Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Renfrowt azóta irígylem tőletek amióta ledraftoltátok, tudtam, hogy jó lesz. Sajnos a mi scoutjaink nem így láttak 😕 Nekünk JJAW kellett.
dande
Renfrow-t én is imádom, amióta itt van. Igaz nem egy freak felépítésű játékos, de csupaszív és elég megbízható,
bár most az ő keze között csúszott át a labda az INT előtt.

Egyébként nem csak miatta, de nem látom azért annyira egysíkúnak a passzjátékunkat, mint amennyire írják... Edwards is biztató volt és a későbbiekben jó lesz. Bár Ruggs a csalódás továbbra is, de benne is benne lehet egy-két nagyobb játék, aztán akkor azért mindjárt máshogy fest a dolog.

A pff pontokra én is kíváncsi vagyok. Ha valakinek van infója, ne tartsa magában.
Bruce
Az Snead volt ha az OT Int-re gondolsz 😉

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Renfrowt azóta irígylem tőletek amióta ledraftoltátok, tudtam, hogy jó lesz. Sajnos a mi scoutjaink nem így láttak 😕 Nekünk JJAW kellett.
dande
Renfrow-t én is imádom, amióta itt van. Igaz nem egy freak felépítésű játékos, de csupaszív és elég megbízható, bár most az ő keze között csúszott át a labda az INT előtt.

Egyébként nem csak miatta, de nem látom azért annyira egysíkúnak a passzjátékunkat, mint amennyire írják... Edwards is biztató volt és a későbbiekben jó lesz. Bár Ruggs a csalódás továbbra is, de benne is benne lehet egy-két nagyobb játék, aztán akkor azért mindjárt máshogy fest a dolog.

A pff pontokra én is kíváncsi vagyok. Ha valakinek van infója, ne tartsa magában.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Már pedig jövő héten sem igazán a futójáték fogja megalapozni a játékunkat, úgyhogy ki kell találni valamit ami működik.
De az még messze van, kicsit ki kell élvezni a győzelem ízét 😀
több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Hát Wow 😀

Borzalmasan nyögvenyelős volt, de végül meglett, ráadásul 2016-os szezon nyitóra hajazó csapat összekovácsoló, önbizalmat építő módon!!

Az első félidőben azért szidtam Gruden-t, Carr-t és Waller-t is, mint a bokrot. Szemmel láthatóan nem ment Waller-nek az elején és szerintem túltoltuk az erőltetést. Carr nem volt elég éles, mondjuk az OL terén akadtak azért gondok, gondolom ez nem segített neki és a Ravens sec igen jó azért. Good sérülése miatt a meccs nagy részében egy szinte teljesen új és rutintalan OL dolgozott és bár volt 1-2 hiba blitz pick up kapcsán (pl Queen sack, ami mondjuk remek D play volt...) és Alex-ről azért jött holding igen rosszkor... összességében viszont nem ment el rajtuk a meccs, mondjuk az azért látszott, h nem tudtunk rendesen futni. Az meg ugye eleve kiheréli Gruden offensének egy részét. Jacobs betegsége sem segített azért.
Nem tetszett, h Edwards csak a végén lett bevonva, mert mint láttuk tényleg TO és Moss szerelem gyereke 😀
Ruggs továbbra se tud felnőni a feladathoz, de Renfrow még mindig egy állat 😊

A védelem számunkra remekül játszott. Korábbi évek védelmek után öröm volt látni ezt minden hibájával! Lamar futásait nem sikerült megfogni, de viszont jött 2 parádés és nagyon fontos forced fumble!!! Végre mi szereztünk labdát!!
Run D kapcsán vannak kételyeim, attól tartok másképp alakul a meccs, ha van Dobbins vagy akár Edwards odaát, de nem volt! Megoldották Maxx-ék, amit kellett!! Maxx pedig tényleg Mad!!! McCoy-t igen sajnálom...Yannick pedig reméljük hamar visszatér, mert remek volt!
Jefferson kellemes meglepetés volt!
Ferrell who?

Carlson money, de a vége ezzel a Carr-Zay Jones játékkal nagyon ült 😊

Carr a második félidőben és a hosszabbításban úgy játszott, mint egy franchise irányító!!!

Csak egy meccs volt, borzalom nehéz lesz a jövő heti meccs, de most lehet örülni!!! És kell is!!!

Just win Baby!! 😀

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Hát kicsit örülök, hogy félidőben bealudtam, nem valók már nekem ezek az izgalmak baszki 😊
Ami tetszett:
- volt pass rush!!!
- van DL és secondary!!
- punter gec!
- Mariota futása
- TE elleni védekezés
- hogy nem adjuk fel, nem törünk meg + Carlosonnak kötél idegei vannak

Akartam írni, hogy helyenként tök kreatív volt a palyhívás, de azt ellensúlyozza, hogy gyakorlatikag szinte csak Waller volt Carr egyedüli célpontja...

