NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
1 órája még anyáztatok! 😃😃😃😃
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
deyell
11 702
Ja és Cable csak összerakott egy top10 run blocking falat 1 év alatt.és még Jackson nem is játszott.
Amadeus
Key kiesése viszont fájó lenne, nem szerzett sacket, de nagyban segítette a pass rusht.
choose life
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Ja és Cable csak összerakott egy top10 run blocking falat 1 év alatt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
WC hely meg lehet akár.megmondtam előre, hogy megnyerjük.Neked lett igazad, de most nem bánom!
3-2 bye week.
Amadeus
Just Win Baby!
Bruce
több mint 5 éve
megmondtam előre, hogy megnyerjük.Neked lett igazad, de most nem bánom!
3-2 bye week.
Amadeus
Just Win Baby!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
megmondtam előre, hogy megnyerjük. 3-2 bye week.
több mint 5 éve
bmg
2 681
Ez az kibelezitek a mackokat!!😀
ZoliZoltán
Gyerekek! Ez egy csapat! Tömör gyönyör 😁Majdnem előre ittatok a medve bőrére...
FinoDaLungovillagio
több mint 5 éve
Ez az kibelezitek a mackokat!!😀
több mint 5 éve
Gyerekek! Ez egy csapat! Tömör gyönyör 😁
több mint 5 éve
amúgy nyerni fogunk.Egyértelmü!
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Lester Cotton felkerült a PS-ból Devey helyére. Ateman szintén.
több mint 5 éve
amúgy nyerni fogunk.Az talán számíthat, hogy már kedd óta ott vagyunk, de véleményem szerint a Bears jobb csapat, főleg Trubisky nélkül...
Amadeus
Szerintem vereség lesz amúgy.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
www.silverandblackpride.com/2019/10/3/20895622/raiders-film-review-key-adjustments-made-on-defense
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Győzelem után könnyebb a szemüveget viselni 😊oda fogom ragasztani Rolni fejére a szemüveget idénre.
Bruce
több mint 5 éve
Tyrell Williams sem edzett ma és Ferrell sem, utóbbinak agyrázkódása van, előbbinek pedig a lábával van gondja.
több mint 5 éve
Győzelem után könnyebb a szemüveget viselni 😊
több mint 5 éve
Surda
3 297
A remény hal meg utoljára!SZEMÜVEGET LE!Hudson a liga egyik legjobbja! T.Brown és Incognito is elég jól értékelt a PFF által...lenne egy rendes OL edzőnk még erős falunk is lenne...Amúgy azon gondolkodtam, hogy ezzel a két TE-vel és a Jacobs-Richard RB párossal komolyan még kellene dolgozni a pálya közepét rövid-közép utakkal, amit ráadásul még Carr is érez, kedvel...az még talán nyit majd a szélen is 1-1 lehetőségeket...
Egy poszt van, amihez amúgy ért Gruden vagy legalábbis a rendszere kedvez nekik: TE
Waller remekel, de Moreau is érdemel szerintem némi dícséretet.
Az Ingold-Jacobs rookie páros is a pozitív oldalra helyezhető, de számomra érthetetlen, hogy a WR edzői múlttal rendelkező Gruden ennyire nem képes a WR egységet rendezni...
Rolni
Rolni
TST
több mint 5 éve
SZEMÜVEGET LE!Hudson a liga egyik legjobbja! T.Brown és Incognito is elég jól értékelt a PFF által...lenne egy rendes OL edzőnk még erős falunk is lenne...Amúgy azon gondolkodtam, hogy ezzel a két TE-vel és a Jacobs-Richard RB párossal komolyan még kellene dolgozni a pálya közepét rövid-közép utakkal, amit ráadásul még Carr is érez, kedvel...az még talán nyit majd a szélen is 1-1 lehetőségeket...
Egy poszt van, amihez amúgy ért Gruden vagy legalábbis a rendszere kedvez nekik: TE
Az Ingold-Jacobs rookie páros is a pozitív oldalra helyezhető, de számomra érthetetlen, hogy a WR edzői múlttal rendelkező Gruden ennyire nem képes a WR egységet rendezni...
Rolni
Rolni
több mint 5 éve
Hudson a liga egyik legjobbja! T.Brown és Incognito is elég jól értékelt a PFF által...lenne egy rendes OL edzőnk még erős falunk is lenne...Amúgy azon gondolkodtam, hogy ezzel a két TE-vel és a Jacobs-Richard RB párossal komolyan még kellene dolgozni a pálya közepét rövid-közép utakkal, amit ráadásul még Carr is érez, kedvel...az még talán nyit majd a szélen is 1-1 lehetőségeket...
Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Hudson a liga egyik legjobbja! T.Brown és Incognito is elég jól értékelt a PFF által...lenne egy rendes OL edzőnk még erős falunk is lenne...Egy poszt van, amihez amúgy ért Gruden vagy legalábbis a rendszere kedvez nekik: TE
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
A mai edzés Londonban éppen most zajlik.Ferrell és Tyrell Williams nem vesz részt az edzésen, az okát nem tudják.
Dwayne Harris visszatért.
több mint 5 éve
Jacobs a legjobb első körös újonc jelenleg a pff szerint. Maxx Crosby lett a legjobb védőnk a Colts elleni meccsen 85,2 ponttal
A legjobb támadóink a Colts meccsen: twitter.com/PFF/status/1179180950565146624
Hudson 142 passz szituációnál volt a pályán idén és egyetlen nyomást sem engedett
több mint 5 éve
Es Viktor is megmondana, aki nem tagja az EUnak, nem orszag!Vegasból nézve mégiscsak keleten van.Jó hírek vidékről: Jay Gruden jó eséllyel repül Washingtonban és robban a stáb. Callahan felkészül.A fovaros videknek szamit? 😀
Amadeus
ulpianus
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...