Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Walker inaktiv, igy lenyegesen konnyebb lesz a pass D dolga...
RB paros meg igy is kemeny dio lesz...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Most nem leszek netközelben,tehát nyerünk! 😊 Amikor végignézem a meccseinket,akkor általában katasztrófa a játékunk! 😊 Mondjuk azt olvastam, hogy Norton hívja a D playeket nem Del Rio ez nem túl jó előjel! :/
több mint 9 éve
Adam Schefter is ezt hallotta Bruce 😊

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Azt olvasom hogy Joseph kezdeni fog ma.
több mint 9 éve
jó hosszú elemzés, ez még nem volt itt. big up annak aki végigolvassa.

raidersanalysis.wordpress.com/2016/09/24/week-2-raiders-run-defense-analysis-by-gipsysafety/
deyell
Hat valoban jo hosszu, de ez is minosegi iras!
Mario Edwards de kene ide...
Meglassuk mennyire tudnak vasarnapra felkeszulni...

több mint 9 éve
Srácok! Van hír arról, hogy ki fog játszani RT poszton?
peterbadbone
Watson full edzest tolt, gondolom O

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Srácok! Van hír arról, hogy ki fog játszani RT poszton?

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az látszik számomra - és lehet tévedek -, hogy bár van talent a d#-ben, de a key positionökben nincs meg a minőség, es most ezalatt értem az MLB-t és a FS-t. Azon a két poszton, ahol kell ész is, van egy Heeney és egy Nelson. Innentől kezdve pedig a védelem 11 darab, vakon rohangáló emberré válik. Tavaly CWood adott a védelemnek IQ-t, idén ez az ami hiányzik. Ezt csak tetézi Norton hülyesége. Két dolog kell szerintem, egyrészt JDR vegye át a hívást, másrészt, ha más nem trade útján minimum egy MLB/FS kell, hogy legalább egy gondolkodó ember legyen a keretben, az se baj, ha veterán. (Pl Timmons, Berry, Burfict, akárki) jövőre pedig kell egy potens dc, mert ez nem állapot.
Amadeus91
valahogy a Burfict meg az IQ nekem nem illik össze 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
Az látszik számomra - és lehet tévedek -, hogy bár van talent a d#-ben, de a key positionökben nincs meg a minőség, es most ezalatt értem az MLB-t és a FS-t. Azon a két poszton, ahol kell ész is, van egy Heeney és egy Nelson. Innentől kezdve pedig a védelem 11 darab, vakon rohangáló emberré válik. Tavaly CWood adott a védelemnek IQ-t, idén ez az ami hiányzik. Ezt csak tetézi Norton hülyesége. Két dolog kell szerintem, egyrészt JDR vegye át a hívást, másrészt, ha más nem trade útján minimum egy MLB/FS kell, hogy legalább egy gondolkodó ember legyen a keretben, az se baj, ha veterán. (Pl Timmons, Berry, Burfict, akárki) jövőre pedig kell egy potens dc, mert ez nem állapot.
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
jó hosszú elemzés, ez még nem volt itt. big up annak aki végigolvassa.

raidersanalysis.wordpress.com/2016/09/24/week-2-raiders-run-defense-analysis-by-gipsysafety/

built for this shit

több mint 9 éve
egyébként ahogy néztem vissza a meccset, ez alapján már azt gondolom, hogy felesleges Sean Smitht hibáztatni. Reggie Nelson volt a ludas a Falcons ellen Julio Jones elkapásainál
deyell
Nem gondolnám, hogy ez bárkit vigasztal, hiszen mindkettő FA igazolás volt...
Bruce
tekintve hogy az egyikük négy évre, $40 millióért írt alá, a másik két évre, $12 millióért, talán mégsem mindegy, hogy melyikkel van a fő probléma. Sean Smith volt az egyik legfontosabb igazolás a holtszezonban, így talán mégiscsak jobb számunkra az, ha nem ő a szar. Nelson 33 éves, valszeg túl van már a zeniten (bár tavaly még jós szezonja volt), sokat nem lehet várni tőle. mellesleg minden fórumon, twitteren Sean Smith kapja az ívet, ami igazságtalan, tekintve hogy Nelson hibázott legutóbb

