Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Sidenotes:- A védelem jó, de a meccs végére elfárad, ha az offense alul teljesít.
- Solomon Thomas eddig kellemes meglepi, Ngakoue egy állat Crosbyval párban. Perryman továbbra is vágja a fát középen. Mullen, Hayward nagyon jól nyomja, Abram még mindig életveszély coverben. Moehrig megbízhatóbb sokkal.
- Az offenseben a falat gatyába kell rázni, mert nem megy a futás továbbra sem.
- Carr MVP szinten nyomja
- Ruggs-t jó látni, hogy belenő a zakóba lassan. Ég és föld tavalyhoz képest.
- Chucky majdnem eldobta a meccset, Bradleynek jár a pacsi, mert a D életben tartott minket.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Ne fanyalogjatok már. Örüljetek a 3-0-nak. Isten tudja mikor kezdtünk így. Senkinek soha nem jó semmi. 🙂
több mint 3 éve
Egyébként úgy szvsz nem lett volna hülyeség h 1. downra futás, 2.-ra play action.Ez nagyon igaz:Letéptem az arcomat, amikor egy labdabirtoklási előnyben, elkezdünk futni 5 perccel a meccs vége előtt, időhúzás céljából. Ha tudják hogy futás következik, akkor kb 2 yardos átlagot sem érjük el, nem tudom mit akarunk ezzel. Tudom, hogy kockázatosabb passzolni, de ha látszik, hogy az megy jobban, akkor lehetne azzal is próbálkozni. Mondom, főleg egy labdabirtoklásnyi előny esetén...
Gruden has put together an awesome system but his short yardage play calling and tendency to get conservative with the lead continue to be problematic
Rolni
Bruce
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez nagyon igaz:Letéptem az arcomat, amikor egy labdabirtoklási előnyben, elkezdünk futni 5 perccel a meccs vége előtt, időhúzás céljából. Ha tudják hogy futás következik, akkor kb 2 yardos átlagot sem érjük el, nem tudom mit akarunk ezzel. Tudom, hogy kockázatosabb passzolni, de ha látszik, hogy az megy jobban, akkor lehetne azzal is próbálkozni. Mondom, főleg egy labdabirtoklásnyi előny esetén...
Gruden has put together an awesome system but his short yardage play calling and tendency to get conservative with the lead continue to be problematic
Rolni
több mint 3 éve
Ez nagyon igaz:Gruden has put together an awesome system but his short yardage play calling and tendency to get conservative with the lead continue to be problematic
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Surda
3 297
Nekem is olyan érzésem van, hogy ez a csapat inkább egy 1-2-es mérleggel álló csapat, mintsem egy veretlen gárda. Bár a tegnapi napon azért valahogy amikor megcsináltuk a safety-t, onnantól kezdve valahogy éreztem, hogy ezt a meccset behúzzuk, még a hosszabbításban is végig ez az érzés dolgozott bennem.Annyiban másként látom, hogy mikor gödörbe kerül az O, most a D kihúzza a szarból. Most is. A D tartott meccsben minket, mikor vissza kellett adni a labdát, nem paráztam, hogy jön a D.
Viszonylag jól futott a végére Barber, de az elején elég füst volt a csapat futás terén. A TD-jénél is eléggé véleményes volt (személy szerint én az ilyen TD-ket nem adnám meg, akár szabályos akár nem... Előtte is nyomott egy fumble-t. Nagyon kell vissza egy egészséges JJ, bár annyira kiismerhető, hogy ha Barber volt benn, akkor többnyire jött a futás, ha meg Drake, akkor szinte mindig passzjáték volt.
A fal az elején botrányos volt, aztán kezdtek belejönni, de most érdekes módon az első drive-jaink nem igazán akarnak sikerülni...
A védelem nem volt most kiemelkedő, de azért voltak szép jelenetek, de ennél azért több kell tőlük, ha akarunk valamit egy jobb offense ellen.
Carlson első hibája majdnem sokba került nekünk. Ha berúgta volna az XP-t akkor nincs kérdés, rendes játékidőben nyerünk, na de most ez is belefért szerencsére.
A Chargers ellen kellene JJ és sokat kell javulnia az O line-nak. A defnek meg vissza kell térnie az első két meccsen látott teljesítményhez és akkor lehet esélyünk. De én most a vereséget látom jönni ezen a meccsen.
