Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Mikor kell szűkíteni 53-ra?szombat este 10 asszem
Bruce
több mint 10 éve
Mikor kell szűkíteni 53-ra?
több mint 10 éve
Richard nekem is szimpatikus, én vinném, amíg Reece nincs, aztán meglátjuk addig mit produkál. A T.Jones - GAIII témában én nagyon nehezen tudnék dönteni, ha lenne megfelelő ST vezér Jones helyett, akkor én GAIII-t vinném, vagy megpróbálnám elcserélni Taiwant, hátha szeretné valaki.
Nálam a Brent - Holton kérdés is nagyon nehéz döntést szülne, de vinném Holtont és megpróbálnám Brentet PS-be tenni.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
Most nem értek egyet veletek- Tavalyi preseason alapján nagyon megutáltam GA3-t, fumblek, szar rush, szar return...nem is értettem az mit keres még nálunk ebben az offseasonbe, ugy vagtam volna ki, hogy orom nezni (apu ide vagy oda).De a mostani preseasonbe nagyon jól tolta...a rusht es a returnt is. Lehet, hogy igy sem eri meg a rostert, mert nemtom az edzeseken mit muvel, es elkapni mennyire tud, de a preseasonbe messze o volt a legjobb es legkonzisztensebb futonk is. Es rengeteget fejlodott tavalyhoz kepest.
A Jaylen videobol meg csak egyen latszik, hogy tud kozepen futni a masik ketton egy busz elferne akkora teruletek vannak es meg igyse feltetlen a jok utakat talalta meg, ettol persze lehet jobb futo, de o meg washington tok egyformak a francnak ketto kozepesen jo, power futobol?
Mondjuk Taiwan es GA3 is tok egyforma abbol se kell ketto.
több mint 10 éve
Sztem is.Murray kezd mint lead back, mögötte Washington lesz a #2. Ez egyenlőre sztem tuti, aztán amúgy lehet Murray csúszik majd lefele év közben snap tekintetében, de ezt meglássuk.
Olawale a FB ez is tuti.
Richard és Jones lerül sztem még keretre első körben és Reece visszaérkezésekor (ha visszatér) kerülhet ki vmelyik rosterről...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Jalen Richard érheti meg a rostert a futók közül.twitter.com/NickHjeltness/status/769689894507667456
twitter.com/NickHjeltness/status/769712420281606144
twitter.com/NickHjeltness/status/769721431785701376
built for this shit
több mint 10 éve
Atkinson nem foghat rostert?Atkinsonnal az a gond, hogy csak gyors...semmi több és rendszeresen hibázik. Fumble, drop...benne van a big play, de nem elég konzisztens sztem a kerethez. Washington és Richard is jobban fest, mint futó sztem. GAIII csak akkor tud jót futni, ha szépen szabad előtte az út a szélre és ott sebességből megoldja, de nem tud belül futni, nem igazán tud védőket elküldeni jobbra, balra. Visszahordás terén pedig mindig benne van a fumble a srácban.
Jól futott az egész előszezonban és most visszahordásban is ő volt a legjobb. De mindig tuti biztos kiesőnek írják, én ebben nem vagyok olyan biztos. Inkább Taiwan-t nem látom rosteren, bár az hogy most nem játszott, az számomra azt jelenti, hogy az ő helye biztos...
Bruce
Ez alapján amúgy hasonlít Taiwan Jones-re 😊 , de Jones jobb gunner sztem. Én azt gondolom, hogy Jones kereten lesz, ha egészséges, GAIII megy PS-be megint és Ő lesz az akit Taiwan helyére fel lehet hozni, ha lesérül...aztán jövőre újra megpróbálhatja kiszorítani...
több mint 10 éve
Atkinson nem foghat rostert? Jól futott az egész előszezonban és most visszahordásban is ő volt a legjobb. De mindig tuti biztos kiesőnek írják, én ebben nem vagyok olyan biztos. Inkább Taiwan-t nem látom rosteren, bár az hogy most nem játszott, az számomra azt jelenti, hogy az ő helye biztos...
