Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Erre nem számítottam, azt hittem a fizetését strukturálják át. Ez a hír nekem nem tetszik.
több mint 11 éve
Jelentések szerint a Minnesota Vikings elküldte a veterán CB-t, Antoine Winfield-et.
több mint 11 éve
A Macik nem tudom miért akarják Loadholt-ot, hiszen pont a futás az erőssége, passzvédésben vannak gondok nála. ettől függetlenül nekünk meg kellene tartani.Simpsonban nem sok lehetőséget látok, nem tetszik, hogy védők előtt nagy eséllyel nem kap el, de lehet sérülések is hátráltatták tavaly, ha nem adtunk neki sokat akkor talán elfér.
Carlson fizetését kellett is csökkenteni ha maradni akar, aztán most dolgozzon meg érte ha újra több pénzt szeretne.
több mint 11 éve
Jerome Szaltó Simpson kapott mégegy évre szerződést.
több mint 11 éve
Az bizony lehet... 😕OFF
Még mindig van egy XL-es Favre mezem ami eladó!
8e
zsír új
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Szerintetek mennyi esély van Cruzra?nem hinném h Patterson lecsúszik addig
én úgy érzem St.Louisba fog menni az 1. körös pickért...
akkor viszont lesz egy Pattersonunk esetleg? 😛ZoliZoltán
több mint 11 éve
Majd ha az ő szerződése meg Wilson szerződése között kell választani nem.arra reagáltam h azt írtad h nem játszik jól. de jól játszik. elkap mindent amit feléje dobnak.Nem csak statokból , láttam Seahawks meccset is jó nem az összeset de jó párat.szeretem ha vki a statokból következtet.braxa88Mihez képest ? Nem játszik rosszul.Jöjjön Wallace , Pattersont szedjük be a túloldalra aztán oké 😀. Kár hogy 2 közül valamelyik sanszosan delfin lesz.Rice nem játszik jó?braxa88
Egyébként ha Wallacet szerződtetnénk 10+ millával, akkor egyre erősebb lenne a gyanús ami most sem gyenge, hogy Harvinnal nem csak a szerződése volt a baj. Ricet se kapott pénzt azóta nem is játszik jól, mondjuk összehasonlíthatatlan Harvinnal, de szerintem van még más is ami miatt mennie kellett.Toca
De egy 10 millás WR-től (5. -6. legnagyobb fizetése van) nekem az kevés hogy tavaly fél szezont kihagyta, idén meg csinált 7-800 yardot. Engem eddig nem győzött meg hogy nem csak Favre tette naggyá.Toca
Ha szerinted megér 10 millát ám legyen, szíved joga. Top5 fizetése van és top 15 elkapóba se nagyon fér be nálam.
Sok mindenről meg lehet győzni, de arról hogy ő nincs túlfizetve derekasan, arról nem 😀
De egyébként félreértettél én nem azt akartam kihozni hogy szar, jó elkapó én máig szeretem, de volt egy kiugró éve azóta meg egy stabil célpont, de nem elit. Ennyit akartam kihozni belőle kicsit túl lett magyarázva 😀Toca
ez h mennyi a fizuja azt leszarom.braxa88
De tényleg kicsit rosszul fogalmaztam. 10 millát örülök hogy nem adtunk neki mert annyit nem ér. Harvinnál is vannak kétségeim, bár neki odapakoltam volna 14 et is simán 😀
több mint 11 éve
Szerintetek mennyi esély van Cruzra?én úgy érzem St.Louisba fog menni az 1. körös pickért...
akkor viszont lesz egy Pattersonunk esetleg? 😛
több mint 11 éve
Bejött a Playoffban is. Ja nem.Mondjuk előbb utóbb meg kellene majd fizetni egy megfelelő WR-t ha hosszabbításra kerül a sor, mert igen könnyen engedünk el WR-ket.PaulusMinek az?
CSak a futáááás. 😀😀😀ZoliZoltán
"ESPN 1500 Twin Cities reports the Bears' interest in free agent RT Phil Loadholt is "legitimate" and they are offering more money than the Vikings."
nem kéne... AP kitérne a hitéből.
John Carlson has agreed to a restructured contract.
nagyon helyes, remélem egy WR-nek készítik elő a terepet
több mint 11 éve
Mondjuk előbb utóbb meg kellene majd fizetni egy megfelelő WR-t ha hosszabbításra kerül a sor, mert igen könnyen engedünk el WR-ket.PaulusMinek az?
CSak a futáááás. 😀😀😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
arra reagáltam h azt írtad h nem játszik jól. de jól játszik. elkap mindent amit feléje dobnak.Nem csak statokból , láttam Seahawks meccset is jó nem az összeset de jó párat.szeretem ha vki a statokból következtet.braxa88Mihez képest ? Nem játszik rosszul.Jöjjön Wallace , Pattersont szedjük be a túloldalra aztán oké 😀. Kár hogy 2 közül valamelyik sanszosan delfin lesz.Rice nem játszik jó?braxa88
Egyébként ha Wallacet szerződtetnénk 10+ millával, akkor egyre erősebb lenne a gyanús ami most sem gyenge, hogy Harvinnal nem csak a szerződése volt a baj. Ricet se kapott pénzt azóta nem is játszik jól, mondjuk összehasonlíthatatlan Harvinnal, de szerintem van még más is ami miatt mennie kellett.Toca
De egy 10 millás WR-től (5. -6. legnagyobb fizetése van) nekem az kevés hogy tavaly fél szezont kihagyta, idén meg csinált 7-800 yardot. Engem eddig nem győzött meg hogy nem csak Favre tette naggyá.Toca
Ha szerinted megér 10 millát ám legyen, szíved joga. Top5 fizetése van és top 15 elkapóba se nagyon fér be nálam.
Sok mindenről meg lehet győzni, de arról hogy ő nincs túlfizetve derekasan, arról nem 😀
De egyébként félreértettél én nem azt akartam kihozni hogy szar, jó elkapó én máig szeretem, de volt egy kiugró éve azóta meg egy stabil célpont, de nem elit. Ennyit akartam kihozni belőle kicsit túl lett magyarázva 😀Toca
ez h mennyi a fizuja azt leszarom.
több mint 11 éve
Nem csak statokból , láttam Seahawks meccset is jó nem az összeset de jó párat.szeretem ha vki a statokból következtet.braxa88Mihez képest ? Nem játszik rosszul.Jöjjön Wallace , Pattersont szedjük be a túloldalra aztán oké 😀. Kár hogy 2 közül valamelyik sanszosan delfin lesz.Rice nem játszik jó?braxa88
De egyébként félreértettél én nem azt akartam kihozni hogy szar, jó elkapó én máig szeretem, de volt egy kiugró éve azóta meg egy stabil célpont, de nem elit. Ennyit akartam kihozni belőle kicsit túl lett magyarázva 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
szeretem ha vki a statokból következtet.Mihez képest ? Nem játszik rosszul.Jöjjön Wallace , Pattersont szedjük be a túloldalra aztán oké 😀. Kár hogy 2 közül valamelyik sanszosan delfin lesz.Rice nem játszik jó?braxa88
több mint 11 éve
Mihez képest ? Nem játszik rosszul.Jöjjön Wallace , Pattersont szedjük be a túloldalra aztán oké 😀. Kár hogy 2 közül valamelyik sanszosan delfin lesz.Rice nem játszik jó?braxa88
De egy 10 millás WR-től (5. -6. legnagyobb fizetése van) nekem az kevés hogy tavaly fél szezont kihagyta, idén meg csinált 7-800 yardot. Engem eddig nem győzött meg hogy nem csak Favre tette naggyá.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Jöjjön Wallace , Pattersont szedjük be a túloldalra aztán oké 😀. Kár hogy 2 közül valamelyik sanszosan delfin lesz.Rice nem játszik jó?
több mint 11 éve
Valószínűleg nem a pénz volt a fő gond, mert akkor megállapodtunk volna Harvin-nal. Inkább az összekülönbözések miatt kellett mennie. Ettől függetlenül a játékosok nem örülnek neki ahogy látom. De számunkra és számukra is csak az a bizakodás lehet, hogy a kapott ellenértéket jól használjuk fel. Ezért gondolom, hogy egy meghatározó FA Wr-t kell szerezni, még ha az drága is, hogy a Pickekből lehessen tovább építkezni. Én Austin húzása miatt sem lennék elkeseredve, bár rá Wright miatt kisebb az esély, meg azért mert nem dúskálunk szélső WR-ben...
több mint 11 éve
Jöjjön Wallace , Pattersont szedjük be a túloldalra aztán oké 😀. Kár hogy 2 közül valamelyik sanszosan delfin lesz.Egyébként ha Wallacet szerződtetnénk 10+ millával, akkor egyre erősebb lenne a gyanús ami most sem gyenge, hogy Harvinnal nem csak a szerződése volt a baj. Ricet se kapott pénzt azóta nem is játszik jól, mondjuk összehasonlíthatatlan Harvinnal, de szerintem van még más is ami miatt mennie kellett.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/12/dolphins-think-vikings-may-offer-mike-wallace-13-million-a-year/
több mint 11 éve
Jelenleg akkor 11 húzásunk van idén, abból már lehet találni pár meghatározó játékost, vagy esetleg feljebb is lehet menni egy két fontos célpontért ha szükséges. Meglátjuk a szabadügynök piacon mit hozunk össze a draftig, de pár WR húzás lesz szerintem, a kérdés az melyik körökben. Tavaly jól sikerült választani, legyen ez idén is így... 😊
Mondjuk előbb utóbb meg kellene majd fizetni egy megfelelő WR-t ha hosszabbításra kerül a sor, mert igen könnyen engedünk el WR-ket.
több mint 11 éve
A Harvin-ért kapott 2014-es draft pick a harmadik körben lesz esedékes.
több mint 11 éve
Igen Patterson-ban van lehetőség, ha nem kell sokat felmenni érte, lehet meghúzzuk a feltradet érte.
több mint 11 éve
Ha Patterson lecsúszna hozzánk letojnám Harvint , sajna nem fog. Boldinért pakolbattunk volnatöbbet mert szívesebben adták volna nekünk mint a 49ersnek ...Ha FArol jön egy elit WR nem fogom bánni ,de perpill szarban vagyunk.
több mint 11 éve
Boldin megérte volna, de ez a hajó elment sajnos. Egyébként ha szigorúan a draftköröket nézzük nem rossz üzlet a Harvin trade, hiszen jövőre még kapunk érte valami picket, az ideieken kívül is. Nagy kérdés hogy gazdálkodunk ezekkel a körökkel.
több mint 11 éve
Állítólag megkínáltunk egy hetedik körös picket a Baltimore-nak Anquan Boldin-ért, még mielőtt a 49ers egy hatodik köröset kínált volna érte.
több mint 11 éve
Cruzzal mivel lennék jobbak mint Harvinnal? Még mindig lenne WR need, csak draftkör meg pénz nem. Szóval akkor jöjjön Jennings, és maradjanak a draftkörök a fiataloknak és további Wr-nek.Childs pedig még be is jöhet, ne felejtsük el hogy AP is féllábú volt még tavaly, én bízom a bemutatkozásában.