Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
PLAYOOOOOOFF!!! 😀😀😀
több mint 11 éve
"Nine yards what?!"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
butyu
7
Az előre vártnál többszörösen túltejesített a cssapat! Soha rosszabb szezont! Go for SB!
több mint 11 éve
AP tényleg kiborg. Gratula a szezonhoz és playoff szerepléshez. Legalább egy playoff csapattól kaptunk ki az 1. héten OTben, idegenben.
több mint 11 éve
öööö a D-vel nem vagyok teljesen elégedett.... deee megvolt a turnover ami miatt az utolsó labdabirtoklás a miénk volt, így ők is megtették amit kell, és a meccs eleje is az övék volt, csak ugye Áron volt az ellen, őt nem lehetett végig tartani...de kit érdekel ez, 10-6, playoff, nfl-rekorder rúgónk van, 2000 yardos AP, 4-2 a csoport... SKOOOOOOOOOL VIKINGS!!!!!!!
több mint 11 éve
Azt hiszem a csapat messze túlszárnyalta az idei várakozásainkat, óriási győzelem a mai! SKOL VIKINGS!Ja és ne feledjük, 8 éve összejött már egy győzelem a Lambeau Fielden. 😊 youtu.be/YmpMxpXfyTs
több mint 11 éve
Gratulálok, megérdemeltétek, hogy ti és nem mi jutottunk a PO-ba!
több mint 11 éve
Hát köszönöm a csapatnak külön APnek és Walshnak meg Jenkinsnek és Smithnek kurva nagy élmény volt!9 yard még egy kicsit fáj, de majd az MVP cím és egy jövő heti győzelem majd megvígasztal remélem.
több mint 11 éve
Jövő héten ha ki is kapunk, ez a nap most a miénk, köszönet jár érte a CSAPATNAK, így, csupa nagy betűvel. De jó mérkőzés volt.
több mint 11 éve
thx vikingek! AP egy UFO!!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Szép volt srácok, megérdemeltétek. Jövő héten viszont nem lesz ilyen könnyű dolgotok 😉ja, és AP egy beast, megérdemelte volna
több mint 11 éve
Ovidiusz
1
A közvetités nem gyengén elfogult!
több mint 11 éve
Jelentem sörök itt is hűsölnek szépen sorban!:-pChips családi...
lassan csak eljött a nap!
SKOOOL !!!
több mint 11 éve
Gameday! Sör behűtve, Nachos előkészítve. Minden ideális egy szép Vikings győzelemhez minnél több AP yarddal 😊
több mint 11 éve
Mi elcsesztük a 2. seedünket, de Ti visszahozhatjátok, szóval Go Vikings!!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Ráadásul hazai pályán, őrjöngő közönség előtt. A Viking kürtök betöltik majd a teret, lesz hangulat az biztos, az utóbbi időben jó volt a csapat hangulata, egyben van a gárda mentálisan, úgyhogy az utolsó pillanatig hajtás lesz a rengeteg motíváció miatt...Majdnem jobb mint egy el classico maraton... 😀
több mint 11 éve
Azért holnap sok minden fog eldőlni, lehet szurkolni mindenért.AP 2000 yard, AP rushing rekord, Vikes WC hely, AP MVP (ha WC helyen leszünk meglepődnék ha nem ő kapná).
Mindezért még a GB-n kell átgázolnunk ami plussz motiváció, már várom 😊
több mint 11 éve
Így van kemény játék nem egyenlő a sérülés okozással. Nekünk akkor van esélyünk, ha a védelem kőkemény játékot folytat mint az utóbbi meccseken. Ha hagyjuk a Packerst játszani a játékát, akkor nem tudunk annyit futni amennyit ők passzolnak.Mind a védelmünknek, mind az offens-ünknek úgy kell játszani, hogy megint lássuk az ellenfelet levegőért kapkodni, és az elkapás utáni kemény szabályos ütésekben felőrlődni, mint nem egy idei elit WR. A nyomásnak pedig jönni kell, mert Rodgers ha van ideje, és nincs mitől tartani akkor szétdobál bármilyen covert. Más esélyünk nincsen.
