Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Az a baj, hogy az utóbbi két meccsen csak 2 TD-n belül kaptunk ki, így bele lehet magyarázni, hogy még volt esélyünk nyerni.
Más kérdés, hogy TP meglephetné az ellent és így tényleg lenne esélyük.
Az utolsó 3 meccs ebből a szempontból rossz, mert mindegyiken van reális esélyünk (?), szóval érdekes lesz, hogy kap-e lehetőséget.
Személy szerint én az SD ellen kezdetném, nem oszt, nem szoroz úgysem...BMG
max jobb helyről jöhet majd a draft.
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Az a baj, hogy az utóbbi két meccsen csak 2 TD-n belül kaptunk ki, így bele lehet magyarázni, hogy még volt esélyünk nyerni.
Más kérdés, hogy TP meglephetné az ellent és így tényleg lenne esélyük.
Az utolsó 3 meccs ebből a szempontból rossz, mert mindegyiken van reális esélyünk (?), szóval érdekes lesz, hogy kap-e lehetőséget.
Személy szerint én az SD ellen kezdetném, nem oszt, nem szoroz úgysem...
több mint 13 éve
Taiwan Jones-t ki akarják próbálni CB-ként majdan, mert a HS-ben játszott CB-t.
Illetve a 3 utolsó meccsen már ki akarja próbálni Pryort is mindenképpen. Bruce
Ket meccs ota ezt mondja ez a szerencsetlen.Delonso_
Allen?
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ket meccs ota ezt mondja ez a szerencsetlen.
több mint 13 éve
nem mondok újat, de DMC megint megsérült.
több mint 13 éve
Hehe, alig kezdődik el, de máris az N.W.A-t nyomatják 😀 Mondjuk a rendező kiléte miatt nem meglepetés 😊 Snoop Dogg-ot amúgy millió egy képen lehet Steelers-es cuccban látni, de ugyanakkor megjelenik Raiders fanként is, mint pl ebben a filmben. Igazán eldönthetné, hogy mit akar 😀dani2594
Szerintem most legszívesebben halálra szívná magát 😀
több mint 13 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
tiszta Edelman. Mindkettejükre nagyon kíváncsi vagyok.Amadeus91
Az elképzelés fasza, de most komolyan ha 3-10 után nem próbálják ki a fiatalokat, tesztelik le hogy mit is ér egy-két játékos akkor lépjenek legóra. Másfelől, mégha nagy szopó lesz Pryor akkor is érdekesebb nézni, mint a potenciál nélküli kínlódást ami most megy.

több mint 13 éve
tiszta Edelman. Mindkettejükre nagyon kíváncsi vagyok.
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Illetve a 3 utolsó meccsen már ki akarja próbálni Pryort is mindenképpen.
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nem is a Straight outta LA van, hanem Jimmy a görög legendája... buzi sportm :SBruce
Néztem is, hogy mi a faszom ez, amikor kezdődött. Hát eltartott a film eleji "stáblistáig" mire elhittem, hogy ez egy másik rész. De most komolyan, mi ez? Bemondják egy csomószor, hogy a Straight Outta L.A.-t adják, és a honlapjukon is azt írják, hogy az lesz. Ugyan ez is érdekes, de én nem ezt akartam látni. Basszák meg a sport m-esek! dani2594
Mondjuk a port.hun görögjimmyt írták.
Úgysincs sportm-em, megnéztem youtube-on, mik ki nem derültek...
Irwindale Raiders 😂😀BMG
Straight outta L.A.-t írták ott is.
több mint 13 éve
Steelers fan egyértelműen, de hát ugye Long Beach-i születésű ami LA része, így hát fiatalon kapcsolatba került a Raiderssel és gondolom rá is hatással volt a csapat.
több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Hehe, alig kezdődik el, de máris az N.W.A-t nyomatják 😀 Mondjuk a rendező kiléte miatt nem meglepetés 😊 Snoop Dogg-ot amúgy millió egy képen lehet Steelers-es cuccban látni, de ugyanakkor megjelenik Raiders fanként is, mint pl ebben a filmben. Igazán eldönthetné, hogy mit akar 😀

