Las Vegas Raiders
ha ennyit erőt fektettek volna a védekezésbe is, akkor nyernek.egyrészt. másrészt szerintem azért ütik annyit mert tudják róla hogy nem acélos a fizikuma, nem egy nagydarab izomember enyhén szólva, és azt gondolják hogy ki tudják ütni.Reni nagy király, nem csodálom hogy ütik vágják .We saw the Renfrow "secret" triple move route work against the Ravens but did you see the next level to that route?
— Ted Nguyen (@FB_FilmAnalysis) September 16, 2021
I present to you the Renfrow quadruple move (fake flat, pivot, wheel, and slant) pic.twitter.com/O7yuJygv1J
Here's the triple move
Broke this play down on my articlehttps://t.co/WEe2pIxa8K pic.twitter.com/fNivY7qJri
deyell
Surda
deyell
criminal lawyer or criminal lawyer?
egyrészt. másrészt szerintem azért ütik annyit mert tudják róla hogy nem acélos a fizikuma, nem egy nagydarab izomember enyhén szólva, és azt gondolják hogy ki tudják ütni.Reni nagy király, nem csodálom hogy ütik vágják .We saw the Renfrow "secret" triple move route work against the Ravens but did you see the next level to that route?
I present to you the Renfrow quadruple move (fake flat, pivot, wheel, and slant) pic.twitter.com/O7yuJygv1J
Here's the triple move
Broke this play down on my articlehttps://t.co/WEe2pIxa8K pic.twitter.com/fNivY7qJri
deyell
Surda
choose life
Week 2megkönnyeztem a tényt, hogy az utolsó szemcsis szezonban együtt toljuk a vagont!
Raiders VS Steelers
Miért lesz kutya nehéz nyerni?
1, Rövid héten egy hosszabbításos, fizikálisan és érzelmileg is megterhelő meccs után leszünk
2, Keleti partra megyünk korai meccset játszani
3, 2 veterán OL emberke is hiányozni fog a kezdőből és a Steelers pass rush más tészta lesz ám!
4, A Miller-Simpson-James-Elumeunor-Leatherwood OL nagyon megkűzdhet majd a DL elnyomásával a futás kapcsán, főleg Andre James, aki az első héten nagyon gyenge volt futás blokkolásban
5, A faluknak a közepe elég jónak tűnik a rookie OC ellenére és igen jó futójuk is van, szóval a run D-nk komoly teszt elé lesz állítva szerintem
6, Nem elég, hogy Yannick várhatóan out, de Nassib is a sérült listán van és csak limitáltan edzett. Pass rush nélkül bajban lesz a D, mert remek és mély az elkapó egységük, akiket nem fogunk tudni sokáig tartani
Miért nyerhetünk mégis?
1, A Ravens elleni meccs szerintem nagy önbizalmat, tartást és hitet adhat a csapatnak, mint a 2016-os szezonnyitó a Saints ellen
2, Ha tart az OL akkor Carr szerintem bőven fog tudni a pálya közepén főzni és egy szoros meccsen a végén megint húzhatunk vmi tököset, amivel nyerünk
3, OL és a teljes védelem egyre inkább összeáll, az új emberek egyre inkább érzik majd egymást, ez pedig további lökést jelenthet
Tipp:
Raiders: 27
Steelers: 24
Rolni
Week 2Amm majdnem minden évben jól kezdünk, aztán a szezon felénél elfogy a csapat. Szóval szerintem ez is szoros meccs lesz és még akár nyerhetünk is. Csak tartson ki a jó forma végre végig.
Raiders VS Steelers
....
Tipp:
Rolni
Week 2Uhh, nehéz lesz a két DL generálta az első héten a legtöbb qb pressuret, de nálunk sajna kidőlt az egyik legjobb passz siettetőnk...
Tipp:
Rolni
A két OL egyformán ergya, szóval Carrnak lesz nehezebb dolga, ellenben úgy tűnik BB messze rosszabb formában van nála.
a többi egység kb azonos szint. Szóval, ha BB-nek jó napja lesz, akkor nehéz lesz, ha nem, akkor nyerünk.
Tipp
Raiders: 19
Steelers: 17
Raiders VS Steelers
Miért lesz kutya nehéz nyerni?
1, Rövid héten egy hosszabbításos, fizikálisan és érzelmileg is megterhelő meccs után leszünk
2, Keleti partra megyünk korai meccset játszani
3, 2 veterán OL emberke is hiányozni fog a kezdőből és a Steelers pass rush más tészta lesz ám!
