Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
A Pats a másik fő érdeklődőannyira, hogy eljott vizitalni is...Érdeklődünk egyébként Bowman-ért, de szerintem csak nagyon minimáláron akarhatjuk, mert sok keret nincs jelenleg.Bowmant kibaszta a Frisco! Ő belső lb, nem? Lehet rá kéne próbálniha Marquel Lee sérülése komoly, akkor rá. de Bowman csak mint 2 down LB jó, csodát nem lehet várni tőle.
skat
deyell
Bruce
Pari
több mint 8 éve
annyira, hogy eljott vizitalni is...Érdeklődünk egyébként Bowman-ért, de szerintem csak nagyon minimáláron akarhatjuk, mert sok keret nincs jelenleg.Bowmant kibaszta a Frisco! Ő belső lb, nem? Lehet rá kéne próbálniha Marquel Lee sérülése komoly, akkor rá. de Bowman csak mint 2 down LB jó, csodát nem lehet várni tőle.
skat
deyell
Bruce
több mint 8 éve
Ha komoly a szandek a penz nem akadaly sztem, van hely a sapi alatt boven.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Érdeklődünk egyébként Bowman-ért, de szerintem csak nagyon minimáláron akarhatjuk, mert sok keret nincs jelenleg.Bowmant kibaszta a Frisco! Ő belső lb, nem? Lehet rá kéne próbálniha Marquel Lee sérülése komoly, akkor rá. de Bowman csak mint 2 down LB jó, csodát nem lehet várni tőle.
skat
deyell
több mint 8 éve
Bowmant kibaszta a Frisco! Ő belső lb, nem? Lehet rá kéne próbálniha Marquel Lee sérülése komoly, akkor rá. de Bowman csak mint 2 down LB jó, csodát nem lehet várni tőle.
skat
built for this shit
több mint 8 éve
Bowmant kibaszta a Frisco! Ő belső lb, nem? Lehet rá kéne próbálni
több mint 8 éve
ez a cikk meg megmondja, mi az igazi gond: only1nation.com/2017/10/13/coaching-one-of-three-main-problems-plaguing-oakland-raiders/
built for this shit
több mint 8 éve
csak hogy egy jó hír is legyen:twitter.com/VicTafur/status/918919647881191424
built for this shit
több mint 8 éve
Nagy tűz van a bay area-ban. Az edzés idejét is módosítani kellett a rossz levegő minőség miatt. Esélyes, hogy a meccset is máshol rendezik meg.
több mint 8 éve
Jelentem alássan Chuky rémnéven már előkerült Pari hszban 😛 😉Edzőkeringő tippelgetése nem hivatalos amíg nem merül fel Gruden neve...Jövő héten a draftról elmélkedünk majd😊Visszatérünk a normális Raiders menethez?
Azt követően pedig az FA igazolásokról😊
Pari
1. Offseason bizakodás, magyarázás
2. Nyitómeccsen csalódás, fanyargás
3. Szeptember folyamán 1 fellángolás miatt némi hurráoptimizmus
4. Beüt a realitás és októbertől
5. Edzőkeringő tippelgetése
6. Draft tippelgetése
7. FA piac tippelgetése
8. PO nézés és szomorkodás
9. Jöhet az új offseason...
Rolni
Black_Adder
több mint 8 éve
Edzőkeringő tippelgetése nem hivatalos amíg nem merül fel Gruden neve...Jövő héten a draftról elmélkedünk majd😊Visszatérünk a normális Raiders menethez?
Pari
6. Draft tippelgetése
7. FA piac tippelgetése
Rolni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
here we go! már hiányzott.Jövő héten a draftról elmélkedünk majd😊Visszatérünk a normális Raiders menethez?
