NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 3 éve
De ebből hogy szűrted le, h el akartuk cserélni?Benyögte, hogy egy trade esetén visszavonulna. Ezzel le is nullázta az értékét.Tehát el akartuk tradelni Carrt.?
Amadeus
Rolni
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Benyögte, hogy egy trade esetén visszavonulna. Ezzel le is nullázta az értékét.Tehát el akartuk tradelni Carrt.?
Amadeus
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Tehát el akartuk tradelni Carrt.?
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Tehát el akartuk tradelni Carrt.
több mint 3 éve
Von Miller pass rusher summitját követendő már van Covid-os játékos...reméljük Crosby és Philon nem szedte össze/oltva van...
több mint 3 éve
BWW hasznos special teamer, sztem a sémaismeret mellett legink ezért hoztátok.Köszi az infót!
Mullen, Hayward és Arnette lesz az első 3 ember a DC-n az kb. fix, hogy utánuk Bradley kit akar még az kiderül, az újak közül szvsz Douglasnek feküdni fog a séma.
Lawson cut szvsz gyanús TC után, aztán kiderül mennyi CB kerül az 53-ba 5-6. helyen már gyakran az ST value dönt.
empty taxi
több mint 3 éve
BWW hasznos special teamer, sztem a sémaismeret mellett legink ezért hoztátok.Hát én jobban örülnék, ha az edzők magyaráznák mi a téma és olyan veterán mutatná, mint Hayward 😊Nem is kell neki. Elmagyarázza a camp alatt, hogy mi merre hány méter, kap érte 50 rugót, aztán mehet amerre lát.Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
De értem én persze kell a 90 fős keret TC-re...
Rolni
Mullen, Hayward és Arnette lesz az első 3 ember a DC-n az kb. fix, hogy utánuk Bradley kit akar még az kiderül, az újak közül szvsz Douglasnek feküdni fog a séma.
Lawson cut szvsz gyanús TC után, aztán kiderül mennyi CB kerül az 53-ba 5-6. helyen már gyakran az ST value dönt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
hogy aztán nézegessük a börtönben meg Kaep mellett a Nike plakátokon?A Minshew traden elgondolkodnék.Én nem 🙂
Amadeus
Inkább valahogy Watson-t kellene idehozni olcsóbban.
Bruce
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
A Minshew traden elgondolkodnék.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Rolni, nem kell túlgondolni.Hát én jobban örülnék, ha az edzők magyaráznák mi a téma és olyan veterán mutatná, mint Hayward 😊Nem is kell neki. Elmagyarázza a camp alatt, hogy mi merre hány méter, kap érte 50 rugót, aztán mehet amerre lát.Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 3 éve
Hát én jobban örülnék, ha az edzők magyaráznák mi a téma és olyan veterán mutatná, mint Hayward 😊Nem is kell neki. Elmagyarázza a camp alatt, hogy mi merre hány méter, kap érte 50 rugót, aztán mehet amerre lát.Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
több mint 3 éve
Nahát, és ezt hogy számolták ki? 😀Ez az offensive playcaller edzok listaja. Van egy defensive playcaller lista is. Ott a csoportbol a Chargerses Staley az elso.
Bruce
www.pff.com/news/nfl-ranking-best-offensive-play-callers-entering-2021-season
www.pff.com/news/nfl-ranking-best-defensive-play-callers-entering-2021-season
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Nem is kell neki. Elmagyarázza a camp alatt, hogy mi merre hány méter, kap érte 50 rugót, aztán mehet amerre lát.Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 3 éve
Ez ok, de nem tud NFL szinten CB-t játszani 😊Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Játszott COV3/1 rendszerben, magas corner. System fit.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Rolni
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Reális amúgy, RZ-ban kell fejlődni.CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Közben meg a PFF szerint Jon Gruden a liga 4. legjobb playcallere Matt LaFleur, Brian Daboll és Andy Reid után...
Rolni
több mint 3 éve
Nahát, és ezt hogy számolták ki? 😀CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
Közben meg a PFF szerint Jon Gruden a liga 4. legjobb playcallere Matt LaFleur, Brian Daboll és Andy Reid után...
Rolni
több mint 3 éve
CB Blidi Wreh-Wilson érkezett.De minek? 😊
peterbadbone
több mint 3 éve
OL:OL kapcsán nem olyan könnyű elemzést írni nekem, mert kevesebb az elérhető stat, amit nézegetni lehet, kevesebb a cikk, amit olvasgatni lehet, kevesebb a videó elemzés a neten... OL gametape nézegetéséhez meg én vagyok kevés tudás és idő tekintetében is. Ettől függetlenül megpróbálok kicsit okoskodni 😊
OT:
Kolton Miller:
Kolton Miller az utóbbi évek legjobb első körös draft pickje, amivel túl sokat azért nem mondok 😊 A lényeg, hogy folyamatos fejlődéssel a 2020-as szezonra egy megbízható LT-vé érett, annak ellenére, hogy az LG poszt nem volt éppen rendezett mellette.
