Las Vegas Raiders
Esetleg abban gondolkodott, hogy Howie Roseman dob egy picket érte, mert anno rendesen monitorozták Phillyben.Azért ne hagyjatok ki par dolgotÍgy húzd le a karriered a klotyón című fejezetünket láthatták...én sem értem egészen. Akkor, amikor játszott nálunk, akkor egészen vállalható volt. Ő tudja.
Ami félreértés NE essék NEM a Raidersnek szól,hanema helyzetének amiben benne hagyja magát. Mert soha nem fogja igazán megkapni itt azt a támogatást és lehetőséget amivel újra indulhatna.... Ha csak valami Carral nem történik...
Sajnálom mert nagyon drukkolnék neki, de lehet ő meg arról tud, hogy esetleg olyan állapotban van fizikailag, ami miatt kezdő sehol nem lehetne, ezért megy, bele ilyenekbe...
dande
Amadeus
- nincs adó
- jól érzi magát
- nem volt potens kérő
- jó dealt kapott
- Silver&Black azért menő
- stadion bitang és nem játszottak még teltház előtt.
Surda
Belement a paycutba, h könnyebben cserélhető legyen, erre az Eagles meg behúzta Flaccot...who knows why?
Azért ne hagyjatok ki par dolgotÍgy húzd le a karriered a klotyón című fejezetünket láthatták...én sem értem egészen. Akkor, amikor játszott nálunk, akkor egészen vállalható volt. Ő tudja.
Ami félreértés NE essék NEM a Raidersnek szól,hanema helyzetének amiben benne hagyja magát. Mert soha nem fogja igazán megkapni itt azt a támogatást és lehetőséget amivel újra indulhatna.... Ha csak valami Carral nem történik...
Sajnálom mert nagyon drukkolnék neki, de lehet ő meg arról tud, hogy esetleg olyan állapotban van fizikailag, ami miatt kezdő sehol nem lehetne, ezért megy, bele ilyenekbe...
dande
Amadeus
- nincs adó
- jól érzi magát
- nem volt potens kérő
- jó dealt kapott
- Silver&Black azért menő
- stadion bitang és nem játszottak még teltház előtt.
Így húzd le a karriered a klotyón című fejezetünket láthatták...én sem értem egészen. Akkor, amikor játszott nálunk, akkor egészen vállalható volt. Ő tudja.
dande
Szerkesztette: dande2
Marcus Mariota agreed on a $3.5M 1 year contract qitht the potential to go upto $8M with incentives.
Ajánlj be kérlek, leszek vizes8 v sisakpucc.GrudenMariota vagy Gruden száma van meg? 😊Úgy fest aláír egy új olcsóbb egyéves szerződést. Hivatalos szám nincs még, de egy korábbi riportban az volt, h a Raiders 3M-ra szeretne lemenni. Kiderül, h MM teljesen beadta a derekát vagy kicsit tudott felfelé alkudni.Én úgy tudom 3 misi lesz.
Olcsóbb deal-en mindenképp jó helyzetbe kerül a csapat, mert vagy van egy valid back up QB-juk vagy van egy kedvező szerződéssel cserélhető kezdő potenciállal rendelkező QB-juk, aki akár sokat is érhet, ha valakinek TC-ben vagy a szezon elején kidől a kezdője...
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
Na szuper! Kicsit hassál rá, h ne nyomja fullba a Kretént 😊GrudenMariota vagy Gruden száma van meg? 😊Úgy fest aláír egy új olcsóbb egyéves szerződést. Hivatalos szám nincs még, de egy korábbi riportban az volt, h a Raiders 3M-ra szeretne lemenni. Kiderül, h MM teljesen beadta a derekát vagy kicsit tudott felfelé alkudni.Én úgy tudom 3 misi lesz.
Olcsóbb deal-en mindenképp jó helyzetbe kerül a csapat, mert vagy van egy valid back up QB-juk vagy van egy kedvező szerződéssel cserélhető kezdő potenciállal rendelkező QB-juk, aki akár sokat is érhet, ha valakinek TC-ben vagy a szezon elején kidől a kezdője...
Rolni
Amadeus
Rolni
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
GrudenMariota vagy Gruden száma van meg? 😊Úgy fest aláír egy új olcsóbb egyéves szerződést. Hivatalos szám nincs még, de egy korábbi riportban az volt, h a Raiders 3M-ra szeretne lemenni. Kiderül, h MM teljesen beadta a derekát vagy kicsit tudott felfelé alkudni.Én úgy tudom 3 misi lesz.
Rolni
Amadeus
Rolni
Mariota vagy Gruden száma van meg? 😊Úgy fest aláír egy új olcsóbb egyéves szerződést. Hivatalos szám nincs még, de egy korábbi riportban az volt, h a Raiders 3M-ra szeretne lemenni. Kiderül, h MM teljesen beadta a derekát vagy kicsit tudott felfelé alkudni.Én úgy tudom 3 misi lesz.
