Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Reggie Mc az oda nem illő részlet ebben a puzzleben, szerintem!
több mint 13 éve
de egyébkét a 2 edző - jelenleg - nem is mérhető össze tudásban. Ha van esély Gruden megszerzésére, akkor meg kell tenni érte mindent.Allen egy év után kivágta Jim Mora Jr.t! Helmut ZimmerPersze előfordulhat, volt már rá példa, de azért meglepődnék...
Lehet azért volt az egész, mert DA kellett DCnek, de Denver csak HCnek engedte el 😀
Most jön majd Gruden HCnek és DA marad DC 😀 😀 😀Rolni
több mint 13 éve
Allen egy év után kivágta Jim Mora Jr.t! Helmut ZimmerPersze előfordulhat, volt már rá példa, de azért meglepődnék...
Lehet azért volt az egész, mert DA kellett DCnek, de Denver csak HCnek engedte el 😀
Most jön majd Gruden HCnek és DA marad DC 😀 😀 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Allen egy év után kivágta Jim Mora Jr.t!
több mint 13 éve
Nem tom...sztem inkább kacsa lesz ez.www.profootballweekly.com/2012/12/03/stafford-suffers-from-shotgun-overloadGM nem, OC tuti nem, akkor marad a HC.
The latest scuttlebutt in the league has Gruden, on the brink of turning age 50, in line to rejoin the Raiders' organization in a prominent role. The franchise’s downturn can be traced directly back to his departure a decade ago, he has a relationship with GM Reggie McKenzie from their time together in Green Bay and he has an even better understanding of the infrastructure in Oakland and the Al Davis brand of football than anyone in football. With more autonomy to run the organization how he sees fit, adapting a model that Davis taught him, Gruden is very well-positioned to resurrect a faitering franchise that went 0-for-November and has yet to win a game since owner Mark Davis put everyone on notice and said he was not pleased with the direction of the team.
Milyen szerep lehetne az??
Friss HC-t rögtön leváltaná RM?
Vmi tanácsadó szerepkör?
Vagy kacsa az egész 😊 ?Rolni
szopnék is érte....Amadeus91
RM miért nem kereste meg tavaly?
Vagy ha megkereste miért most jönne?
DA elég hamar kapná meg a kabátot...nem éppen a long term thinking alátámasztása lenne a GMtől...
Attól még Gruden megrázná a brigádot az biztos 😊
több mint 13 éve
Ahogy érzed...Milyen szerep lehetne az??GM nem, OC tuti nem, akkor marad a HC.
Vmi tanácsadó szerepkör?
szopnék is érte....Amadeus91
Szerintem csak a szokásos pletykák.
több mint 13 éve
www.profootballweekly.com/2012/12/03/stafford-suffers-from-shotgun-overloadGM nem, OC tuti nem, akkor marad a HC.
The latest scuttlebutt in the league has Gruden, on the brink of turning age 50, in line to rejoin the Raiders' organization in a prominent role. The franchise’s downturn can be traced directly back to his departure a decade ago, he has a relationship with GM Reggie McKenzie from their time together in Green Bay and he has an even better understanding of the infrastructure in Oakland and the Al Davis brand of football than anyone in football. With more autonomy to run the organization how he sees fit, adapting a model that Davis taught him, Gruden is very well-positioned to resurrect a faitering franchise that went 0-for-November and has yet to win a game since owner Mark Davis put everyone on notice and said he was not pleased with the direction of the team.
Vmi tanácsadó szerepkör?
szopnék is érte....
több mint 13 éve
www.profootballweekly.com/2012/12/03/stafford-suffers-from-shotgun-overloadThe latest scuttlebutt in the league has Gruden, on the brink of turning age 50, in line to rejoin the Raiders' organization in a prominent role. The franchise’s downturn can be traced directly back to his departure a decade ago, he has a relationship with GM Reggie McKenzie from their time together in Green Bay and he has an even better understanding of the infrastructure in Oakland and the Al Davis brand of football than anyone in football. With more autonomy to run the organization how he sees fit, adapting a model that Davis taught him, Gruden is very well-positioned to resurrect a faitering franchise that went 0-for-November and has yet to win a game since owner Mark Davis put everyone on notice and said he was not pleased with the direction of the team.
