Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Vmi nagyon nem kerek...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
Gondolom a felröppenő hír, hogy Sean Payton aktivizálódik, MD-t megmozgatta
több mint 3 éve
JMD írhat majd egy könyvet: "Az NFL két arca: Patsen belül és kívül."

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
van 2.5%?0-32,5 % az esely
PO így?
Surda
Bruce
"79 óta 6 csapat csinálta meg, amúgy holnap akarok is majd egy ilyen tippelést bedobni hogy lesz 0-3 ami bejut és lesz-e 3-0 ami nem jut be a PO-ba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
#Raiders coach Josh McDaniels enters interview room after a lengthy closed-door meeting with owner Mark Davis.— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) September 25, 2022
clownshow indul
több mint 3 éve
Carr takarodj
több mint 3 éve
Fire JMD
több mint 3 éve
James inactive, Jacobs nem.twitter.com/Raiders/status/1574058647864360960?t=GZExatyAqu1rAPinQWq4VQ&s=19
több mint 3 éve
messze a legjobb Gruden pick volt Kolton után. Legalább szíve van.Renfrow és Jacobs is out.Jacobs elutazott a csapat után, valszeg játszik, bár questionable a besorolása
Jacobs hiánya lesz a fajobb, mert nagyon kéne futni a Titans ellen...amíg nem tisztelik a futást addig a Simmons-Autry páros szétszedni az interior pass blockot, mint hülyegyerek a mesekönyvet...
Rolni
Bruce
több mint 3 éve
Renfrow és Jacobs is out.Jacobs elutazott a csapat után, valszeg játszik, bár questionable a besorolása
Jacobs hiánya lesz a fajobb, mert nagyon kéne futni a Titans ellen...amíg nem tisztelik a futást addig a Simmons-Autry páros szétszedni az interior pass blockot, mint hülyegyerek a mesekönyvet...
Rolni
több mint 3 éve
The #Raiders plan to start Thayer Munford at RT and Jermaine Eluemunor is going to jump to RG vs the Titans. Seems like they weren't happy with Lester Cotton.*Deyell gyorsabb volt 😉
Szerkesztette: Rolni
több mint 3 éve
youtu.be/pv8eNqsmOsUállítólag Munford lesz az RT a Titans ellen és Eluemunor megy be guardnak. Cottonnal nem voltak elégedettek.
Surda
built for this shit
több mint 3 éve
Renfrow és Jacobs is out.Jacobs hiánya lesz a fajobb, mert nagyon kéne futni a Titans ellen...amíg nem tisztelik a futást addig a Simmons-Autry páros szétszedni az interior pass blockot, mint hülyegyerek a mesekönyvet...
több mint 3 éve
Abram vs Cardinals tight endAbram kezd vállalható lenni
Lol at this TE pic.twitter.com/Aed2qGJkGm
— BD Williams (@BDWilliams18) September 23, 2022
deyell
több mint 3 éve
Abram vs Cardinals tight endLol at this TE pic.twitter.com/Aed2qGJkGm
— BD Williams (@BDWilliams18) September 23, 2022
built for this shit
több mint 3 éve
Én mindig fáradt vagyok 😀ezért nem kell fáradtan kommentelni 😀 (my bad)De most ez a stat az pont azt mutatja, hogy annak ellenére, hogy szar a falunk, mégis az NFL felső harmadába tartozik nyomás engedésben. Vagy tévednék?Derek Carr has been pressured on 29.2% of his passing attempts, 9th lowest in the NFLugye, ha menne neki a PA, akkor nem ennyi lenne még ezzel a fallal sem.
Rolni
Annyira kezdem unni.
Amadeus
Bruce
Ettől függetlenül is unom már DC-t.
Amadeus
több mint 3 éve
ezért nem kell fáradtan kommentelni 😀 (my bad)De most ez a stat az pont azt mutatja, hogy annak ellenére, hogy szar a falunk, mégis az NFL felső harmadába tartozik nyomás engedésben. Vagy tévednék?Derek Carr has been pressured on 29.2% of his passing attempts, 9th lowest in the NFLugye, ha menne neki a PA, akkor nem ennyi lenne még ezzel a fallal sem.
Rolni
Annyira kezdem unni.
Amadeus
Bruce
Ettől függetlenül is unom már DC-t.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 3 éve
Én úgy értemha ugy érted, hogy a 9. legkevesebb nyomast engedi a fal akkor igen. (szerintem)De most ez a stat az pont azt mutatja, hogy annak ellenére, hogy szar a falunk, mégis az NFL felső harmadába tartozik nyomás engedésben. Vagy tévednék?Derek Carr has been pressured on 29.2% of his passing attempts, 9th lowest in the NFLugye, ha menne neki a PA, akkor nem ennyi lenne még ezzel a fallal sem.
Rolni
Annyira kezdem unni.
Amadeus
Bruce
Pari
több mint 3 éve
ha ugy érted, hogy a 9. legkevesebb nyomast engedi a fal akkor igen. (szerintem)De most ez a stat az pont azt mutatja, hogy annak ellenére, hogy szar a falunk, mégis az NFL felső harmadába tartozik nyomás engedésben. Vagy tévednék?Derek Carr has been pressured on 29.2% of his passing attempts, 9th lowest in the NFLugye, ha menne neki a PA, akkor nem ennyi lenne még ezzel a fallal sem.
Rolni
Annyira kezdem unni.
Amadeus
Bruce