Las Vegas Raiders
SZomoú tény, hogy azon a napon küldtük el, mikor megkaptam a mezét.
Best player comp in ‘21 draft cycle IMO is N. Iowa OT Spencer Brown and Raiders LT Kolton Miller. Size, test numbers (slight edge to Brown), rawness, and vast upside all align. Miller was #15 pick in 2018 and just signed big 💰 FA deal. Don’t see Brown in many Top 100 lists. 🤔 https://t.co/zJOsHPK248
— Jim Nagy (@JimNagy_SB) April 5, 2021
buhloone mindstate
Bradley rendszerébe single high safety kéne, annak egyértelműen frankót meg kb. nem is látok a classban.Meg hát a jó öreg Gruden kijelentette hogy a fasza kivan az első körös sec játékosokkal már.
empty taxi
Ohhh bazdmegrip
www.foxla.com/news/former-nfl-pro-phillip-adams-killed-five-in-sc-before-turning-gun-on-himself-source-says
Surda
www.foxla.com/news/former-nfl-pro-phillip-adams-killed-five-in-sc-before-turning-gun-on-himself-source-says
Jah.Bradley rendszerébe single high safety kéne, annak egyértelműen frankót meg kb. nem is látok a classban.ETIII fa még mindig nem?
empty taxi
Amadeus
Richievel vidám kis öltöző lenne itt. 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Bradley rendszerébe single high safety kéne, annak egyértelműen frankót meg kb. nem is látok a classban.ETIII fa még mindig nem?
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nem vagyunk egyszerű helyzetben, mert a legjobb az lenne ha hátracserélnénk az első kör vége felé, ahol még az általad említett Jenkins elérhető lenne, aztán hoznánk egy safety-t bár az meg már a második körben megint nem lesz.www.reviewjournal.com/sports/raiders/raiders-more-versatile-offensively-but-one-major-hole-remains-2323869/Darrisaw csak LT-t játszott egyetemen, így lenne azért némi gond az átállással szerintem, de amúgy sem hiszem, hogy 17. helyen elérhető lesz.
Surda
Teven Jenkins plug and play RT-nek tűnik, Ő lesz szerintem a pick.
Rolni
Első körben meg csak Moehrig jöhetne szóba, de akkor meg második körben nem lenne igazán kezdő szintű T.
Sztem mindkét posztot úgy, hogy instant kezdőt kapjunk nem fogjuk tudni megoldani.
www.reviewjournal.com/sports/raiders/raiders-more-versatile-offensively-but-one-major-hole-remains-2323869/Darrisaw csak LT-t játszott egyetemen, így lenne azért némi gond az átállással szerintem, de amúgy sem hiszem, hogy 17. helyen elérhető lesz.
Surda
Teven Jenkins plug and play RT-nek tűnik, Ő lesz szerintem a pick.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Bruce Campbell, korábbi remek tackle-ünk kiüttette magát a Walmartban egy fele akkora ember által. nagy pick volt ő is.Alzado forog a sírjában.
BREAKING: ex #Raiders offensive tackle Bruce Campbell involved in altercation.
— Raider Albert (@TheFakeAlbert) April 4, 2021
Was taken to hospital with a broken jaw.
Wow. #RaiderNation
pic.twitter.com/EKe9y3jY9q
deyell
amúgy igen, valszeg nem ő az, csak Fake Albert trollkodott szokás szerint... erre az index is lehozta 😀Bruce Campbell, korábbi remek tackle-ünk kiüttette magát a Walmartban egy fele akkora ember által. nagy pick volt ő is.Nem Bruce Campbell van a videón elvileg csak nagyon hasonlít rá.
Wow. #RaiderNation
deyell
Rolni
index.hu/sport/amerikaifutball/2021/04/05/bruce-campbell-oakland-raiders-nfl-verekedes-walmart-allkapocstores/
buhloone mindstate
Bruce Campbell, korábbi remek tackle-ünk kiüttette magát a Walmartban egy fele akkora ember által. nagy pick volt ő is.A csávó speed rushból nagyon megverte 🤣
Wow. #RaiderNation
deyell
Bruce Campbell, korábbi remek tackle-ünk kiüttette magát a Walmartban egy fele akkora ember által. nagy pick volt ő is.Nem Bruce Campbell van a videón elvileg csak nagyon hasonlít rá.