Vmi tanácsadó szerepkör?
Vagy kacsa az egész 😊 ?
több mint 13 éve
Tiszta vicc, ahogy Reece kocog a falemberek mögött, aztán mégis hozza a yardokat. Lehet kéne egy újabb átképzés?Remek, h Reece ilyen szépen be tud ugrani Rb szerepkörben, de igazából őt akkor tudnánk sztem legjobban kiaknázni, ha egy kreatív OC sokat mozgatva használná, FB, RB, TE, WR szerepkörökben.
Stewart tényleg jól tolta, szerintem a backup RB hosszú távra meg van oldva, de kezdő is lehet idővel.
Szerintem Tarver D-je jó lesz, csak kell legalább egy kiemelkedő pass rusher, és két jó kezdő CB.
Én OC posztra hoznák egy fiatal, energikus, ötletes edzőt NCAA-ból, és akkor a nagy fiatalság összehozna egy fasza csapatot.BMG
Stewart, ha így folytatja simán kinyomja Taiwant a csapatból és ahogy DMC egészséges muzsikál jövőre is kinéz neki carry és 2014re lehet beér mint mondjuk egy 2 RBs tandem fele...akár Goodsonnal??
több mint 13 éve
Tiszta vicc, ahogy Reece kocog a falemberek mögött, aztán mégis hozza a yardokat. Lehet kéne egy újabb átképzés?Stewart tényleg jól tolta, szerintem a backup RB hosszú távra meg van oldva, de kezdő is lehet idővel.
Szerintem Tarver D-je jó lesz, csak kell legalább egy kiemelkedő pass rusher, és két jó kezdő CB.
Én OC posztra hoznák egy fiatal, energikus, ötletes edzőt NCAA-ból, és akkor a nagy fiatalság összehozna egy fasza csapatot.
több mint 13 éve
Futás javulása sztem több dolognak szól:1. Fal kezd összeállni, kezdik megszokni a témát
2. Nincs DMC, nem figyelnek annyira a futásra, mert nincs homerun veszély
3. Reece és Stewart alkalmasabb a ZBSben való futásra, mert türelmesebbek
Stewart bíztató amúgy sztem.
Saunders nem hiszem, h nálunk előlép bármivé...
Védelem lényegében 4-3-as zónás blitzelő aggreszív dolog akarna lenni, csak ennyire foghíjas sec.-el nem tudnak annyira támadni sem...tavaly Denver hasonló cipőben járt (bár nem volt ennyire szar a sec.), de ott volt Doom és Miller akik tudtak nyomni mint állat...nálunk hiányzik a nyomás előről...ha ott nincs és csak blitzelteted a sec-et abból jönnek szépen a big playek hátul...
több mint 13 éve
Nekem jobban tetszene, ha szereznénk egy hasonlós stílusú idősebb fain DC-t (nem tudom milyen DA és Tarver stílusa, rendszere a zónázáson kívül). OC-nek meg visszaraknám Al Saunders-t így lenne váltás meg nem is. Rendszer marad vagy nem engem nem érdekel... A passzjáték műxik úgyhogy azt a részét megtartanám de futás ámblokk nincs (reece kisebb sebessége vagy a fal javulása eredményez már 30+ futott yardot/meccs azt nem tudom). De azt is lehetne, hogy Al lenne az OC és Knapp az asistant OC és mindenki boldog. Rendszer marad, de nem az a seggfej hívja a playeket! 😀 D oldalon mivel sok csere lesz offseasonban nem hiszem, hogy nagy érvágás lenne ha nem is kirakni de leminősíteni (egyenlőre) Tarvert.Persze tanulnak, de ez valahol a 22-es csapdája, hogy ahhoz hogy jó csapat legyen, kell a jó edző, de ahhoz hogy jó edző jöjjön, kell a jó csapat.Igen igen.
