Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
John Brown cutról még nem volt szó? kérte hogy vágják ki, csapat megtette. remélhetőleg ez azt jelenti, hogy Ruggs, Edwards és Zay Jones játékában is van előrelépés.

mindenesetre zavaró, hogy újabb FA igazolás ment a kukába, még ha nem is nagy áron. ha veterán elkapó kellett volna, akkor Emmanuel Sanders jobb választás lett volna...
deyell
Miért zavaró? Ha Ruggs és Edwards miatt ment, akkor kifejezetten jó jel szerintem.
Amadeus
akkor jó jel a csapatra nézve. de megkockáztatom, lehetett volna jobban is igazolni, mondjuk olyan elkapót Brown helyett, aki megéri a rostert.

Roderic Teamer még oké, de Nick Bowers mutatott valamit most az előszezonban, hogy az 53-as keretbe került? tudom hogy ez a keret még nem a végső.
deyell
Brown kapcsán engem csak az zavar, hogy adtunk neki azért egész sok garantáltat, hogy aztán kirakjuk. Ok Ő kérte, de akkor is...rosszul mérték fel a dolgokat szerintem. Mondjuk, ha a Ruggs, Edwards, Renfrow, Jones, Snead ötös aprít majd, akkor pont nem fog érdekelni...

Teamer elvileg ST-ben komoly alapember lesz és legaláb nem Leavit-et kell megint nézni 😊 Vele nincs gondom, bár kicsit megint fura KJ helyzete.

Mindkét esetben kicsit azt érzem, hogy hoztak vmi biztonsági, átlag szintű veteránt, ha nem úgy alakul a draft, nem fejlődnek eléggé a fiatalok. Reméljük arról van szó, hogy szépen fejlődnek a fiatalok és utólag visszanézve egy jó kis csapategység fiatalítás és fejlesztés lesz a végeredmény.

Bowers kvázi Derek Carrier-t ütötte ki a keretből, így leginkább ST szerepe lesz. Ha a stáb úgy gondolta, hogy ár-érték arányban jobb lesz így, hát engem ez se zavar. TE poszton nekem a lényeg, h Moreau is legyen bevonva és fejlődjön.

Nekem igazán Peterman és Richard megtartása ami fejvakarós, de azon se vagyok túlzottan kiakadva. Volt már rosszabb is 😀

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
John Brown cutról még nem volt szó? kérte hogy vágják ki, csapat megtette. remélhetőleg ez azt jelenti, hogy Ruggs, Edwards és Zay Jones játékában is van előrelépés.

mindenesetre zavaró, hogy újabb FA igazolás ment a kukába, még ha nem is nagy áron. ha veterán elkapó kellett volna, akkor Emmanuel Sanders jobb választás lett volna...
deyell
Miért zavaró? Ha Ruggs és Edwards miatt ment, akkor kifejezetten jó jel szerintem.
Amadeus
akkor jó jel a csapatra nézve. de megkockáztatom, lehetett volna jobban is igazolni, mondjuk olyan elkapót Brown helyett, aki megéri a rostert.

Roderic Teamer még oké, de Nick Bowers mutatott valamit most az előszezonban, hogy az 53-as keretbe került? tudom hogy ez a keret még nem a végső.

choose life
több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897

deyell

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve

choose life
több mint 3 éve
52-n állunk jelenleg, de még Perryman érkezik ugye hivatalosan.

Volt pár meglepetés, de összességében nem gondolom, hogy ezeken múlik majd a sikerünk, ahogy azt sem, hogy ne lenne még némi variálás.

Meglepett kicsit Ragas, KJ és Carrier elküldése. Ragas-t gondolom szeretnék majd PS-be visszahozni.

Peterman remélem hamarosan repül valami OL depth emberért és csak időzítési okok miatt nem most rúgták ki.

Richard tavalyi minimális használata és cap terhe mellett fura döntés kicsit nekem.

Kíváncsi vagyok ki megy IR-re a sérültjeink közül és ki az aki elég közel van a visszatéréshez.

több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
Hoppá, KoJo meglepett. Elég csöndes campje volt, de azt hittem rostert fog SS-ben.
Amadeus
KoJo-ért kár. Spec sajnálom.
több mint 3 éve
Ragas és Carrier is ment. Meglepetés mindkettő.

több mint 3 éve
Lester Cotton cut

több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Lesz még 2-3 IR is a mostani 53as keretben, tehát még jöhetnek vissza a kivágottak közül páran.
több mint 3 éve
Hoppá, KoJo meglepett. Elég csöndes campje volt, de azt hittem rostert fog SS-ben.

több mint 3 éve
KJo és Vickers is kivágva
több mint 3 éve
Doss cut

több mint 3 éve
OL, RB(!), CB, LB posztokon keresünk back upot.

