Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
"Greg Papa, now on the Game: Terrell Pryoris only capable of a handful of plays. He is
now not capable of a 60 plays playbook, and I
don’t think he will ever be capable. Watching
Pryor in practice before Carolina game, he
was doing everything wrong. 3 step drops he
would still drop back 5 steps. fundamentals
are all wrong. Even the trick play they ran
during the game I didn’t think they would
even run because Pryor kept throwing it
short to Palmer, bouncing the ball.
na asszem ez alapjan TPt inkabb TEnek kene kepezni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Miller, Gallery, Rice??Szeretnék egy érdekes cikket a figyelmetekbe ajánlani,ami arról szól,hogy a lett 3év rebuild alatt liga utolsó csapatból komoly erő a Seahawksból. (Knappről is van szó benne és hát hasonló ott is a végeredmény mint ami nálunk itt a fórumon)a Seattle valóban jó példa. Ha megnézed remekül draftolnak és tényleg csak az kap nagy pénzt, aki megérdemli.Amadeus91
www.raiders1.ninjagoro.com/blog/Cubehead
Van ott is melleloves boven,de osszessegeben jo pelda lehet. Ahogy a srac is irja a blogban (legkobb Raider blog sztem) sok kulonbseg van azert cap helyzet draft cetlik stb.... De bizzunk a legjobbakban!
több mint 13 éve
Szeretnék egy érdekes cikket a figyelmetekbe ajánlani,ami arról szól,hogy a lett 3év rebuild alatt liga utolsó csapatból komoly erő a Seahawksból. (Knappről is van szó benne és hát hasonló ott is a végeredmény mint ami nálunk itt a fórumon)a Seattle valóban jó példa. Ha megnézed remekül draftolnak és tényleg csak az kap nagy pénzt, aki megérdemli.
www.raiders1.ninjagoro.com/blog/Cubehead
több mint 13 éve
Szeretnék egy érdekes cikket a figyelmetekbe ajánlani,ami arról szól,hogy a lett 3év rebuild alatt liga utolsó csapatból komoly erő a Seahawksból. (Knappről is van szó benne és hát hasonló ott is a végeredmény mint ami nálunk itt a fórumon)www.raiders1.ninjagoro.com/blog/

több mint 13 éve
TP-vel kapcsolatban meg annyit,hogy jó lenne ha ezt az utolsó meccset egy az egyben megkapná.Hisz a szezonnak már úgy is mindegy viszont mivel riválisról beszélünk nem lesz félvállról véve a meccs.Tehát ha nem is 100%osan de némiképp közelítő képet kaphatnánk mi is,hogy akkor most mi a szitu vele.Mert ugye egy felől lenyilatkozták,hogy nagyon szépen fejlődik majd meg azt mondták,hogy még oly annyira nincs kész,hogy Leinart helyett sem állhat be!
Én mondjuk személy szerint elfogult vagyok TP-vel mert csípem a double threat qb-kat és az is tetszik ahogy "botrány hősből" aktív keményen dolgozó csapat playa lett.
Másfelől meg azért is mert bőségesen látok benne fantáziát és potenciált (na nem Knapp hívásaival) de egy esetleges Saunder féle segítséggel már lehet zsír az O-nk újra és azt megfejelni vele már elég zsír lenne.AMENNYIBEN tényleg tudd.

több mint 13 éve
Szerintem Burris átképzése jó húzás lesz,főleg ha sikerül mellé vissza szerződtetnünk Wheelert is.Ahogy Rolni is írta és már én is többször mindig a labda körül van.S a nyilatkozatok alapján elégé értelmesnek is tűnik,szóval ha tudják fejleszteni a tackling technikáját akkor lehet belőle jó MLB.
Ha már így az LB-k ről van szó,kíváncsi leszek Burnettre,hogy sikerül e kezdőbe kerülnie véglegesen vagy marad PS tag.

több mint 13 éve
roto-n olvastam, amúgy egy Associated Press cikkből idézék, amiben azt írták, hogy DA ezt nyilatkozta.Ha behúzzuk Lutulelei-t a drafton, tőlem mehet amerre lát a Seymour-Kelly páros.Burris temahoz link??