Így ez jó út lehet, hogy tehetséges emberkéket hoznak játékosoknak is és edzőknek is, aztán majd együtt fejlődnek valamerre.
Csak egy jó fiatal dinamikus OC kellene még a csapatba, egy pár rutinos rókával megtámogatva segéd-coordinátorként.Bruce
Sztem két variáció közül kéne az egyik irányába elmozdulni:
DA marad ez nem kérdés és fejlődik, nő a csapattal
1.Jön egy fiatal, energikus OC, marad a Tarver a fiatal, energikus DC és az egész brigád együtt felnő csapatostul.
2.Év végén tisztítás edzői fronton és a szabaddá váló rutinos coordinátorok közül beszereznek 1-et, 1-et Allen alá, így kap rutinos segítséget, jobban tud a HC teendőkre figyelni
Mindkettő működőképes lehet...Rolni
több mint 13 éve
Persze tanulnak, de ez valahol a 22-es csapdája, hogy ahhoz hogy jó csapat legyen, kell a jó edző, de ahhoz hogy jó edző jöjjön, kell a jó csapat.Igen igen.
Így ez jó út lehet, hogy tehetséges emberkéket hoznak játékosoknak is és edzőknek is, aztán majd együtt fejlődnek valamerre.
Csak egy jó fiatal dinamikus OC kellene még a csapatba, egy pár rutinos rókával megtámogatva segéd-coordinátorként.Bruce
Sztem két variáció közül kéne az egyik irányába elmozdulni:
DA marad ez nem kérdés és fejlődik, nő a csapattal
1.Jön egy fiatal, energikus OC, marad a Tarver a fiatal, energikus DC és az egész brigád együtt felnő csapatostul.
2.Év végén tisztítás edzői fronton és a szabaddá váló rutinos coordinátorok közül beszereznek 1-et, 1-et Allen alá, így kap rutinos segítséget, jobban tud a HC teendőkre figyelni
Mindkettő működőképes lehet...
több mint 13 éve
Persze tanulnak, de ez valahol a 22-es csapdája, hogy ahhoz hogy jó csapat legyen, kell a jó edző, de ahhoz hogy jó edző jöjjön, kell a jó csapat. Így ez jó út lehet, hogy tehetséges emberkéket hoznak játékosoknak is és edzőknek is, aztán majd együtt fejlődnek valamerre.
Csak egy jó fiatal dinamikus OC kellene még a csapatba, egy pár rutinos rókával megtámogatva segéd-coordinátorként.
több mint 13 éve
Az edzőink jó része is még tanul.HC rookie. De nem csak, hogy kezdő HC DC szerepben se lenne rutinosnak nevezhető és baromi fiatal is. Van mit tanulnia? Persze. Lehet remek HC idővel? Igen.
DC élete első önálló DC szerepét tölti. Előtte ugye egyetemen volt co-DC. Ő is nagyon fiatal. Sokat kell még tanulnia? Tuti. Lehet belőle jó DC? Igen.
Knapp az egyetlen aki rutinosnak mondható. Nála meg inkább az a baj, h nem túl jó 😊
Ezzel együtt mindegyik komoly depth és talent hiánnyal küzd.
Knappnak a fala talán kezd összeállni, így 12 meccs után...WRek droppolnak mint atom, RBk meg elfogytak...Na ez nem az a helyzet ami elfedné, h Knapp nem top OC...inkább kihozza és még fel is nagyítja...Ha tegnapi meccsen DHB és Moore nem droppolgat, más a képe az egésznek...
Tarver és Allen küzd a Dvel mint malac a jégen, de tele vannak csere\kiegészítő emberrel kezdő posztokon. A secondaryból lassan mindenki kihullik. Ez sem éppen ideális teret egy ilyen tapasztalatlan brigádnak.
