Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898

deyell
Reni nagy király, nem csodálom hogy ütik vágják .
Surda
egyrészt. másrészt szerintem azért ütik annyit mert tudják róla hogy nem acélos a fizikuma, nem egy nagydarab izomember enyhén szólva, és azt gondolják hogy ki tudják ütni.
deyell
ha ennyit erőt fektettek volna a védekezésbe is, akkor nyernek.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

deyell
Surda
egyrészt. másrészt szerintem azért ütik annyit mert tudják róla hogy nem acélos a fizikuma, nem egy nagydarab izomember enyhén szólva, és azt gondolják hogy ki tudják ütni.

choose life
több mint 3 éve
Week 2

Raiders VS Steelers

Miért lesz kutya nehéz nyerni?
1, Rövid héten egy hosszabbításos, fizikálisan és érzelmileg is megterhelő meccs után leszünk
2, Keleti partra megyünk korai meccset játszani
3, 2 veterán OL emberke is hiányozni fog a kezdőből és a Steelers pass rush más tészta lesz ám!
4, A Miller-Simpson-James-Elumeunor-Leatherwood OL nagyon megkűzdhet majd a DL elnyomásával a futás kapcsán, főleg Andre James, aki az első héten nagyon gyenge volt futás blokkolásban
5, A faluknak a közepe elég jónak tűnik a rookie OC ellenére és igen jó futójuk is van, szóval a run D-nk komoly teszt elé lesz állítva szerintem
6, Nem elég, hogy Yannick várhatóan out, de Nassib is a sérült listán van és csak limitáltan edzett. Pass rush nélkül bajban lesz a D, mert remek és mély az elkapó egységük, akiket nem fogunk tudni sokáig tartani

Miért nyerhetünk mégis?
1, A Ravens elleni meccs szerintem nagy önbizalmat, tartást és hitet adhat a csapatnak, mint a 2016-os szezonnyitó a Saints ellen
2, Ha tart az OL akkor Carr szerintem bőven fog tudni a pálya közepén főzni és egy szoros meccsen a végén megint húzhatunk vmi tököset, amivel nyerünk
3, OL és a teljes védelem egyre inkább összeáll, az új emberek egyre inkább érzik majd egymást, ez pedig további lökést jelenthet

Tipp:
Raiders: 27
Steelers: 24
Rolni
megkönnyeztem a tényt, hogy az utolsó szemcsis szezonban együtt toljuk a vagont!

több mint 3 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Week 2

Raiders VS Steelers

....

Tipp:
Rolni
Amm majdnem minden évben jól kezdünk, aztán a szezon felénél elfogy a csapat. Szóval szerintem ez is szoros meccs lesz és még akár nyerhetünk is. Csak tartson ki a jó forma végre végig.
több mint 3 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Week 2

Tipp:
Rolni
Uhh, nehéz lesz a két DL generálta az első héten a legtöbb qb pressuret, de nálunk sajna kidőlt az egyik legjobb passz siettetőnk...
A két OL egyformán ergya, szóval Carrnak lesz nehezebb dolga, ellenben úgy tűnik BB messze rosszabb formában van nála.
a többi egység kb azonos szint. Szóval, ha BB-nek jó napja lesz, akkor nehéz lesz, ha nem, akkor nyerünk.

Tipp
Raiders: 19
Steelers: 17
több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Week 2

Raiders VS Steelers

Miért lesz kutya nehéz nyerni?
1, Rövid héten egy hosszabbításos, fizikálisan és érzelmileg is megterhelő meccs után leszünk
2, Keleti partra megyünk korai meccset játszani
3, 2 veterán OL emberke is hiányozni fog a kezdőből és a Steelers pass rush más tészta lesz ám!
4, A Miller-Simpson-James-Elumeunor-Leatherwood OL nagyon megkűzdhet majd a DL elnyomásával a futás kapcsán, főleg Andre James, aki az első héten nagyon gyenge volt futás blokkolásban
5, A faluknak a közepe elég jónak tűnik a rookie OC ellenére és igen jó futójuk is van, szóval a run D-nk komoly teszt elé lesz állítva szerintem
6, Nem elég, hogy Yannick várhatóan out, de Nassib is a sérült listán van és csak limitáltan edzett. Pass rush nélkül bajban lesz a D, mert remek és mély az elkapó egységük, akiket nem fogunk tudni sokáig tartani