több mint 10 éve
Sok mindenre nem volt jó ez a 4. pre meccs, de azért-nem rossz, h a Seahawks kezdő O nem rakott fel pontot a többnyire #2 emberekből álló Dnk ellen
-Autry és Ward is jól festett (bár elég gyenge OL ellen), ami Edwards kiesésének tükrében elég fontos
-Calhoun és Cowser is megfelelő back up emberkének tűnik Mack és Irvin mögött
-King állat
-Latham és James is jó eséllyel keretre kerül és oda valónak is tűnnek
-KJ Brent jól meghúzta a végét, de sztem Holton a befutó
-túl sok a bünti
több mint 10 éve
Hamar kiderül mit tud Ward és Autry...Edwards valszeg kihagyja az első hat meccset...Szuper hír, így szükséges lesz megtanulni nélküle is védekezni, mert azért az nonszensz, hogy arra fogják a védekezésbeli hiányosságainkat, hogy nincs Edwards Jr.
deyell
Ha nélküle nem megy, akkor húzzanak a vérbe! 😊
Bruce
Amúgy kiváncsi leszek, hogy futás ellen mennyire térünk vissza majd élesben a Jelly-Williams pároshoz, mert a pre seasonban többnyire váltották egymást, nem egymás mellett szerepeltek sztem.
több mint 10 éve
Edwards valszeg kihagyja az első hat meccset...Szuper hír, így szükséges lesz megtanulni nélküle is védekezni, mert azért az nonszensz, hogy arra fogják a védekezésbeli hiányosságainkat, hogy nincs Edwards Jr.
deyell
Ha nélküle nem megy, akkor húzzanak a vérbe! 😊
több mint 10 éve
Edwards valszeg kihagyja az első hat meccset...
built for this shit
több mint 10 éve
Hansley mégsem váltotta meg a világot 😊furcsállom is, OTA-k alatt mindenki áradozott róla...
Wyatt
több mint 10 éve
Eddig nincs igazi meglepiOrr ele verekedte magat Latham, aki igy jo esellyel rostert is foghat
Gabe Holmes szepen megy IR-re igy van meg egy eve fejlodni nyugalomban nalunk...ezzel a Walford-Lee-Rivera harmasfogat kerul 53ra vszeg es most nem lesz 4. TE
Ja es megnyugodhat mindenki aki Jano-t feltette 😊
több mint 10 éve
Leon Orr repült
több mint 10 éve
Nagyon remélem, hogy csak altatunk!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Pre-season gyerekek, smokescreen csak.
több mint 10 éve
Védelem eddig elég ergya...Edwards kiesése nagy érvágás volt.
+1 ulpi vagy túl hamar dönt és a falba is belerohan vagy sokat tögyörög és ráég a körmére a téma...
Rolni
Murray meg jelenleg a legrosszabb kezdő játékos a támadóegységben.
built for this shit
több mint 10 éve
Nekem Murrayvel megmondom mi a gondom, ha mar ujfent szoba kerult. Most ezt a meccset nem lattam (talan lesz idom de kezdodik a lenyegi NCAAF, es nekem ott van vege a pre season varazsanak). Murray totyorog. Nem tud donteni, hogy jobbra vagy balra. Ez egy ideig jo, sot kimondottan kerik is az edzok, legyen a futo turelmes. De nekem sokszor ugy tunik, hogy egy utemmel tovabb is var az idealisnal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hajnalban ébresztett a gyerek, aztán elkezdtem nézni egy kicsit a meccset, de nem teljesen az elejétől. Hát azt kell hogy mondjam, hogy a védelem elég gyengén muzsikált. Sean Smith-t megégették párszor. Amerson jobb volt ugyan, de a felé menő labdák inkább pontatlanok voltak és így igazából nem rajta múlott.A kezdők ellen a Titans minden támadásából pontokat tett a táblára, ez azért nem túl jó jel.
Az offense azért jobban muzsikált, de a futás az nagyon nem ment, kivétel Washington egy nagy futása. Murray az szar, súlytalan volt, erre valami megoldást kellene találni, de leginkább azt gondolom, hogy a fal nem jól nyit futásoknál és így mindegy ki a futó, nem tud mit csinálni. Mondjuk a túloldalon Henry elég jó volt, őt kellett volna húzni a drafton Jihad Ward helyett, de ez már mindegy.
Na de ha tehetem újra megnézem az első félidőt, amikor a kezdők voltak fenn. 😊
több mint 10 éve
Milyen jó döntés volt anno, hogy Knighton helyett Williamst moztuk FA-n! Terrance nem biztos, hogy befér a Pats 53-as keretébe, míg Dan elég jó szezonon van túl és igaz, hogy idénre egy kicsit formán kívül érkezett a TC-re, de a helye szerintem biztos a mi DL rotációnkan.