NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Fighters and believers.
— Las Vegas Raiders (@Raiders) September 22, 2020
This team is building something special.
2-0. #RaiderNation pic.twitter.com/tqGbSiPxFw
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Csak reggel az összefoglalót megnézve...Alakulgat itt valami.
Mondjuk Kamarával eleinte látványosan nem tudtunk mit kezdeni, de az O ügyes volt, az O fal is, Carr is. A védelem meg javulgat...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
És még a reggeli tárgyalást is nyertem. Szép napunk van.
több mint 4 éve
twitter.com/LeighMayock/status/1308249177596375041?s=09
több mint 4 éve
34 pontos átlagunk van 😎Remélem azért Incognito sérülése nem súlyos, mert a futáshoz szükség van rá. TB bamba fejét látva sztem ő már nem fog pályára lépni idén. Kíváncsi leszek mi lesz vele. Úgy láttam hogy kis sérülése lett Jacobsnak és Renfrownak is.
Passz rush most sem volt sokkal jobb, inkább a Saints hibázott sokat, mint a mi védelmünk volt jó, de ez már nem számít. De ha lesz még további javulás a D oldalán, akkor lehetnek jó meccseink, az O-rá nem lehet egy szavunk sem.
több mint 4 éve
Levi
597
Hát az o-fal nálunk is kezd ritkulni.Holnap születésnapom van btwBoldog szülinapot előre akkor!
Amadeus
Amúgy gratu a mai meccshez. Szezon előtt reménykedtem, hogy versenyben leszünk veletek a WC helyért, de kicsit meg előrébb vagytok nálunk😀 (plusz nálunk lassan a teljes kezdő kiesik)
roberto23
több mint 4 éve
Holnap születésnapom van btwBoldog szülinapot előre akkor!
Amadeus
Amúgy gratu a mai meccshez. Szezon előtt reménykedtem, hogy versenyben leszünk veletek a WC helyért, de kicsit meg előrébb vagytok nálunk😀 (plusz nálunk lassan a teljes kezdő kiesik)
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Holnap születésnapom van btw
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Erre nem számítottam 😎Mèg èn sem
Bruce
több mint 4 éve
Erre nem számítottam 😎
több mint 4 éve
deyell
11 702
Raiders have activated Javin White from the practice squad.érik a csempiönsip.
choose life
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Most, hogy a Denver week 2-ra lenullázódott és a Chargers kb. a bohóc sapkás csapat még mindig, nagyon kurvára illene minimum a KC mögé odaérni.Az a bohóc sapkás csapat majdnem vérte regnáló bajnokot 😝
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Jared Veldheer visszavonult.Ha volt Al Davis pick.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Most, hogy a Denver week 2-ra lenullázódott és a Chargers kb. a bohóc sapkás csapat még mindig, nagyon kurvára illene minimum a KC mögé odaérni.
több mint 4 éve
skat
285
Reméljük hamarosan a digin is elérhető lesz,de jó minőségű nagyon,tv-n is böngészőn keresztül lehet nézni...Az nem gond, úgyis élőben nézem (bár lehet nem kellene fárasztanom magam ezzel 😀 )Az éjaszakai meccset lehet nézni az arena4 oldalán szerintetek? A múltkor nagyon rosszak voltak a stream-ek a gépemen, de amikor az arena4 oldalán néztem a meccset ott gyakorlatilag tökéletes volt.Én úgy tudom, hogy igen. Visszanézni nem lehet őket már.
Bruce
Levi
Bruce
több mint 4 éve
Ha az első meccshez képest nem lesz kardinális változás a védelemben, akkor sajnos nem sok reményt fűzök hozzá.Hát igen, a következő 5 meccs érdekes lesz 😀Az nem gond, úgyis élőben nézem (bár lehet nem kellene fárasztanom magam ezzel 😀 )Az éjaszakai meccset lehet nézni az arena4 oldalán szerintetek? A múltkor nagyon rosszak voltak a stream-ek a gépemen, de amikor az arena4 oldalán néztem a meccset ott gyakorlatilag tökéletes volt.Én úgy tudom, hogy igen. Visszanézni nem lehet őket már.
Bruce
Levi
Bruce
Bár legalább hamar eldől, hogy PO csapat vagyunk-e
Levi
több mint 4 éve
Levi
597
Hát igen, a következő 5 meccs érdekes lesz 😀Az nem gond, úgyis élőben nézem (bár lehet nem kellene fárasztanom magam ezzel 😀 )Az éjaszakai meccset lehet nézni az arena4 oldalán szerintetek? A múltkor nagyon rosszak voltak a stream-ek a gépemen, de amikor az arena4 oldalán néztem a meccset ott gyakorlatilag tökéletes volt.Én úgy tudom, hogy igen. Visszanézni nem lehet őket már.
Bruce
Levi
Bruce
Bár legalább hamar eldől, hogy PO csapat vagyunk-e
Szerkesztette: Levi
több mint 4 éve
Az nem gond, úgyis élőben nézem (bár lehet nem kellene fárasztanom magam ezzel 😀 )Az éjaszakai meccset lehet nézni az arena4 oldalán szerintetek? A múltkor nagyon rosszak voltak a stream-ek a gépemen, de amikor az arena4 oldalán néztem a meccset ott gyakorlatilag tökéletes volt.Én úgy tudom, hogy igen. Visszanézni nem lehet őket már.
Bruce
Levi
több mint 4 éve
Levi
597
Az éjaszakai meccset lehet nézni az arena4 oldalán szerintetek? A múltkor nagyon rosszak voltak a stream-ek a gépemen, de amikor az arena4 oldalán néztem a meccset ott gyakorlatilag tökéletes volt.Én úgy tudom, hogy igen. Visszanézni nem lehet őket már.
Bruce
több mint 4 éve
Az éjaszakai meccset lehet nézni az arena4 oldalán szerintetek? A múltkor nagyon rosszak voltak a stream-ek a gépemen, de amikor az arena4 oldalán néztem a meccset ott gyakorlatilag tökéletes volt.
több mint 4 éve
Levi
597
egyetértünk, inkább a túlfizetésen volt a hangsúly és csak a Pats kapta meg a kedvezményes Camet. Az már másik kérdés, hogy én nem Carr mögé hoztam volna 😀Azért az is annyira Raiders, hogy Mariota 7.5 milláért brácsázik a padon sérülten, amíg Cam 1 milláért másodvirágzásba kezd szép lassan.Egy dolog, hogy jó eséllyel túl fizettük Marikát, másik dolog, hogy Cam hozzánk nem jött volna még Marika pénzéért sem Carr mögé.
Levi
Rolni
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Azért Mariota kapcsán megkérdezném, hogy mire gondolt a költő. Így utólag. Az elején érteni véltem.Azért az is annyira Raiders, hogy Mariota 7.5 milláért brácsázik a padon sérülten, amíg Cam 1 milláért másodvirágzásba kezd szép lassan.Egy dolog, hogy jó eséllyel túl fizettük Marikát, másik dolog, hogy Cam hozzánk nem jött volna még Marika pénzéért sem Carr mögé.
Levi
Rolni