Las Vegas Raiders
criminal lawyer or criminal lawyer?
az újoncok nem nyűgöztek annyira le... Koonce és Gillespie úgy éreztem, hogy nem teszik oda magukat eléggé, ami nem jó jel. Leatherwood meg lett párszor verve, nyert azért párharcot, de ennél több kell tőle. a lábmunkája nem volt rossz. legnagyobb intenzitással Nate Hobbs játszott rookie-k közül, legjobb teljesítményt meg az undrafted Trey Ragas nyújtotta, egész jól lát a pályán. Moehriget bevallom nem láttam eleget játékban ahhoz, hogy véleményt tudjak nyilvánítani.
Zay Jones helye meg az első csapatban van.
choose life
Hobbs pofás volt.Hát, a mi cseréink jobbak voltak.A run block jónak tűnt, Ragas rostert foghat, Peterman elég sokat fejlődött...
Ennél komolyabb tanulságot nem igazán tudtam levonni...
bmg
Rolni
Ferrell hozott egy sacket a 2. vonal ellen, de továbbra is lassúnak érzem. Scheme szinten azért látszik annyi előrelépés a D-nél, hogy most legalább egy alapvető elképzelés van arról, hogy mit akarunk csinálni. Ha egy közepes D ebből kisül, akkor már jók vagyunk.
Hát, a mi cseréink jobbak voltak.A run block jónak tűnt, Ragas rostert foghat, Peterman elég sokat fejlődött...
bmg
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Raiders-Seahawks preseason meccsekre a legdragabbak a jegyek.Már megtolta.
270 dollar kb az atlag, a masodik legdragabb 100 dollar korul van. Erdekes lesz nezni, anyagilag megtolja-e a csapatot a vegasi helyszin.
undisputedly
270 dollar kb az atlag, a masodik legdragabb 100 dollar korul van. Erdekes lesz nezni, anyagilag megtolja-e a csapatot a vegasi helyszin.
Az első fordulóig simán 😊thedraftnetwork.com/articles/las-vegas-raiders-camp-observationsAkkor minden rendben van? Örülünk Vincent?
Rolni
Bruce
thedraftnetwork.com/articles/las-vegas-raiders-camp-observationsAkkor minden rendben van? Örülünk Vincent?
Rolni
ebből kíváncsi vagyok mi lesz... de csak Hurst marad a rosteren sztem
napi Bryan Edwards
Come for the @B__ED89 catch, stay for the @zayjones11 celly. pic.twitter.com/DlZYxYJWaz
— Las Vegas Raiders (@Raiders) August 12, 2021
Arnette feszít az újságíróknak...
#Raiders CB @damon_arnette flexed for the media.
— Vic Tafur (@VicTafur) August 12, 2021
Worked hard in weight room — “lifting iron now, not bands” — and new defensive staff likes his improved focus. (Pic from @WillieGRamirezpic.twitter.com/H1pf0C7dSt
choose life
Az biztos, hogy ha kezdő lesz akkor lesz rendesen tesztelve, bár nem igazán vagyok képben, hogy most milyen erősséget fog képviselni a Jets idén.ha már a volt játékosaink nyilatkozatai a téma...Nem akarom elsütni...de két évig mondtam, hogy Joyner S és nem nickel. Ez ilyen tipik faszság volt a részünkről, hogy nickelben erőltettük. Figyeld meg, jó éve lesz a Jetsben.
Lamarcus Joyner happy to be playing safety again after playing nickel for @Raiders. Joyner says it was “a misfit” with Raiders. He was “just a little bit” frustrated … “I’m so happy it’s over now.” #Jets pic.twitter.com/psIMERytxn
— Rich Cimini (@RichCimini) August 11, 2021
deyell
Amadeus
ha már a volt játékosaink nyilatkozatai a téma...Nem akarom elsütni...de két évig mondtam, hogy Joyner S és nem nickel. Ez ilyen tipik faszság volt a részünkről, hogy nickelben erőltettük. Figyeld meg, jó éve lesz a Jetsben.
Lamarcus Joyner happy to be playing safety again after playing nickel for @Raiders. Joyner says it was “a misfit” with Raiders. He was “just a little bit” frustrated … “I’m so happy it’s over now.” #Jets pic.twitter.com/psIMERytxn
deyell
choose life
Akkor sem etikus és okos dolog ilyet nyilatkozni.támadóegységben játszók is mondtak ilyet pl. Jon Feliciano... ő például azt is mondta, hogy Gabe Jackson örült amikor el lett innen tradelveJogos, Guenther azért elég nagy mekkmester volt.Meg nem is az hogy hogyan játszik, de ilyet minek nyilatkozni. Ez undorító, ebből is látszik a sértődöttség. Haragszok az ilyenekre. Warren Sapp is ilyen volt.nem egy volt játékosunk nyilatkozik hasonlót mostanában, ami azért elgondolkodtató.
Bruce
deyell
Amadeus
deyell
támadóegységben játszók is mondtak ilyet pl. Jon Feliciano... ő például azt is mondta, hogy Gabe Jackson örült amikor el lett innen tradelveJogos, Guenther azért elég nagy mekkmester volt.Meg nem is az hogy hogyan játszik, de ilyet minek nyilatkozni. Ez undorító, ebből is látszik a sértődöttség. Haragszok az ilyenekre. Warren Sapp is ilyen volt.nem egy volt játékosunk nyilatkozik hasonlót mostanában, ami azért elgondolkodtató.
Bruce
deyell
Amadeus
choose life
Egyértelműen box safety lesz Abram, kérdés, hogy 2 high safetys setben - cov 4 a másik nagy kedvence Gusnak - ki lesz Moehrig mellett.
Jogos, Guenther azért elég nagy mekkmester volt.Meg nem is az hogy hogyan játszik, de ilyet minek nyilatkozni. Ez undorító, ebből is látszik a sértődöttség. Haragszok az ilyenekre. Warren Sapp is ilyen volt.nem egy volt játékosunk nyilatkozik hasonlót mostanában, ami azért elgondolkodtató.
Bruce
deyell
Meg nem is az hogy hogyan játszik, de ilyet minek nyilatkozni. Ez undorító, ebből is látszik a sértődöttség. Haragszok az ilyenekre. Warren Sapp is ilyen volt.nem egy volt játékosunk nyilatkozik hasonlót mostanában, ami azért elgondolkodtató.
Bruce
choose life
Arden Key <<<<Vannak játékosok, akik schemetől függetlenül szarok.
sports.yahoo.com/49ers-arden-key-takes-shot-024836853.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9uZXdzLmdvb2dsZS5jb20v&guce_referrer_sig=AQAAAFE3sxlfkEWrIQj_vrtSBcIjlmMMA_ZKtRzt8NsLUO6EzeA042Cpl6ijY1H2EtQvSntKQrzw8LM-nCqPucNsU_SJtCOwcn-Lk7byESQqkPXIJ7Dp4Vs7BhBoGpvJvE4ymxqlXp-kZZbr690ob5EOMkDiezVoiH790TyCT7nIGske
Surda
Ilyen Arden Key is.
www.youtube.com/watch?v=NJlWEjsI64A
Charles Woodson HOF speech:
www.youtube.com/watch?v=_X2LkZNEkVo