Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Ahogy RM mondta: "Bigger is better."WR-nek én Marvin Jonest húztam volna.
Meg lett egy 7. körös pick a Lions-tól.
több mint 14 éve
5\23- Jack Crawford - DE, Penn ST.Róla mit kell tudni?
---
5\33 - Juron Criner - WR, Arizona

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Remélem jön egy jó kis LB moste 😊BruceJött is Burris!
Bár már én is nagyon várom Chapmant.
több mint 14 éve
Remélem jön egy jó kis LB moste 😊
több mint 14 éve
Remélem jön egy jó kis LB moste 😊
több mint 14 éve
Na nekialltam kicsit olvasgatni Tony-rol...erdekes,h draft elott nem nagyon figyeltem fel ra pedig tobben mint az egyik legjobb ZBS OGkent emlegettek...a draft cetli bizonyitja, h a vezetoseg is OGnek szanja...most nekem ugy tunik,h kezdo helyert lesz harcba Coop-al...azert is erkezhetett o, mert igy egy "3 down-os" kezdo erkezhet szemben egy rotacios NT vagy DEvel akiknek a kihasznalhatosaga ilyen szempontbol kisebb...Ha bevalik a srac azert komoly fal alakul itt a jovore nezve...Veldheer-Bergstrom-Wiz-Brisiel-Barksdale...
Innentol viszont mar tenyleg def heavy draftot varnek, persze BPA alapon siman erkezhet meg O playa is.
NT, OLB, Edge rusher, DB johet...
Ta'amu, Chapman, Hebron, NJB benn van meg NTnek...
Manning, Lewis, Bradham, Kaddu, Wilber, Burris, Brown benn van meg OLBnek...
Jackson, Crawford, Guyton, Smith, Massaquoi, Alexander, Hamilton, Nzegwu benn van mint DE...
Hayward, Dennard, Judie, Jackson, Prater, Johnson, Fletcher, Greenwood, Thomas, Sean, Duke, Winston mit DBk...
van meg anyag boven benn 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Most olvasom hogy már 26 éves...Bruce8-10 jo eve meg lehet mint OG 😊
több mint 14 éve
Most olvasom hogy már 26 éves...BruceJa, mert vallási misszión volt 2 évig.
Kaufmannal jól ellesznek.
több mint 14 éve
Most olvasom hogy már 26 éves...
több mint 14 éve
Legalább már van egy vegyészmérnök a csapatban 😊
több mint 14 éve
OTként bent volt Massie vagy Sanders. Mi a vélemény erről?ulpianusAz, h inkabb OG kellett mint OT...OG depth nagy need...Cooperrel lesz harcban az LG posztert vszeg, illetve legkesobb jovore kezdo kene,h legyen...meg utana kell neznem a sracnak, de elvileg BPA OL volt nalunk...
NTnek jobban orultem volna en is,de talan majd 4.ben jon az is...
több mint 14 éve
OTként bent volt Massie vagy Sanders. Mi a vélemény erről?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Tony Bergstrom, OT, UtahJosh Chapmannek jobban örültem volna.
built for this shit
több mint 14 éve
Csak kérdés, hogy mire használnánk?Von Miller szerepkor szeru...
Szerintem nem lesz trade.BMG
szinte kizart...
több mint 14 éve
Valami iszonyat "belső ember" azt állítja, hogy Upsaw nagyon érdekel minket és mennénk 2. körbe érte...még ez a "forrás" is hozzáteszi, hogy minimális az esély rá valójában...RM nyilatkozta, h a köv évek draftcetlijeinek eladásában nem hisz, a comp pickeket nem lehet tradelni, így maradna valamilyen játékos(ok)+168. vagyqés 189. draft pickek...nem nagyon hiszem, h ebből 2. kör elejét lehet csinálni 😊Chiefs és Chargers jól draftolt első körben, míg a Denver pickeket gyűjt...eddig nem tudunk kárörvendeni 😊
több mint 14 éve
The Oakland Raiders could pursue Boise State FS George Iloka if he is still available when the team picks at No. 95 overall in the NFL Draft.meglepne, ha addig bennmaradna.
built for this shit
több mint 14 éve
skacok, közületek tegnap valaki nem rohangált a Moszkva téren fehér McFadden mezben? 😀StezNekem se McFadden mezem, se nem rohangáltam, de a Moszkva téren még te sem lehettél ott. 😛
több mint 14 éve
én nem 😊http://espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/7851145/2012-nfl-draft-new-york-jets-draft-exec-joey-clinkscales-likely-part-soon-sources-say
több mint 14 éve
skacok, közületek tegnap valaki nem rohangált a Moszkva téren fehér McFadden mezben? 😀
több mint 14 éve
Dennis Allen interjú: http://www.knbr.com/portals/3/podcasts/murphmac/042412dennisallen.mp3
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82883bd6/article/mark-davis-says-hed-like-to-keep-raiders-in-oakland?module=HP11_headline_stackOaklandban szeretnénk maradni elsőkörben...de tény, h jobb körülmények kellenek a meglévő stadionban vagy új stadionban
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82883246/article/raiders-rolando-mcclain-stemcell-therapy-worked-well?module=HP11_headline_stack
Ezekszerint Rolando az elmúlt 2 szezonban végig térdfájdalmakkal, gondokkal küzdött, tavaly pedig a bokája is sok gondot okozott...az új eljárásnak köszönhetően sokkal jobban érzi magát...lehet ennek köszönhetően jobban tud edzeni, ezért nézett ki jobban az edzőtáboros képeken jobban már...nagyon fontos lenne, ha egészségesen az új sémában végre dobbantana!
több mint 14 éve
Leigazoltunk egy WR-t, Duke Calhoun személyében a Giants-től. Megy a rejtett tehetségek utáni kutatás ezerrel. Először Hardy, most ez a Calhoun srác... tetszik ez a kukázósdi... lehet egyszer jól választunk.