre beválik). Fiatalok meg voltak és lesznek is -hátha találunk aranyat közte. 😊
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
 network.yardbarker.com/nfl/article_external/life_after_palmer_oaklands_return_to_relevancy_starts_with_moving_on_at_quarterback/12065404

október végi cikk, én nem hiszem hogy jó húzás lenne QB-t első körben.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
To make room on the roster for McClain and Chekwa, the Raiders Monday released CB Ron Bartell and FB Owen Schmitt.

McClain dolgot én sem értem de a következő 2-3hétben úgyis elválik a sorsa...
Bartell meg mehet a levesbe kurva szar volt amkor egészséges is volt, Chekwa ha nem virít ő is erre a sorsra jut idény végénBarb
hát Bartellnek már nagyon lefőtt a kávé... még ebből a corner corpból is képes volt lefelé kilógni.

McClain ha megembereli magát és átállunk 3-4re és együtt állnak bolygók, csillagok, akkor paycut esetén elfér, de egyébként mehet.Amadeus91
Hát szerintem takaroggyon mindenképp! TST
hát emberileg neki is vége van ebben a csapatban.

Mennyi lehet a trade értéke? 3-4. kör?Amadeus91
Kb. annyi, mint amennyiért anno Curryt hoztátok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
To make room on the roster for McClain and Chekwa, the Raiders Monday released CB Ron Bartell and FB Owen Schmitt.

Bartell meg mehet a levesbe kurva szar volt amkor egészséges is volt, Chekwa ha nem virít ő is erre a sorsra jut idény végénBarb
hát Bartellnek már nagyon lefőtt a kávé... még ebből a corner corpból is képes volt lefelé kilógni.

McClain ha megembereli magát és átállunk 3-4re és együtt állnak bolygók, csillagok, akkor paycut esetén elfér, de egyébként mehet.Amadeus91

Mennyi lehet a trade értéke? 3-4. kör?Amadeus91
Hát szerintem még nekünk kellene fizetni! 😀 Viccet félretéve fogalmam sincs... Szerintem olyan 4től lefele... bár én nem vagyok szaki.
több mint 13 éve

Mennyi lehet a trade értéke? 3-4. kör?
több mint 13 éve

Hát szerintem takaroggyon mindenképp!
több mint 13 éve

McClain ha megembereli magát és átállunk 3-4re és együtt állnak bolygók, csillagok, akkor paycut esetén elfér, de egyébként mehet.
több mint 13 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan

McClain dolgot én sem értem...szerk: elvileg hétfőn miután Allen hazatér a temetésről leülnek beszélni és eldől a sorsa
Bartell meg mehet a levesbe kurva szar volt amkor egészséges is volt, Chekwa ha nem virít ő is erre a sorsra jut idény végén

több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
Nem hiszem,hogy megtartjuk,csak ha végig eltiltjuk és nem játszik akkor jóval nehezebb túladni rajta.Valahogy úgy lehetnek vele,hogy hát ha lekettyent neki,hogy a szezon végén búcsút intünk s megembereli magát,hogy új csapatra találhasson.Legalább addig is megdolgozna a fizujáért!

több mint 13 éve
most akkor meg is tartjuk? szánja bánja? vagy nem értem.
több mint 13 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
pfff
több mint 13 éve
Visszaállítottuk a gyökeret az active rosterre...
több mint 13 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Stevie Brown 6. INT-je idén a Giantsnál. tavaly szeptemberben cutoltuk, 2010 7. körös draft pick volt.deyell
Ráadásul Pre-ben mindig adta, bár amikor szezonban pályára került nem volt nagy durranás, meg rosszkor volt itt Huff/Branch+Mitchellt se lehetett még leírni, legalább máshol sikeres

több mint 13 éve
Stevie Brown 6. INT-je idén a Giantsnál. tavaly szeptemberben cutoltuk, 2010 7. körös draft pick volt.

több mint 13 éve
jövő héten a Chiefs ellen nagy harc lesz az 1/1-ért.deyell
Jax is ott van. Talán lehet ebből egy top3-s pick. Elméletileg lesz is bent top3-t érő DE.Amadeus91
de lesz olyan DE, aki top 3-at ér? inkább hozzuk Start.

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan
Én a következő meccsen a Chiefs ellen már Pryort kezdetném. Most úgyis hosszabb a felkészülési időnk, így már vele gyakoroltatnám az első csapatot az edzésen. Persze ha nagyon lebőg akkor jönne vissza Palmer, de mindenképpen vele kezdenék. Aztán a kövi meccsen a Panthers ellen megint és az utolsó meccsen is, ha mondjuk nem annyira szar. 3 meccs alapján talán reális képet lehetne kapni a képességeiről, hogy érdemes e vele még foglalkozni vagy veszett ügy. Bruce
Én is ezt tenném...

Meg kell nézni, h mire képes. Nem kell feltétlenül jövőre kezdenie, de látni kéne, h érdemes-e várni rá.

Ulpi!
Holnap igyekszem ránézni és írni róla...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
jövő héten a Chiefs ellen nagy harc lesz az 1/1-ért.deyell
Jax is ott van. Talán lehet ebből egy top3-s pick. Elméletileg lesz is bent top3-t érő DE.
több mint 13 éve
jövő héten a Chiefs ellen nagy harc lesz az 1/1-ért.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
 www.cbssports.com/nfl/blog/jason-la-canfora/21333532

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
 www.rotoworld.com/articles/nfl/42077/309/nfl-free-agent-master-list-13

(Höri linkje)

csemegézhetünk
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=en&hl=en&key=0Arf7vexBQ6EOdE5MS3VSWllheDd4STRGZlJ5RFZtQ1E&single=true&gid=2&output=htmlAmadeus91
Ezzel kapcsolatban Rolni/Bruce esetleg elemezhetne az AFC WEST topicban. A többi fantwesztikus csapattal elkezdtük.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
 docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=en&hl=en&key=0Arf7vexBQ6EOdE5MS3VSWllheDd4STRGZlJ5RFZtQ1E&single=true&gid=2&output=html
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Én a következő meccsen a Chiefs ellen már Pryort kezdetném. Most úgyis hosszabb a felkészülési időnk, így már vele gyakoroltatnám az első csapatot az edzésen. Persze ha nagyon lebőg akkor jönne vissza Palmer, de mindenképpen vele kezdenék. Aztán a kövi meccsen a Panthers ellen megint és az utolsó meccsen is, ha mondjuk nem annyira szar. 3 meccs alapján talán reális képet lehetne kapni a képességeiről, hogy érdemes e vele még foglalkozni vagy veszett ügy.