Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 959 — capitaine du château de Vienne 1487
Komoly ütközetet várok hétvégén!
Nagyon remélem, hogy nem szaladunk bele egy pofonba álmosan, zavartan mint a tavalyi nyitányon.

Ha sikerül fejben is megérkezni a meccsre, akkor jó csatára van kilátás szerintem.

Brees és elkapói komoly felmérőt jelentenek majd az átalakult secondary-nk számára...főleg Cooks ellen leszek kíváncsi a CB munkára.

A futást a nem túl acélos pre-season ellenére is kellene tudni őlni, mert az OL a gyenge pontja ennek a NO-nak sztem, bár inkább a depth a gond nem a kezdő 5-ös. Meg kell tudni tartani a futókat és minél nagyobb nyomást helyezni Brees-re. Nem szabad belemenni egy pontzivataros meccsbe, mert az könnyen rosszul sülhet el idegenben, egy ilyen QB ellen.

A védelme tavaly szar volt a Saints-nek, de volt DC csere, illetve alakult a keret is. Dennis Allen pont ellenünk debütál, mint védelmi koordinátor, kíváncsi leszek mennyire lesz ismerős a Saints védelme így.
A secondary igen jól fest papíron, így Carr-nak észnél kell lennie végig. DL-ből hiányzik majd Rankins, de így is ott van Jordan és Fairley azért...LB sor a gyenge láncszem első blikkre. Muszály lesz megindítani a futójátékot, ha az megy akkor összességében rendben lesz a O sztem.
Walfordnak lehet jó napja sztem, mert tavaly S.Anthony (bár MLB poszton) szenvedett pass coverbe és mint SLB vszeg többször őrzi majd, illetve Ellerbe és Lau sem cover ász...
A secondary papíron igen erős és a S poszt mély is, szóval kell a jó szereplés Coopertől és Crabs-től is majd, amellett, hogy Carr-nak végig észnél kell lennie. A Breaux-Williams kezdő CB páros és a Vaccaro-Byrd-Bell S trio elég figyelemre méltó hátsó 5-ös lehet idén sztem.

ST egységünktől továbbra is tartok return téren, illetve a rengeteg büntetés is veszélyes lehet idegenben egy szoros meccsen.

Ezekkel együtt én egy győzelmet, 1-0-ás rajtot várok.
Ti?
Rolni
LB - egy Krügert is szereztek arra is köll figyelni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 474 — Raiders fan
Komoly ütközetet várok hétvégén!
Nagyon remélem, hogy nem szaladunk bele egy pofonba álmosan, zavartan mint a tavalyi nyitányon.

Ha sikerül fejben is megérkezni a meccsre, akkor jó csatára van kilátás szerintem.

Brees és elkapói komoly felmérőt jelentenek majd az átalakult secondary-nk számára...főleg Cooks ellen leszek kíváncsi a CB munkára.

A futást a nem túl acélos pre-season ellenére is kellene tudni őlni, mert az OL a gyenge pontja ennek a NO-nak sztem, bár inkább a depth a gond nem a kezdő 5-ös. Meg kell tudni tartani a futókat és minél nagyobb nyomást helyezni Brees-re. Nem szabad belemenni egy pontzivataros meccsbe, mert az könnyen rosszul sülhet el idegenben, egy ilyen QB ellen.

A védelme tavaly szar volt a Saints-nek, de volt DC csere, illetve alakult a keret is. Dennis Allen pont ellenünk debütál, mint védelmi koordinátor, kíváncsi leszek mennyire lesz ismerős a Saints védelme így.
A secondary igen jól fest papíron, így Carr-nak észnél kell lennie végig. DL-ből hiányzik majd Rankins, de így is ott van Jordan és Fairley azért...LB sor a gyenge láncszem első blikkre. Muszály lesz megindítani a futójátékot, ha az megy akkor összességében rendben lesz a O sztem.
Walfordnak lehet jó napja sztem, mert tavaly S.Anthony (bár MLB poszton) szenvedett pass coverbe és mint SLB vszeg többször őrzi majd, illetve Ellerbe és Lau sem cover ász...
A secondary papíron igen erős és a S poszt mély is, szóval kell a jó szereplés Coopertől és Crabs-től is majd, amellett, hogy Carr-nak végig észnél kell lennie. A Breaux-Williams kezdő CB páros és a Vaccaro-Byrd-Bell S trio elég figyelemre méltó hátsó 5-ös lehet idén sztem.

ST egységünktől továbbra is tartok return téren, illetve a rengeteg büntetés is veszélyes lehet idegenben egy szoros meccsen.