Kiváncsi leszek mekkora mozgás lesz az edzői karban. Ha lesz, ha nem játékos vonalon komoly varia várható. Ha sikerül a rostert kicsit felturbózni, akkor már jobb képet kaphatunk az edzőkről valójában. Ezzel együtt ha mostani offseasonban sikerülne upgradelni az OC vagy DC posztot, rutinos, jó edzőkkel nem hullatnék könnyet egyik coord után sem.
több mint 13 éve
Másrészt viszont jó edzői húzásnak tartottam az emberek csereberélését. Pl. Moore lehozása, amikor már sokadszorra droppolt és helyette Streater és Hagan játszatása.
Az elején Kelly-t is lerántották, bár nem tudom, hogy nem e sérülés miatt és Bilukidi jött a helyére, aki szépen végezte a dolgát.
Szóval kicsit ilyen felemás érzéseim vannak.
Az első félidőben kellett volna kicsit jobb 3rd down kihasználás és akkor talán nem 3, hanem 9-10 pont körül zárhattunk volna.
több mint 13 éve
Azt veszem észre, hogy a védelemnél sok a hibás edzői hívás. Ezt már nem lehet csupán a játékosok számlájára írni.mondjuk Bartell nagy hókamóka volt tegnap, egyébként meg az elmúlt meccsekhez képest jó volt a D#, 2 int, sack, csak 20 pontot kaptunk. Első félidőben az a 3 pont meg a szokásos drop hegyek és a legszarabbkor eleresztett Palmer INT...
Legjobb példa volt erre az amikor az eredménykövetőben beírta Rolni, hogy Bartell hibája volt, hogy üresen maradt az elkapó.
Bruce
több mint 13 éve
Azt veszem észre, hogy a védelemnél sok a hibás edzői hívás. Ezt már nem lehet csupán a játékosok számlájára írni. Legjobb példa volt erre az amikor az eredménykövetőben beírta Rolni, hogy Bartell hibája volt, hogy üresen maradt az elkapó.
De sztem inkább playhívás volt a gond. Nickel felállás volt.Két CB volt emberfogáson a pálya két szélén. A nickelback ment blitzre. A két LB zónázott, az egyik a jobb flat zónát fogta, a másik a középső rövid zónát. A két S pedig cover 2-t nyomott.
Namármost a play az volt, hogy a védelem szempontjából a jobb oldali WR egy rövid in route-tal átiramodott a pálya bal oldalára, ahol ugye nem volt védekező, mert az ilyen route-ok esetében az emberfogás hasztalan, legjobb esetben is csak követni tudja tisztes távolból a védő az elkapót és esetlegesen, ha elkapja az elkapó a labdát, akkor pár ütemmel később odaér, de egy 4-5 yardos play így is lesz belőle. De ugye még forgalom is volt a pálya közepén, így lassította a CB mozgását. A zóna üres volt ugye, ott egy üres elkapó és már a hátul zónázó S sem ért oda. Meg is volt a nagy play.
Ezt a playt én 3 falas felállásból csináltam volna, vagy úgy, hogy a bal oldali DE megy a bal oldali flat zónába.
Persze gondolom a cél az volt, hogy beérjen a blitzelő nickel, de hát akkor is ott maradt egy üres zóna és kihasználták.
Ez csak egy példa, de számtalan ilyen volt. Lehet ezt írni a játékosok számlájára is, de azért ennyire nem lassúak és fogalmatlanok szerintem. Mert az tény, hogy azért az esetek többségében ha szorosan az emberen vannak, akkor is elkapja a labdát az elkapó, de itt nem erről van szó, hanem nincs fogva az az ember vagy az a zóna ahová megy.
több mint 13 éve
Vicces lesz a tippjátékot megnézni szezon végén emberesen bevallom egy szar Palmert vártam DMC szárnyalással top futójátékkal meg egy jó negtív szezonnal. Ahhoz képest van egy mid Palmer (se íze se bűze de azért nem fos), DMC no comment, szopni meg szopunk😀

több mint 13 éve
Ha már pocsolyákról, meg szexről megy a filozofálgatás - na az egy izgalmas meccs.valszeg a broncosnak hoz egyet, de ők már meg is nyerték a csoportot, úgyhogy nekik mindegy is.