4, A Miller-Simpson-James-Elumeunor-Leatherwood OL nagyon megkűzdhet majd a DL elnyomásával a futás kapcsán, főleg Andre James, aki az első héten nagyon gyenge volt futás blokkolásban
5, A faluknak a közepe elég jónak tűnik a rookie OC ellenére és igen jó futójuk is van, szóval a run D-nk komoly teszt elé lesz állítva szerintem
6, Nem elég, hogy Yannick várhatóan out, de Nassib is a sérült listán van és csak limitáltan edzett. Pass rush nélkül bajban lesz a D, mert remek és mély az elkapó egységük, akiket nem fogunk tudni sokáig tartani
Miért nyerhetünk mégis?
1, A Ravens elleni meccs szerintem nagy önbizalmat, tartást és hitet adhat a csapatnak, mint a 2016-os szezonnyitó a Saints ellen
2, Ha tart az OL akkor Carr szerintem bőven fog tudni a pálya közepén főzni és egy szoros meccsen a végén megint húzhatunk vmi tököset, amivel nyerünk
3, OL és a teljes védelem egyre inkább összeáll, az új emberek egyre inkább érzik majd egymást, ez pedig további lökést jelenthet
Tipp:
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Könnyű úgy, hogy Edelman visszavonult 😕 😊)Ezeken én is, ugyanis a legjobb route runner Keenan Allen. 😊Ilyenkor mindig mosolygok, hogy persze Cooper, Jeudy meg Ridley a legjobb routerunner a ligában. Ezt pl. egyik sem tudná megcsinálni.Reni nagy király, nem csodálom hogy ütik vágják .We saw the Renfrow "secret" triple move route work against the Ravens but did you see the next level to that route?
Here's the triple move
deyell
Surda
Amadeus
empty taxi
Ezeken én is, ugyanis a legjobb route runner Keenan Allen. 😊Ilyenkor mindig mosolygok, hogy persze Cooper, Jeudy meg Ridley a legjobb routerunner a ligában. Ezt pl. egyik sem tudná megcsinálni.Reni nagy király, nem csodálom hogy ütik vágják .We saw the Renfrow "secret" triple move route work against the Ravens but did you see the next level to that route?
Here's the triple move
deyell
Surda
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ilyenkor mindig mosolygok, hogy persze Cooper, Jeudy meg Ridley a legjobb routerunner a ligában. Ezt pl. egyik sem tudná megcsinálni.Reni nagy király, nem csodálom hogy ütik vágják .We saw the Renfrow "secret" triple move route work against the Ravens but did you see the next level to that route?
Here's the triple move
deyell
Surda
Reni nagy király, nem csodálom hogy ütik vágják .We saw the Renfrow "secret" triple move route work against the Ravens but did you see the next level to that route?
Here's the triple move
deyell
We saw the Renfrow "secret" triple move route work against the Ravens but did you see the next level to that route?
Here's the triple move
choose life
The #Raiders, I'm told, have filed a complaint with the league about all the dirty hits on receiver Hunter Renfrow in Monday night's game. Patrick Queen was called for one, but the Raiders compiled video of several after-the-play and away-from-the ball hits.
— Vic Tafur (@VicTafur) September 15, 2021
Yannick igaz limitáltan, de edz! Richie nem lesz valszeg a vasas ellen sem.
Megbasszuk őket is.
Érzem!
Amadeus
choose life
“He showed up big time with some range plays, and open-field tackling” Gruden said. “He was in the right places. He was good emotionally ... He seemed to understand his role on this defense ... A lot of things came together (Monday night).”
Megbasszuk őket is.
Érzem!
Renfrow, amilyen kis satnyának néz ki, tényleg elég keményen kapja az ívet a meccseken. De valahogy nagyon bírja az ütéseket.Nem hiába... 3rd and Renfrow!
Király a csávó! 😊
Bruce
Király a csávó! 😊
Raiders signing guard Jordan Simmons off of Seahawks practice squad (per @TomPelissero)https://t.co/gsFrD2moyN pic.twitter.com/iIZtT4kqR0
— Around The NFL (@AroundTheNFL) September 15, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Sajnálom McCoy-t meg magunkat is. Olyan boldog volt, h megint játszhat, nekünk meg kéne, mint a falat kenyér...igazi win-win szitu volt.
Rolni
McCoy out of season sajnoscsórikám. Nagyon kár érte, kiváló játékos.
Cubehead
Ferrell nagyobb szerepet kap akkor, bizonyíthat most vagy soha. viszont elég szomorú hogy amellett, hogy ő inaktív volt az első meccsen, a másik első körös Arnette csak egy snapen volt pályán...Arnette snap száma engem is meglepett, de érdemes itt megjegyezni, hogy Hayward, Mullen és Hobbs mellett más CB nem jutott szóhoz, szóval nem az van, hogy valaki beelőzte, hanem inkább arról, hogy a Ravens támadó felállásai miatt nem használtunk 4-5 CB-s felállásokat. Meglássuk a Steelers ellen pl szóhoz jut-e.
deyell
Ferrell kapcsán az lesz az érdekes, hogy Nassib-ot be tudja előzni snapek tekintetében vagy sem, amíg nincs Yannick...