PFF OT rangsorában csak a 23. helyre tette nemrég viszont, ha csak pass blokkolási sorrendet nézünk 15. helyre került tavalyi év végére. Tavaly 2db sacket engedett, ami messze karrierje legjobbja. A futás blokkolás terén van mit fejlődnie még, de összességében a jobb fiatal LT-k közé tartozik szerintem a ligában.
Így gondolja Gruden, Cable és Mayock is. Ezt bizonyítja az a szerződés hosszabbítás, amit kapott nemrég. Ezzel a 3 éves 54M-s szerződéssel a liga 3. legjobban fizetett LT-je lett és a csapatunk 2. legjobban fizetett játékosa is Ő. Jól látszik, hogy Grudenék további fejlődést várnak és egy TOP 5 LT-t látnak a szemük előtt.
Az, hogy futás blokkolásban még jobban eltolódunk a ZBS és az outside zone felé szerintem segíteni fogja a futás blokkolását.
Az biztos, hogy a 2021-es Raiders OL egyetlen biztos pontja Ő lesz és nagyon kell Tőle a fizetéséhez passzoló teljesítmény.
Alex Leatherwood:
A sokat emlegetett első körös pickünk, aki már az OTA-k során az első csapattal dolgozik RT poszton. Tudtuk, hogy ez lesz a helye, tudtuk, hogy megkap minden lehetőséget arra, hogy Day 1 kezdő legyen. Alex kapcsán a várakozás az, hogy ebben a sémában már első évében is nagyon hasznos lesz futás blokkolás során és remélhetőleg tud hozni egy olyan szintet pass protectionben is, amivel működik majd az O.
Nem akarok sokat időzni most nála, mert az elmúlt hetekben többen, több cikket, videót betettünk és eléggé kiveséztük mire lehet jó emberünk.
Brandon Parker:
Egy darabig lehetett attól tartani, hogy komolyabb szerep jut esetleg Parker-nek, de a draft első napja után kiderült, hogy ezt a FO se szerette volna igazán. Parker helye szerintem LT back up, sérülés nélkül max mint 6.OL juthat szóhoz.
Addig jó, amíg nincs fenn tulajdonképpen.
Sam Young:
A szezon rendben lesz, visszatért a Fiatal! Gondolom veterán jelenlét, meg ismeri a rendszert meg ilyenek, de tavaly amennyit egészségesen pályán tudott tölteni az alapján nem tudom mit szeretnének Tőle. Nem igazán értem, de gondolom jó esélye van az 53-ra, ha most leigazolták Jaryd és Devery elé…reméljük azért valamelyik fiatalnak sikerül megugrania azt a komoly feladatot, hogy kiszorítsa a rosterről.
Jaryd Jones-Smith:
Draft előtt Mayock-nak volt egy gyenge próbálkozása, ahol Őt hypolta, de azért érezhető volt a blöff 😊
Jó eséllyel nem éri meg a rostert, de PS-re pályázhat szerintem.
Devery Hamilton:
Lopom deyell véleményét ezúttal is: 6-9 magas, 310 font tackle, Kolton Millerhez hasonló magas tehát. $75 ezer garantált a jutalma. Guardot is játszott a Duke-on. sokak szerint neki van a legjobb esélye a rosterre kerülésre, hiszen Brandon Parkert vagy Jones-Smitht kellene kiszorítania. négy csillagos recruit volt, a Stanfordon játszott korábban, ahol diplomázott is, aztán a Duke-ra ment mesterképzésre. Minden bizonnyal ő a legokosabb a keretben, ami nem feltétlenül jó dolog, tekintve, hogy neki nem a futball az egyetlen esélye, hogy karriert csináljon, de majd meglátjuk, mennyire fogja odatenni magát.
RT tapasztalata van az említett OG múlt mellett, azt gondolom, hogy Jones-Smith roster helyére lehet leginkább veszélyes, bár a garantált összeg ellenére sem biztos azért az a roster poszt, hiszen D.Good személyében van olyan OG-nk, akinek korrekt NFL szintű RT tapasztalata is van és emiatt lehet csak 3 OT kerül majd rosterre.
OG:
Richie Incognito:
Richie elvileg teljesen rendben van és készül a nagyon sokadik NFL szezonjára. Papíron erőssége lesz az OL-nek, hiszen 2019-ben remek formában tért vissza kihagyása után és a legjobb OG között emlegették újra. Remekül indult a 2020-as szezonja is, a gond az volt, hogy összesen 74 snapből állt végül.
