Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Számítana, de nem túl reális 😊Jövőre a második körös megy el, mert nem jutottunk be a conf döntőbe, szóval az már biztos hogy második kör megy. A Curry-s dealnél nem tudom mi volt a kikötés. Szóval ha nagyon akarnánk az első kört el lehet cserélni egy második körre, de akkor ugyanott lennénk jövőre mint idén. Szóval szerintem most abból kell gazdálkodni ami van és majd jövőre okosítani valamit.Brucemég jövőre bejuthattok (😀, hát persze 😛), vagy az már nem számítana?Black_Adder
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Jövőre a második körös megy el, mert nem jutottunk be a conf döntőbe, szóval az már biztos hogy második kör megy. A Curry-s dealnél nem tudom mi volt a kikötés. Szóval ha nagyon akarnánk az első kört el lehet cserélni egy második körre, de akkor ugyanott lennénk jövőre mint idén. Szóval szerintem most abból kell gazdálkodni ami van és majd jövőre okosítani valamit.Brucemég jövőre bejuthattok (😀, hát persze 😛), vagy az már nem számítana?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Jövőre a második körös megy el, mert nem jutottunk be a conf döntőbe, szóval az már biztos hogy második kör megy. A Curry-s dealnél nem tudom mi volt a kikötés. Szóval ha nagyon akarnánk az első kört el lehet cserélni egy második körre, de akkor ugyanott lennénk jövőre mint idén. Szóval szerintem most abból kell gazdálkodni ami van és majd jövőre okosítani valamit.
több mint 14 éve
Jövő évi pick is érdekes.Így igaz...
Palmerért már most elmegy vagy az első vagy a második kör (így egyiket sem lehet elcserélni). Curryért megy a negyedik vagy ötödik körös (így ezeket sem).
Vagyis marad a harmadik, a hatodik, illetve hetedik kör.
Na most, jövő évi pick nagyjából felét éri egy ideinek, vagyis hetedik kört nyolcadikra lehetne, hatodik meg szintén lófasz értékkel bír idénre.
Tehát ha igazatok van, ebből a harmadik körösből tudna bizniszt csinálni, csak épp nem akar. Ideiből meg mint mondtam eleve tilos cserélni. Kivéve ami nem kompenzációs, de azok értéke megint csak alacsony.
Tehát erre azt nyilatkozni,, hogy nem fogok cserélni, hihető. Mert nem is tudna. Vagy csak valami borzalmas konstrukcióban, ami hosszútávon megint hanyatthalál.ulpianus
Hardy-t 6'5 250-el listázza a Raiders.com
több mint 14 éve
Jövő évi pick is érdekes. Palmerért már most elmegy vagy az első vagy a második kör (így egyiket sem lehet elcserélni). Curryért megy a negyedik vagy ötödik körös (így ezeket sem).
Vagyis marad a harmadik, a hatodik, illetve hetedik kör.
Na most, jövő évi pick nagyjából felét éri egy ideinek, vagyis hetedik kört nyolcadikra lehetne, hatodik meg szintén lófasz értékkel bír idénre.
Tehát ha igazatok van, ebből a harmadik körösből tudna bizniszt csinálni, csak épp nem akar. Ideiből meg mint mondtam eleve tilos cserélni. Kivéve ami nem kompenzációs, de azok értéke megint csak alacsony.
Tehát erre azt nyilatkozni,, hogy nem fogok cserélni, hihető. Mert nem is tudna. Vagy csak valami borzalmas konstrukcióban, ami hosszútávon megint hanyatthalál.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Olvastam róla amikor nézegettük a "pro day"-én a srácot...érdekes az biztos...A Raiders szerződtetett egy TE-et. Vagyis olyasmit. Ugyanis a srác apja valóban volt NFL játékos ő pedig tehetséges, de kosárpályán. Ezen a poszton e több mint előnyös. Attól még rengeteg munka lesz vele, ha komolyan gondolják.ulpianusÉrdekes gondolat a vezetőségtől, de a labdaérzéke az megvan, a többit meg meg kell szerezni, ami valóban nem kis idő, bár én úgy gondolom, hogy van múltja az amerikai fociban is, mert csak nem igazolták volna le, ha nincs.
Mondjuk ezzel együtt is a leggyengébb posztunk a TE a támadó oldalon.Bruce
Ausberry és Myers mögött nem kell bevetni rögtön ami hülyeség is lenne...
