Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Elvileg aláírta a tenderét Branch! 😊Bruce
Jaja es mindenki hope-olja a long term dealt...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 899 — Salus populi suprema lex esto
Elvileg aláírta a tenderét Branch! 😊
több mint 13 éve
Penn State-Houston bowl...

Crawford baromi nyers...egyenlőre az RDE poszt robbanékonyságát nem látom...lehet erősödés és LDE poszt a jövő...idén sztem egyik poszton sem lesz első számú csere...RDE poszton Tollefson, míg LDE poszton Bryant bőven előtte van jelenleg sztem...de ugye ő alig pár éve focizik, így a lehetőségek még nyitottak mindenre és mérete, hozzáállása remek...

Stupar sztem tuti csak ST playa lesz...

több mint 14 éve
Burris ótvar nagy udfa volt sztem úgy 25 csapatnál kb. 😀szaba
Na jó ez azért hülyeség sztem 😊Rolni
7-UDFA besorolásnál jobbat nem hinném hogy sok helyen kapott.szaba
de tudjuk mekkora eltérések vannak a "szakik" és a csapatok boardjai között...

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 664
Na jó ez azért hülyeség sztem 😊Rolni
7-UDFA besorolásnál jobbat nem hinném hogy sok helyen kapott.
több mint 14 éve
Na jó ez azért hülyeség sztem 😊

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 664
Burris ótvar nagy udfa volt sztem úgy 25 csapatnál kb. 😀
több mint 14 éve
2. Burris meccs...
Michigan-SDSU...

Továbbra sem átütő a gyerek, de azért az már feltűnt, h nem túl kreatíven használják...egyfolytában csak LT-t kintről megkerülni küldik...ezzel többször futás ellen is kiesik...
Lehetne jobban is használni a srácot, de egyre inkább azt mondom, h idén remélhetőleg csak ST szerep jut neki...

több mint 14 éve
Most lett időm megnézni mi is lett a vége McK első ténykedésének. Gondoltam először utánaolvasok és aztán nézem meg, h mit írtok a draftról. Nekem az jött le, h a leglényegesebb váltás a draftstratégiában, h nem atlétákat keresünk elsősorrban, h aztán futballistákat neveljünk belőlük, hanem a futball IQ ami a leglényegesebb McK-nek. Minden játékosról akit behúztunk azt írták, h magas futball IQ-val rendelkeznek. Lehet nem a legmagasabb szinten vannak jelenleg, de az ösztöneik kiválóak. Én úgy látom, elég sokat ki tudtak hozni ebből az igen kevés pickből amink volt. Ha egy játékos beválik közülük, akkor már sikeres draft volt ez.

Én egyenlőre pozitívan állok a dolgokhoz...peterbadbone
Ez amúgy tök igaz. Mindegyik szorgalmas dolgos gyerek, jó aggyal...ehhez kell a jó edző stáb és lehet belőlük vmi...vszeg nem sztárok, mert ahhoz többségüknek nincsen meg a fizikai adottsága, de szolid "kontribútorok" lehetnek és ennyi kései pickből az már fasza...

több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Most lett időm megnézni mi is lett a vége McK első ténykedésének. Gondoltam először utánaolvasok és aztán nézem meg, h mit írtok a draftról. Nekem az jött le, h a leglényegesebb váltás a draftstratégiában, h nem atlétákat keresünk elsősorrban, h aztán futballistákat neveljünk belőlük, hanem a futball IQ ami a leglényegesebb McK-nek. Minden játékosról akit behúztunk azt írták, h magas futball IQ-val rendelkeznek. Lehet nem a legmagasabb szinten vannak jelenleg, de az ösztöneik kiválóak. Én úgy látom, elég sokat ki tudtak hozni ebből az igen kevés pickből amink volt. Ha egy játékos beválik közülük, akkor már sikeres draft volt ez.