Ezek szerint Josh&Drake mögött nem Richard lesz.

több mint 3 éve
Matt Dickerson cut

több mint 3 éve
Asmar Bilal ment

több mint 3 éve

empty taxi
Várható volt, gyenge volt pre-seasonben is.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Washington has released OT David Sharpe, per source.

visszajöhetne akár.

choose life
több mint 3 éve
 twitter.com/VinnyBonsignore/status/1432470170027454469?s=20

twitter.com/VinnyBonsignore/status/1432468380561260545?s=20

twitter.com/VinnyBonsignore/status/1432455575950876673?s=20

Perryman átment az orvosin, Darron Lee elköszönt, trade várható.

Szerkesztette: Amadeus the Young

több mint 3 éve
 twitter.com/VicTafur/status/1432109889120178176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1432109889120178176%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.silverandblackpride.com%2F2021%2F8%2F30%2F22648769%2Fraiders-roster-cutdown-john-brown-clelin-ferrell-karl-joseph

Vic Tafur
@VicTafur
·
21 h
If teams called the Raiders about John Brown and Cle Ferrell ...

ne lepődjetek meg, ha Ferrell elköszön.
Amadeus
Én azért erősen meglepődnék rajta... 😀
több mint 3 éve
 twitter.com/VicTafur/status/1432109889120178176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1432109889120178176%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.silverandblackpride.com%2F2021%2F8%2F30%2F22648769%2Fraiders-roster-cutdown-john-brown-clelin-ferrell-karl-joseph

Vic Tafur
@VicTafur
·
21 h
If teams called the Raiders about John Brown and Cle Ferrell ...

ne lepődjetek meg, ha Ferrell elköszön.

Szerkesztette: Amadeus the Young

több mint 3 éve
jut eszembe McCoy jól nyomta.

több mint 3 éve
Nem értem a károgást, a 3. sor játszott a 49ers kezdő ellen.
Amadeus
Nem tudom megítélni mennyire kezdők játszottak a 49ers-nél vagy sem. Azt láttam, hogy QB téren mindkét kezdő aspiráns játszott és Kittle-t is láttam még az elején. Azt, hogy a meccs nagyobb részében az OL és a DL náluk mennyire volt kezdő vagy depth nem tudom megítélni, csak tippelem, hogy azért ott is ültetve volt azért sok kezdő.

Nem ez az egy meccs alapján írtam amit amúgy...
Az OT depth gyenge és ott komoly gondba kerülhetünk egy sérüléssel már.

ST egységek egész preseasonban elég gyengék voltak szerintem. Leginkább nem kéne KR-t visszahordani ahogy nézem 😊

LB depth a sérültek miatt érthetően vékonyka, de ettől még ez jelenleg problémás lehet.

Vannak erősnek tűnő egységek is szerencsére a premeccsek és a közös edzések alapján. QB, WR, TE, RB mind jól fest és a DB-k kapcsán is fejlődésről számoltak be a firkászok.

Továbbra is az OC, RT poszt és a védelem a kérdés, de ezekre csak a szezon első heteiben kapunk választ.

Ravens ellen rögtön jó, kemény meccsel lehet majd nyitni és azt gondolom, hogy simán van keresnivalónk. Ha kicsit fokozni akarom a hangulatot azt is mondhatom, hogy hazai kvázi stadion nyitónk nyerni kellene! Amúgy a sorsolás és a szezon miatt is fontos lenne a Ravens ellen a W, mert utána 2. héten idegenben a Vasas ellen azért még nehezebb lesz nyerni szerintem és nem kéne 0-2-vel indítani a nagy PO menetelést.
Rolni
Azt gondolom, hogy simán hozható a Ravens elleni.

több mint 3 éve
Amadeus
Nem tudom megítélni mennyire kezdők játszottak a 49ers-nél vagy sem. Azt láttam, hogy QB téren mindkét kezdő aspiráns játszott és Kittle-t is láttam még az elején. Azt, hogy a meccs nagyobb részében az OL és a DL náluk mennyire volt kezdő vagy depth nem tudom megítélni, csak tippelem, hogy azért ott is ültetve volt azért sok kezdő.

Nem ez az egy meccs alapján írtam amit amúgy...
Az OT depth gyenge és ott komoly gondba kerülhetünk egy sérüléssel már.

ST egységek egész preseasonban elég gyengék voltak szerintem. Leginkább nem kéne KR-t visszahordani ahogy nézem 😊

LB depth a sérültek miatt érthetően vékonyka, de ettől még ez jelenleg problémás lehet.

Vannak erősnek tűnő egységek is szerencsére a premeccsek és a közös edzések alapján. QB, WR, TE, RB mind jól fest és a DB-k kapcsán is fejlődésről számoltak be a firkászok.

Továbbra is az OC, RT poszt és a védelem a kérdés, de ezekre csak a szezon első heteiben kapunk választ.

Ravens ellen rögtön jó, kemény meccsel lehet majd nyitni és azt gondolom, hogy simán van keresnivalónk. Ha kicsit fokozni akarom a hangulatot azt is mondhatom, hogy hazai kvázi stadion nyitónk nyerni kellene! Amúgy a sorsolás és a szezon miatt is fontos lenne a Ravens ellen a W, mert utána 2. héten idegenben a Vasas ellen azért még nehezebb lesz nyerni szerintem és nem kéne 0-2-vel indítani a nagy PO menetelést.

több mint 3 éve