NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
RedZone week 12
3
2
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 3 éve
deyell
11 702
Cooper Kupp is ilyet nyomatott, talán Renfrow példájából? mindenesetre mi elkapónk azért jobban adja elHa D lennék, ezért a move-ért én is ütném ahol bírnám egész este XDDD+1:Xavien Howard is meg lett sütve
Renfrow jelenleg legjobb route runner a ligában by far.
Egyben a legalulértékeltebb WR.
Amadeus
What a route by Hunter Renfrow to get open for this TD 😳
— NFL on ESPN (@ESPNNFL) September 26, 2021
(via @NFLpic.twitter.com/VUDBxBxiDO
i.imgur.com/taa8Soq.jpg
deyell
Pari
.@CooperKupp is an @NFLFantasy beast. #RamsHouse
— NFL (@NFL) September 26, 2021
📺: #TBvsLAR on FOX
📱: NFL app pic.twitter.com/0FLyAtLKUi
choose life
több mint 3 éve
Ha D lennék, ezért a move-ért én is ütném ahol bírnám egész este XDDD+1:Xavien Howard is meg lett sütve
Amadeus
i.imgur.com/taa8Soq.jpg
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 702
+1:Xavien Howard is meg lett sütve
Amadeus
i.imgur.com/taa8Soq.jpg
choose life
több mint 3 éve
Ismét MNF!Most a Chargers ellen.
Még leírni is furcsa, de jelenleg két PO formában játszó csapat párharca várható, kiváló QB teljesítményekkel, bitang offensel és elfogadható D teljesítményekkel.
Hát szezon előtt erre nem gondoltam volna.
Még tippelni sem merek, de szerintem szoros lesz (akár újabb overtime-al) 60+ ponttal.
Az tuti, hogy a győztes nagy lépést tesz a PO felé.
több mint 3 éve
Surda
3 297
Reni a meg nem énekelt hős. Eddig is bírtam, de hihetetlenül allűröktől mentes a srác. Ingold+Reni
youtu.be/EV-L-HGV9Vk
több mint 3 éve
skat
285
Köszönöm! 😊
több mint 3 éve
pff... 4 betű...én meg írok egy regényt...pff 😊Valaki kifejtené, hogy miben lehet keresni az okát a látható fejlődésnek?új DC
skat
Black_Adder
több mint 3 éve
Valaki kifejtené, hogy miben lehet keresni az okát a látható fejlődésnek?új DC
skat
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
Sziasztok! Az előző szezon közepe óta nem követtem a fórumot. Teljesen le vagyok maradva, hogy mi történt a tavalyi szezonban 2. felében, de legfőképpen idén. Akkor nem sok jót láttam a jövőre nézve a csapat szempontjából. Valaki kifejtené, hogy miben lehet keresni az okát a látható fejlődésnek? ( Lehet az, hogy nem követtem a fórumot meg a csapat körüli dolgokat) 😊 Amióta nem a sport tv-n van az nfl , nem követtem az eseményeket. Remélem, hogy valaki össze tudja foglalni, hogy miben keresendő a fejlődés, Én egy lelkes szurkoló vagyok,imádom az itteni okfejtéseket,elemzéseket,de sajnos az időm nem engedi 1 évnyi fórumbeszélgetés visszaolvasását. 😊Természetesen az egyik oka az a fejlődésnek, hogy nem követed a fórumot, a másik, hogy ha meccsnézés közben kikapcsolom a streamet akkor győzünk, illetve Amadeus orosz hölgy ismerősének is lehet valami köze hozzá, de az még homályos.
skat
De, hogy komolyra fordítsam...nem igazán értem a fejlődést.
Az OL hatalmasat gyengűlt, és ahelyett, hogy a pánikolós, szellemeket látó QBnk összezuhant volna, MVP formában tolja a meccseket. Az elkapóink sokat fejlődtek. Waller és Renfrow is posztja legjobbjai közé számítottak, de idén Ruggs és Edwards is ihletett formában tolja.
De a legnagyobb fejlődés mindenképp a DL, van belső nyomás, van külső nyomás 4 emberrel, és egy nem homály LB sor és secondary...vélhetően az új DC-nek Gus Bradleynek köszönhető, új séma, fitt játékosok, jó FA (veteránok, leadership) igazolások (jött Ngakoue, Solomon Thomas, Perryman, Jefferson, Hayward), a régiek fejlődtek (Mullen, Crosby, Abraham)
Gruden playbook update-je, bevállalósabb, nem csak a check down passok mennek, kb idén kezdték el használni úgy a keretet, hogy azok erősségeire alapozunk.
Az OL gyengűlt, de azon kívül mindenben fejlődtünk.
Szerkesztette: Pari
több mint 3 éve
skat
285
Sziasztok! Az előző szezon közepe óta nem követtem a fórumot. Teljesen le vagyok maradva, hogy mi történt a tavalyi szezonban 2. felében, de legfőképpen idén. Akkor nem sok jót láttam a jövőre nézve a csapat szempontjából. Valaki kifejtené, hogy miben lehet keresni az okát a látható fejlődésnek? ( Lehet az, hogy nem követtem a fórumot meg a csapat körüli dolgokat) 😊 Amióta nem a sport tv-n van az nfl , nem követtem az eseményeket. Remélem, hogy valaki össze tudja foglalni, hogy miben keresendő a fejlődés, Én egy lelkes szurkoló vagyok,imádom az itteni okfejtéseket,elemzéseket,de sajnos az időm nem engedi 1 évnyi fórumbeszélgetés visszaolvasását. 😊
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Legyen, hátha nyer végre egy TB 😊Ne fanyalogjatok már. Örüljetek a 3-0-nak. Isten tudja mikor kezdtünk így.2002-ben kezdtünk így, akkor SB vereség lett a vége
Senkinek soha nem jó semmi. 🙂
TST
Bruce
több mint 3 éve
3-0 and #1 seed in AFC if it ended today.Stop The Count!