Amennyiben egészséges lesz Ő lehet az OL másik stabil pontja, de azért ez egy komoly kérdés az Ő korában már, pedig borzalmasan fontos lenne szerintem a stabil, minőségi LG játék James mellett.
Denzelle Good:
Tavaly több poszton is helyt állt, kapott is egy új szerződést. Jelenleg Ő a kezdő RG, szerintem ez lehet a terv a szezonra is. Az Incognito-Good páros adhatna veterán segítséget a James-Leatherwood kvzázi rookie párosnak. Bár a beatwriterek írogatják, hogy mennyire szeretné a stáb, ha Simpson odaérne valamelyik kezdő posztra, én azt gondolom, hogy ha nincs sérülés, akkor a veteránok fognak kezdeni.
Good LG és RT poszton dolgozott tavaly, de a Coltsnál és nálunk is játszott korábban RG poszton. Mérete alapján kicsit kilóg a csapatból és a ZBS vonalról, de tavaly is elfogadhatóan dolgozott. Szerintem a legjobb posztja az RG, így van esély arra, hogy a legjobb szezonját hozza nálunk, bár kérdés, hogy mennyire kell majd a két fiatal esetleges hibáit korrigálnia és ez mennyire nyomja rá a bélyegét az Ő szereplésére.
John Simpson:
Simpson tavaly sérülés miatt beugrott 252 snapre (231 LG), de maradandót nem alkotott. Nem segítette a helyzetét, hogy a nulla offseason után hirtelen a 2. és 3. héten kellett beszállnia elsőre. A 16. és 17. heteken pass protection terén már egész bíztatóan mozgott a PFF szerint, szóval fejlődésről lehetett beszélni, ami igen fontos fegyvertény.
Simpson draft előtt PBS séma fitnek lett beharangozva, kiderül majd előbb, utóbb mennyire lesz ZBS fit nálunk, de egyenlőre emiatt nem aggódom még.
LG poszt lenne neki a natural, remélem nem siettetik be RG-be csak azért, hogy előbb pályára kerüljön. Szerintem a legjobb terv az lenne, ha Richie mögött készülne LG poszton és Richie esetleges lesérülése esetén venné át a stafétát. Jó lenne, ha Andre James megtalálná a lábait mielőtt egy hasonlóan rutintalan embert beteszünk mellé OG posztra.
Patrick Omameh:
Patrick egy elég versatile OL játékos, akinek OC-t kivéve minden poszton van NFL tapasztalata. Tavaly nálunk LG és RT poszton jutott pár snapig szóhoz, szerintem inkább OG depth jelenleg a kereten, mint bármi más, de a keretre kerülési esélyeit mindenképpen javítja a sokoldalúsága.
Lester Cotton Sr.:
PS-nél előrébb nem sikerült még jutnia, várhatóan idén se fog.
Marquel Harrell:
Tavaly a Bills PS-én csücsült, idén a mienkén terv pihenni szerintem.
OC:
Andre James:
Az idei év bomba meglepetése volt, amikor Hudson-t elcseréltük és kiderült, hogy házon belül Andre James-ben látja a megoldást a stáb. Összesen 117 NFL snappel a háta mögött, (aminek nagy része minősíthetetlenül gyenge PFF szerint) veszi át a stafétát a liga egyik legjobb OC-jától.
Mi baj lehet ebből? 😊
Meglátjuk mit tud a srác, aki mögött némi depth és verseny van azért, de alapvetően az övé a poszt és kvázi Ő tudja elveszíteni azt.
Én eléggé fázom ettől, mert tudjuk Carr számára milyen fontos az interior OL stabilitása, de ez van, ezt kell szeretni. Vic Tafur szerint rendben lesz a srác…
Nick Martin:
Martin négy éves kezdő múltra tekint vissza és bár nem volt egy különösebben jó OC, lehetett azért számítani rá. Jelenleg úgy néz ki, hogy nálunk depth szerepkör jut neki, de gondolom hamar kezdőben találhatja magát, ha Andre nagyon ég.
Ha jól nézem csak OC snapjei vannak NFL szinten, szóval nem vagyok benne biztos, hogy RG posztra is depthnek tekinthető, mint ahogy egyesek várják. Az azért megnyugtató némileg, hogy házon belül van és így van minőségi depth a fiatal titán mögött.
Jimmy Morrissey:
Draft után foglalkoztunk vele is, kapitány, meg remek sztori meg minden. Ettől függetlenül jelenleg inkább a PS tagságot látom vele kapcsolatban, semmint az 53-as keretet, bár van neki OG tapasztalata is, szóval lehet interior back up-ként elcsíp egy helyet. Esetleg egy könnyed sérülés, amivel IR összejön még képben lehet 😊
Eric Magnuson:
Eric azt gondolom, hogy a TC végéig viseli a csapat színeit maximum.