több mint 11 éve
Én sem kívántam sérülést.😊Az csak egy nagy rivális csata értékét növeli, ha másnap úgy ébrednek a játékosok, hogy mindenük fáj. Az azt jelenti, hogy mindent beleadtak, és "meghaltak" a pályán. Ezt kívánom én is a Pacskereknek, hogy a meccs után ne azt érezzék már, hogy olyan estéjük volt, mint ha a vidéki diszkóban pettingeltek volna a helyi tehenészlányokkal. Mint minden Vikings fan, csak azt kívánhatom, hogy ez a "randevú" nagyon, de nagyon fájjon nekik másnap!😊
több mint 11 éve
Én csak azt szeretném, hogy a meccs után Rodgers vért pisáljon 2 hétig, mindig, mikor levegőt vesz égető kínok közt érezze azokat a bordákat, minden lépést úgy tegyen meg, mintha betontömbök lennének a lába helyén. Igen, azt szeretném, ha jól beledöngölnénk a gyepbe, hogy szegény visszasírja a mostani hetet, amikor még szép és jó minden. Persze tuti 400 yardot passzol majd, ahogy az már lenni szokott...😕Go Vikings!Én nem kívánok senkinek sérülést, én 2 W-t kívánok a csapatnak sorban a GB ellen ennyi nekem bőven elég 😊
több mint 11 éve
Én csak azt szeretném, hogy a meccs után Rodgers vért pisáljon 2 hétig, mindig, mikor levegőt vesz égető kínok közt érezze azokat a bordákat, minden lépést úgy tegyen meg, mintha betontömbök lennének a lába helyén. Igen, azt szeretném, ha jól beledöngölnénk a gyepbe, hogy szegény visszasírja a mostani hetet, amikor még szép és jó minden. Persze tuti 400 yardot passzol majd, ahogy az már lenni szokott...😕
több mint 11 éve
Fogadjunk ? Kicsit azért mellélőttél. Most attól nem akarunk kiesni mert a Bears kiesik. Emellett meg ha nyer a Giants vagy a Boys akkor egy vereséggel kiesünk aminek túl sok értelme nincs. Ráadásul a Skins meccs utánunk van...érdekes hogy akkor hogy változhat meg egyből a ti meccsetek ha a Bears kikapna, sztem AP pályára sem lépne 😊davemayerA kezünkben van a sorsunk, ha nyerünk akkor bent vagyunk. A Giants tavaly ugyanígy volt, azért írtam hogy ilyen korán kezdődött a PO mert akár a múlt héten, most is PO formát kell hozni és csak a győzelem elfogadható, számunkra nincs számolgatás. 2 fordulóval az alapszakasz vége előtt mi már az életünkért játszunk, hazai pályán ha harap a Packers ha nem fel kell őket szeletelni 😊 Akkor pedig mindegy hogy ti mit csináltok 😊 SKOL VIKINGS!vsanyi132Remélem az egész csapat kihagyja a PB-t 😀 😀 Tavaly a Giants is ilyen korán kezdte a PO-t, és SB lett belőle, hátha követjük a példát 😊már bejutottatok? azért ha mi nyerünk és a GB harapni fog akkor nem hiszem...davemayer
vsanyi132
Mellesleg tudom, hogy zabszem vagyunk a divizió seggébe mert ti is meg a Lions is 2 sima győzelemmel számolt, de azért esélytelennek hozni minket hazai pályán...
Szezon elején értem hogy mindenki várta hogy kipukkadjunk meg a Green Bay megnyerte a diviziót, de azért idegenben is kb Ponder baszta el a meccsünket. AP 210 yardot futott, meglepődnék ha 130 alatt tartanák most, szóval nem tudom mennyire harap majd a GB, de nem is érdekel, ezen a meccsen hazai pályán nyerni kell és inkább magunkra is tennék.
Aztán majd kiderül, lehet Rodgers élete formájában lehozza a meccset vagy Ponder megint katasztrófa lesz, de erősen kétlem 😊