twitter.com/RaidersAnalysis/status/778318303097790465

built for this shit

több mint 9 éve
Igazad van Bruce, de azert nem mindegy megsem. En csak kutyafuttaban neztem vissza, de ez nekem is feltunt. Nelson volt a bena, Smith tette a dolgat.
Elso heten amugy meg leginkabb DC es szinten S hiba volt, h Smith-t 1-1ben jatszattak a kis seggraketakkal...

Meglassuk mi lesz holnap 😊

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
egyébként ahogy néztem vissza a meccset, ez alapján már azt gondolom, hogy felesleges Sean Smitht hibáztatni. Reggie Nelson volt a ludas a Falcons ellen Julio Jones elkapásainál
deyell
Nem gondolnám, hogy ez bárkit vigasztal, hiszen mindkettő FA igazolás volt...
több mint 9 éve
Lehet, hogy az első két meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de még szerencsére nincs veszve semmi. Most kiderül, hogy Jack jó megoldás-e HC posztra, ha ezt a csapatot nem kapja most össze, akkor nálam kilőtte magát, mint hosszú távú vezető. Szerintem a játékosok kicsit felültek a média ajnározásának és elhitték, hogy a bab is hús, de nem elég a mezt kiküldeni a játéktérre és az edzőknek sem elég csak rutinból lenyomni az edzéseket és összerakni egy taktikát. Elvileg Jack hívja majd a playeket, ezzel Norton kapott egy pofont, de még jókor jött. Második évét kezdte DC-ként és most először hívta ő a játékokat, kicsit megégett, nem baj, majd fejlődik, vagy marad jó LB coach a jövőben, majd kiderül. Ahogy már az előző hozzászólásomban is írtam, a támadóknál "nagyobb a baj" mert Musgrave-nek nincs helyettese, remélem azért az öreg ebből az anyagból azért kihoz valamit, mert különben készülhet a nyugdíjra (lehet így is úgy is). Lehet már nem fiatal edzőkről van szó, de lehet most majd a kényszer kicsit jó irányba tereli őket. Egyszóval én most egy nagyon jó meccset várok, ahol kiderül, mit érnek az edzőink. Jó meccset és győzelmet várok, hogy a szabad hétvégéig (10. forduló) meglegyen a 6-3-as mérleg. Szerintem még jók lehetünk egy 10-6-ra, bízom, mert szurkoló vagyok, nem tehetek mást.

több mint 9 éve

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 9 éve
Újabb remek cikk!
Csak a D javuljon vasárnapra fel 😀

több mint 9 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
 raidersanalysis.wordpress.com/2016/09/22/week-2-raiders-vs-falcons-offensive-analysis/
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
elmenekült a linebacker Osemele elől.

twitter.com/VeteranScout/status/778247672276791296
deyell
Mennyi a súlykülömbség? 😉
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
A 120yard új cikkében  index.hu/sport/amerikaifutball/2016/09/22/labdaeldobas_cal_uj_szabaly_td/
szerepel a mi kettes számú RB-nk is - zseni
több mint 9 éve
A McGee-Ellis-Autry DL lenne PFF gradek alapján a legalkalmasabb a futás megfogására vasárnap.
McGee snap számai nőttek rendesen első héthez képest, eddig Ő az egyetlen normális DL emberünk sajnos. Első héthez képest Ward és Ellis snap számai nőttek, itt inkább Ellis-é érthető Ward helyett egyenlőre jobban járnánk sztem Autryval főleg futás ellen.

A széleken Mack és Irvin többnyire jól dolgozik, de a belső futásokkal eddig semmit nem tudott kezdeni a brigád.