Ami nem:
- futás elleni védelem
- passz játékunk
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Én csak a harmadik negyed közepétől kapcsolódtam be, de fasza kis meccs kerekedett ki a végére. Úgy nézett ki, hogy van védelmünk, bár azt láttam, hogy az O egy kicsit visszaesett, de azért csak hozták magukat.

Végén Ngakoue alig volt benn, van róla valami frissebb infó, hogy miért. Bajnak nem baj, mert Nassib csinálta a végén a strip sack-et. 😊

A falban is láttam, hogy nincs Good hanem helyette Eluemunor játszott gyakorlatilag végig... Így még keményebb ez a győzelem. Gyakorlatilag négy új ember volt a O falban.

Majd megnézem a condensed-et, aztán hátha jobban képbe kerülök 😊
Bruce
Összefoglalom amit az FK fog írni:
- szarok voltunk
- szerencsénk volt
- sok volt a sérült a Ravensnél, különben esélyünk sem lett volna
- több győzelmünk nem lesz
- bezzeg Ferrell nem játszott
- fire Gruden
Amadeus
És a pff kinek milyen ratinget adott...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Én csak a harmadik negyed közepétől kapcsolódtam be, de fasza kis meccs kerekedett ki a végére. Úgy nézett ki, hogy van védelmünk, bár azt láttam, hogy az O egy kicsit visszaesett, de azért csak hozták magukat.

Végén Ngakoue alig volt benn, van róla valami frissebb infó, hogy miért. Bajnak nem baj, mert Nassib csinálta a végén a strip sack-et. 😊

A falban is láttam, hogy nincs Good hanem helyette Eluemunor játszott gyakorlatilag végig... Így még keményebb ez a győzelem. Gyakorlatilag négy új ember volt a O falban.

Bruce
- szarok voltunk
- szerencsénk volt
- fire Gruden
Amadeus
Tűpontos 😀
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313

Bruce
- szarok voltunk
- szerencsénk volt
- fire Gruden
Amadeus
Egy igazi Raiderses tudja, hogy hogyan kell reagálni az akadékoskodó médiára

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898

Bruce
- szarok voltunk
- szerencsénk volt
- fire Gruden
Amadeus
Jaj megírták már
=
Szar az offense.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Hát a futással lesznek bajok - továbbra sem értem, hogy Jacobs miért mindig shotgunból fut, mikor van egy Ingold - és nem tudom, hogy Carr-nak csőlátása van, vagy tényleg minden play-t Wallerra hívtak-e, de így elég kiszámítható lesz a támadás. A támadófalnak még össze kell szokni, de a pass protection viszonylag tűrhető volt, de pl. a Queen blitz-et nagyon benézte James.

Hihetetlen, de a védelem tartotta meccsben a csapatot.
Crosby-nak nagyon jót tett a sémaváltás/józanság/Ngakoue miatt csökkent figyelem, Abramnak is jobban áll az új szerepkör, a szereléseken viszont még dolgozni kell a LB-DB sorban.

De nyertünk!
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 428 — no es importante
Én megmondtam előre.
Amadeus
én is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve

Bruce
- szarok voltunk
- szerencsénk volt
- fire Gruden

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Clinton-Dix érkezett

több mint 3 éve
Én megmondtam előre.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 497
Rolni szeretnék majd tőled olvasni egy hosszabb összefoglalót a meccsről ha lehet ilyet kérni! Köszönet!
TST
Jobban akartátok és pont 😊
KeyG
A védelembe kicserélődött a fél keret, óriási változás van nálunk a játék képébe (mondjuk 1 meccs de van egy olyan érzésem, hogy a Yannick Mad Maxx tengely működni fog). A védelem szintet lépett. Ferrellt kellene elcserélni valami C-re. Szóval kérlek menj nyalogatni a sebeidet az FK! megmondóihoz.
Rolni majd ha lesz időd kérlek... mert Téged kértelek nem mást. Thx!
TST
Nem engem jellemeztél a kommenteddel, többet ebbe a Topicba nem írok.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Rolni szeretnék majd tőled olvasni egy hosszabb összefoglalót a meccsről ha lehet ilyet kérni! Köszönet!
TST
KeyG
A védelembe kicserélődött a fél keret, óriási változás van nálunk a játék képébe (mondjuk 1 meccs de van egy olyan érzésem, hogy a Yannick Mad Maxx tengely működni fog). A védelem szintet lépett. Ferrellt kellene elcserélni valami C-re. Szóval kérlek menj nyalogatni a sebeidet az FK! megmondóihoz.
Rolni majd ha lesz időd kérlek... mert Téged kértelek nem mást. Thx!
több mint 3 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 540
TST
KeyG
Nem így jöttetek ide. Amikor a 4. negyed végén 38 sec alatt egyenlítettünk lehetett látni az arcokon

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 497
TST

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Wow, a vége egész mókás lett, grat 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
THRILLER! 😀 Zseni gyerekek! What a game?!
TST
AtyaGatya ez hihetetlen volt.
RAI D ERS
D értitek D
Van Defense 🖤☠️
több mint 3 éve
Just Win Baby!
több mint 3 éve
THRILLER! 😀 Zseni gyerekek! What a game?!