Wow. #RaiderNation
deyell
Wow. #RaiderNation
buhloone mindstate
Ilyet nem is mondtam.Mondjuk a srác egy rossz szó nélkül tolta a bicót eddig úgy, hogy volt 1 db PO meccse meg győztes szezonja. Azért ez rohadtul nem lehet könnyű és ne legyünk már álszentek, nem Gabe fizetése akadályozott meg minket abban, hogy nyertes csapat legyünk, illetve nem Ő adta magának azt a dealt sem...Amúgy ez a vesztes csapatozás, amit Gabe leművelt most nem rég.a kivágását az ügynöke szellőztette meg, nem?Gondolom igen, bár nem teljesen értem a lépést ügynöki oldalról.
deyell
Kérték az elengedést, de csere lett. Mázlijuk, hogy nem egy másik vesztes csapatba küldték.
Rolni
Má' bocsánat, de amikor évi 9 millióért hozta az átlagot OG-ban, akkor nem gondolt arra, hogy esetleg emiatt IS vesztes a csapat?
Esetleg?
Amadeus
Rolni
Mondjuk a srác egy rossz szó nélkül tolta a bicót eddig úgy, hogy volt 1 db PO meccse meg győztes szezonja. Azért ez rohadtul nem lehet könnyű és ne legyünk már álszentek, nem Gabe fizetése akadályozott meg minket abban, hogy nyertes csapat legyünk, illetve nem Ő adta magának azt a dealt sem...Amúgy ez a vesztes csapatozás, amit Gabe leművelt most nem rég.a kivágását az ügynöke szellőztette meg, nem?Gondolom igen, bár nem teljesen értem a lépést ügynöki oldalról.
deyell
Kérték az elengedést, de csere lett. Mázlijuk, hogy nem egy másik vesztes csapatba küldték.
Rolni
Má' bocsánat, de amikor évi 9 millióért hozta az átlagot OG-ban, akkor nem gondolt arra, hogy esetleg emiatt IS vesztes a csapat?
Esetleg?
Amadeus
Szerkesztette: Rolni
Amúgy ez a vesztes csapatozás, amit Gabe leművelt most nem rég.a kivágását az ügynöke szellőztette meg, nem?Gondolom igen, bár nem teljesen értem a lépést ügynöki oldalról.
deyell
Rolni
Esetleg?
a kivágását az ügynöke szellőztette meg, nem?Gondolom igen, bár nem teljesen értem a lépést ügynöki oldalról.
deyell
a kivágását az ügynöke szellőztette meg, nem?Azt kértem engedjenek ki az UFA piacra és le is jött a médiában, hogy kivágtak, erre trade lett belőle...New Cardinals C Rodney Hudson said his trade was a bit of a surprise.
— Josh Weinfuss (@joshweinfuss) March 19, 2021
ezt vajon hogy kell érteni?
deyell
Rolni
buhloone mindstate
Azt kértem engedjenek ki az UFA piacra és le is jött a médiában, hogy kivágtak, erre trade lett belőle...New Cardinals C Rodney Hudson said his trade was a bit of a surprise.
deyell
New Cardinals C Rodney Hudson said his trade was a bit of a surprise.
buhloone mindstate
Twitteren sikerült olvasnom mar olyat is, hogy az ominózus térdelős balhé miatt van, hogy a korábbi full fekete OL-t lecserélték full fehérre...Istenem ezeknek ( már aki
Az mondjuk senkit ne zavarjon, h Good fekete 😊
A Miller-Incognito-James valóban igazi whitepower baloldal, rendben lesz mostantól Carr védettsége 😀
Rolni
ilyen csodás gondolatokkal tengeti életét) komoly bajuk van. Ez az egész plasztikBLM szarság, Martin Luther King forog a sírjában.