NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Marcel Reece returning to Raiders as senior advisorFO-ba érkezik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Trent Brown ma már teljes edzést tolt! 👍helyes. Ha a fal meglesz, akkor menni fog a futás. A védelemre leszek kíváncsi.
Bruce
több mint 4 éve
Trent Brown ma már teljes edzést tolt! 👍
több mint 4 éve
Ok köszi, egyébként ott ír multiple devices-t...NFL.com-ra felmész vagy direktbe a nflgamepass.com-ra. Regisztrálsz és tudsz free triallal indulni, amit le tudsz mondani ingyenesen, ha nem tetszik.Gamepass betöltve, hadd szóljon!Szia, tudom offtopic és teljesen amatőr kérdés, gamepass megrendeléséről tudnál rövid tájékoztatást adni, illetve sehol nem találom, hogy egyszerre hány eszközön lehet használni párhuzamosan? Még egyszer elnézést, hogy itt kérdezem. E-mailben is jó a válasz, köszönöm!
Megbaszunk mindenkit.
Idén is.
Amadeus
korodiati
Egyszerre szerintem csak 1 eszközön lehet használni, de bevallom sose próbáltam egyszerre több eszközön megnyitni.
Rolni
több mint 4 éve
Egyszerre csak 1 eszközön lehet.NFL.com-ra felmész vagy direktbe a nflgamepass.com-ra. Regisztrálsz és tudsz free triallal indulni, amit le tudsz mondani ingyenesen, ha nem tetszik.Gamepass betöltve, hadd szóljon!Szia, tudom offtopic és teljesen amatőr kérdés, gamepass megrendeléséről tudnál rövid tájékoztatást adni, illetve sehol nem találom, hogy egyszerre hány eszközön lehet használni párhuzamosan? Még egyszer elnézést, hogy itt kérdezem. E-mailben is jó a válasz, köszönöm!
Megbaszunk mindenkit.
Idén is.
Amadeus
korodiati
Egyszerre szerintem csak 1 eszközön lehet használni, de bevallom sose próbáltam egyszerre több eszközön megnyitni.
Rolni
Legalábbis 2 éve még így volt.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
NFL.com-ra felmész vagy direktbe a nflgamepass.com-ra. Regisztrálsz és tudsz free triallal indulni, amit le tudsz mondani ingyenesen, ha nem tetszik.Gamepass betöltve, hadd szóljon!Szia, tudom offtopic és teljesen amatőr kérdés, gamepass megrendeléséről tudnál rövid tájékoztatást adni, illetve sehol nem találom, hogy egyszerre hány eszközön lehet használni párhuzamosan? Még egyszer elnézést, hogy itt kérdezem. E-mailben is jó a válasz, köszönöm!
Megbaszunk mindenkit.
Idén is.
Amadeus
korodiati
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Gamepass betöltve, hadd szóljon!Szia, tudom offtopic és teljesen amatőr kérdés, gamepass megrendeléséről tudnál rövid tájékoztatást adni, illetve sehol nem találom, hogy egyszerre hány eszközön lehet használni párhuzamosan? Még egyszer elnézést, hogy itt kérdezem. E-mailben is jó a válasz, köszönöm!
Megbaszunk mindenkit.
Idén is.
Amadeus
több mint 4 éve
3 játékos edzett limitáltan szerdán:Damon Arnette (thumb, groin),
Trent Brown (calf)
Maliek Collins (thigh)
Remélhetőleg nem befolyásolja a hétvégi pályára lépésüket.
több mint 4 éve
MJD szerint Josh Jacobs nem lesz benne a TOP10-ben idén futott yardok tekintetében:Tavaly rookie-ként benne volt úgy, hogy csak 13 meccsen játszott.
Ha nincs komoly sérülése, akkor az új skill fegyverekkel megtűzdelve, ugyanazzal az OL-el papíron könnyebb dolga lehet a kevesebb 8 man box miatt, szóval kicsit fura nem betenni a TOP 10-be.
Persze lehet azt is mondani, hogy a több elkapó miatt, többet passzolunk majd és nem fog Ő annyit futni, de szerintem, ha nincs sérülés, akkor több yardja lesz, mint tavaly és benne lesz a TOP 10-ben.
Rögtön a Carolina ellen lehet szerintem erős meccse.
több mint 4 éve
Imádkozzunk együttDrága Entitás, ki vagy!
Add, hogy a második félidőre ne olvadjon le a csapat és Gruden találja meg a playbook második felét, mert szép szép amit az első félidőben csinálunk, de a fasznak sincs kedve még egyszer végigszenvedni a második félidőket, úgy mint tavaly.
