Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Cooper túlságosan eltűnt, mondjuk értem én, h nem kell erőltetni tight coverba a laszdit, mikor Crabs meg üresen volt...nem tűnt el, csak nem őt nézte Carr, mert általában akin Amukamara védekezett az könnyebb célpont volt
Rolni
ez meg Carr vs Bortles - a dobómozdulat
built for this shit
több mint 9 éve
Ő is azt mondja, h Musgrave túl konzervatív és kiszámítható ha vezetünk:Draftolunk még 1 TE-t.
cover32.com/2016/10/25/raiders-140476/
A TE valóban baromira hiányzik, egy jó slot WR is sokat segítene, mert Roberts is hajlamos eltűnni és droppolni. A futás pedig nagyon fontos, de kellene Mustár mellé esetleg egy run game koordinátor, aki ezt a csak középre futunk témát átalakítja...
Rolni
több mint 9 éve
Ő is azt mondja, h Musgrave túl konzervatív és kiszámítható ha vezetünk:cover32.com/2016/10/25/raiders-140476/
A TE valóban baromira hiányzik, egy jó slot WR is sokat segítene, mert Roberts is hajlamos eltűnni és droppolni. A futás pedig nagyon fontos, de kellene Mustár mellé esetleg egy run game koordinátor, aki ezt a csak középre futunk témát átalakítja...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
www.silverandblackpride.com/2016/10/24/13384152/mike-mayock-observations-analysis-oakland-raiders-film-blatant-uncalled-holding
több mint 9 éve
Lorenzo Alexander közben pro bowl szezont nyom Buffaloban.
több mint 9 éve
Győzelem 😊5-2!! És továbbra is az AFC West élén 😊
Az első félidő tetszett. O és D oldalon egyaránt! Aztán persze jött a 2. félidei leolvadás, amit egy jó ellenfél kihasznált volna és elcsapta volna a szánkat.
Védelem mutatott játékából sokat levonni nem érdemes, mert a Jags szenved, mint az állat idén, amit Bortles mutatott az nem épp jó QB teljesítmény, szóval ilyen szempontból nem túl mérvadó a dolog, de mintha fegyelmezettebben játszottak volna a srácok.
Perry Riley volt a kezdő MLB, Smith a WLB, Cory James védekező snap-et nem igen kapott ha jól néztem...én amúgy a Riley-James párosban többet látok...Smithtől kezdek nagyon kilenni...
Keith McGill volt fenn többször is 3&long szituknál ilyen S\LB szerepkörben.
A kezdő CB trio jól dolgozott többnyire és most a S páros is rendben volt, bár KJ gondban van a nagy és atletikus TE-k ellen, ez látszik.
McGee sérülése reméljük nem komoly, mert bazira kéne a line upba. Most volt sztem papíron először kezdő.
Jihad Ward-tól végre láttam egy impact playt.
Mack és Irvin végig szépen vitte fel az OT-kat, de Bortles rendszeresen fel tudott lépni, mert bentről nem igen jött a nyomás.
Latham így szemre sok snapet kapott az első félidőben és rendben volt.
O megint szétesett, Musgrave egyszerűen nem tud előnyben playt hívni...futás nagyon nem ment, de sztem nem is erőltettük eléggé...
Cooper túlságosan eltűnt, mondjuk értem én, h nem kell erőltetni tight coverba a laszdit, mikor Crabs meg üresen volt...
TE játék nagyon hiányzik...Walford eddig csalódás idén...
Valahogy nem tudok szabadulni attól az érzéstől, h sokkal több van ebben az Oban, mint amit kihoz belőle Mustár Billy...
King nagy király és Jano is erős meccset tolt...Richard személyében van végre veszélyes returnerünk...
Az, h mennyire nincs halftime adjustment vmi hihetetlen...ez pedig jó részben JDR hibája is...
PFF:
Top offensive grades:
OT Donald Penn, 83.9
OT Austin Howard, 80.1
WR Michael Crabtree, 78.5
C Rodney Hudson, 76.6
OG Gabe Jackson, 74.4
Howard első jó meccse idén sztem...
Top defensive grades:
LB Perry Riley, 85.4
CB David Amerson, 84.3
LB Malcolm Smith, 83.4
ED Bruce Irvin, 77.0
ED Khalil Mack, 75.7
Hát Smith sztem közel se volt ilyen jó...Perry nagy PFF menő, de legalább a pályán is upgrade az eddigiekhez képest...
Köv meccsen a Tampa ellen folytatni kell a D javulást, mert az az O azért jobb, de verhető egység azért bőven. Jó gameplan kell és 2 félidőnyi szolid team effort...
