Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Ferrell nagyobb szerepet kap akkor, bizonyíthat most vagy soha. viszont elég szomorú hogy amellett, hogy ő inaktív volt az első meccsen, a másik első körös Arnette csak egy snapen volt pályán...

choose life
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ngakoue, Mariota és McCoy is hosszabb időre kidőlhet Good mellett....

Nem jó hírek, nagyon nem jók...

Ferrell visszatérhet
több mint 3 éve
Nem sok meccset nezek meg masodszor, magyar kommentarral is. Bar az elejere nem keltem fel. De ezt most meg fogom, mert mindket csapat szimpi. Illetve a vege nagyon jo volt, azt tudom.
ulpianus
Angolul nézd, a magyar komment olyan volt, mint Zuzu Petassal beszélgetni/sajtreszelő 😉
Surda
belehallgattam abba is, annyira nem a szakértés zavart, hanem az, hogy a játékosok, edzők neveit is rendre rosszul ejtették ki. ilyen hogy Filon. meg Gunter (sic)

choose life
több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Good keresztszalag szakadás miatt out of season 😐😕
Cubehead
Remélhetőleg Incognito hamar harcra kész lesz és bírja is, mert nem lenne vicces 2 back up OG-vel tolni az ergya Andre két oldalán...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Cubehead
Fasza 😕
több mint 3 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 540

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Nem sok meccset nezek meg masodszor, magyar kommentarral is. Bar az elejere nem keltem fel. De ezt most meg fogom, mert mindket csapat szimpi. Illetve a vege nagyon jo volt, azt tudom.
ulpianus
Angolul nézd, a magyar komment olyan volt, mint Zuzu Petassal beszélgetni/sajtreszelő 😉
Surda
Angolul neztem eloben, nekem nincs magyar. SkySports van, vagy ha nem azt adjak, ami nekem kell, akkor stream.
De ha mar letoltom, ott mar lehet magyar, ha keszult. Engem nem zavar, milyen kozhelyparadekat mondanak, mennyire felszinesen ismernek minden csapatot. Neha az egy szezonnal korabban igaz infoknal tartanak jatekstilusban, es egesz mas zajlik a palyan. Nem gond. De azert mondanak jopofa dolgokat is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
ulpianus
több mint 3 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Azért a falban elkél a javulás, bár azt gondolom Bőrfa javulni fog ahogy haladunk az időben. Simpsonra is igaz lehet ez, de ha visszatér Incognito az nem baj. Good is jobb annál amit a pontjai mutatnak, csak gondolom kicsi volt a minta. James meg hát sajnos elég vakon volt, itt nem tudom mi lehetne a megoldás.
Bruce
Leatherwood jobban kezdett, mint anno Kolton. Utóbbi most közel elit számokat hoz. Nem kell aggódni.
Amadeus
Ettől az Andre James dologtól nagyon félek. Reméljük a legjobbakat.
több mint 3 éve
Azért a falban elkél a javulás, bár azt gondolom Bőrfa javulni fog ahogy haladunk az időben. Simpsonra is igaz lehet ez, de ha visszatér Incognito az nem baj. Good is jobb annál amit a pontjai mutatnak, csak gondolom kicsi volt a minta. James meg hát sajnos elég vakon volt, itt nem tudom mi lehetne a megoldás.
Bruce
Eluemunor most jobb volt mint Good (tudom egy meccsből korai)

choose life
több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Bruce
Leatherwood jobban kezdett, mint anno Kolton. Utóbbi most közel elit számokat hoz. Nem kell aggódni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Köszi deyell! 😊
több mint 3 éve
Highest-graded players on MNF:

☠️ Maxx Crosby - 93.0
☠️ Yannick Ngakoue - 90.6  t.co/8Ti5bN6VZ5

több mint 3 éve
Renfrowt azóta irígylem tőletek amióta ledraftoltátok, tudtam, hogy jó lesz. Sajnos a mi scoutjaink nem így láttak 😕 Nekünk JJAW kellett.
dande
Renfrow-t én is imádom, amióta itt van. Igaz nem egy freak felépítésű játékos, de csupaszív és elég megbízható, bár most az ő keze között csúszott át a labda az INT előtt.

Egyébként nem csak miatta, de nem látom azért annyira egysíkúnak a passzjátékunkat, mint amennyire írják... Edwards is biztató volt és a későbbiekben jó lesz. Bár Ruggs a csalódás továbbra is, de benne is benne lehet egy-két nagyobb játék, aztán akkor azért mindjárt máshogy fest a dolog.

A pff pontokra én is kíváncsi vagyok. Ha valakinek van infója, ne tartsa magában.
Bruce
|  i.imgur.com/QAvlwXj.png

i.imgur.com/WSRVDEP.png
|

choose life
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
#Condor

choose life
több mint 3 éve
Lamar Jackson ended up getting pressured on 54.5% of his drop-backs, per @NextGenStats. Derek Carr was pressured on just 20.3% of his.

The Ravens were supposed to have the better offensive line. And a capable pass rush. It'll take some time.

több mint 3 éve
na most néztem végig a meccset és igazán magasröptű szakmai insighttal tudok szolgálni:
| kibaszott nagy meccs volt! 😀 |

choose life
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
The @Raiders had three sacks. Forced two turnovers. And got the @Ravens off the field on nine of 12 third downs.

