NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
Las Vegas Raiders
Azért az is annyira Raiders, hogy Mariota 7.5 milláért brácsázik a padon sérülten, amíg Cam 1 milláért másodvirágzásba kezd szép lassan.Egy dolog, hogy jó eséllyel túl fizettük Marikát, másik dolog, hogy Cam hozzánk nem jött volna még Marika pénzéért sem Carr mögé.
Levi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
www.facebook.com/121195131261394/posts/3386077001439841/
Szerkesztette: TST
várjuk ki a végét, most Cameron Jordan lesz Gooddal szemben, ellene csúnyán megéghet...amúgy ez is annyira tipik Raiders, hogy az életében RT posztot nem látott, kikukázott Good tök patent, de Trent Brown meg baszik futballozni nálunk.Ruggs edzett de vállvédő nélkül. Trent Brown, Nick Kwiatkoski, Sam Young továbbra sem, ők valószínűleg nem játszanak a Saints ellen. Denzelle Good lehet az RT ismét, aki a szezon előtt nem játszott ezen a poszton.Sztem anno a Coltsnál játszott némi RT-t...
deyell
Rolni
Amadeus
choose life
igen, rosszul fogalmaztam. tehát amióta a Raidersnél van (2018) azóta nem kapott szerepet RT-ként - még edzésen sem - a Panthers elleni meccs előtt. nálunk eddig Gabe Jackson backupjaként számoltak vele.Ruggs edzett de vállvédő nélkül. Trent Brown, Nick Kwiatkoski, Sam Young továbbra sem, ők valószínűleg nem játszanak a Saints ellen. Denzelle Good lehet az RT ismét, aki a szezon előtt nem játszott ezen a poszton.Sztem anno a Coltsnál játszott némi RT-t...
deyell
Rolni
choose life
amúgy ez is annyira tipik Raiders, hogy az életében RT posztot nem látott, kikukázott Good tök patent, de Trent Brown meg baszik futballozni nálunk.Ruggs edzett de vállvédő nélkül. Trent Brown, Nick Kwiatkoski, Sam Young továbbra sem, ők valószínűleg nem játszanak a Saints ellen. Denzelle Good lehet az RT ismét, aki a szezon előtt nem játszott ezen a poszton.Sztem anno a Coltsnál játszott némi RT-t...
deyell
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
Ruggs edzett de vállvédő nélkül. Trent Brown, Nick Kwiatkoski, Sam Young továbbra sem, ők valószínűleg nem játszanak a Saints ellen. Denzelle Good lehet az RT ismét, aki a szezon előtt nem játszott ezen a poszton.Sztem anno a Coltsnál játszott némi RT-t...
deyell
Make of it what you will. But there is frustration in the @Raiders family about what's going on over at right tackle.
— Vincent Bonsignore (@VinnyBonsignore) September 19, 2020
Szerkesztette: Amadeus the Young
choose life
Some tidbits:
1. Run-pass options are going to be a big part of this offense
Last season, the Raiders were forced to go back to an old-school style of offense and feature their offensive line and running back Josh Jacobs. They saw a lot of stacked boxes. One offensive strategy to get defenders out of the box is to use run-pass options. Against the Panthers, Jon Gruden called a surprising number of RPOs.
5. Trayvon Mullen was excellent
Other than the touchdown to Robby Anderson that rookie Damon Arnette gave up, the Panthers didn’t test the Raiders cornerbacks much. Part of the reason was because of Mullen’s physical coverage on the outside.
7. Arden Key was the Raiders’ best pass rusher against the Panthers
After reviewing the film, the Raiders’ pass rush in the first half wasn’t as bad as I thought. The problem was whenever one player had a nice rush, the rest of the rush was dominated, so Teddy Bridgewater had plenty of room to step up and escape the rush. The Raiders’ best edge rusher on Sunday was third-year defensive end Arden Key.
And from Twitter, a little lagniappe:
Raiders analysis: 8 observations from Week 1 and implications for Week 2
— Ted Nguyen (@FB_FilmAnalysis) September 18, 2020
3. Kolton Miller played a nearly flawless game
Link: https://t.co/X4k0IGTLfV pic.twitter.com/t8c0alIfuQ
Nem edzett a héten, nem hiszem hogy fog játszani, nagyobb sérülést kockáztatna*Thursday, not Wednesday (all days feel the same these days). Thomas “felt fantastic” Thursday. And he is known as a quick healer with unusual toughness. He’s one of those unique players who can return from injury sooner, whenever that turns out to be. https://t.co/uPvkDlhQz8
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 18, 2020
Nem kívánok neki rosszat, de ez nekünk annyira nem jó hír.
Levi
*Thursday, not Wednesday (all days feel the same these days). Thomas “felt fantastic” Thursday. And he is known as a quick healer with unusual toughness. He’s one of those unique players who can return from injury sooner, whenever that turns out to be. https://t.co/uPvkDlhQz8
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 18, 2020
Nem kívánok neki rosszat, de ez nekünk annyira nem jó hír.