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Nem is a Straight outta LA van, hanem Jimmy a görög legendája... buzi sportm :SBruce
Néztem is, hogy mi a faszom ez, amikor kezdődött. Hát eltartott a film eleji "stáblistáig" mire elhittem, hogy ez egy másik rész. De most komolyan, mi ez? Bemondják egy csomószor, hogy a Straight Outta L.A.-t adják, és a honlapjukon is azt írják, hogy az lesz. Ugyan ez is érdekes, de én nem ezt akartam látni. Basszák meg a sport m-esek! dani2594
Irwindale Raiders 😂😀BMG
Marha jó, hogy más oldalak jobban tudják mit adnak, mint ők maguk...
Egye fene, megnézem én is youtube-on. Bár azért angol felirat legalább lehetne, pusztán hallás után jelentősen nehezebben fog menni nekem a megértése, mintha olvashatnám is mellé.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Irwindale Raiders 😂😀
több mint 13 éve
Néztem is, hogy mi a faszom ez, amikor kezdődött. Hát eltartott a film eleji "stáblistáig" mire elhittem, hogy ez egy másik rész. De most komolyan, mi ez? Bemondják egy csomószor, hogy a Straight Outta L.A.-t adják, és a honlapjukon is azt írják, hogy az lesz. Ugyan ez is érdekes, de én nem ezt akartam látni. Basszák meg a sport m-esek!

több mint 13 éve
Nem is a Straight outta LA van, hanem Jimmy a görög legendája... buzi sportm :S
több mint 13 éve
Tudom, hogy sokan néztétek élőben a meccset de hátha kiment a buksikból (na meg persze gondolom sokan is láttátok már). Ma 19.30-kor Straight outta L.A. 😊TST
Pont előbb telefonált haverom, hogy ma lesz és nézzem, be is akartam ide írni, de TST megelőzött. 😊

Remélem meg tudom nézni.Bruce
Oooops! Amm a sport m-en lesz! 😊TST
Ha az valakinek nem lenne:  www.youtube.com/watch?v=Rb6Xjh8IfGk
Bár itt nincs felirat.
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Tudom, hogy sokan néztétek élőben a meccset de hátha kiment a buksikból (na meg persze gondolom sokan is láttátok már). Ma 19.30-kor Straight outta L.A. 😊TST
Pont előbb telefonált haverom, hogy ma lesz és nézzem, be is akartam ide írni, de TST megelőzött. 😊

Remélem meg tudom nézni.Bruce
Oooops! Amm a sport m-en lesz! 😊
több mint 13 éve

Remélem meg tudom nézni.
több mint 13 éve
Tudom, hogy sokan néztétek élőben a meccset de hátha kiment a buksikból (na meg persze gondolom sokan is láttátok már). Ma 19.30-kor Straight outta L.A. 😊
több mint 13 éve
Ha jobb lenne a védelem, akkor is sorra verne meg mindenki.
Döbbenetes mennyire pontképtelen az offense...
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 314 — Raiders fan
Az elmúlt pár meccshez képest egész jók voltunk...ez persze még mindig szar 😊
Ha CP nem dob megint egy hülye INT-et...szoros lett volna...amúgy persze voltak nagyon szép megmozdulásai is, megint nem rajta múlott...
O kezd szarabb lenni mint a D...Knapp tuti kuka kéne, h legyen szezon után...azért ebből az Oból tavaly többet kihozott Hue úgy, h CP kanapéról futott be...sok a drop, de nagyon ötlettelen Knapp...
OLben a 3 veterán amit művel...vicc

DT poszton ez a Kelly-Bryant-Bilukidi 3as egész normálisan müködik mostanában...lehet ez lesz jövőre is mondjuk Sey helyett egy vet NT vagy vmi fiatal (akár Star)
Houston sztem a D legjobb embere...Shaggy viszont súlytalan a másik oldalon...max back up pénzért szerepbe tartanám meg...sztem RDE draft kell első körben...
Burris megint jól mozgott többnyire, bíztató
Adams nálam megnyerte a kezdő posztot Bartell előtt...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
azért valami erősítés jöjjön, mert egyedül kevesek leszünk a Denver fanek ellen 😀Amadeus91
Itt leszek én is, bár én semlegesként, de mivel segítettél a kérdések rovatban, ha eldurvul a dolog segítek leszedni rólad az ellentábort. 😂
több mint 13 éve
Ebben is van sok szerethető. Legalábbis nekem. Bár Al Davis hiányzik és így egy kicsit meghalt a Raiders egy része is vele. Valami kiveszett...
több mint 13 éve
Többé-kevésbé pozitív hetem után kell egy kis negatívum is.
Meg végre nem kell korán kelni, szóval én is leszek.