Ha ki tudnak belőle hozni vmit akkor viszont a jövőre nézve Ausberryvel egy igen gyors, atletikus TE párost alkothatnának...
Drafton BPA lesz, de azért need is számít...a lényeg, h a 3. végén nem visznek el egy 4. végére besorolt NT-t azért mert need, hanem inkább visznek mondjuk egy 3.ra értékelt OLB-t...OLB kisebb need, de a játékos többet ér...ez sztem rendben is van.
Idén előre lépni csak jövőévi pickekkel tudnánk, amit nem akar RM erőltetni és nem is kell...
több mint 14 éve
Szerintem arra gondolt, hogy jövőbeli pickeket nem fog erre elhasználni.McKenzie nyilatkozott a draftról, hogy mi lesz és hogy lesz. Elvileg BPA-zni fogunk és szerinte depth-et, kell mélyíteni, mert megvannak a játékosaink már. Nem tervezi egyébként, hogy feltradeljünk az első vagy a második körben.Kompenzációs pickekkel szabálytalan feltradelni. A maradékkal meg lehet egy (nem túl erős) picket szerezni, ha mind odaadja. Szal én elhiszem, hogy nem ez a terv.ulpianus
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire parasztvakítás ez a szöveg. 😊Bruce
több mint 14 éve
McKenzie nyilatkozott a draftról, hogy mi lesz és hogy lesz. Elvileg BPA-zni fogunk és szerinte depth-et, kell mélyíteni, mert megvannak a játékosaink már. Nem tervezi egyébként, hogy feltradeljünk az első vagy a második körben.Kompenzációs pickekkel szabálytalan feltradelni. A maradékkal meg lehet egy (nem túl erős) picket szerezni, ha mind odaadja. Szal én elhiszem, hogy nem ez a terv.

több mint 14 éve
Pont őt hozták fel párhuzamként, remélem lesz is olyan eredményes.BMGJó, 30-ból egy kosarasból lesz Jimmy Graham vagy Antonio Gates, a többiből soha semmi. Persze remélhetőleg ez a Hardy gyerek a kisebbség lesz 😀
több mint 14 éve
Pont őt hozták fel párhuzamként, remélem lesz is olyan eredményes.
több mint 14 éve
Gatesnek sem volt az NFL előtt 😉A Raiders szerződtetett egy TE-et. Vagyis olyasmit. Ugyanis a srác apja valóban volt NFL játékos ő pedig tehetséges, de kosárpályán. Ezen a poszton e több mint előnyös. Attól még rengeteg munka lesz vele, ha komolyan gondolják.ulpianusÉrdekes gondolat a vezetőségtől, de a labdaérzéke az megvan, a többit meg meg kell szerezni, ami valóban nem kis idő, bár én úgy gondolom, hogy van múltja az amerikai fociban is, mert csak nem igazolták volna le, ha nincs.
Mondjuk ezzel együtt is a leggyengébb posztunk a TE a támadó oldalon.Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
McKenzie nyilatkozott a draftról, hogy mi lesz és hogy lesz. Elvileg BPA-zni fogunk és szerinte depth-et, kell mélyíteni, mert megvannak a játékosaink már. Nem tervezi egyébként, hogy feltradeljünk az első vagy a második körben.Szerintem komolyan gondolja, amit mond, de a "need helyett BPA"-val nem értek egyet...
Egyébként nekem kicsit olyan Reggie, mintha nem tudna rendesen angolul. Egyesével kigondolja a szavakat, és ha eltalálta, bólogat hozzá 😛
több mint 14 éve
McKenzie nyilatkozott a draftról, hogy mi lesz és hogy lesz. Elvileg BPA-zni fogunk és szerinte depth-et, kell mélyíteni, mert megvannak a játékosaink már. Nem tervezi egyébként, hogy feltradeljünk az első vagy a második körben. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire parasztvakítás ez a szöveg. 😊
több mint 14 éve
A Raiders szerződtetett egy TE-et. Vagyis olyasmit. Ugyanis a srác apja valóban volt NFL játékos ő pedig tehetséges, de kosárpályán. Ezen a poszton e több mint előnyös. Attól még rengeteg munka lesz vele, ha komolyan gondolják.ulpianusÉrdekes gondolat a vezetőségtől, de a labdaérzéke az megvan, a többit meg meg kell szerezni, ami valóban nem kis idő, bár én úgy gondolom, hogy van múltja az amerikai fociban is, mert csak nem igazolták volna le, ha nincs.