Bruce
Szerkesztette: Surda
több mint 3 éve
Henry Ruggs- 237 Yards Darren Waller-224 Yards
Bryan Edwards- 210 Yards
Hunter Renfrow-204 Yards
All on pace for over 1,000 yards.
#RAIDERNATION
Derek Carr has 1,203 yards passing. Raiders are 3-0.
Derek Carr: The only QB with 300+ passing yards in every game this season 🚀
And the Raiders are 3-0 👀
Low-key big: All three @Raiders wins are against AFC teams that many have predicted will be in playoff picture
#Raiders were the 38th team to open the season with 3 straight games against teams that won 10+ games the previous season, per @sportradar. They are the only one to win all 3.
több mint 3 éve
Nekem is olyan érzésem van, hogy ez a csapat inkább egy 1-2-es mérleggel álló csapat, mintsem egy veretlen gárda. Bár a tegnapi napon azért valahogy amikor megcsináltuk a safety-t, onnantól kezdve valahogy éreztem, hogy ezt a meccset behúzzuk, még a hosszabbításban is végig ez az érzés dolgozott bennem.Viszonylag jól futott a végére Barber, de az elején elég füst volt a csapat futás terén. A TD-jénél is eléggé véleményes volt (személy szerint én az ilyen TD-ket nem adnám meg, akár szabályos akár nem... Előtte is nyomott egy fumble-t. Nagyon kell vissza egy egészséges JJ, bár annyira kiismerhető, hogy ha Barber volt benn, akkor többnyire jött a futás, ha meg Drake, akkor szinte mindig passzjáték volt.
A fal az elején botrányos volt, aztán kezdtek belejönni, de most érdekes módon az első drive-jaink nem igazán akarnak sikerülni...
A védelem nem volt most kiemelkedő, de azért voltak szép jelenetek, de ennél azért több kell tőlük, ha akarunk valamit egy jobb offense ellen.
Carlson első hibája majdnem sokba került nekünk. Ha berúgta volna az XP-t akkor nincs kérdés, rendes játékidőben nyerünk, na de most ez is belefért szerencsére.
A Chargers ellen kellene JJ és sokat kell javulnia az O line-nak. A defnek meg vissza kell térnie az első két meccsen látott teljesítményhez és akkor lehet esélyünk. De én most a vereséget látom jönni ezen a meccsen.
több mint 3 éve
Hát azért egyszer kétszer volt olyan érzésem, h Same old Raiders...de végül csak behúzták!!! W és 3-0!!Igen de az a lényeg, hogy az első hullámvölgyből is nyertes meccsel távoztunk. Miami meg amúgy mindig mumus. Nagyon kell ez a jó rajt, hogy ha bármi történik meglegyen a puffer a mérlegben.
Chargers ellen mondjuk sokkal jobban kell játszani, ha nyerni akarunk!
Rolni
Remélhetőleg a Denver kipukkan. A KC az meg tudjuk, hogy a KC. Ők bármikor bárhonnan!
több mint 3 éve
Hát azért egyszer kétszer volt olyan érzésem, h Same old Raiders...de végül csak behúzták!!! W és 3-0!!Chargers ellen mondjuk sokkal jobban kell játszani, ha nyerni akarunk!
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Akkor jövőhéten Chargers és 4-0.
több mint 3 éve
Volt/Van egy olyan érzésem, hogy Incognito nem fog már az idén játszani...
több mint 3 éve
Incognito IR-re került. Legalább 3 hetet kihagyTrey Ragas pedig 53 tag lett
Rolni
több mint 3 éve
Incognito IR-re került. Legalább 3 hetet kihagy
több mint 3 éve
Annyira minden esély felénk mutat, hogy már rendesen be vagyok szarva a Dolphinstól. 😀Több szempontból fontos meccs ez szerintem.
Amúgy is az utóbbi 7 meccsen egyszer győztünk ellenük és 5-ször kikaptunk. Már-már lehet arról beszélni hogy mumusaink.
Bruce
Nyertünk két olyan meccset, ahol mi voltunk az underdog-ok. Ilyen meccsekre teljesen máshogy kell tüzelni a srácokat. Eddig ez nagyon ment Grudennek és Bradleynek idén, most jön a kérdés, hogy egy olyan meccsre is fel tudnak-e rendesen hangolódni, ahol mi vagyunk az esélyesek. Az elmúlt években rendre gondunk volt az ilyen meccsekkel, főleg amikor egy szép győzelem megelőzte őket.