Reggie McKenzie alakította ki a drága, de remek OL-t, amit aztán Gruden átvett, de pár év alatt lebontott. Most van egy fiatal, aránylag olcsó, de tapasztalatlan falunk, amiből sok minden kisülhet.
Lehet ez egy fiatal, lendületes, patika ZBS fal, ami remekül segíti majd a futókat és Carr-t, de ugyan ilyen könnyen lehet ez egy teljes csőd, ami elássa Carr-t, a csapatot és a PO reményeket is. Egyenlőre egy baromi nagy kérdőjel, mást puszta spekuláció szerintem állítani.
Az OL a második terület, ahol szerintem egyértelműen a csoport utolsó helye a miénk sajnos jelenleg.
(A PFF legfrissebb OL rangsorával is egyetért velem ebben. Náluk a Chiefs a 7. legjobb, a Chargers a 18. legjobb, a Broncos a 21. helyen van, míg mi a 25.-ek lettünk.)
A denveri OL valóban nem annyira veretes, de jelenleg több a biztosnak tűnő pont náluk, mint nálunk. Bolles és Massie korrekt párosnak tűnik a széleken, Risner és Glasgow megint csak nem rossz duó és OC poszton is lesz egy jó féle verseny TC-ben arrafelé. Ne felejtsük el, hogy remek OL edző tevékenykedik odaát, szóval várhatóan rendben lesznek.
A Chargers elég sokat dolgozott az OL megerősítésén ebben az offseasonban és van is látszatja. Bulaga és Slater pofás OT párosnak tűnik, Abousi és Feiler egész erős OG duo lehet belül és Corey Linsley nem szorul bemutatásra OC poszton szerintem. Egyedül a sok új, ismeretlen arc és az új stáb miatt indulhatnak gyengébben esetleg, de szerintem szépen összeáll ez az OL szezon közepére majd.
A Chiefs kis túlzással (?) az OL miatt bukta a mostani SB-t, ennek megfelelően ez volt a csapat elsődleges fókusza az offseasonban. A Brown-Niang duo a liga egyik legjobb fiatal OT párosa is lehet a szezon végére, belül Thuney helye beton biztos és a többi hely sem azért szabad, mert nincs életképes emberke. OC poszton Blythe versenyzik majd a rookie Humprhrey-el és ugye Reid mindig is nagy OL és OC mágus volt. Long, Allegretti, Duvernay-Tardif kapcsán van elég jó veterán tülekedés az RG posztért és van még ígéretes rookie is Smith személyében. Szerintem baromi erős lesz ez az OL és nem csak a csoport legjobbja, de a liga egyik legjobbja is lehet. Ami elég ijesztő Mahomes-sal a fedélzeten számunkra.
Tipp az 53-as keretre:
OT: Kolton Miller, Alex Leatherwood, Brandon Parker, Devery Hamilton
OG: Richie Incognito, Denzelle Good, John Simpson, Patrick Omameh
OC: Andre James, Nick Martin
PS: Jimmy Morrissey, Lester Cotton Sr., Jaryd Jones-Smith
Waive: Eric Magnuson, Marquel Harrell
Cut: Sam Young
Ezzel 25 főre tippelem a támadó oldalunkat.
Tipp az 53-as keretre:
QB: Derek Carr, Marcus Mariota
RB: Josh Jacobs, Kenyan Drake, Trey Ragas
FB: Alec Ingold
TE: Darren Waller, Foster Moreau, Derek Carrier
WR: Henry Ruggs, Bryan Edwards, Hunter Renfrow, John Brown, Willie Snead, Zay Jones
OT: Kolton Miller, Alex Leatherwood, Brandon Parker, Devery Hamilton
OG: Richie Incognito, Denzelle Good, John Simpson, Patrick Omameh
OC: Andre James, Nick Martin
több mint 3 éve
Azt hittem ez a 2016os szezonban volt, de akkor tévedtem 🙂Az egyetlen olyan szezonunk, amire szívesen gondolok vissza 🙂miért? az egy 6-10-es szezon volt, és Del Rio ki lett rúgva a végén.
Bruce
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 702
Az egyetlen olyan szezonunk, amire szívesen gondolok vissza 🙂miért? az egy 6-10-es szezon volt, és Del Rio ki lett rúgva a végén.
Bruce
choose life
több mint 3 éve
Az egyetlen olyan szezonunk, amire szívesen gondolok vissza 🙂
több mint 3 éve
deyell
11 702
mivel holtszezon van és nem történik semmi, emlékezzünk meg erről a meccsről.choose life