Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 3 éve
Surda
3 297
Egy biztos, az O falat gatyába kell rázni.Nélkülük nincs Carr pass és nincs JJ futás.
több mint 3 éve
Chargers ellen igencsak kéne Jacobs, mert nagyon kéne tolni a futást ellenük szerintem.Egyfelől eddig a szezonban a legrosszabb run D (engedett yardok) az övék, másfelől minél többet van Herbert a padon, annál jobb nekünk.
Sok pontos, szoros, izgalmas meccsre számítok, reméljük "hazai" pálya nekünk kedvez és meglesz a W 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Carr rámutatott tegnapi nyilatkozátban, hogy LA tulajdonképp nekünk hazai pálya nem a Chargersnek.több mint 3 éve
2 Raiders WR a TOP 10 deep threat listán!
Nem csak Renfrow van itten kérem szépen...Waller-t meg szóba se hozom 😀
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Borzasztó lehet ez a sok frusztráció, amit így kell levezetned :/Nagyon érdekes téma! Thx!Igazából nem, mert a szarRaidersben nyomja.
Ja, és akárkinek van igaza, Renfrow nagy király.
ulpianus
Menő akkor lenne, ha a Tampában lenne, vagy valamelyik más fancy franchiseban.
Amadeus
több mint 3 éve
Surda
3 297
Imádom mikor Alice állarc mögül kikacsintunk 😎Nagyon érdekes téma! Thx!Igazából nem, mert a szarRaidersben nyomja.
ulpianus
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Nagyon érdekes téma! Thx!Igazából nem, mert a szarRaidersben nyomja.
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Josh Jacobs visszatért az edzésbe
több mint 3 éve
deyell
11 702
theathletic.com/2855472/2021/09/30/rams-wr-cooper-kupp-is-inventing-routes-blocking-d-linemen-settling-old-scores-and-leading-the-nfl-in-production/?source=user_shared_articleugyanebből a cikkből:
Egy mai cikk Kuppról.
Last year, Kupp approached McVay and the coaching staff with his own idea for a variation off a play call in the red zone that initially required of him a flat china route (which he runs often, and terminology of which comes from the McVay/Kyle Shanahan system, as The Athletic’s Ted Nguyen noted this week).
dogbite
He even created his own route combination, a spin-off of the “flat china” route variation that is thought to have been developed by Raiders receiver Hunter Renfrow, that the Rams call “Ocho”, which got him a touchdown in Week 3.
de ne versenyezzünk azon szerintem, hogy Renfrow vagy Kupp találta ki előbb ezt a route-ot, bár én Renfrow-tól láttam korábban alkalmazni, azért róla feltételeztem. egy biztos, hogy mindketten precíz és kreatív útvonal futók.
choose life
több mint 3 éve
theathletic.com/2855472/2021/09/30/rams-wr-cooper-kupp-is-inventing-routes-blocking-d-linemen-settling-old-scores-and-leading-the-nfl-in-production/?source=user_shared_articleÉn úgy tudom, hogy Jerry Rice-t is ő tanította fociznitheathletic.com/2852422/2021/09/28/the-secret-hunter-renfrow-routes-unleashed-how-the-raiders-wr-added-a-twist-to-his-flat-china-route/
Wyatt
nem akartam belemenni a témába, mert annyira nem fontos. de akkor itt a cikk, amelyben az Athletic szerzője, aki amúgy QB coach, azt fejtegeti, hogy vajon Renfrow inspirálta-e Kupp belinkelt route-ját, miután a Raiders elkapója sikerrel alkalmazta a Ravens ellen (meg állítólag a Ramsszel való közös edzésen Jalen Ramsey ellen is, amiről ugye nincs nyilvános videó, de talán épp ezért).
a szerző szerint esélyes, hogy igen, és McVay is említette legutóbb, hogy Kupp kérte, hogy azt az ominózus route-ot iktassák be, amelyet egyébként az edzők általában nem szívesen alkalmaznak. de persze te, meg a másik gyökér a cinikus, de nulla hozzáadott értéket tartalmazó shitpostjaitokkal jobban tudjátok ezt is.
deyell
Egy mai cikk Kuppról.
Last year, Kupp approached McVay and the coaching staff with his own idea for a variation off a play call in the red zone that initially required of him a flat china route (which he runs often, and terminology of which comes from the McVay/Kyle Shanahan system, as The Athletic’s Ted Nguyen noted this week).