Én egyenlőre pozitívan állok a dolgokhoz...

több mint 14 éve
Én mondtam, hogy Burris gyors, de képzetlen. Hiába várják tőle (ahogy olvastam) páran a pass rusht. Az nem sebesség kérdése elsősorban. Segít ha egyébként jó pass rusher valaki, de elsődlegesen nem ezen múlik.
Mondok egy példát a Chiefsből. Leggyorsabb OLBnk Studebaker, aki híresen rossz pass rusher. Leglassabb Tamba Hali.

Burris futás ellen nekem egyszerűen kicsit üt. Az ő képességeivel nagyobbat várnék. Ellenben ritkán hibázza el, ami fontosabb.
Ami jó benne, hogy érti a játékot, ritkán kerül játékon kívülre. Intelligens, higgadt. (Nem olyan sík ostoba, mint Curry például. Aki egy jó megmozdulásra egy óriási baromsággal kontrázik rögvest.)ulpianus
Még két másik meccs jön le, meg ennek a 2. félidejét is néznem kell...utána majd megfogalmazok vmi véleményfélét, így első blikkre neked kell igazat adnom. Ami jó, h a DCnk elvileg LB szaki és emiatt mondjuk 1-2 év alatt nagyot fejlődhetne...

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én mondtam, hogy Burris gyors, de képzetlen. Hiába várják tőle (ahogy olvastam) páran a pass rusht. Az nem sebesség kérdése elsősorban. Segít ha egyébként jó pass rusher valaki, de elsődlegesen nem ezen múlik.
Mondok egy példát a Chiefsből. Leggyorsabb OLBnk Studebaker, aki híresen rossz pass rusher. Leglassabb Tamba Hali.

Burris futás ellen nekem egyszerűen kicsit üt. Az ő képességeivel nagyobbat várnék. Ellenben ritkán hibázza el, ami fontosabb.
Ami jó benne, hogy érti a játékot, ritkán kerül játékon kívülre. Intelligens, higgadt. (Nem olyan sík ostoba, mint Curry például. Aki egy jó megmozdulásra egy óriási baromsággal kontrázik rögvest.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Boise State-San Diego State meccset nézem...

Miles Burris nem varázsolt el eddig...nem rossz a sebessége, de Nate Potter (LT) ellen elég hatástalan...simán megtartja...
Futás esetén is túlfut kívül többször...

Back up STer eddig...Rolni
Potter nagyon jó college OT volt.braxa88
Az OK, csak örültem volna, ha vmi bíztatót látok rögtön 😊

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

Miles Burris nem varázsolt el eddig...nem rossz a sebessége, de Nate Potter (LT) ellen elég hatástalan...simán megtartja...

Back up STer eddig...Rolni
Potter nagyon jó college OT volt.
több mint 14 éve

Back up STer eddig...

több mint 14 éve
Aaron Nagler@Aaron_Nagler

RT @jasonjwilde: According to a source, #Packers scout Shaun Herock is indeed joining #Raiders.

Egy vélemény erről:
His dad Ken Herock worked a lot of years as a scout for Al Davis. In 1994 the younger Herock got his start in Green Bay under GM Ron Wolf, another Al Davis insider. Looks like with the signing of Raleigh McKenzie and now Herock, Reggie is keeping it all in the Raider family. I don't really look at it as nepotism so much because the guys we are bringing in have done well before they got here and/or they obviously have Reggie's trust.

több mint 14 éve
Jó féle Dennis Allen interjú:
http://blogs.mercurynews.com/kawakami/2012/05/02/raiders-coach-dennis-allen-on-leinartpryor-defensive-schemes-and-the-ideal-drew-brees/

Pár dolog:
-DMC lesz természetesen a lead back, de lesz mellette más is pályán, h ne zúzódjon szét. Ez nálam azt jelenti, h nem 25-30 carry\per meccs lesz neki 8 meccsig aztán 8 ücsörgés, hanem inkább 20 körül és cseré(k)nek a többi 10+...így hátha lehozza az egész szezont...