They were third-worst in the @NFL in all three categories last season.

több mint 3 éve
Gruden azt mondja, hogy Waller a legjobb játékos, akit valaha edzett.

Nem kis elismerés, tekintve, hogy Gannon, Rice, Brown, Sapp, Brooks és Barber játszott a kezei alatt.

HoF matéria.

több mint 3 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Úristen, micsoda meccsen, micsoda győzelem! Ez menny és pokol volt egyszerre.😊
több mint 3 éve
Hát Wow 😀

Borzalmasan nyögvenyelős volt, de végül meglett, ráadásul 2016-os szezon nyitóra hajazó csapat összekovácsoló, önbizalmat építő módon!!

Az első félidőben azért szidtam Gruden-t, Carr-t és Waller-t is, mint a bokrot. Szemmel láthatóan nem ment Waller-nek az elején és szerintem túltoltuk az erőltetést. Carr nem volt elég éles, mondjuk az OL terén akadtak azért gondok, gondolom ez nem segített neki és a Ravens sec igen jó azért. Good sérülése miatt a meccs nagy részében egy szinte teljesen új és rutintalan OL dolgozott és bár volt 1-2 hiba blitz pick up kapcsán (pl Queen sack, ami mondjuk remek D play volt...) és Alex-ről azért jött holding igen rosszkor... összességében viszont nem ment el rajtuk a meccs, mondjuk az azért látszott, h nem tudtunk rendesen futni. Az meg ugye eleve kiheréli Gruden offensének egy részét. Jacobs betegsége sem segített azért.
Nem tetszett, h Edwards csak a végén lett bevonva, mert mint láttuk tényleg TO és Moss szerelem gyereke 😀
Ruggs továbbra se tud felnőni a feladathoz, de Renfrow még mindig egy állat 😊

A védelem számunkra remekül játszott. Korábbi évek védelmek után öröm volt látni ezt minden hibájával! Lamar futásait nem sikerült megfogni, de viszont jött 2 parádés és nagyon fontos forced fumble!!! Végre mi szereztünk labdát!!
Run D kapcsán vannak kételyeim, attól tartok másképp alakul a meccs, ha van Dobbins vagy akár Edwards odaát, de nem volt! Megoldották Maxx-ék, amit kellett!! Maxx pedig tényleg Mad!!! McCoy-t igen sajnálom...Yannick pedig reméljük hamar visszatér, mert remek volt!
Jefferson kellemes meglepetés volt!
Ferrell who?

Carlson money, de a vége ezzel a Carr-Zay Jones játékkal nagyon ült 😊

Carr a második félidőben és a hosszabbításban úgy játszott, mint egy franchise irányító!!!

Csak egy meccs volt, borzalom nehéz lesz a jövő heti meccs, de most lehet örülni!!! És kell is!!!

Just win Baby!! 😀
Rolni
Nem értem a WR-k miatti csalódottságot. A scheme úgy néz ki, hogy Waller - NFL 35. legjobb játékosa - a No1 target, ha ő nincs, akkor lényegében a legjobb pozícióban lévő szabad elkapó. Erre utal, hogy teljes spread volt az elkapások tekintetében, vagy 4 különböző elkapó + fb + rb-k kaptak el. A scheme jó és működik, megint felpakoltunk 33 pontot. Ha a futás beindul, már pedig be fog, mert Gruden van olyan jó playdesigner, hogy megoldja, akkor ez top5 offense idén így, hogy Carr érzi a passzjátékot végre.

A védelem tetszett, végre jönnek a turnoverek, a futást viszonylag fogtuk, a passrush pedig évek óta nem volt ilyen jó.

Egyelőre nem látom, hogy Ferrell hova fog beférni ebbe a Dlineba, mert azt amit ő hozott eddig, azt hozza Thomas és Jefferson is, passrushban meg köze nincs a Maxx - Yannick szinthez. Jut eszembe Ngakoue végre az a FA, akire szükségünk volt.

Jó lesz ez.

több mint 3 éve
Renfrowt azóta irígylem tőletek amióta ledraftoltátok, tudtam, hogy jó lesz. Sajnos a mi scoutjaink nem így láttak 😕 Nekünk JJAW kellett.
dande
Renfrow-t én is imádom, amióta itt van. Igaz nem egy freak felépítésű játékos, de csupaszív és elég megbízható,
bár most az ő keze között csúszott át a labda az INT előtt.

Egyébként nem csak miatta, de nem látom azért annyira egysíkúnak a passzjátékunkat, mint amennyire írják... Edwards is biztató volt és a későbbiekben jó lesz. Bár Ruggs a csalódás továbbra is, de benne is benne lehet egy-két nagyobb játék, aztán akkor azért mindjárt máshogy fest a dolog.

A pff pontokra én is kíváncsi vagyok. Ha valakinek van infója, ne tartsa magában.
Bruce
Az Snead volt ha az OT Int-re gondolsz 😉
dande
Valóban, reggel nekem úgy tűnt, hogy 13-as, de valóban 17-es volt most megnéztem. Akkor visszaszívom. A mondat helyesen így hangzik

Igaz nem egy feak felépítésű játékos, de csupaszív és rohadt megbízható. 😀