Ezekkel együtt én egy győzelmet, 1-0-ás rajtot várok.
Ti?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
 twitter.com/BairCSN/status/772914241770618880
deyell
Ezzel párhuzamosan jött 2 játékos a Gyakorló Csapatba:

Jason Fanaika - LB - Utah (6'3/270)
Curtis Grant - LB - Ohio State (6'2/240)

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 13 079 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 10 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 324
Szezon előtti tippek:

Week 1 – at New Orleans Saints; A nyitómeccs mindig nehéz, főleg idegenben, de úgy gondolom, hogy képes lehet a csapat nyerni (W 1-0)
Week 2 – Atlanta Falcons; Hazai pályán kitart a lendület és sikerül folytatni a győzelmi sorozatot (W 2-0)
Week 3 – at Tennessee Titans; Sajnos megjön az első vereség, holott mi leszünk az esélyesebbek (L 2-1)
Week 4 – at Baltimore Ravens; Az idegenbeli túra második állomása is vereséggel záródik számunkra (L 2-2)
Week 5 – San Diego Chargers; Otthon az első csoportrangadó, két vereség után, remélhetőleg be fogjuk húzni (W 3-2)
Week 6 – Kansas City Chiefs; Akár hogy is lesz, ezen a meccsen nyernünk kell! (W 4-2)
Week 7 – at Jacksonville Jaguars; Hiába erősített nagyon jól a Jags, a sormintát nem folytatjuk (W 5-2)
Week 8 – at Tampa Bay Buccaneers; Véleményem szerinte ez egy nagyon nehéz meccs lesz, de sikerülni fog behúzni (W 6-2)
Week 9 – Denver Broncos; Főműsoridőben lesz a meccs, nyerni kellene, de nagy falat lesz a védelmük (L 6-3)
Week 10 – BYE
Week 11 – Houston Texans; pihenő után ráadásul Mexicóban, Mack és Clowney csatája, de a meccset mi nyerjük (W 7-3)
Week 12 – Carolina Panther;Ha a tavalyi formájukat hozzák, akkor esélyünk sincs (L 7-4)
Week 13 – Buffalo Bills; Ha a PO-ért harcban kívánunk maradni, akkor ezt a meccset nyerni kell (W 8-4)
Week 14 – at Kansas City Chiefs; Sajnos kevés pihenőnk lesz, lévén csütörtöki meccs és KC-ben sok babér nem terem nekünk, most sem fog (L 8-5)
Week 15 – at San Diego Chargers; Nagyon fontos meccs lesz ez számunkra, de nehéz dió lesz, nyerni kell (W 9-5)
Week 16 – Indianapolis Colts; Ez a meccs nagyban függ attól, hogy a Colts mennyire biztosítja már be ekkorra a helyét a PO-ba, mert ha megvan az első heti pihenőjük, akkor nekünk meglehet ez a meccs, bízom bennük (W 10-5)
Week 17 – at Denver Broncos; Sztem 10 győzelemmel, meglehet a WC kör, így itt bármi lehet az eredmény, de szerintem vereség lesz a vége (L 10-6)
Bruce
Amen 😀
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tudom, értettem én 😊
Csak szimplán nem értek egyet vele. Szerintem egy 10–6-nak már örülhetnének és egy kiszenvedett csoportelsőségnek. A Steelers, a Bengals (de akár a Ravens) előttük lesz szerintem mérlegben, az egyik Westesnek is van esélye ennél jobbra, és nagyon remélem, hogy mi is jobbak leszünk 😊

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 949 — Salus populi suprema lex esto
Week 16 – Indianapolis Colts; Ez a meccs nagyban függ attól, hogy a Colts mennyire biztosítja már be ekkorra a helyét a PO-ba, mert ha megvan az első heti pihenőjük, akkor nekünk meglehet ez a meccs, bízom bennük (W 10-5)Bruce
Á, szerintem a Colts, ha nehezen is de behúzza a csoportját, nem bukja el a PO-t a 16. hétig. Más esetben nem látok esélyt arra, hogy első heti pihenőjük legyen, pláne két meccsel a vége előtt 😊
Wyatt
Itt arra gondoltam, hogy szerintem a csoportot simán fogják dominálni és ezzel az AFC-t is és szerintem már ekkorra meg lehet nekik az az előny ami biztosítja, hogy az első két hely valamelyikén fognak állni az AFC-ben.

