Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Ennél gyengébb Raiderst én soha nem láttam, minden csapatban volt valami szerethető, de ez...Azért nézem kb 10-15 pont hátrányig.
több mint 13 éve
Természetesen, ha valamit nem hagynék ki az a rohadt Donkeys vagy Vasas elleni rivalry hiába lesz 40-10 oda😊

több mint 13 éve
Én még nem tudom hogy leszek e, holnap azért még meló van. Kikapni meg úgyis kikapunk. De attól megnézni megakarom.
több mint 13 éve
azért valami erősítés jöjjön, mert egyedül kevesek leszünk a Denver fanek ellen 😀
több mint 13 éve
ki marad ma éjjel? Amadeus91Biztos nem.
Én már az utolsó 2 fordulóban a második negyedek közepénél kinyomtam... Most csak azért nézem meg holnap mert kíváncsi vagyok a pofázásra.
több mint 13 éve
Én sajnos... Bár tudnám hogy minek.
több mint 13 éve
ki marad ma éjjel?
több mint 13 éve
sports.yahoo.com/news/report-raiders-talking-gruden-return-024017202--nfl.htmlAmadeus91Arra a PFW cikkre alapoz amiről már beszéltünk...semmi alapja nincs sztem a dolognak...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
kommentálhatatlan. Szánalmas
több mint 13 éve
cut
több mint 13 éve
Per @CBSRaiderspff
On Fox NFL Sunday, Jay Glazier reported that LB Rolando McClain, who was suspended last week for two games, was fined $15,000 two weeks ago.
Glazier: "Players there, they're telling me this has been an ongoing problem with Rolando McClain. ..."
Glazier cont.: "The tipping point was last week.Somebody asked him, 'Do you even care?' He said, 'I've got 4 million reasons not to care.'"
Na ez szép...Rolni
több mint 13 éve
Per @CBSRaiders On Fox NFL Sunday, Jay Glazier reported that LB Rolando McClain, who was suspended last week for two games, was fined $15,000 two weeks ago.
Glazier: "Players there, they're telling me this has been an ongoing problem with Rolando McClain. ..."
Glazier cont.: "The tipping point was last week.Somebody asked him, 'Do you even care?' He said, 'I've got 4 million reasons not to care.'"
Na ez szép...
több mint 13 éve
Igen...Reece és Stewart jobban muzsikál a mostani fal mögött, mint tette DMC és Goodson...nem egészen értem én se minek futó...majd kiderül...dec 10-ig van eltiltva egyelőre Rolando. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz a sorsa, bár azért érdekes, hogy futót hoztunk és nem egy DB-t akkor már.BruceAkkor marad eltiltva gondolom...Az eltiltott McClain helyére hoztukBruceMeghalt Dennis Allen apja Grady Allen,66 éves volt!RIP!
Nyugodjék békében!
A csapat Dennis Allen nélkül készül a csütörtöki mérkőzésre nagy erőbedobással!
Cubehead
Leigazoltuk 53ba a Cowboys PSből Jamize Olawale-t. RB\FB a srác 6'1 238...
1el kevesebben voltunk vagy repült vki?? Esetleg DCM IR 😊 ?Rolni
Vagy gyereket lerakjuk PSbe...kicsit genyó megoldás a Cowboyssal szemben 😊 Tetszik!!Rolni
több mint 13 éve
dec 10-ig van eltiltva egyelőre Rolando. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz a sorsa, bár azért érdekes, hogy futót hoztunk és nem egy DB-t akkor már.Akkor marad eltiltva gondolom...Az eltiltott McClain helyére hoztukBruceMeghalt Dennis Allen apja Grady Allen,66 éves volt!RIP!
Nyugodjék békében!
Cubehead
Vagy gyereket lerakjuk PSbe...kicsit genyó megoldás a Cowboyssal szemben 😊 Tetszik!!Rolni
több mint 13 éve
Akkor marad eltiltva gondolom...Az eltiltott McClain helyére hoztukBruceMeghalt Dennis Allen apja Grady Allen,66 éves volt!RIP!
Nyugodjék békében!
Cubehead
Vagy gyereket lerakjuk PSbe...kicsit genyó megoldás a Cowboyssal szemben 😊 Tetszik!!
több mint 13 éve
Seymour még mindig nem edz...
több mint 13 éve
Az eltiltott McClain helyére hoztukMeghalt Dennis Allen apja Grady Allen,66 éves volt!RIP!
Nyugodjék békében!
Cubehead
több mint 13 éve
Meghalt Dennis Allen apja Grady Allen,66 éves volt!RIP!
Nyugodjék békében!
Cubehead
1el kevesebben voltunk vagy repült vki?? Esetleg DCM IR 😊 ?
több mint 13 éve
Meghalt Dennis Allen apja Grady Allen,66 éves volt!Nyugodjék békében!

több mint 13 éve
www.footballscoop.com/coaching-awards/2012-coaches-of-the-year/offensive-coordinatorFiatal is, OC is, jónak is tűnik 😊
több mint 13 éve
Reggie Mc az oda nem illő részlet ebben a puzzleben, szerintem!Helmut ZimmerEzt miből gondolod? Bár én is érzek valami hasonlót, de pont ezek a dolgok nem annyira látszanak meg egy GM munkájában amiben én gyengének érzem őt. (szerződések, átstrukltúrálások stb)
több mint 13 éve
Reggie Mc az oda nem illő részlet ebben a puzzleben, szerintem!Helmut ZimmerSztem is...
Már, h a Gruden féle puzzleben...amúgy RM rendben van sztem...