NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Az is érdekes lesz, hogy IR-ről a 3. körös project emberke vagy a millió dolláros back up FA project QB lesz visszatérős...ha nem Marika, akkor komoly pénzégetés volt a dolog...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Nem, Mariota megsérült, ennyi.szóval az van, hogy Peterman a QB2.Nem mondjátok, hogy lenyomta Mariotát...... valamo nagyon eltört nála pedig sokkal tehetségesebb akár csak Carrnàl is.. ne már 😕
Amadeus
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
szóval az van, hogy Peterman a QB2.Nem mondjátok, hogy lenyomta Mariotát...... valamo nagyon eltört nála pedig sokkal tehetségesebb akár csak Carrnàl is.. ne már 😕
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Ha nem válik be a 2019 és a 2020 draft class abba belebukik ez a Gruden-Mayock duó, mert FA-hez nem értenek...Trent Brown kivételével nem valami jó eddig a FA.
Rolni
Kivétel: Richie.
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Ha nem válik be a 2019 és a 2020 draft class abba belebukik ez a Gruden-Mayock duó, mert FA-hez nem értenek...
több mint 4 éve
deyell
11 702
lehet, hogy visszajön, de kérdés, hogy ezzel mennyire vagyunk előrébb, tekintve, hogy eddig a training camp során nem pozitív visszajelzések jöttek a teljesítményéről. persze a beat writereknek nem mindig lehet hinni, de eddig akiket idén fikáztak, közülük már többen nincsenek a csapatnál mint Randall, Bowden.Mariota, Randall, Bowden, T. Williams. $21 milliót égettünk el a semmire csak ebben az offseasonben.A Jags 44 milliónyi dead moneyval rendelkezik idén, szóval még van hova fejlődni/süllyedni. 😉
deyell
Mariota meg úgy is nemsokára visszajön.
iktriad
choose life
több mint 4 éve
Mariota, Randall, Bowden, T. Williams. $21 milliót égettünk el a semmire csak ebben az offseasonben.A Jags 44 milliónyi dead moneyval rendelkezik idén, szóval még van hova fejlődni/süllyedni. 😉
deyell
Mariota meg úgy is nemsokára visszajön.
több mint 4 éve
deyell
11 702
Mariota, Randall, Bowden, T. Williams. $21 milliót égettünk el a semmire csak ebben az offseasonben.
choose life
több mint 4 éve
szóval az van, hogy Peterman a QB2.Ez miért baj? 😊
Amadeus
www.youtube.com/watch?v=ePqzuC55lrg
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
szóval az van, hogy Peterman a QB2.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
twitter.com/RapSheet/status/1303087377037103104Kizer közben visszatért.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Na jó, Narancs, Tetves és Dugó nem ér ebben a topikban.Aztán jön az ezüst-fekete Omlás 😀Csak így lehet ezt most látni sztem isHa minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
Amadeus
Rolni
empty taxi
több mint 4 éve
Aztán jön az ezüst-fekete Omlás 😀Csak így lehet ezt most látni sztem isHa minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
Amadeus
Rolni
Madden hates me.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Èn nálam 4 év a 4 év, de ha a Panthers ellen nem lesz értékelhető a történet, akkor hümmögni fogok.Csak így lehet ezt most látni sztem isHa minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
Amadeus
Rolni
több mint 4 éve
Csak így lehet ezt most látni sztem isHa minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Ha minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Hasonlóan látom.
gabokocka
több mint 4 éve
Na akkor vasárnap Panthers, ki mire számít?55-10 ide
Én úgy gondolom, hogy a nagy átalakuláson átesett Panthers ellen kell, hogy mi legyünk az esélyesek. De sajnos így, hogy nem volt semmi előszezon mérkőzés, bármi lehet. Ha Bridgewater elkapja az elején a fonalat, akkor jó teszt lehet a védelmünknek, hogy sikerült e valamilyen téren előre lépni. Az O faluk egy kicsit gyengébben muzsikált az edzőtáborban, így remélhetőleg a D line tudja majd dominálni őket és akkor nem lehet olyan nagy baj. Persze McCaffrey ott van és ő egyedül is képes szép dolgokat produkálni.
A támadóinknál meg az a fontos, hogy az O line stabil legyen, aztán a többi már majd jön. Elvileg a Panthers D line jól szerepelt a saját O-Line-al szemben, reméljük a mi falunk keményebb dió lesz számukra.
Nagyon kíváncsi vagyok az LB sorunkra, meg természetesen a secondary-ra.
Erősebbnek érzem a csapatunkat, de kiegyenlíti az erőviszonyokat szerintem az, hogy idegenben kezdünk és úgy tudom, hogy csak a meccs napján lehet utazni, ami így elég kemény lesz.
Just Win Baby!