Szerkesztette: Rolni
több mint 9 éve
Meglátjuk! Jövőhéten maradunk Floridában... Jó volna nyerni, de rohadt nehéz lesz az a meccs is.Crabtree meg Cooper kihúzza a szekért a szarból, csak maradjatok lőtávolban a 4. negyed végéig.Grat a megérdemelt Whez. Szerintem december végén is versenyben lesz ez az alakulat a playoffért.Köszönjük, bár szerintem ha ez a csapat, ezzel a játékkal a PO-ért lesz harcban, akkor az NFL már nem ugyanaz ami egy évvel ezelőtt volt. Nagyon gyenge több csapatrészünk is. Szinte a teljes védelem, bár most azért már voltak jó megmozdulások is. A futás sajnos nem megy már hetek óta és a második félidőre a passz O is elfogy...
iktriad
Bruce
Ja és király a punteretek. Nomen est omen. 😊
iktriad
több mint 9 éve
Grat a megérdemelt Whez. Szerintem december végén is versenyben lesz ez az alakulat a playoffért.Addigra rég lerendezzük!
iktriad
Így vagy úgy.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Crabtree meg Cooper kihúzza a szekért a szarból, csak maradjatok lőtávolban a 4. negyed végéig.Grat a megérdemelt Whez. Szerintem december végén is versenyben lesz ez az alakulat a playoffért.Köszönjük, bár szerintem ha ez a csapat, ezzel a játékkal a PO-ért lesz harcban, akkor az NFL már nem ugyanaz ami egy évvel ezelőtt volt. Nagyon gyenge több csapatrészünk is. Szinte a teljes védelem, bár most azért már voltak jó megmozdulások is. A futás sajnos nem megy már hetek óta és a második félidőre a passz O is elfogy...
iktriad
Bruce
Ja és király a punteretek. Nomen est omen. 😊
több mint 9 éve
Nem nézem, erre nyerünk...Ez mindig így van. Többet ne is nézd a meccseinket. Mondjuk most lehet hogy te jártál jól, hogy kihagytad az évszázad második félidejét...
Amadeus91
több mint 9 éve
Grat a megérdemelt Whez. Szerintem december végén is versenyben lesz ez az alakulat a playoffért.Köszönjük, bár szerintem ha ez a csapat, ezzel a játékkal a PO-ért lesz harcban, akkor az NFL már nem ugyanaz ami egy évvel ezelőtt volt. Nagyon gyenge több csapatrészünk is. Szinte a teljes védelem, bár most azért már voltak jó megmozdulások is. A futás sajnos nem megy már hetek óta és a második félidőre a passz O is elfogy...
iktriad
több mint 9 éve
Nem nézem, erre nyerünk...
több mint 9 éve
Grat a megérdemelt Whez. Szerintem december végén is versenyben lesz ez az alakulat a playoffért.
több mint 9 éve
Probalt volna nem hozzamenni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Ettől még hozzámentJa megverte, de nem annyira, mert pár h3tre rá hozzá ment a csaj.aha
Surda
www.youtube.com/watch?v=6l92Ss1zDSA
Black_Adder
több mint 9 éve
Ja megverte, de nem annyira, mert pár h3tre rá hozzá ment a csaj.aha
Surda
www.youtube.com/watch?v=6l92Ss1zDSA
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Na majd, ha Vegasban leszünk, lesz benfentes infó.Fogadtam a csapatra 1,9 a szorzó....Vegasban azonos oddson adják a 2 csapatot. És szerintem ma ti vagytok az esélyesebbek a W-re.
Nem minket tartanak esélyesnek a bukik.
Surda
iktriad
több mint 9 éve
Vagy emlékezetvesztésig 😉Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy nagyon megverte, eszméletvesztésig.Ja megverte, de nem annyira, mert pár h3tre rá hozzá ment a csaj.Asszonyverők nálunk nem játszanak. Aldon Smith csak iszik...Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Végül is Aldon után.
Surda
Amadeus91
bmg
Surda
Bruce
több mint 9 éve
Fogadtam a csapatra 1,9 a szorzó....Vegasban azonos oddson adják a 2 csapatot. És szerintem ma ti vagytok az esélyesebbek a W-re.
Nem minket tartanak esélyesnek a bukik.
Surda
több mint 9 éve
Fogadtam a csapatra 1,9 a szorzó....Nem minket tartanak esélyesnek a bukik.
több mint 9 éve
Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy nagyon megverte, eszméletvesztésig.Ja megverte, de nem annyira, mert pár h3tre rá hozzá ment a csaj.Asszonyverők nálunk nem játszanak. Aldon Smith csak iszik...Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Végül is Aldon után.
Surda
Amadeus91
bmg
Surda
több mint 9 éve
Ja megverte, de nem annyira, mert pár h3tre rá hozzá ment a csaj.Asszonyverők nálunk nem játszanak. Aldon Smith csak iszik...Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Végül is Aldon után.
Surda
Amadeus91
bmg
több mint 9 éve
Asszonyverők nálunk nem játszanak. Aldon Smith csak iszik...Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Végül is Aldon után.
Surda
Amadeus91
több mint 9 éve
Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Na nehogy megint kukázni kezdjenek!
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "