Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 992 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Talán idén szerencsénk is lesz........

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Nem tudom biztosan, de olyan érzésem volt, mintha Hayden jól játszott volna. Meg úgy a secondary nem lett volna olyan nyomorék, de sajnos az LB sor nagyon gyenge volt és így a futások is metnek, meg a rövidebb passzok is. A fal sem volt annyira rossz, bár a belső futásokat fogni kellett volna.

Az offense ma Crabtree és Carr volt. De a fal egész jól tartott, kivéve természetesen V. Alexander (mint valami cárevics), akire négy zászlót is kaptunk. Szerintem ő kijátszotta magát most a kezdőből. Ha jövőhéten is így marad, hogy a két kezdő sérült, akkor szerintem már McCants fog kezdeni.

A lényeg természetesen a győzelem, de továbbra is szar a védelmünk, továbbra is várom, hogy hozzunk egy LB-t, akár csere útján is, de mindenképp kell, főként ha Smith sérülése komolyabb...
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Crab hatalmas király 😉
JayB
Ajanlom Julio mai teljesitmenyet. Na jo, igazabol attol meg o is kiraly volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 8 054
Crab hatalmas király 😉
több mint 9 éve
Végre megvertünk egy veretlen csapatot, de sajnos túl nagy szerepe van a szerencsének a meccseinken.

Most már hazai pályán is nyerni kéne.
bmg
Régebben a 7 órási meccseket rendre elvesztettük, most meg csak azokat nyerjük meg 😊
több mint 9 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Végre megvertünk egy veretlen csapatot, de sajnos túl nagy szerepe van a szerencsének a meccseinken.

Most már hazai pályán is nyerni kéne.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750
Jézus...
több mint 9 éve
Mamba Las Vegas Raiders 5
Atyaég, mi volt itt megint..
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 628
Köszi az elemzést Rolni, az eddigi legkeményebb meccsünk lesz idén.

Annyival egészíteném ki, hogy a line of scrimmage dominálása mellett az lehet döntő szerintem, hogy ki enged kevesebb nagy játékot, a szélvész gyors elkapóknak mindkét oldalon, mert egy 60-70y-os benyalt TD ilyen kiélezett meccsen nagyon sokat számít.

Perrimantől várok végre legalább egy nagy játékot, Pittának nagy napja lehet, nagyon érzik egymást Flaccoval és TE védekezésben nem vagytok jók.

Mack-et nagyon bírom, de remélem még ezen a héten csendes marad és Coopert se hagyjuk 1v1-ben és úgy kiélezett meccs lesz, ahol győzzön a jobb.
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Érdekes, rövid elemzés edzői film alapján Ward-ról és Latham-ról.
 www.silverandblackpride.com/2016/9/26/13068166/all-22-ward-and-latham
Az író szerint Latham kellene, h több snapet kapjon a folytatásban Ward kárára.
PFF-nél is jobb Latham grade-je amúgy...run D miatt

Per pillanat lehet a
McGee-Ellis-Latham 3-as lenne legjobb base DL-nek.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Sztem Alexander kezd és McCants lesz a back up, így sérülés után...

Érdekes lesz ez a Ravens OL bal oldal...Stanley a csizmába, Lewis meg rázkódás után...
Stanley ha játszik rossz bokával, erős hátránnyal indul Mack ellen, míg ha nem tud játszani James Hurst állhat a helyére gondolom, akit ha google-ba megkeres az ember számunkra jó dolgokat talál:
"Ravens left tackle James Hurst is one of the worst players at his position"
 www.baltimorebeatdown.com/2015/11/13/9728384/ravens-left-tackle-james-hurst-is-one-of-the-worst-players-at-his

Érdekes lesz, h végre kiszakad-e a sack zsák Mack-nél...első 3 héten ezek az LT-k dolgoztak vele átellenben: Terron Armstead, Jake Matthews, Taylor Lewan...
Hozzájuk képest Ronnie Stanley is downgrade rookie-ként, de minden más opció további downgrade...