Miért nyerhetünk mégis?
1, A Ravens elleni meccs szerintem nagy önbizalmat, tartást és hitet adhat a csapatnak, mint a 2016-os szezonnyitó a Saints ellen
2, Ha tart az OL akkor Carr szerintem bőven fog tudni a pálya közepén főzni és egy szoros meccsen a végén megint húzhatunk vmi tököset, amivel nyerünk
3, OL és a teljes védelem egyre inkább összeáll, az új emberek egyre inkább érzik majd egymást, ez pedig további lökést jelenthet

Tipp:

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

deyell
Surda
Ilyenkor mindig mosolygok, hogy persze Cooper, Jeudy meg Ridley a legjobb routerunner a ligában. Ezt pl. egyik sem tudná megcsinálni.
Amadeus
Ezeken én is, ugyanis a legjobb route runner Keenan Allen. 😊
empty taxi
Könnyű úgy, hogy Edelman visszavonult 😕 😊)

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!

deyell
Surda
Ilyenkor mindig mosolygok, hogy persze Cooper, Jeudy meg Ridley a legjobb routerunner a ligában. Ezt pl. egyik sem tudná megcsinálni.
Amadeus
Ezeken én is, ugyanis a legjobb route runner Keenan Allen. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve

deyell
Surda

több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297

deyell
több mint 3 éve

choose life
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 3 éve
Yannick igaz limitáltan, de edz! Richie nem lesz valszeg a vasas ellen sem.

Megbasszuk őket is.

Érzem!
Amadeus

choose life
több mint 3 éve
Also on Tuesday, Raiders coach Jon Gruden praised Abram for his effort.

“He showed up big time with some range plays, and open-field tackling” Gruden said. “He was in the right places. He was good emotionally ... He seemed to understand his role on this defense ... A lot of things came together (Monday night).”

több mint 3 éve
Yannick igaz limitáltan, de edz! Richie nem lesz valszeg a vasas ellen sem.

Megbasszuk őket is.

Érzem!

több mint 3 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Renfrow, amilyen kis satnyának néz ki, tényleg elég keményen kapja az ívet a meccseken. De valahogy nagyon bírja az ütéseket.

Király a csávó! 😊
Bruce
Nem hiába... 3rd and Renfrow!
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Renfrow, amilyen kis satnyának néz ki, tényleg elég keményen kapja az ívet a meccseken. De valahogy nagyon bírja az ütéseket.

Király a csávó! 😊
több mint 3 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Az megvan, hogy a csapat hivatalos panaszt nyújtott be a Ravens több játékosa ellen a Renfrow elleni szükségtelenül durva szerelések miatt? Twitteren olvasgatom 2 napja, hogy szedik össze a video-anyagot hozzá… és tegnap, ha minden igaz be is lett adva. Ilyen szokott lenni? Én még nem hallottam erről, de hátha ti jobban vágjátok ezt a dolgot.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sajnálom McCoy-t meg magunkat is. Olyan boldog volt, h megint játszhat, nekünk meg kéne, mint a falat kenyér...
Rolni
igazi win-win szitu volt.

több mint 3 éve
Sajnálom McCoy-t meg magunkat is. Olyan boldog volt, h megint játszhat, nekünk meg kéne, mint a falat kenyér...

több mint 3 éve
McCoy out of season sajnos
Cubehead
csórikám. Nagyon kár érte, kiváló játékos.

több mint 3 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 540
McCoy out of season sajnos

több mint 3 éve
Maxx AFC DPoW

több mint 3 éve
Ferrell nagyobb szerepet kap akkor, bizonyíthat most vagy soha. viszont elég szomorú hogy amellett, hogy ő inaktív volt az első meccsen, a másik első körös Arnette csak egy snapen volt pályán...
deyell
Arnette snap száma engem is meglepett, de érdemes itt megjegyezni, hogy Hayward, Mullen és Hobbs mellett más CB nem jutott szóhoz, szóval nem az van, hogy valaki beelőzte, hanem inkább arról, hogy a Ravens támadó felállásai miatt nem használtunk 4-5 CB-s felállásokat. Meglássuk a Steelers ellen pl szóhoz jut-e.

Ferrell kapcsán az lesz az érdekes, hogy Nassib-ot be tudja előzni snapek tekintetében vagy sem, amíg nincs Yannick...