Talán a Mikulás hoz egy W-t. 😂BMG
több mint 13 éve
Ha már pocsolyákról, meg szexről megy a filozofálgatás - na az egy izgalmas meccs.Talán a Mikulás hoz egy W-t. 😂
több mint 13 éve
Hét közben amikor szóba került,hogy aktív lesz és RM is szeretné látni akkor olvastam DA,CP és az ő saját nyilatkozatát és ezek együtteséből van az infó.Ezt honnan veszed?RolniHát reméljük,hogy a McClain féle eltiltás kicsit felébresztette a népet és megemberelik magukat!Na DMC vszeg nem játszik...RolniReece-nek úgyis jobban megy.
Pryor hívők örüljetek: For first time this season, Raiders QB Terrelle Pryor will be active, though coaches are uncertain whether they will actually play him.empty taxiAkkor áll be maximum, ha nagyon vezetünk, vagy már úgyis mindegy.
Inkább az utóbbi, szerintem simán kinéz egy Martin-féle meccs Richardsonnak, ha a D nem emberli meg magát...BMG
TP-re meg nagyon kíváncsi leszek s nem csak mert szimpatizálok vele és mert csípem a double threat qb-t ha nem,hogy mennyit fejlődött.Elvileg a lábmunkája már nagyon zsír és ebből kifolyólag a dobásainak a pontossága is sokat fejlődött.De természetesen még nem kész qb.
Cubehead
DA egész pontosan azt mondta,hogy TP folytatja mindazt amit a szezon előtt kértek tőle,azaz,hogy folyamatosan fejlődjön edzésről edzésre.Valamint mondta,hogy az edzésen látottak alapján sokat fejlődött,de még nem kész.
CP nyilatkozta (amit már az off season során is megtudhattunk TPről),hogy hihetetlen munka morálja van és keményen edz.3ik számú qbként ugye limitált snap-t kap de azt igyekszik maximálisan kihasználni.Valamint DeFillipo lehetőségekhez mérten sokat dolgozik vele és a lábmunkája sokat fejlődött ami ugye pozitív kihatással van a dobás pontosságára.
Szóval remélem igazak a hírek és számíthatunk majd rá a jövőben.

több mint 13 éve
reménykedünkEzt honnan veszed?RolniHát reméljük,hogy a McClain féle eltiltás kicsit felébresztette a népet és megemberelik magukat!Na DMC vszeg nem játszik...RolniReece-nek úgyis jobban megy.
Pryor hívők örüljetek: For first time this season, Raiders QB Terrelle Pryor will be active, though coaches are uncertain whether they will actually play him.empty taxiAkkor áll be maximum, ha nagyon vezetünk, vagy már úgyis mindegy.
Inkább az utóbbi, szerintem simán kinéz egy Martin-féle meccs Richardsonnak, ha a D nem emberli meg magát...BMG
TP-re meg nagyon kíváncsi leszek s nem csak mert szimpatizálok vele és mert csípem a double threat qb-t ha nem,hogy mennyit fejlődött.Elvileg a lábmunkája már nagyon zsír és ebből kifolyólag a dobásainak a pontossága is sokat fejlődött.De természetesen még nem kész qb.
Cubehead
több mint 13 éve
Ezt honnan veszed?Hát reméljük,hogy a McClain féle eltiltás kicsit felébresztette a népet és megemberelik magukat!Na DMC vszeg nem játszik...RolniReece-nek úgyis jobban megy.
Cubehead
több mint 13 éve
Hát reméljük,hogy a McClain féle eltiltás kicsit felébresztette a népet és megemberelik magukat!Na DMC vszeg nem játszik...RolniReece-nek úgyis jobban megy.