Ricky Wagner RT-ben eddig jól játszik és mellette ott van Yanda, szóval a bal oldal ellen kell rohamozni majd. Wagner run blockban eddig nem jeleskedik, szóval ott Yanda kikapcsolása lehet a kulcs.

Én a Ravens futójátéktól annak ellenére nem félek, h mit kaptunk a Titanstól múlt héten...Titans OL is erősebb és a futóik klasszisokkal jobbak, mint a Ravens egysége.
Passz játéktól ellenben tartok, főleg a TE poszttól és SSSr. játékától slotban.

Védelmükben Jernigan a kulcs sztem. Futás ellen és pass rush terén is Ő a DL alapja, komoly feladata lesz Gabe Jacksonnak és az RT-nek ellene.
RT poszton aki játszik komoly feladatot kap a nyakába Dumervil visszatérésével...ez a Jernigan-Dumervil páros okozhat gondot a jobb oldalunkon, így vszeg sokat lesz benn Lee Smith is segíteni, illetve gondolom majd a zsebet is inkább a másik irányba mozgatjuk, bár ott meg van egy jó formában lévő Suggs. Nagy hangsúly lesz Carr gyors release-én, illetve azon mennyire hamar tudnak az elkapók elszakadni. Szerencsére ezen a téren Cooper és Crabs is jó.
Mosley igen veszélyes védő lesz TE pass ellen, szóval a pass rush semlegesítése és Mosley elkerülése miatt sztem több Smith és kevesebb Walford lesz, mint eddig...

Nagyon fontos lenne, hogy ne kerüljünk hátrányba és passz kényszerbe. Azt gondolom, hogy a remek D stat ellenére tudnunk kell futni rajtuk. Ezzel az OL-el és a mély RB egységünkkel kell tudni futni. A Browns egy 145 yardot futott rajtuk, mondjuk egy 85 yardos long run nagyot javít a számokon, így összességében legit az a run D, de a mienk meg a liga legjobb átlaggal futó csapata. Kiderül melyik mutató köszönhető jobban az eddigi ellenfeleknek, mintsem valóban jó játéknak...akik ellen eddig futottunk bottom 15 run D-vel rendelkeznek, míg a Browns és a Bills TOP 10 run O-k idén eddig...
Ezzel együtt azt mondom, ezzel az OL futni kell tudni, de ilyen szempontból is remek felmérő lesz a meccs...KO gondolom erősen tüzeli is majd a társakat 😊

Kemény meccset várok, vékonyka győzelemmel!

több mint 9 éve
Watson és Howard továbbra is sérült, kérdés számomra hogy ki lesz a kezdő RT poszton?
McCants visszatér, de Alexander is jól teljesített, így szerintem közülük kerül ki a kezdő.

Nate Allen nem edzett tegnap, nem tudom, hogy megsérült e avagy csak kapott egy pihenőnapot.

Hudson és Taiwan Jones is edzett a szerdai nem edzésük után.

A Ravensnél Ronnie Stanley két napja nem edz, így ő szerintem kihagyja a mérkőzést. Alex Lewis agyrázkódás miatt van távol az edzésektől, de ő valszeg játszik.
Valamint Suggs és Sheldon Price hagyta ki a tegnapi edzést.
több mint 9 éve
Kirkland idealis esetben nem lep palyara...

Doom jatszik hetvegen? Ezt nem tudtam...nem konnyiti a helyzetet

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nem túl jó hír a falemberek állapotáról:

twitter.com/BairCSN/status/781240903398666240
Bruce
Kirkland és Alexander nyomós páros lesznek... Elképzelem az edzésen a Penn - Osemele - Feliciano - Kirkland - Alexander sort és az jut szembe, hogy a pályamunkásnak csak az jár a fejében, hogy ma nem megy haza! 😀 De a viccet félretéve, ez az RT/csere OT poszt mindenképp erősítésre szorul majd, ha marad a Howard - Watson kettős, ha nem. Kirkland-re nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, ha pályára kerül.

A Ravens ellen kell majd készülnie az támadófalnak, mert Suggs és Dumervil is pályára fog lépni.