-foci szeretete, karakter, munkamorál nagyon fontos

-még mindig nem árulta el mi lesz a base D felállás, de amúgy is varia lesz ezért is nagyon fontosak a versatile playák...

-kérezték tőle, h van-e 3-4hez NTnk?...azt mondta van...Kellyt kérdezte a csóka erre azt mondta tud Kelly azt is játszani...tehát a roto-s félhírekkel ellentétben nem azt mondta ő lesz, hanem, h akár ő is tud ott játszani...ha esetleg Kelly lesz az NT akkor inkább a Wade Phillips féle NT munkára lehet készülni...

-azt mondta van pár srác kereten akik tudnak 4-3 vagy 3-4 NT-t játszani...Kelly, Ivey, Hamilton???

-több olyan DL ember van (draftoltak is) akik mindkét sémában tudnak játszani...

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
A tesó 17, egyes források szerint 16 évig játszott az NFL-ben, azóta pedig középiskolai edző, tehát a szakmai múlt azért megvan. Egyébként azt rebesgetik, hogy scout lesz, mert azon a poszton tisztogatás folyik éppen, már két embert is elküldtek a közelmúltban.Bruce
Mindemellé ugye játékosként 2x SB-győztes a Skinssel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ohh jajj, ez komoly....

Ed Wang - T - Raiders

Raiders signed T/G Ed Wang, formerly of the Bills.
A fifth-round pick in 2010, Wang was out of the league last season after failing miserably in two training camps and six spot appearances during his rookie year. The Raiders figure to try Wang at guard after the Bills misdiagnosed him as a tackle. He'll be an extreme long shot to crack the final 53.
több mint 14 éve
A tesó 17, egyes források szerint 16 évig játszott az NFL-ben, azóta pedig középiskolai edző, tehát a szakmai múlt azért megvan. Egyébként azt rebesgetik, hogy scout lesz, mert azon a poszton tisztogatás folyik éppen, már két embert is elküldtek a közelmúltban.
több mint 14 éve
Én jobban szeretem ha a szakmai indokok miatt kerül valaki a csapathoz.
Túl élénken él benne a Shanny és fia párhuzam, vagy a Reid és haverom a DC párhuzam.
Tudom az ellenkezőjére is van példa, de nem gondolom hogy egy friss GM-nek ezt kéne tennie.
több mint 14 éve
Nem nagyon szeretem ezt a család-barát csapatbahozatalt. Ebből nem sűrűn sül ki jó...Delonso_
Nekem első körben nincs gondom az ilyennel, ha nem a pacsi miatt, hanem tudás, képesség alapján kerül oda az aki...

Ha tesóm értene ahhoz amivel foglalkozom, szívesen látnám a csapatban, hiszen tudnám, h még vki legalább olyan keményen dolgozik mint én...

Eddig Reggie elég régi vágású fazonnak tűnik, nem hiszem, h így akarna mondjuk pénzt kivenni a buliból 😊

több mint 14 éve
Nem nagyon szeretem ezt a család-barát csapatbahozatalt. Ebből nem sűrűn sül ki jó...
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Raiders | GM wants to add brother to staff

Wed, 02 May 2012 06:30:23 -0700

Oakland Raiders general manager Reggie McKenzie is reportedly looking to hire his twin brother, Raleigh McKenzie, to the personnel department as he continues to overhaul the front office.

Úhh ennek a ronda embernek van egy ikertestvére is? 😮
Olyanok ezek mint a McQuistan fivérek, azok is elég csúfak voltak...Bruce
Majd szemmel vernek a karosszékből! Így még a DTink is meg fognak szeppenni ha mennek az igazgatóiba, mert bezárták Fordot a szekrénybe...
több mint 14 éve
jah és közben azért Leinart megvan egy évre. Így Pryor csak 3. számú QB lesz ismételten...