Mondjuk ezzel együtt is a leggyengébb posztunk a TE a támadó oldalon.
több mint 14 éve
A Raiders szerződtetett egy TE-et. Vagyis olyasmit. Ugyanis a srác apja valóban volt NFL játékos ő pedig tehetséges, de kosárpályán. Ezen a poszton e több mint előnyös. Attól még rengeteg munka lesz vele, ha komolyan gondolják.

több mint 14 éve
Jól beszél Bruce kolléga. Rotációs/csere DEnek teljesen rendben van a srác...Igen, mert amúgy rendben van, de kell még egy depth és arra tökéletes, sőt nálunk jól is tolta bizonyos meccseken! 😉BruceNa ezt nem látom sehol...hol olvastad?Pont Jarvis Moss tenné teljesen rendbe a DE posztot?Black_Adder
Anno olyan hír volt, h nem valószínű...lehet mostanra vet minimumért is jön, azért meg már Reggie is akarja...
Akkor így DE poszt teljesen rendben lenne...Houston és Bryant mehetne be DTbe is eleget Kelly, Seymour mellé, mögé...tényleg csak 1 jó NT kellene már a DL-be...Rolni
több mint 14 éve
Jaja, teljesen korrekt volt Moss mint rotációs end, ha ezt látják Reggie-ék is akkor simán meg lehet dobni egy lightos deallelIgen, mert amúgy rendben van, de kell még egy depth és arra tökéletes, sőt nálunk jól is tolta bizonyos meccseken! 😉BruceNa ezt nem látom sehol...hol olvastad?Pont Jarvis Moss tenné teljesen rendbe a DE posztot?Black_Adder
Anno olyan hír volt, h nem valószínű...lehet mostanra vet minimumért is jön, azért meg már Reggie is akarja...
Akkor így DE poszt teljesen rendben lenne...Houston és Bryant mehetne be DTbe is eleget Kelly, Seymour mellé, mögé...tényleg csak 1 jó NT kellene már a DL-be...Rolni

több mint 14 éve
Igen, mert amúgy rendben van, de kell még egy depth és arra tökéletes, sőt nálunk jól is tolta bizonyos meccseken! 😉Pont Jarvis Moss tenné teljesen rendbe a DE posztot?Black_AdderValszeg visszaigazoljuk Moss-t, így a DE már nem lesz prioritás elvileg!BruceNa ezt nem látom sehol...hol olvastad?
több mint 14 éve
Pont Jarvis Moss tenné teljesen rendbe a DE posztot?Valszeg visszaigazoljuk Moss-t, így a DE már nem lesz prioritás elvileg!BruceNa ezt nem látom sehol...hol olvastad?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
A Kffl-en olvastam:Érdekes...sehol máshol nem hozzák...ez lehet ilyen Te Sanyi írjál már vmit a Raidersről típusú okoskodás is 😊
Raiders | Jarvis Moss could return
Sun, 08 Apr 2012 12:54:41 -0700
The Oakland Raiders could re-sign free-agent DE Jarvis Moss at some point during the offseason even though they added DE Dave Tollefson.Bruce
majd kiderül...
több mint 14 éve
Itt meg van egy cikk a CB-kről!http://blog.sfgate.com/raiders/2012/04/08/giving-van-dyke-and-chekwa-time-to-develop/
több mint 14 éve
A Kffl-en olvastam:Raiders | Jarvis Moss could return
Sun, 08 Apr 2012 12:54:41 -0700
The Oakland Raiders could re-sign free-agent DE Jarvis Moss at some point during the offseason even though they added DE Dave Tollefson.
több mint 14 éve
Valszeg visszaigazoljuk Moss-t, így a DE már nem lesz prioritás elvileg!BruceNa ezt nem látom sehol...hol olvastad?
Akkor így DE poszt teljesen rendben lenne...Houston és Bryant mehetne be DTbe is eleget Kelly, Seymour mellé, mögé...tényleg csak 1 jó NT kellene már a DL-be...
több mint 14 éve
Valszeg visszaigazoljuk Moss-t, így a DE már nem lesz prioritás elvileg!
több mint 14 éve
Egész jó, de azért 4. körben mégiscsak LB kéne. OL, főleg csere ráér később is 😊BMGnem volt benn olyan LB aki megerte volna a 4.et...