Szerkesztette: peterbadbone

több mint 9 éve
Nem túl jó hír a falemberek állapotáról:

twitter.com/BairCSN/status/781240903398666240
több mint 9 éve
McCants visszatért az edzésbe. Howard és Watson nem edzett és Hudsonnak úgy néz ki, hogy ez a nap lesz a pihenőnapja folyamatosan.

Szerkesztette: Bruce
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 992 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Ronnie Lott féle dologról tud nekem írni valaki? Mi a célja, hogyan áll, stb?
Bruce
Szerintem ott lesz a bibi, hogy ők a Coliseum-ban gondolkodnak hiszen nincs másra pénz. Az pedig nem jelent hosszútávú megoldást. Megint kaptak 90 napot egy működőképes terv letételére. Mindenesetre fasza lenne otthon tartani a csapatot!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ronnie Lott féle dologról tud nekem írni valaki? Mi a célja, hogyan áll, stb?
több mint 9 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
A Chargers elvitte Korey Toomer-t a PS-ből, Manti Te'o helyére.

Meg is érkezett az új játékos, Demetrius Cherry személyében. Egyetemi pályafutását az Arizona Sun Devilsben töltötte. 6'6/300 méretekkel rendelkezik, posztját tekintve DT és a 94-es számot kapta.
peterbadbone
Ennek nem örülök Toomer mutatott szépeket PS-ben. Lehetett volna belőle egy jó kis back up 😒 meg St playa.
Ezt is megeltuk tőlünk halásznak Toomer, bergstom, GA3

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
A Chargers elvitte Korey Toomer-t a PS-ből, Manti Te'o helyére.

Meg is érkezett az új játékos, Demetrius Cherry személyében. Egyetemi pályafutását az Arizona Sun Devilsben töltötte. 6'6/300 méretekkel rendelkezik, posztját tekintve DT és a 94-es számot kapta.

több mint 9 éve
 raidersanalysis.wordpress.com/2016/09/28/week-3-raiders-vs-titans-offensive-analysis-self-inflicted-wounds/

több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Akkor ezzel búcsúzom #45
 www.youtube.com/watch?v=ikhe4BTNVxs
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Reece igazabol mindig is egy kiserlet volt. Klasszikus FB feladatokban inkabb atlagos volt, mint jo. WR volt, nem veletlen elotte. Jol kap el, nem annyira, hogy WRkent megeljen, de jobban mint egy RB, es tud normalis utakat futni. Egy olyan QBnek, aki gyakran fut, illetve dob checkdown passzokat, sokat er. Foleg ha nincs se minosoegi OL se WR sor. A FB poszt kezd kikopni, mindenki probalkozik valami hibrid dologgal. Ez egy jarhato ut, de nem egy Carr szintu iranyitonal a jelenlegi offenseben van ra szukseg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Én is sajnálom Reece-t, de egyrészt ő rontotta el, azzal hogy eltiltásra került. Bebizonyíthatta volna, hogy jobb mint Olawale, de így nem tudta megtenni. Meg a benne rejlő potenciált valahogy ez az edzői stáb nem tudta kiaknázni. Korábban jobb volt.

Remélem még valahol az NFC-ben tud majd maradandót alkotni.
Bruce
Amúgy sztem van esély rá, h Hue elviszi a Browns-hoz...végülis nekik minden segítség jól jön most és Hue alatt futotta legjobb éveit Reece...
Rolni
Hát azt sem bánom mondjuk, mert akkor sem játszik idén ellenünk. 😊
több mint 9 éve
Én is sajnálom Reece-t, de egyrészt ő rontotta el, azzal hogy eltiltásra került. Bebizonyíthatta volna, hogy jobb mint Olawale, de így nem tudta megtenni. Meg a benne rejlő potenciált valahogy ez az edzői stáb nem tudta kiaknázni. Korábban jobb volt.

Remélem még valahol az NFC-ben tud majd maradandót alkotni.
Bruce
Amúgy sztem van esély rá, h Hue elviszi a Browns-hoz...végülis nekik minden segítség jól jön most és Hue alatt futotta legjobb éveit Reece...