Most olvasom, hogy Miles Burris-t akarják MLB-nek átképezni az offseason-ben. Eddig is fent volt mindig a pályán, nem rossz gondolat ez szerintem. peterbadbone
Mindig a labda, akcio korul van, de eleg sok mistackleje van. Ebben sokat kell javulnia ahhoz, h rendes MLB legyen...Rolni
Most meg azt olvastam Leinart-tal kapcsolatban, hogy nincs megnevezve kezdőként... Kezdjen Pryor. Én nem kedvelem, de kezdjen, lássuk mire megyünk vele.
több mint 13 éve
Ez kb. az egész defense-re igaz.meg kell tanítani szerelni, viszont nem hülye.Amadeus91Ha behúzzuk Lutulelei-t a drafton, tőlem mehet amerre lát a Seymour-Kelly páros.Burris temahoz link??
Most olvasom, hogy Miles Burris-t akarják MLB-nek átképezni az offseason-ben. Eddig is fent volt mindig a pályán, nem rossz gondolat ez szerintem. peterbadbone
Mindig a labda, akcio korul van, de eleg sok mistackleje van. Ebben sokat kell javulnia ahhoz, h rendes MLB legyen...Rolni
több mint 13 éve
meg kell tanítani szerelni, viszont nem hülye.Ha behúzzuk Lutulelei-t a drafton, tőlem mehet amerre lát a Seymour-Kelly páros.Burris temahoz link??
több mint 13 éve
Ha behúzzuk Lutulelei-t a drafton, tőlem mehet amerre lát a Seymour-Kelly páros.Burris temahoz link??
Mindig a labda, akcio korul van, de eleg sok mistackleje van. Ebben sokat kell javulnia ahhoz, h rendes MLB legyen...
több mint 13 éve
Ha behúzzuk Lutulelei-t a drafton, tőlem mehet amerre lát a Seymour-Kelly páros.Te'o draft akkor ki is lőve.
több mint 13 éve
Ha behúzzuk Lutulelei-t a drafton, tőlem mehet amerre lát a Seymour-Kelly páros. Most olvasom, hogy Miles Burris-t akarják MLB-nek átképezni az offseason-ben. Eddig is fent volt mindig a pályán, nem rossz gondolat ez szerintem.
több mint 13 éve
Nem tudom miért van kiakadva mindenki Palmeron... Szerintem a csapatunk 1ik legjobbja. Okké sokat keres, de legalább nem a f@aszát veri mint anno JMR. Nálunk már ez is haladás. Természetesen örülnék én is egy fizucsökkentéssel vele kapcsolatban, de őt basztatnám utoljára... Vann itt Kelly, BigSey akik a pénzükért jóval kevesebbet tesznek le az asztalra... :/TSTaz egyik kinti fórumot olvastam az élet nagy dolgairól. Palmer érdekes, de relatíve népszerű kint. A futás terén többen inkább az O-lineban látják a hibát, hogy nem megy. (hajlok egyetérteni) Egyébként ez a lista teljesen vállalható, egyedül Janika az, aki kérdőjeles, hogy miért nincs rajta.
Palmer meg DMC, ha valami raider feeling hatására belemenne egy olcsóbb szerződésbe, akkor maradhatnának, mert van fantázia bennük.
több mint 13 éve
Nem tudom miért van kiakadva mindenki Palmeron... Szerintem a csapatunk 1ik legjobbja. Okké sokat keres, de legalább nem a f@aszát veri mint anno JMR. Nálunk már ez is haladás. Természetesen örülnék én is egy fizucsökkentéssel vele kapcsolatban, de őt basztatnám utoljára... Vann itt Kelly, BigSey akik a pénzükért jóval kevesebbet tesznek le az asztalra... :/TSTmennek is a levesbe...
több mint 13 éve
Nem tudom miért van kiakadva mindenki Palmeron... Szerintem a csapatunk 1ik legjobbja. Okké sokat keres, de legalább nem a f@aszát veri mint anno JMR. Nálunk már ez is haladás. Természetesen örülnék én is egy fizucsökkentéssel vele kapcsolatban, de őt basztatnám utoljára... Vann itt Kelly, BigSey akik a pénzükért jóval kevesebbet tesznek le az asztalra... :/
több mint 13 éve
Briesel agyrázkódást szenvedett.akkor helyette ő fog kezdeni:
Bruce
<--------------
built for this shit
több mint 13 éve
En a felsorolt listaval egyet ertek maximalisan. Van meg par arc aki FA lesz, de kene vissza.Jano sztem 100%, h marad. Palmerral kapcsolatban 1 dolgon kell elgondolkodni sztem:
16Mt er egy QB egy olyan csapatban ahol nem SBrol, POrol beszelunk?