Szerkesztette: r.baggio
Ha Gruden és csapata komoly és valós terveket dédelget idén egy PO futással kapcsolatban, akkor legalább szoros, jó meccset kéne játszani az erősebb Saints ellen.
Michael Thomas nem lesz ott a Saints soraiban, így az igencsak ismerős Jared Cook lehet Alvin Kamara mellett a legveszélyesebb fegyver Payton és Brees "kezében" ellenünk. Itt az első komoly teszt a TE elleni védekezésünk számára, amit várhatóan Kwia nélkül kell megoldania a csapatnak.
Alvin Kamara jól nézett ki a nyitó meccsen, így rá kell leginkább figyelnünk majd szerintem. Szintén régi ismerős Latavius Murray próbálja meg majd erőből büntetni a DL-t és a run D-t, ami annyira nem félelmetes azért szerintem.
A Bucs ellen nem igen sikerült futniuk, de a mi DL-ünk nagyon messze van a Tampa védőfalától, szóval ez a meccs run D szempontból is újabb jó teszt CMC-ék után.
Fogni kell a futást, Kamara és Cook között kell megosztani a figyelmünket és próbálni kell Brees-t arra rászorítani, hogy más skill emberekkel kelljen megvernie. Nagyon komoly segítség a Thomas kiesés, mert bár így sem könnyű a D dolga, de így egy kicsit reálisabbnak tűnik a feladat.
Persze kelleni fog némi pass rush és a Saints OL a liga jobb és mélyebb falai közé tartozik, szóval nem lesz könnyű dolguk a fiúknak.
A McCoy-Easton C-RG párosnál lehet keresnivalója Hurstnek és Collinsnak, ha Ruiz felépül, akkor is a fal ezen része a támadható szerintem egyedül. Ha sikerülne Breest középen megzavarni rendszeresen, az sokat számíthatna a végelszámolásnál.
A Saints védelme is elég jó papíron, de ha Gruden tényleg akkora O szaki, akkor azért kell fogást találni szerintem. Cam Jordan remek játékos, de a DL Davenport nélkül azért nem annyira gyilkos és a mi OL-unk erősebb, mint a Tampa fala, még Trent Brown nélkül is szerintem.
A Saints secondary igen veszélyes, szóval Carr megint okosan kell, hogy játszon, reméljük Ruggs tudja vállalni a játékot, mert kell a sebessége.
Remélem folytatja Gruden a play-action heavy approach-ot, mert (ha jók az olvasott cikk forrásai) ez nagyon működött első héten is. 37%-ban használtuk a play action-t, ami komoly növekmény tavalyról (22,3%) és Carr remekül teljesített ezekkel a játékokkal. 72,7%-os pontossággal, 8.5-ös YPA-val és 98.3-as passer ratinggel tolta a play action-t és Ruggs szép hosszú elkapása is ebből eredt.
Nyomni kell Jacobs-ot szépen és utána meg megszórni őket play actionnel.
Jöjjön az upset, jöjjön a meglepi stadion nyitó W!!!!
www.raidersbeat.com/if-nick-kwiatkoski-misses-time-the-raiders-should-look-for-help-from-a-familiar-face/
Mibe kerül egy ilyen előfizetés havonta?
Valakinek van PFF előfizetése?i.imgur.com/WPlS6ef.jpg
Tudnátok az értékelésekről kirakni egy kis táblát?
Bruce
i.imgur.com/HOaMOZK.jpg
ezek meg coverage statok:
Raiders Defense - Week 1 coverage stats by defender pic.twitter.com/SVwsfRRIDG
— BD Williams (@BDWilliams18) September 15, 2020
choose life
Tudnátok az értékelésekről kirakni egy kis táblát?
Lehet már volt ez a cikk:
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-most-probalok-utananezni-egyaltalan-ki-ez-a-srac-2733771
a leggyengébb játékosunk nem meglepően Erik Harris volt. van még pár elérhető safety a piacon, kellene igazolni. pl. Eric Reid, aki upgrade lenne, de lehet, hogy Kaepernickhez hasonlóan nem nyerő az aktivizmusa miatt. addig is (ha már Joynert nem) Jeff Heathet kellene megpróbálni helyette, bár valszeg ő ugyanaz a kategória. Harrisről amúgy olyan remek korábbi safetyk jutnak eszembe, mint Stuart Schweigert és Matt Giordano.
a védőfalba nem tudom mekkora upgrade lenne, mert már túl vannak a zeniten, de Cameron Wake vagy Clay Matthews leigazolása talán segítséget jelentene. Morrow helyett pedig McMillant kellene a pályán látni a linebacker sorban, ha már tradeltünk érte.
ez meg egy classic Raider megmozdulás a múltból:
This was not penalized back in day pic.twitter.com/D0HBzB63Pi
— Mike Sando (@SandoNFL) September 15, 2020
choose life