Tudom, hogy korai leírni, de annyit szoptunk mi ebben a topikban már, hogy megérdemeljük ezt az apró jól eső statot is már.
Amadeus
több mint 3 éve
Surda
3 297
Ne engedd el a valódi önmagunkat,Bryan Edwards leads the NFL with 163 receiving yards (on seven catches) in the fourth quarter and OT of games this season.Mondom végre szimbiózisban van az ST, D és az O! Jó lesz ez.
Second in the NFL?
Henry Ruggs III with 130 yards (on five catches). #Raiders
Rolni
Jah szar a fal közepe az tény de ezzel Grudock is tisztában van. Meg lesz majd oldva ez is. Nem lehet mindent egyszerre.
Güntert kellett volna hamarabb kibaszni és lehet 1-2 évvel korábban tartanánk itt de örüljünk a 3-0-nak.
Meg lesz a 4-0 is!
Megvolt a leolvadás, most majd újult erővel SoFisztikálva elkapjuk a San Diegot!Megvolt a leolvadás, most majd újult erővel SoFisztikálva elkapjuk a San Diegot!TST
Seggbe szárazon pls
több mint 3 éve
Surda
3 297
3-0 and #1 seed in AFC if it ended today.Furán is érzem magam 😀
Tudom, hogy korai leírni, de annyit szoptunk mi ebben a topikban már, hogy megérdemeljük ezt az apró jól eső statot is már.
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
3-0 and #1 seed in AFC if it ended today.Tudom, hogy korai leírni, de annyit szoptunk mi ebben a topikban már, hogy megérdemeljük ezt az apró jól eső statot is már.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Bryan Edwards leads the NFL with 163 receiving yards (on seven catches) in the fourth quarter and OT of games this season.Mondom végre szimbiózisban van az ST, D és az O! Jó lesz ez.
Second in the NFL?
Rolni
Jah szar a fal közepe az tény de ezzel Grudock is tisztában van. Meg lesz majd oldva ez is. Nem lehet mindent egyszerre.
Güntert kellett volna hamarabb kibaszni és lehet 1-2 évvel korábban tartanánk itt de örüljünk a 3-0-nak.
Meg lesz a 4-0 is!
Megvolt a leolvadás, most majd újult erővel SoFisztikálva elkapjuk a San Diegot!
több mint 3 éve
Bryan Edwards leads the NFL with 163 receiving yards (on seven catches) in the fourth quarter and OT of games this season. Second in the NFL?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Na jó, azért ahhoz még sokat le kell tenni az asztalra.Rookie S cov3ban feltolva a csúcsra és nem hallod a nevét. Nincs blowed coverage, nincs pdi, nincs vakon.
Egyébként engem Moehrig nem győzött meg eddig. A D fal és az LB sor többnyire rendben van. Most mintha Littleton is jobban játszott volna (érzésre). Szóval pont úgy néz ki, hogy a safety sor, amit előre elkönyveltünk, hogy rendben lesz/lehet én ott érzem a javulás lehetőségét. De ez lehet hogy csak az elvárások miatt van így.
A falat rosszabbra vártuk és jól teljesítenek, az LB sorban sok volt a kérdőjel és viszonylag ők is jól teljesítenek. Szóval ez lehet itt inkább a zavaró tényező.
Bruce
Bőven jó.
több mint 3 éve
Na jó, azért ahhoz még sokat le kell tenni az asztalra. Egyébként engem Moehrig nem győzött meg eddig. A D fal és az LB sor többnyire rendben van. Most mintha Littleton is jobban játszott volna (érzésre). Szóval pont úgy néz ki, hogy a safety sor, amit előre elkönyveltünk, hogy rendben lesz/lehet én ott érzem a javulás lehetőségét. De ez lehet hogy csak az elvárások miatt van így.
A falat rosszabbra vártuk és jól teljesítenek, az LB sorban sok volt a kérdőjel és viszonylag ők is jól teljesítenek. Szóval ez lehet itt inkább a zavaró tényező.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Egyelőre legyen meg a Wild Card.
több mint 3 éve
Egy TB elleni visszavágót, amit most mondjuk akár meg is nyerhetnénk 😀Szerintem egy SB részvételt most aláírnál nem?Ne fanyalogjatok már. Örüljetek a 3-0-nak. Isten tudja mikor kezdtünk így.2002-ben kezdtünk így, akkor SB vereség lett a vége
TST
Bruce
TST
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Simán.Szerintem egy SB részvételt most aláírnál nem?Ne fanyalogjatok már. Örüljetek a 3-0-nak. Isten tudja mikor kezdtünk így.2002-ben kezdtünk így, akkor SB vereség lett a vége
TST
Bruce
TST
több mint 3 éve
Szerintem egy SB részvételt most aláírnál nem?Ne fanyalogjatok már. Örüljetek a 3-0-nak. Isten tudja mikor kezdtünk így.2002-ben kezdtünk így, akkor SB vereség lett a vége
TST
Bruce
több mint 3 éve
Ne fanyalogjatok már. Örüljetek a 3-0-nak. Isten tudja mikor kezdtünk így.2002-ben kezdtünk így, akkor SB vereség lett a vége
TST
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
+1:Renfrow jelenleg legjobb route runner a ligában by far.