Pari
6. Draft tippelgetése
7. FA piac tippelgetése
Rolni
több mint 8 éve
ha, nem is hosszútávon...😊Vasárnapig úgysincs semmi jó téma, beszéljük meg ki lenne alkalmas új HC-nak, OC-nak és DC-nek.Újabb Den DC-t HC-nak? Mert az eddigiek olyan jól beváltak nektek! 😛
HC-nak el tudnám képzelin: Rams/Phi/Den/Min/Wsh/Pats DC
OC: KC rb coach
DC: KC db coach
Pari
Black_Adder
de legalább nektek is legyen xar😊
több mint 8 éve
Vasárnapig úgysincs semmi jó téma, beszéljük meg ki lenne alkalmas új HC-nak, OC-nak és DC-nek.Újabb Den DC-t HC-nak? Mert az eddigiek olyan jól beváltak nektek! 😛
Pari
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Downing rendesen vakon van sztem is, de Carr visszatérését 1000 % h megvárják ha utána is diszfunkcionális az O, akkor nem kizárt h kivágják és előléptetnek vkit OC-nek, gyanítom Tice-ot.Az aztán kurva szép lenne!
empty taxi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Jövő héten a draftról elmélkedünk majd😊Visszatérünk a normális Raiders menethez?
Pari
6. Draft tippelgetése
7. FA piac tippelgetése
több mint 8 éve
Pari a kibeszélőshow! 😀Hádde Pariiiii-iiii-i! JDR-el nincs nagy gond more! HC-nak jó vót tavaj is meg most is meg jövőre is jó lesz tesvírem. Nem vele van itt a legnagyobb gond szvsz.
Néha az az érzésem mintha 1-2 ütemmel később hoznának döntéseket a front office-ban ami sokaknak nem tetszhet (Amadeus kolléga pölö) de sztem ezek ilyen sz@rrágó szakemberek lehetnek. Mármint RM meg JDR. Minden lehetőséget 28 oldalról megközelítenek és csak utána döntenek ha addig nem bizonytalanodnak el. 😀 Mark meg lesz@rja. Alapvetően szakemberek dolgoznak alatta és hagyja őket dolgozni. Tőle nagy meló volt összehozni az LV projektet. Ez is ugye morális kérdéseket vet fel de alapvetően ez egy tökös húzás volt!
Itt valami megbomolódott az öltözőben. Helyre kell rakni a fejeket az kész. Emberanyag/tehetség megvan. Tavaly jól ki is jött. Okkés volt sokszor szerencsénk de én úgy állok hozzá, hogy bíztak magukban az edzők/játékosok és megcsinálták azokat a helyzeteket. Idén ez a tökösség és az akkor is szanaszét szívatom a védelmet hozzáállás veszett el. Jobban kellene koncentrálni, mélyebbre helyezni azt a kurva súlypontot és hajlítani a lábakat! Tudom-tudom fáj de attól még csinálni kell! Küldök egy kis Norbi lisztet meg protein szeletet postán... 😡
Olyan jó lenne tudni, hogy mitől ilyen fosok fejben... Downing azt pofázta, hogy minek változtasson ami jól megy dehát el van baszva! Tavalyi játék a kanyarban sincs!
Penn is mit arcoskodik! Ha ezt Magyarskyba csinálná szétkapnák az ultrák!
Jah amúgy sanszos, hogy benne van amit Rolni ír, hogy mindenki megkapta a lóvét azt ez van... Leordítanám az egész O line haját (akinek van). PFF szerint jók de a játék képe alapján egy nagy nullák! Al - az Isten nyugosztalja - olyan balhét rendezett volna... A főhadiszállás előtti szökőkútba úgy repültek volna a bőröndök mint a csuda!
Bocsánat a káromkodásért csak nagyon mérges vagyok! 😀
Szerkesztette: TST
több mint 8 éve
Jövő héten a draftról elmélkedünk majd😊Azt követően pedig az FA igazolásokról😊
több mint 8 éve
Nem veszem kritikának, inkább unaloműző theorycraft ez részemről.Új HC-ra több csoport jöhet szóba (ha nem számolom a college focit, mert nem értek hozzá)
- házon belül (ez itt nem opció)
- lejáró szerződésű közép sikeres HC (nem tudok ilyet)
- év végén kirúgott HC (itt majd lesz sok jelentkező, de ebből a csoportból nem szívesen hoznék)
- sikeres csapat(rész) DC/OC-ja (én erre tenném a voksom)
- sikeres college HC/DC/OC aki váltani akar (nagy rizikó)
Új OC/DC lehetne úgy szintén
- házon beül (szerintem ez sem opció nekünk)
- kirúgott HC (attól függ)
- lejáró szerződésű HC/OC/DC (nem hinném, hogy nagy merítés lenne)
- sikeres pozíciós edző (nem reménytelen)
-sikeres college DC/OC aki váltani akar
- és a jolly joker - Chucky 😊 (isten óvjon meg minket tőle)
több mint 8 éve
Az a baj, hogy mindkét coordinátorunk inkább pozíciós edző, mint coordinátor, de valahol meg kell tanulni ezt a szakmát. Az idei szezon szerintem OC fronton erre fog rámenni, mert őt nem fogják mozdítani. Nortonnal van inkább gond, de ha már nem mozdították el a szezon előtt, akkor miért tennék meg most. Pagano érkezésével lett is volna rá indok, de mégsem.
