Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 3 éve
Minden AFC West csapat W-vel nyitott!Az NFC West-ben is mindenki W-vel nyitott 😊
Rolni
több mint 3 éve
Remélem is 😊Minden AFC West csapat W-vel nyitott!Mi is azzal fogunk!
Rolni
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Minden AFC West csapat W-vel nyitott!Mi is azzal fogunk!
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Minden AFC West csapat W-vel nyitott!
több mint 3 éve
Sztem M.Peters elvesztesevel a Ravens kevesebbet fog blitzelni, ha a kozepen a bullrusht jol viselitek majd Campbellektol, akkor nem itt fog eldolni a meccs.Jó lesz ez, nyugi!Incognito out.Ezt akartam épp betenni...nem combos
Raiders projected Week 1 offensive line:
LT Kolton Miller 46 career starts
LG John Simpson 2 career starts
C Andre James 1 start at center in college + NFL
RG Denzelle Good 16 career starts at RG
RT Alex Leatherwood NFL debut
:/
deyell
Rolni
Amadeus
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Jó lesz ez, nyugi!Incognito out.Ezt akartam épp betenni...nem combos
deyell
Rolni
több mint 3 éve
Incognito out.Ezt akartam épp betenni...nem combos
deyell
több mint 3 éve
Sztem Simpson és James lesz a gyenge láncszem...
több mint 3 éve
Incognito out.Hú baszki, ez így leírva kurva szarul néz ki. 😀
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 702
Teltházas lesz a Death Star? Ha igen egy dologban biztos vagyok, a hangulat brutál lesz.hát én nem vagyok biztos benne. nem Oaklandben lesz a meccs...
KeyG
choose life
több mint 3 éve
KeyG
9 497
Teltházas lesz a Death Star? Ha igen egy dologban biztos vagyok, a hangulat brutál lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
deyell
11 702
Incognito out.Raiders projected Week 1 offensive line:
choose life
több mint 3 éve
Raiders QB Derek Carr is looking forward to a good night’s rest before what will arguably be the biggest opener of his career.
— AP NFL (@AP_NFL) September 11, 2021
https://t.co/T03t20LYvF
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
deyell
11 702
akkor cseréld le Bryan Edwardsra.Átérzem a fájdalmad. 2. körben Edwardsot húztam fantasybe... ;(Nem írtam Uram, hogy felteszik a kezüket , de mutass egy csapatot akit nem vet vissza 4-5 kezdő játékos egész szezonra való kiesése. Fort, Peters , Dobbins és Edwards. Az én morálom , most nagyon lent van vártam 9 hónapot , hogy játszanak erre a kezdőcsapat 25%-a már Off.Azt gondolom, hogy nincs olyan csapat amelyik a szezon ezen szakaszában feltenné a kezét, ez különösen igaz a Ravensre, akiknek RL a mindenkori motiváció, ha nem ellenünk játszotok tuti nektek szurkolok. Bízom a sikerünkben, de a későbbiekben szurkolok nektek!Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Nono!
Lement ez a szezon a Ravens számára hamar.
KeyG
Ismered a meset... aki elore iszik a a medve borere izeeee hollo tollara... vagymi... Relax!
Egyszerre mindig csak egy meccs.
Jar az a tisztelet a hazigazda Raidereknek hogy ezek utan sem feltett kezzel allunk ki ellenuk (sem)!
RedFive
Surda
KeyG
Pari
choose life
több mint 3 éve
Átérzem a fájdalmad. 2. körben Edwardsot húztam fantasybe... ;(Nem írtam Uram, hogy felteszik a kezüket , de mutass egy csapatot akit nem vet vissza 4-5 kezdő játékos egész szezonra való kiesése. Fort, Peters , Dobbins és Edwards. Az én morálom , most nagyon lent van vártam 9 hónapot , hogy játszanak erre a kezdőcsapat 25%-a már Off.Azt gondolom, hogy nincs olyan csapat amelyik a szezon ezen szakaszában feltenné a kezét, ez különösen igaz a Ravensre, akiknek RL a mindenkori motiváció, ha nem ellenünk játszotok tuti nektek szurkolok. Bízom a sikerünkben, de a későbbiekben szurkolok nektek!Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Nono!
KeyG
Ismered a meset... aki elore iszik a a medve borere izeeee hollo tollara... vagymi... Relax!
Jar az a tisztelet a hazigazda Raidereknek hogy ezek utan sem feltett kezzel allunk ki ellenuk (sem)!
RedFive
Surda
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 497
Nem írtam Uram, hogy felteszik a kezüket , de mutass egy csapatot akit nem vet vissza 4-5 kezdő játékos egész szezonra való kiesése. Fort, Peters , Dobbins és Edwards. Az én morálom , most nagyon lent van vártam 9 hónapot , hogy játszanak erre a kezdőcsapat 25%-a már Off.Azt gondolom, hogy nincs olyan csapat amelyik a szezon ezen szakaszában feltenné a kezét, ez különösen igaz a Ravensre, akiknek RL a mindenkori motiváció, ha nem ellenünk játszotok tuti nektek szurkolok. Bízom a sikerünkben, de a későbbiekben szurkolok nektek!Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Nono!
KeyG
RedFive
Surda
több mint 3 éve
Surda
3 297
Azt gondolom, hogy nincs olyan csapat amelyik a szezon ezen szakaszában feltenné a kezét, ez különösen igaz a Ravensre, akiknek RL a mindenkori motiváció, ha nem ellenünk játszotok tuti nektek szurkolok. Bízom a sikerünkben, de a későbbiekben szurkolok nektek!Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Nono!
KeyG
RedFive
több mint 3 éve
Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Nono!
KeyG
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
As expected, tests confirmed both players tore their ACLs. Marcus Peters and Gus Edwards out for the season.Bakker ez durva menet Baltimore-ban...
több mint 3 éve
KeyG
9 497
Ez a valóság.terjed a bazzaizmus.Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Bazza, te vagy az?
KeyG
ulpianus
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
terjed a bazzaizmus.Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Bazza, te vagy az?
KeyG
ulpianus
több mint 3 éve
Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Bazza, te vagy az?
KeyG
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
KeyG
9 497
Készülhettek a győzelemre, Edwards és ami jobban fáj Peters is valószínű torn ACL……Lement ez a szezon a Ravens számára hamar.
több mint 3 éve
Incognito nem edz ma, Jacobs igen. Sérült jelentés később
több mint 3 éve
Kedd hajnalban kb minden kiderül.