Bruce
Carr 5 TD 400+y
Ruggs 3 TD 200y
Jacobs 2 TD 150y
Crosby 2 sack
1 int ret td
ggwp
Szerkesztette: Pari
több mint 4 éve
Nem kompenzálja, de nem is duplahátrány.Igen, az h a nyugati partról aznap lehet csak Charlotte-ba menni, az tényleg komoly nehezítés. Kb. olyan szintű mint mikor normál esetben mikor üvöltenek a nézők a Bank of America Stadiumban.Szerintem a nézők hiánya nem kompenzálja az utazásból fakadó hátrányokat, de ez csak az én gondolatom. A hazai meccsek felértékelődnek ilyen szempontból. A nézők leginkább pszichikai előnyt vagy hátrányt tudnak jelenteni, míg egy hosszabb utazás fizikailag is megterhelő.
empty taxi
Bruce
Btw én már hallottam vendégjátékos OL-t arra panaszkodni a meccs után h olyan hangzavar volt h gyakrolatilag semmit sem értett a huddle-ben.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Igen, az h a nyugati partról aznap lehet csak Charlotte-ba menni, az tényleg komoly nehezítés. Kb. olyan szintű mint mikor normál esetben mikor üvöltenek a nézők a Bank of America Stadiumban.Szerintem a nézők hiánya nem kompenzálja az utazásból fakadó hátrányokat, de ez csak az én gondolatom. A hazai meccsek felértékelődnek ilyen szempontból. A nézők leginkább pszichikai előnyt vagy hátrányt tudnak jelenteni, míg egy hosszabb utazás fizikailag is megterhelő.
empty taxi
több mint 4 éve
Igen, az h a nyugati partról aznap lehet csak Charlotte-ba menni, az tényleg komoly nehezítés. Kb. olyan szintű mint mikor normál esetben mikor üvöltenek a nézők a Bank of America Stadiumban.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Ha minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.Pont emiatt a nyeréskényszer miatt félek egy kicsit az első meccstől. Utazás, idény eleji forma, minden nyalánkság. Nyitó meccsnek pont egy ilyen a legszarabb... Ha nyerünk, akkor papírforma, ha kikapunk, meg mehet mindenki amerre lát. Szóval csak vesztenivalónk van ezzel a meccsel. 😊
gabokocka
több mint 4 éve
Ha minket nem vertek meg, ki is lehet baszni a teljes stábotokat. Egy teljesen újjáalakult csapat vagyunk preseason nélkül, a védelem közel fele újonc lesz, Bridgewater a QB, ha bármiféle céljaitok vannak a szezonban, nyernetek kell.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Na akkor vasárnap Panthers, ki mire számít?Megint a must win kategória az első meccs, mert jön két nehezebb (bár szerintem azok is nyerhetőek). Most már nincs mire várni és nem lehetnek kifogások sem, ha komolyan gondolnak egy SB győzelmet. Az idei sorsolással be kell jutni a rájátszásba ez nem kérdéses.
Én úgy gondolom, hogy a nagy átalakuláson átesett Panthers ellen kell, hogy mi legyünk az esélyesek. De sajnos így, hogy nem volt semmi előszezon mérkőzés, bármi lehet. Ha Bridgewater elkapja az elején a fonalat, akkor jó teszt lehet a védelmünknek, hogy sikerült e valamilyen téren előre lépni. Az O faluk egy kicsit gyengébben muzsikált az edzőtáborban, így remélhetőleg a D line tudja majd dominálni őket és akkor nem lehet olyan nagy baj. Persze McCaffrey ott van és ő egyedül is képes szép dolgokat produkálni.
A támadóinknál meg az a fontos, hogy az O line stabil legyen, aztán a többi már majd jön. Elvileg a Panthers D line jól szerepelt a saját O-Line-al szemben, reméljük a mi falunk keményebb dió lesz számukra.
Erősebbnek érzem a csapatunkat, de kiegyenlíti az erőviszonyokat szerintem az, hogy idegenben kezdünk és úgy tudom, hogy csak a meccs napján lehet utazni, ami így elég kemény lesz.
Just Win Baby!
Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Na akkor vasárnap Panthers, ki mire számít? Én úgy gondolom, hogy a nagy átalakuláson átesett Panthers ellen kell, hogy mi legyünk az esélyesek. De sajnos így, hogy nem volt semmi előszezon mérkőzés, bármi lehet. Ha Bridgewater elkapja az elején a fonalat, akkor jó teszt lehet a védelmünknek, hogy sikerült e valamilyen téren előre lépni. Az O faluk egy kicsit gyengébben muzsikált az edzőtáborban, így remélhetőleg a D line tudja majd dominálni őket és akkor nem lehet olyan nagy baj. Persze McCaffrey ott van és ő egyedül is képes szép dolgokat produkálni.
Just Win Baby!