Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
Simpson továbbra sem hasít, cserébe Cotton rostert foghat.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
The players Las Vegas released Monday are: Quarterback Case Cookus, running back Bo Scarbrough, defensive tackle Ethan Westbrooks, kicker Dominik Eberle, long snapper Liam McCullough, wide receiver Caleb Scott and cornerback De’Vante Bausby.
több mint 3 éve
"According to Tafur, the top 6 are set already. Ruggs, Edwards, Renfrow, Zay, Brown, Snead."

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
a védelemnél azt jegyezném meg, hogy úgy tűnt, mindenki tudja a feladatát, egy blown coverage volt csak. ez már előrelépés. akit kiemelnék, mert meglepően jól játszott, ő Darius Philon. ő Ferrellel ellentétben robbanékony, nem kizárt hogy ott lesz az 53-as keretben. Ferrellnek szerintem az lesz a sorsa idővel, mint Maurice Hurstnek. aki szintén képzett játékos, de hiába, ha nem elég gyors ahhoz, hogy megcsinálja a playeket.

az újoncok nem nyűgöztek annyira le... Koonce és Gillespie úgy éreztem, hogy nem teszik oda magukat eléggé, ami nem jó jel. Leatherwood meg lett párszor verve, nyert azért párharcot, de ennél több kell tőle. a lábmunkája nem volt rossz. legnagyobb intenzitással Nate Hobbs játszott rookie-k közül, legjobb teljesítményt meg az undrafted Trey Ragas nyújtotta, egész jól lát a pályán. Moehriget bevallom nem láttam eleget játékban ahhoz, hogy véleményt tudjak nyilvánítani.

Zay Jones helye meg az első csapatban van.

choose life
több mint 3 éve
Hát, a mi cseréink jobbak voltak.
Ennél komolyabb tanulságot nem igazán tudtam levonni...
bmg
A run block jónak tűnt, Ragas rostert foghat, Peterman elég sokat fejlődött...
Rolni
Hobbs pofás volt.

Ferrell hozott egy sacket a 2. vonal ellen, de továbbra is lassúnak érzem. Scheme szinten azért látszik annyi előrelépés a D-nél, hogy most legalább egy alapvető elképzelés van arról, hogy mit akarunk csinálni. Ha egy közepes D ebből kisül, akkor már jók vagyunk.

több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
bmg
A run block jónak tűnt, Ragas rostert foghat, Peterman elég sokat fejlődött...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
Raiders-Seahawks preseason meccsekre a legdragabbak a jegyek.

270 dollar kb az atlag, a masodik legdragabb 100 dollar korul van. Erdekes lesz nezni, anyagilag megtolja-e a csapatot a vegasi helyszin.
undisputedly
Már megtolta.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Raiders-Seahawks preseason meccsekre a legdragabbak a jegyek.

270 dollar kb az atlag, a masodik legdragabb 100 dollar korul van. Erdekes lesz nezni, anyagilag megtolja-e a csapatot a vegasi helyszin.
több mint 3 éve
 thedraftnetwork.com/articles/las-vegas-raiders-camp-observations
Rolni
Akkor minden rendben van? Örülünk Vincent?
Bruce
Az első fordulóig simán 😊

több mint 3 éve
Rolni
Akkor minden rendben van? Örülünk Vincent?
több mint 3 éve

több mint 3 éve
49ers sign a fourth former Raiders DL draft pick, adding Eddie Vanderdoes to Arden Key, Maurice Hurst and Shilique Calhoun.

ebből kíváncsi vagyok mi lesz... de csak Hurst marad a rosteren sztem

napi Bryan Edwards

Arnette feszít az újságíróknak...

choose life
több mint 3 éve
ha már a volt játékosaink nyilatkozatai a téma...

deyell
Nem akarom elsütni...de két évig mondtam, hogy Joyner S és nem nickel. Ez ilyen tipik faszság volt a részünkről, hogy nickelben erőltettük. Figyeld meg, jó éve lesz a Jetsben.
Amadeus
Az biztos, hogy ha kezdő lesz akkor lesz rendesen tesztelve, bár nem igazán vagyok képben, hogy most milyen erősséget fog képviselni a Jets idén.
több mint 3 éve

deyell
Nem akarom elsütni...de két évig mondtam, hogy Joyner S és nem nickel. Ez ilyen tipik faszság volt a részünkről, hogy nickelben erőltettük. Figyeld meg, jó éve lesz a Jetsben.

több mint 3 éve

choose life
több mint 3 éve
Muse-Morrow-Littleton kezdő hármas LB-ben. Többi papírforma.

több mint 3 éve
Meg nem is az hogy hogyan játszik, de ilyet minek nyilatkozni. Ez undorító, ebből is látszik a sértődöttség. Haragszok az ilyenekre. Warren Sapp is ilyen volt.
Bruce
nem egy volt játékosunk nyilatkozik hasonlót mostanában, ami azért elgondolkodtató.
deyell
Jogos, Guenther azért elég nagy mekkmester volt.
Amadeus
támadóegységben játszók is mondtak ilyet pl. Jon Feliciano... ő például azt is mondta, hogy Gabe Jackson örült amikor el lett innen tradelve
deyell
Akkor sem etikus és okos dolog ilyet nyilatkozni.
több mint 3 éve
Meg nem is az hogy hogyan játszik, de ilyet minek nyilatkozni. Ez undorító, ebből is látszik a sértődöttség. Haragszok az ilyenekre. Warren Sapp is ilyen volt.
Bruce
nem egy volt játékosunk nyilatkozik hasonlót mostanában, ami azért elgondolkodtató.
deyell
Amadeus
támadóegységben játszók is mondtak ilyet pl. Jon Feliciano... ő például azt is mondta, hogy Gabe Jackson örült amikor el lett innen tradelve

choose life
több mint 3 éve
Amcsi kollegánk volt kint személyesen a campben - stadionban volt egy nyilvános edzés - és azt mondja, hogy Moehrig kurva jó, Abram pedig a LOS-hoz van limitálva 5-10 yard távra.

Egyértelműen box safety lesz Abram, kérdés, hogy 2 high safetys setben - cov 4 a másik nagy kedvence Gusnak - ki lesz Moehrig mellett.

több mint 3 éve
Bruce
deyell

több mint 3 éve
Bruce

choose life
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Arden Key <<<<
 sports.yahoo.com/49ers-arden-key-takes-shot-024836853.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9uZXdzLmdvb2dsZS5jb20v&guce_referrer_sig=AQAAAFE3sxlfkEWrIQj_vrtSBcIjlmMMA_ZKtRzt8NsLUO6EzeA042Cpl6ijY1H2EtQvSntKQrzw8LM-nCqPucNsU_SJtCOwcn-Lk7byESQqkPXIJ7Dp4Vs7BhBoGpvJvE4ymxqlXp-kZZbr690ob5EOMkDiezVoiH790TyCT7nIGske
Surda
Vannak játékosok, akik schemetől függetlenül szarok.

Ilyen Arden Key is.

több mint 3 éve
Tom Flores HOF speech:
 www.youtube.com/watch?v=NJlWEjsI64A

Charles Woodson HOF speech:
 www.youtube.com/watch?v=_X2LkZNEkVo