Jobb OCvel lehet egy Matt Moore szintu pali is tudna hozni hasonlo QB teljesitmenyt...javulo futas mellett jobb osszO lehetne sokkal olcsobban...
DMC trade kellene sztem is. 4. kor mar elfogadhato reszemrol sajnos.
Elkapokkal faszom ki van. Dropp hegyek, serulesek...2 ujonc tetszik leginkabb most.
Kelly sztem konnyen potolhato.
Knapp meg takarodj!!!
több mint 13 éve
Gyanús kellett volna legyen, hogy anno Cable elvette Knapptől a playcallingot, pedig ő sem volt akkora ász.Sajnos DA nem olyan, hogy leveri a segédedzőt, de remélem kivágja Knappet.
Szóval Boldog Karácsonyt!
több mint 13 éve
Akkora faszfej ez a Dennis Allen! Nyilatkozta, hogy két kezdő QB lehet a következő meccsen: Leinart vagy Pryor... Köszönjük Emese...Az is kiderült hogy Lechler a 3. számú QB.
Briesel agyrázkódást szenvedett. Branch és Adams meg nem játszotta végig a meccset, tehát ők azok akik kimaradhatnak az utolsó meccsről is.
Valamint lenyilatkozta ez a pöcs, hogy kik azok akiknek biztonságban van a helye a csapatnál jövőre:
Stefen Wisniewski
Jared Veldheer
Tony Bergstrom
Marcel Reece
Rod Streater
Juron Criner
Lamarr Houston
Tyvon Branch
Michael Huff
Miles Burris
ugye ebben nincsenek benne az FA-k, tehát biztos van onnan is még célpontjuk, akiket szívesen megtartanának (Wheeler, Myers stb), de akkor ezek szerint DMC, Palmer, Moore, DHB (bár ezeket már nyilatkozták hogy nem biztos hogy köllenek), Briesel, Janikowski, Kelly, McClain (😊) nem kell a csapatnak és áruba bocsátják vagy cut.
De ha nincs QB-nk, akkor Palmer miért nem marad? Igen, nagy a fizetése, lehet csak ráhatás, hogy menjen bele egy fizucsökkentésbe. De hogy a jelek nem azt mutatják, hogy van QB-nk az egyszer biztos és az Palmer alkupozícióját növeli.
DMC-t csak akkor értem, ha cseréljük, de sikerült olyannyira levinni az árát, hogy nem biztos hogy megéri cserélni is.
A WR-ek igazából nem érdekelnek, de hogy ellenértéket nem kapunk értük abban is biztos vagyok.
Briesel határeset...
Janikowski hallatlan, hogy nincs a fenti listában...
Kelly megint határeset, de ha megvan a forgatókönyv a pótlására, akkor a fizetése miatt menjen, bár én szeretem nagyon.
McClain meg alap, hogy megy és hogy cut lesz.
Knapp menjen a faszba amúgy meg és akkor jó lesz. Majdnem 126 perce nem szereztünk TD-t. Meg tavaly lényegében ugyanezen játékosokkal, sőt én megkockáztatom hogy gyengébb volt az offense kerete, a középmezőnybe tartoztunk szerzett pont tekintetében, most meg az alján vagyunk és nem az FG-kkel van gond, mert abból ugyanannyit szereztünk mindkét évben (31-31), hanem a futott TD-kkel, mert míg tavaly 16-ot szereztünk addig idén 3-at!!! Ez már a vicc kategória. Úgyhogy Knapp takarodj.
több mint 13 éve
Boldog Karácsonyt!
több mint 13 éve
Bízzunk benne, h nem Leinart kezd. Sztem Pryorral is simán összejöhet a 3. pick 😊Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
több mint 13 éve
ugye nem Leinart kezd?Amadeus91Arról nem szólt a fáma.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
mondom, gyökér ez.
ha Suht kiállították tavaly rúgásért, akkor Newtont is ki kellett volna tegnap.deyell
Raiders HC Dennis Allen said QB Carson Palmer has cracked ribs and a bruised lung and will not play again this season.empty taxiugye nem Leinart kezd?
több mint 13 éve
Raiders HC Dennis Allen said QB Carson Palmer has cracked ribs and a bruised lung and will not play again this season.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve

ha Suht kiállították tavaly rúgásért, akkor Newtont is ki kellett volna tegnap.
built for this shit