Rolni
Amadeus
Úgy fest aláír egy új olcsóbb egyéves szerződést. Hivatalos szám nincs még, de egy korábbi riportban az volt, h a Raiders 3M-ra szeretne lemenni. Kiderül, h MM teljesen beadta a derekát vagy kicsit tudott felfelé alkudni.Én úgy tudom 3 misi lesz.
Rolni
Mariota maradBeadta a derekát? Wow... komoly érdeklődő nem lehetett iránta, ha az ügynöke belement.
Fizuja csökken 3 mill.
www.staradvertiser.com/2021/03/22/sports/las-vegas-raiders-quarterback-marcus-mariota-planning-to-re-sign-with-vegas/
Surda
Fizuja csökken 3 mill.
www.staradvertiser.com/2021/03/22/sports/las-vegas-raiders-quarterback-marcus-mariota-planning-to-re-sign-with-vegas/
Szerkesztette: Surda
Raiders signed DL Darius Philon.Anno AS-nél is ezt kérdeztük, de bevált.
Anyám de nagy a baj...2018bannjatszott utoljára, '19 deadly weaponnal hadonászásért lekapcsolták...minek ide 8. embernek??
Rolni
Philon ismeri Bradley rendszerét, anno nem is volt egy rossz játékos. Legfeljebb kib@sszák később.Ezt értem, inkább azt nem értem, h lassan van 10 ember 3T posztra...túl komoly bizalommal senki felé nem lehetnek 😊
empty taxi
Mondjuk inkább ez, mint a tavalyi majd Maliek Collins megoldja történet...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Raiders signed DL Darius Philon.Dolgozik benne a gyilkos ösztön.
Anyám de nagy a baj...2018bannjatszott utoljára, '19 deadly weaponnal hadonászásért lekapcsolták...minek ide 8. embernek??
Rolni
UCLA az új Clemson.Mire baszki? Meg minek? JajjThe #Raiders agreed to terms with center of the future Andre James on a 3-year contract worth $12.5M, source said. He gets about $6M guaranteed. He had 1 year left, then was an RFA. Now, under contract through 2023. After LV traded Rodney Hudson, James cashes in.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 22, 2021
Beki
Közben:
The #Raiders are expected to sign former #Titans DL Matt Dickerson to a 1-year, $1.25M contract, source said. Some added depth.
WHO?
Rolni
Mire baszki? Meg minek? JajjThe #Raiders agreed to terms with center of the future Andre James on a 3-year contract worth $12.5M, source said. He gets about $6M guaranteed. He had 1 year left, then was an RFA. Now, under contract through 2023. After LV traded Rodney Hudson, James cashes in.
Beki
Közben:
The #Raiders are expected to sign former #Titans DL Matt Dickerson to a 1-year, $1.25M contract, source said. Some added depth.
WHO?
The #Raiders agreed to terms with center of the future Andre James on a 3-year contract worth $12.5M, source said. He gets about $6M guaranteed. He had 1 year left, then was an RFA. Now, under contract through 2023. After LV traded Rodney Hudson, James cashes in.
Malik Hookerben benne lennék olcsónTe kis malac! 😀
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
1. CB RICHARD SHERMAN
Volt róla szó korábban már, elvileg séma fit, de egyenlőre nem volt vele kapcsolatban semmi hír. Én inkább elengedném ezt a projectet, fiatal és főleg gyors CB-kre van szükségünk ebben a csoportban.
2. OT MITCHELL SCHWARTZ
Adnám magát az üres RT posztra, de ugye vannak erős találgatások azzal kapcsolatban, hogy visszavonul. Ha nem vonul vissza megérhet egy vizitet, bár azt gondolom, hogy akkor meg lesz neki jobb helyről is kérője.
3. CB ADOREE' JACKSON
Vele kapcsolatban felmerültünk már és annak ellenére, hogy leginkább a meglévő fiataljainkat szeretném fejlődni látni, az Ő leigazolása ellen nem tüntetnék. A tavalyi rövid éve előtt a legjobb CB- között tartotta számon a PFF és megvan a sebessége ahhoz, hogy a szélen a nagyfiúkkal fusson. Az Ő érkezése persze felvet kérdéseket mondjuk Arnette helyével kapcsolatban, de eddig is voltak akik NCB-re alkalmasabbnak tartották őt és a Mullen-Jackson-Arnette trió nem hangzik már rosszul.
12. S XAVIER WOODS
Woods lehetne FS posztra, ha nem is teljesen ideális, de vállalható opció szerintem. Mögé elférne a rookie akár egész évben a padon.
15. OT RICK WAGNER
Stop gap megoldás lehetne RT posztra szerintem.
19. S MALIK HOOKER
Egyik legjobb S lenne séma fit szempontból, csak az a sok sérülés...prove it deal lehetne esetleg követve egy korai S drafttal.
50. S TRE BOSTON
Nem értem miért folyton 1 éves dealeken fut, simán jó lenne hozzánk stíl szerűen 1 évre.