A mi csoportunk szerintem kicsit kiegyensúlyozottabb lehet mint tavaly. A North is hasonló lehet, tehát a Colts és a Pats az akik az első két helyen osztoszkodhatnak és talán a Coltsnak vannak könnyebb csoportmeccsei.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Week 16 – Indianapolis Colts; Ez a meccs nagyban függ attól, hogy a Colts mennyire biztosítja már be ekkorra a helyét a PO-ba, mert ha megvan az első heti pihenőjük, akkor nekünk meglehet ez a meccs, bízom bennük (W 10-5)Bruce
Á, szerintem a Colts, ha nehezen is de behúzza a csoportját, nem bukja el a PO-t a 16. hétig. Más esetben nem látok esélyt arra, hogy első heti pihenőjük legyen, pláne két meccsel a vége előtt 😊

több mint 10 éve
James Cowser és Neiron Ball-t nem vitte el senki, így IR-re kerültek.

A Browns lecsapott RB George Atkinson III-ra és a Colts is egy volt Raiderrel erősített, a CB Neiko Thorpe került hozzájuk.

Mi pedig visszahoztuk PS-re az alábbi játékosokat:

- K.J. Brent WR
- Kenneth Durden CB
- Branden Jackson DE
-Denver Kirkland OG
-Jaydon Mickens WR/Ret
-Ryan O'Malley TE
-Oni Omoile OG/OC
-Korey Toomer LB

Szerkesztette: peterbadbone

több mint 10 éve
Szezon előtti tippek:

Week 1 – at New Orleans Saints; A nyitómeccs mindig nehéz, főleg idegenben, de úgy gondolom, hogy képes lehet a csapat nyerni (W 1-0)
Week 2 – Atlanta Falcons; Hazai pályán kitart a lendület és sikerül folytatni a győzelmi sorozatot (W 2-0)
Week 3 – at Tennessee Titans; Sajnos megjön az első vereség, holott mi leszünk az esélyesebbek (L 2-1)
Week 4 – at Baltimore Ravens; Az idegenbeli túra második állomása is vereséggel záródik számunkra (L 2-2)
Week 5 – San Diego Chargers; Otthon az első csoportrangadó, két vereség után, remélhetőleg be fogjuk húzni (W 3-2)
Week 6 – Kansas City Chiefs; Akár hogy is lesz, ezen a meccsen nyernünk kell! (W 4-2)
Week 7 – at Jacksonville Jaguars; Hiába erősített nagyon jól a Jags, a sormintát nem folytatjuk (W 5-2)
Week 8 – at Tampa Bay Buccaneers; Véleményem szerinte ez egy nagyon nehéz meccs lesz, de sikerülni fog behúzni (W 6-2)
Week 9 – Denver Broncos; Főműsoridőben lesz a meccs, nyerni kellene, de nagy falat lesz a védelmük (L 6-3)
Week 10 – BYE
Week 11 – Houston Texans; pihenő után ráadásul Mexicóban, Mack és Clowney csatája, de a meccset mi nyerjük (W 7-3)
Week 12 – Carolina Panther;Ha a tavalyi formájukat hozzák, akkor esélyünk sincs (L 7-4)
Week 13 – Buffalo Bills; Ha a PO-ért harcban kívánunk maradni, akkor ezt a meccset nyerni kell (W 8-4)
Week 14 – at Kansas City Chiefs; Sajnos kevés pihenőnk lesz, lévén csütörtöki meccs és KC-ben sok babér nem terem nekünk, most sem fog (L 8-5)
Week 15 – at San Diego Chargers; Nagyon fontos meccs lesz ez számunkra, de nehéz dió lesz, nyerni kell (W 9-5)
Week 16 – Indianapolis Colts; Ez a meccs nagyban függ attól, hogy a Colts mennyire biztosítja már be ekkorra a helyét a PO-ba, mert ha megvan az első heti pihenőjük, akkor nekünk meglehet ez a meccs, bízom bennük (W 10-5)
Week 17 – at Denver Broncos; Sztem 10 győzelemmel, meglehet a WC kör, így itt bármi lehet az eredmény, de szerintem vereség lesz a vége (L 10-6)
több mint 10 éve
Antonio Hamilton sztem nem erezheti magat meg tul nagy biztonsagban sztem. O lehet aldozat, ha vkit felkapunk meg...