Köszke
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
twitter.com/Jerrymcd/status/1303147668005298176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1303147668005298176%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.silverandblackpride.com%2F2020%2F9%2F9%2F21428454%2Fraiders-preview-panthers-defense-starters-depth-chart
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Gamepass betöltve, hadd szóljon!Megbaszunk mindenkit.
Idén is.
több mint 4 éve
....Jaj nagyon várom már Én is, reméljük, hogy nem csak papíron erősödött a csapat.
Rolni
Az első driveok vajon megint kottából fognak jönni? Remélem geometria óra lesz megint! 😊
Amennyiben mennek majd a futások akkor jó Isten ki vagy az égben hívjanak már be pár play actiont please.
Védő oldalon a pass rush ami wtf még mindig de ha megvannak a futások akkor közepes passzok védekezésében remélhetőleg javulni tudunk - ezzel az LB sorral.
Ha a sérülések elkerülnek, akkor ezzel a kerettel nem szabad leolvadni a szezon második felére SLUSSZPASSZ!
Mikor volt itt olyan utoljára, hogy PO "elvárásaink" voltak? Tudom minden évben de ennek most a realitásnak kell, hogy legyen, főleg, hogy a Broncosnál Von is kidőlt.
Frankó lenne látni ahogy darál a csapat 😊
Jah és @Rolni! Óvatosan azzal a szemüveggel! Már olyan sokszor ragasztottad sárgazölddel azt az öreg SZTK-st, hogy ha még egyszer leesik akkor b@szhatjuk!
Szerkesztette: TST
több mint 4 éve
Kezdjünk el hangolódni a vasárnapra, legalább addig mindenki tud pozitívan hozzáálni ehhez a szezonhoz talán 😊Korrekt összefoglalás,nekem tavaly Teddynek bejött anyirra a játéka, hogy fantasybe el is hoztam csere qb-nak, mert nagyon meggyőző volt Brees helyén, a WR duo-jukkal és CMC-vel pedig kifejezetten veszélyesek is lehetnek. Ennek ellenére nyerni kell. Sokban hasonlít ez a Carolina offense a tavalyi Saints offense-re (kivéve talán Thomas zsenijét, de cserébe van egy CMC-jük) márpedig tavaly Teddynek nagyon feküdt a Saints O. Ha az új stábjuk nem bassza el, akkor nagyon keserves lehet.
Egyik oldalon visszatérő stáb, visszatérő QB, visszatérő OL, míg a másik oldalon új stáb, új QB, új elemek az OL-ben.
Ahogy már többen mondtuk, ha nincs meg a győzelem az első héten akkor el lehet ásni mindent nyugodtan.
Igen nehéz kérdés a mire lehet számítani, mert ugye teljesen új ez a Carolina, sőt a stáb NFL szinten is új. Ettől függetlenül egy ilyen offseason után iszonyat blama lenne, ha megvernének.
Bridgewatert sokan kutyázzák, de amúgy nem rossz QB és igen szép win számai vannak. Ettől függetlenül egy ennyire új brigád, egy ennyire rövid és fura offseasonban nem igen állhat össze rendesen week 1-re.
Illetve bár Teddy ügyes srác, nem az a deep thrower, aki bármikor playt csinál és meccset dönt el.
CMC megfogása, illetve lassítása a legfontosabb feladata a D-nek. Minden más ezután jön. A minden más szerintem inkább a rövid, közepes passz terep lesz, amit meg edzéseken volt idejük gyakorolni 😊
A WR párosuk veszélyes, jó teszt lehet a fiatal CB párosunknak.
A védelmükben a fal jól fest, a kezdő csupa magas draft pickből áll, de az LB sor már nem olyan félelmetes Tahir Whiteheaddel a közepén és a DB egység is inkább fiatal, semmint erős.
Bár a Short-Brown DT páros igen masszív szerintem mégis kell rajtuk futni szépen erőből. Lehet inkább a szélek felé, főleg jobbra Gabe és Brown mögött, némi TE blokkal megtámogatva. Ha beindul a futás, nem szabadna, hogy Carr-nak gondolt okozzon ezt a fiatal és új rendszert tanuló back 7-t szétszedni rövid, közép passzokkal.
Reméljük futja pár mély akcióra is azért, hogy alapozzuk a hangulatot a következő meccsekre 😊
Rolni
több mint 4 éve
Kezdjünk el hangolódni a vasárnapra, legalább addig mindenki tud pozitívan hozzáálni ehhez a szezonhoz talán 😊Egyik oldalon visszatérő stáb, visszatérő QB, visszatérő OL, míg a másik oldalon új stáb, új QB, új elemek az OL-ben.