A Miami jelenleg eléggé a padlón van szerintem, kidőlt még a kezdő QB-juk is, nekik nem igen van veszíteni valójuk, nyomhatják teljesen vadul a meccset, megpróbálhatnak bármi meglepőt és ez a kiszámíthatatlanság veszélyes lehet.
Meg kell mutatnia a csapatnak, hogy fókuszáltak tudnak maradnak, fel tudják magukat pörgetni egy olyan meccsen is, ahol elvileg nekik áll a zászló.
A védelemnek folytatnia kell a "menetelést" a valóban NFL szintű védelmek világában. Ezt a Miami OL-t dominálni kell és Brissett-et hibákra kell ösztönözni. A Miami OL eddig is engedte a nyomást és Brissett-nek amúgy is gondja van a labda tartogatásával. Kell, hogy nőjjön csak az a bizalom és összeszokottság a védelemben.
Kellenek a pressure-ök, a sack-ek és akkor nem lehet szerintem nagy gond ezen az oldalon, mert a futójátékuk se tűnik veszélyesnek. Persze ezek a 2 meccses minták még nagyon kicsit...Todd Downing alatt nekünk is volt 2 jó nyitómeccsünk még mielőtt összedőlt minden...
A támadó oldalon szerintem meg kell próbálni a futójátékot feléleszteni és nem mindent megint Carr kezébe tenni, mert vannak azért igen jó DB a másik oldalon, illetve minél kevesebb a drop back, annál kisebb az esély, hogy James&Co. agyonütteti Carr-t 😊
Kéne az OL-nek némi sikerélmény futás blokkolásban végre.
A szurkolók, akik megveszik azokat a jó drága jegyeket megérdemlik a jó, nyertes meccset és persze mi is 😀
több mint 3 éve
Annyira minden esély felénk mutat, hogy már rendesen be vagyok szarva a Dolphinstól. 😀Amúgy is az utóbbi 7 meccsen egyszer győztünk ellenük és 5-ször kikaptunk. Már-már lehet arról beszélni hogy mumusaink.
több mint 3 éve
Komoly spirituális élményben lehet részed. 😬🙂The highest pressure percentage allowed this season:Ferrell megbassza őket érzem.
1. Dolphins - 54.9%
2. Jets - 52.4%
Rolni
deyell
több mint 3 éve
😀The highest pressure percentage allowed this season:Ferrell megbassza őket érzem.
1. Dolphins - 54.9%
2. Jets - 52.4%
Rolni
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 702
The highest pressure percentage allowed this season:Ferrell megbassza őket érzem.
1. Dolphins - 54.9%
2. Jets - 52.4%
Rolni
choose life
több mint 3 éve
Hát ezt nem nekem kell mondani 😊The highest pressure percentage allowed this season:ne bízzuk el magunkat.
1. Dolphins - 54.9%
2. Jets - 52.4%
Rolni
Amadeus
Derek Carr’s 61-yard TD to Henry Ruggs traveled 55.4 air yards, per @ZebraTechnology -- his 3rd longest pass since 2016. Carr is averaging 9 air yards per attempt compared to 8.2 air yards in 2020.
Ruggs reached 21.42 mph – the fastest speed of his career – on the catch.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
The highest pressure percentage allowed this season:ne bízzuk el magunkat.
1. Dolphins - 54.9%
2. Jets - 52.4%
Rolni
több mint 3 éve
Nem. Első meccsen a masszív Tampa fal ellen nem is erőltette Moore a futást, helyette több mint 50szer passzolt Dak. A Martinnal megerősödött 2. meccsre ment a Zeke-Pollard kombó.Hozzáteszem h 2 forduló után az h a Chargers az élmezőnyben van az leginkább a brutál Cowboys OL miatt van, az az egység kb. mindenkit röhögve takarít el az útból.McCarthy akkor a tökéletes passzbuzi offenset nyomja velük.
empty taxi
Amadeus
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
The highest pressure percentage allowed this season:1. Dolphins - 54.9%
2. Jets - 52.4%
több mint 3 éve
Only QBs w/ 300+ passing yards in each of their first two games:🚀Derek Carr
🚀Justin Herbert
🚀Patrick Mahomes
Jó kis csoport ez 😊
több mint 3 éve
Jon Gruden said Derek Carr and Alex Leatherwood were FULL participants in practice today. DNP: Richie Incognito, Josh Jacobs, Roderic Teamer and Dallin Leavitt. #Raiders