LB sorban ugye érkezik elvileg Corey James Heeney helyére, meglássuk mennyit segít...a gond az, h Smith is dettó olyan szar, mint Heeney csak jobban megy neki a playcalling...

Sean utolsó meccseit játszhatja, ha így folytatja...ha ennyire szar jöjjön inkább Carrie vagy akár McDonald a szélen...

Joseph kell, hogy érkezzen, illetve Nate Allen-t is megnézném időnként, mert Nelsonnál rosszabb nem igen lehet Ő sem.

több mint 9 éve
Amugy azert ha a D osszekapna magat ez az O vihetne minket siman POba.

Delani Walker nem edz, de gondolom jatszik majd, de Warmack IR-re kerult, igy gyengult az OL kozepe odaat.

több mint 9 éve
Egy kicsit én is "kiábrándultam" ebből az edzői stábból, pedig tavaly év végén már keztem reménykedni, hogy lesz itt valami. Sajnos se az támadó, sem a védő oldalon, nincs olyan személy aki a jelenlegi kordinátort le tudná váltani. Támadó oldalon max Tice aki bárminemű tapasztalattal rendelkezik, de a védő oldalon senki sincs aki át tudná venni a jelenlegi kordinátor szerepét, csak JDR. Ez így elég lehangoló! Ha Musgrave nem villant valamit, akkor JRD pályafutása során másodszor is ki kell, hogy rúgja aktuális csapatától. Külsős OC év közben sajnos nem hiszem, hoyg jönne, pláne olyan aki előrelépés lehetne, így marad idén Musgrave és bíznunk kell abban, hogy összekapja magát.

több mint 9 éve
 www.todayspigskin.com/afc/oakland-raiders/raiders-offense-succeeds-defense-fails-miserably-falcons/

built for this shit

több mint 9 éve
 www.all22.com/oakland-raiders/oakland-raiders-defense-has-to-hold-up-its-end-of-bargain
Abszolút egyet értek. Sokkal több kell az egész D-től, de főleg több kell Sean Smith-től, Karl Joseph-től és Mack-tól! Reggie Nelson-t is ide tenném még...Ő se tudom mit csinál...

Bruce Irvin nyilatkozta, h nincs egy lapon a védelem és ez látszik...értem én, h sok az új ember, de volt egy egész offseason összerázódni és még ha el is fogadom, h idő kell, amíg összeállnak, akkor sem elfogadható ez a történelmileg trágya szereplés...

Titans ellen nagyon kíváncsi leszek. Mariota azért nem Brees, Ryan szint egyenlőre, de ügyes gyerek és futni is tud. Ott van viszont egy olyan kétfejű futószörny, ami könnyen bedarálhatja a védelmet.

Itt még egy elemzős cikk a Falcons meccsről:
 www.todayspigskin.com/afc/oakland-raiders/raiders-offense-succeeds-defense-fails-miserably-falcons/

több mint 9 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Egyfelol igazad van, JDR nem top DC, masfelol nem lattad a 2 meccsunket, ha azt mondod, h ennel jobb nem lehet JDR playcallinggal. 😀

Ha meg megis igazad lenne akkor JDR is takarodjon szezon vegen!
Rolni
én már csak abban bízom, hogy Jim Harbaugh visszatér egyszer az NFL-be, és akkor a Raiderst választja. a jelenlegi edzői stábban semmiféle bizalmam nincs. lehet igazolni, draftolni bárkit, semmi jelentősen pozitív eredménye nem lesz ha ők az edzők.
deyell
Hát én azért ebben nem vagyok olyan biztos... JDR sztem fasza! A koordinátorokkal már a kinevezésük óta problémáim vannak. Ők szarok. Tarvert sajnálom, hogy elment. Ő a híg fosból is kemény szart csinált itt.
Na midn1 én majd 4-5. hét után kezdek el anyázni ha nem javul a helyzet de akkor irdatlanul és a raiders feedback-nek is bemásolom 100-szor angolul, hogy tuti basszák meg a szakértelmüket! XD