Ahogy már többen mondtuk, ha nincs meg a győzelem az első héten akkor el lehet ásni mindent nyugodtan.
Igen nehéz kérdés a mire lehet számítani, mert ugye teljesen új ez a Carolina, sőt a stáb NFL szinten is új. Ettől függetlenül egy ilyen offseason után iszonyat blama lenne, ha megvernének.
Bridgewatert sokan kutyázzák, de amúgy nem rossz QB és igen szép win számai vannak. Ettől függetlenül egy ennyire új brigád, egy ennyire rövid és fura offseasonban nem igen állhat össze rendesen week 1-re.
Illetve bár Teddy ügyes srác, nem az a deep thrower, aki bármikor playt csinál és meccset dönt el.
CMC megfogása, illetve lassítása a legfontosabb feladata a D-nek. Minden más ezután jön. A minden más szerintem inkább a rövid, közepes passz terep lesz, amit meg edzéseken volt idejük gyakorolni 😊
A WR párosuk veszélyes, jó teszt lehet a fiatal CB párosunknak.
A védelmükben a fal jól fest, a kezdő csupa magas draft pickből áll, de az LB sor már nem olyan félelmetes Tahir Whiteheaddel a közepén és a DB egység is inkább fiatal, semmint erős.
Bár a Short-Brown DT páros igen masszív szerintem mégis kell rajtuk futni szépen erőből. Lehet inkább a szélek felé, főleg jobbra Gabe és Brown mögött, némi TE blokkal megtámogatva. Ha beindul a futás, nem szabadna, hogy Carr-nak gondolt okozzon ezt a fiatal és új rendszert tanuló back 7-t szétszedni rövid, közép passzokkal.
Reméljük futja pár mély akcióra is azért, hogy alapozzuk a hangulatot a következő meccsekre 😊
több mint 4 éve
Ez esetben egyébként vszínű h Wilber elküldése csak captrükközés volt h bizonyos tételek ne váljanak garantálttá a fizetésében.Lol, Kyle Wilber visszakerült rosterre és egyből kapitányként.elég szomorú, hogy Muse őt sem tudta kiszorítani. pedig Wilber csak egy special teamer.
Amadeus
deyell
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
deyell
11 702
Lol, Kyle Wilber visszakerült rosterre és egyből kapitányként.elég szomorú, hogy Muse őt sem tudta kiszorítani. pedig Wilber csak egy special teamer.
Amadeus
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Lol, Kyle Wilber visszakerült rosterre és egyből kapitányként.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Raiders restructured LB Cory Littleton’s contract to create $8.272M in cap roomFogadjunk: ET.
készülünk valamire?
deyell
több mint 4 éve
deyell
11 702
Raiders restructured LB Cory Littleton’s contract to create $8.272M in cap room készülünk valamire?
choose life
több mint 4 éve
bmg
2 681
Trent Brown kivételével nem valami jó eddig a FA.Én azért megvárnám, hogy végig tudja-e játszani a szezonnyitót.
Amadeus
Kb. 2 nap edzett a training camp-ben?
több mint 4 éve
Nem, Mariota megsérült, ennyi.szóval az van, hogy Peterman a QB2.Nem mondjátok, hogy lenyomta Mariotát...... valamo nagyon eltört nála pedig sokkal tehetségesebb akár csak Carrnàl is.. ne már 😕
Amadeus
dande
empty taxi
Akkor nem szóltam 😊Nem, Mariota megsérült, ennyi.szóval az van, hogy Peterman a QB2.Nem mondjátok, hogy lenyomta Mariotát...... valamo nagyon eltört nála pedig sokkal tehetségesebb akár csak Carrnàl is.. ne már 😕
Amadeus
dande
empty taxi
Illetve annyit, hogy ebben sajnos viszontnincs semmi váratlan...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Meg vagyunk mentve.Az is érdekes lesz, hogy IR-ről a 3. körös project emberke vagy a millió dolláros back up FA project QB lesz visszatérős...ha nem Marika, akkor komoly pénzégetés volt a dolog...Bármennyi játékos visszatérhet IR-ről idén.
Rolni
Bruce
több mint 4 éve
Az is érdekes lesz, hogy IR-ről a 3. körös project emberke vagy a millió dolláros back up FA project QB lesz visszatérős...ha nem Marika, akkor komoly pénzégetés volt a dolog...Bármennyi játékos visszatérhet IR-ről idén.
Rolni