Lehet hogy türelmesnek kell lenni. Bár én azt gondolom, hogy nem a játékosok lettek gyengébbek, hanem az edzőkkel van gond itt. Aztán hogy ott hogy látják, azt nem tudom, de majd kiderül.
Addig lehet bosszankodni a meccseinken 😊
több mint 8 éve
Vasárnapig úgysincs semmi jó téma, beszéljük meg ki lenne alkalmas új HC-nak, OC-nak és DC-nek.Hát ez lehetetlen task sztem innen ezen agyalni...
Pari
Wade túl öreg, Schwartz nem HC matéria, Woods első szezonja DC-ként és def HC alatt tolja, Edwards az egyik legjobb def szaki HC alatt dolgozik, Manusky a Coltsnál gyakorlatilag tragédiát tett a pályára, nem hiszem, h akarnám DC-nek. Patricia eléggé szenved idén és az egyik legnagyobb HC koponya alatt dolgozik.
Nem piszkálni akarlak félre ne értsd csak gondoltam gyorsan megmutatom miért értelmetlen ezen nekünk sztem rugózni.
Defensive HC alá még egy rookie OC nem kéne
Thomas többször lenyilatkozta már azt hiszem, h nem hagyja ott a munkáját. Ő DB edző szeret lenni KC-ben.
Amúgy én nem hiszem, h JDR repülne a friss hosszabbítás után. A lényeg az lenne, hogy a stábban tegyen rendet. DC szerepkörre Pagano sztem lehet megoldás, mert neki azért van sikeres DC múltja és elvileg érti a játékot. Itt mondjuk fura, h miért nem kap nagyobb teret már most...Norton egyértelműen nem jó.
OC poszt betöltése nehéz lesz, mert JDR-nek nem igen van erre az oldalra kapcsolati hálója sztem.
Wildcard megoldás lehetne egy D.Koetter OC és M.Smith DC páros, ha Tampában esetleg robbantanak szezon végén, de ez egyenlőre bazi nagy WildCard...Azért is, mert lett volna első körben is lehetősége itt nálunk ezt a párost elvileg összehozni, mégse tette...meg persze azért is, mert 2-2-vel áll a Tampa még bármi lehet a szezonjukból és lehet gyengébb év után is kap még egy lehetőséget, csak 2. éve ez HC-ként Koetternek...
több mint 8 éve
Vasárnapig úgysincs semmi jó téma, beszéljük meg ki lenne alkalmas új HC-nak, OC-nak és DC-nek.Az a baj, hogy a legjobb pozíciós edzők nem szeretnének/nem tudnak OC/DC/HC lenni, mert az egy teljesen másik szakma, ebből a szempontból szerintem ez biztosan egy rossz irány (másrészt azért is ők a legjobbak mert ezzel foglalkoznak 10+ éve az nfl-ben)
Pari
Akiben lehet a listából fantázia az Schwartz, mint második próbálkozás, de nem sok különbség lenne közte és Del Rio között szvsz, szóval minek?
Wade Phillips pedig már túl öreg ehhez a kihíváshoz, Joe Woods-ot nem nagyon tudom, a többieket pedig semmiképpen sem kérném fel interjúra sem.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Jaj de siettek, azért ennyire nem gáz a helyzet....Ellenben DC-nt állat lenne
Amúgy Schwartzot ne akarjátok,megmutatta Detroitban, mit tud HCként.
dande

több mint 8 éve
Jaj de siettek, azért ennyire nem gáz a helyzet....de tanult belőle😊
Amúgy Schwartzot ne akarjátok,megmutatta Detroitban, mit tud HCként.
dande
nem sietünk, de valamivel el kell ütni az időt vasárnapig a munkahelyen
több mint 8 éve
Jaj de siettek, azért ennyire nem gáz a helyzet....Amúgy Schwartzot ne akarjátok,megmutatta Detroitban, mit tud HCként.