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
te, meg a másik gyökér a cinikus, de nulla hozzáadott értéket tartalmazó shitpostjaitokkal jobban tudjátok ezt is.Imádom, amikor tort ül a kultúra
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 702
Én úgy tudom, hogy Jerry Rice-t is ő tanította fociznitheathletic.com/2852422/2021/09/28/the-secret-hunter-renfrow-routes-unleashed-how-the-raiders-wr-added-a-twist-to-his-flat-china-route/
Wyatt
nem akartam belemenni a témába, mert annyira nem fontos. de akkor itt a cikk, amelyben az Athletic szerzője, aki amúgy QB coach, azt fejtegeti, hogy vajon Renfrow inspirálta-e Kupp belinkelt route-ját, miután a Raiders elkapója sikerrel alkalmazta a Ravens ellen (meg állítólag a Ramsszel való közös edzésen Jalen Ramsey ellen is, amiről ugye nincs nyilvános videó, de talán épp ezért).
a szerző szerint esélyes, hogy igen, és McVay is említette legutóbb, hogy Kupp kérte, hogy azt az ominózus route-ot iktassák be, amelyet egyébként az edzők általában nem szívesen alkalmaznak. de persze te, meg a másik gyökér a cinikus, de nulla hozzáadott értéket tartalmazó shitpostjaitokkal jobban tudjátok ezt is.
choose life
több mint 3 éve
Carr a hónap támadója az AFC-ben
több mint 3 éve
Én úgy tudom, hogy Jerry Rice-t is ő tanította focizniCsak a route futásokat okította neki az információim szerint, de majd még utána kérdezek.
Wyatt
több mint 3 éve
deyell
11 702
Például a nyári közös edzéseken ugye, ahonnan a beatwritereknek megtiltották, h ezt a route-ot kitweeteljéka Ravens ellen is volt tőle triple move, abban a playben amikor PI-t követtek el ellene. meg volt egy "quadruple" move is, csak akkor nem felé ment a passz
Rolni
choose life
több mint 3 éve
Például a nyári közös edzéseken ugye, ahonnan a beatwritereknek megtiltották, h ezt a route-ot kitweeteljék
több mint 3 éve
deyell
11 702
igen, mert fizikailag lehetetlen, hogy Renfrow előadta ezt a triple move-ot korábban is. okos vagy.A két meccs egyidőben ment amúgy, nyilván őt másolja... 😀Cooper Kupp is ilyet nyomatott, talán Renfrow példájából? mindenesetre mi elkapónk azért jobban adja elHa D lennék, ezért a move-ért én is ütném ahol bírnám egész este XDDD+1:Xavien Howard is meg lett sütve
Renfrow jelenleg legjobb route runner a ligában by far.
Egyben a legalulértékeltebb WR.
Amadeus
What a route by Hunter Renfrow to get open for this TD 😳
— NFL on ESPN (@ESPNNFL) September 26, 2021
(via @NFLpic.twitter.com/VUDBxBxiDO
i.imgur.com/taa8Soq.jpg
deyell
Pari
.@CooperKupp is an @NFLFantasy beast. #RamsHouse
— NFL (@NFL) September 26, 2021
📺: #TBvsLAR on FOX
📱: NFL app pic.twitter.com/0FLyAtLKUi
deyell
Marko16
choose life
több mint 3 éve
Marko16
77
A két meccs egyidőben ment amúgy, nyilván őt másolja... 😀Cooper Kupp is ilyet nyomatott, talán Renfrow példájából? mindenesetre mi elkapónk azért jobban adja elHa D lennék, ezért a move-ért én is ütném ahol bírnám egész este XDDD+1:Xavien Howard is meg lett sütve
Amadeus
i.imgur.com/taa8Soq.jpg
deyell
Pari
deyell
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
i.imgur.com/BcVWjeT.pngArnette egy kalap szar.
i.imgur.com/xDUYPtJ.png
deyell
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Surda
3 297
nem hogy jobban adja el,Cooper Kupp is ilyet nyomatott, talán Renfrow példájából? mindenesetre mi elkapónk azért jobban adja elHa D lennék, ezért a move-ért én is ütném ahol bírnám egész este XDDD+1:Xavien Howard is meg lett sütve
Amadeus
i.imgur.com/taa8Soq.jpg
deyell
Pari