Rolni
Elhoznám a helyére Millinert.
Amadeus91
a Jets annak ellenére vágta ki, hogy ezzel 0 cap space-t szabadítottak fel. ez nagyjából mindent elmond róla.
deyell
Tavaly Amerson miatt is prüszkölt mindenki rajtam kívü itt. Reggie jó abban, hogy kipofozza a tehetséges, de be nem futott embereket. Milliner egy próbát megér, ahogy Amerson is megérte.
Amadeus91
Hát azért csak megelőzi ezt egy kisebb vizsgálat a csapat részéről. Így ha behúzzuk, akkor RM lát rá esélyt, hogy nálunk ő erősebb lehet mint a jelenlegi négyes. De ha nem húzza be, akkor kár is róla beszélgetni! 😊
több mint 10 éve
Antonio Hamilton sztem nem erezheti magat meg tul nagy biztonsagban sztem. O lehet aldozat, ha vkit felkapunk meg...

Rolni
Amadeus91
MLB a fő hiányposztunk ill. a futó. Mondjuk ha nálunk megemberesedne, akkor akár cserealapot képezhetne, de sztem 4 megfelelő CB-nk van, így túlzás lenne felszedni a fenti hiányposztok ismeretében...
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 096

Rolni
Amadeus91
a Jets annak ellenére vágta ki, hogy ezzel 0 cap space-t szabadítottak fel. ez nagyjából mindent elmond róla.
deyell
Tavaly Amerson miatt is prüszkölt mindenki rajtam kívü itt. Reggie jó abban, hogy kipofozza a tehetséges, de be nem futott embereket. Milliner egy próbát megér, ahogy Amerson is megérte.
több mint 10 éve

Rolni
Amadeus91

built for this shit

több mint 10 éve

Rolni
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 474 — Raiders fan

Mario vszeg visszateros IR-re kerul, igy ott is lesz meg egy hely...

Ball es Cowser remelem IR-re jut...mondjuk ilyen serult waiveket nem szoktak lopni azert...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 663 — Rise My Nation!
Levi Damin szerint a depth chartunk:
Offense
POS FIRST / SECOND THIRD / OTHER
QB Derek Carr / Matt McGloin / Connor Cook
RB Latavius Murray / DeAndre Washington / Jalen Richard / Taiwan Jones
FB Jamize Olawale / Marcel Reece (susp)
WR Amari Cooper / Seth Roberts / Johnny Holton
WR Michael Crabtree / Andre Holmes
TE Clive Walford / Lee Smith / Mychal Rivera
LT Donald Penn / Matt McCants
LG Kelechi Osemele / Jon Feliciano
C Rodney Hudson / Jon Feliciano
RG Gabe Jackson / Vadal Alexander
RT Menelik Watson / Austin Howard
Defense
POS FIRST / SECOND THIRD / OTHER
DE Khalil Mack / Jihad Ward
DT Dan Williams / Darius Latham
NT Justin Ellis / Stacy McGee
DE Denico Autry / Mario Edwards Jr (IR)
OLB Malcolm Smith / Daren Bates
ILB Ben Heeney / Cory James
OLB Bruce Irvin / Shilique Calhoun
CB David Amerson / TJ Carrie / Dexter McDonald
CB Sean Smith / DJ Hayden / Antonio Hamiliton
FS Reggie Nelson / Keith McGill / Brynden Trawick
SS Karl Joseph / Nate Allen
ST
K Sebastian Janikowski
P Marquette King
LS Jon Condo
KR Taiwan Jones / DeAndre Washington
PR TJ Carrie / DeAndre Washington

nem fest szarul, bar az OL depth-t gyengének érzem. Jovore kell korai koros RB és kozepso LB draft
több mint 10 éve
Cut
- GA3
- Bell
-Brent
- Durden
- M. Hall
- Iddings
- Jackson
- Kirkland
- Lott
- Lotulelei
- J. McGee
- Mickens
- O'Malley
- Omoile
- Thorpe 😕(((((
- Toomer
- Townsend
- Wilson

Waived/injured
- N. Ball (????? Dafuq)
- Cowser
több mint 10 éve

built for this shit

több mint 10 éve
James Cowser cut lett. Tafur szerint pedig fél lábbal a rosteren volt...

built for this shit

több mint 10 éve
McCluster FA, ha már KR kell.
több mint 10 éve
McDonald szerint könnyen lehet, hogy 4 idei UDFA is kerettag lesz: Richard, Latham, Cowser és Brant/Holton

több mint 10 éve
 www.profootballfocus.com/pro-why-derek-carr-could-be-next-great-nfl-qb

built for this shit

több mint 10 éve
Mikor kell szűkíteni 53-ra?
Bruce
szombat este 10 asszem
Pari
magyar ido szerint
Pari
Köszi, akkor elég hamar.
Lassan már be kellene fizetnem a live247.tv-re is... 😊
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 663 — Rise My Nation!
Mikor kell szűkíteni 53-ra?
Bruce
szombat este 10 asszem
Pari
magyar ido szerint