Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Később kezdünk, viszont tv-s meccs lettünk itthon is 😊nyerni kell és 1000x bemondatni Walsh nfl rekordját, a múlt héten csak ezt nem sikerült Ricsiéknek elmondani, azt hogy kb hány szál fű van a pályán hamarabb mondták volna...
több mint 11 éve
Toby jatszatasa egyertelmuen hamarabb el kellett volna hogy jojjon. Azert o rombolt rendesen APnek is konyebb lett volna.Ponder jo nem volt most kalsszisan szar , de azert ez edeskeves meg mindig .
több mint 11 éve
Nekem mondjuk még ez is kevés volt Tőle...:/ZoliZoltánNe legyünk ennyire telhetetlenek. Hosszú távon ennél még több kell, de idén ez a szint is bőven elég lett volna, hogy biztos PO résztvevők legyünk, és amit ettől az évtől lehetett minimum remélni. A meccs elején kifejezetten jól játszott, volt pár okos döntése amikor nem dobta be erős coverbe a labdát mint tette ezt jó pár meccsel ezelőtt. Mivel AP-n embert fogtak ezért a két jó futással is sokat segített a csapatnak, és jó pár 3 downt megcsinált, látszólag nem véletlenszerűen. Voltak persze megint pontatlanságok, de nem dobott INT-et, és segítette a csapatot amikor kellett. Volt időszak amikor túl sok is került a vállára, és nem hozott belőle kiváló dolgokat, de a Texans nagyon ráfeküdt AP kivédekezésére, és így szükség volt játszatni többet.
Jövőre ennél több kell tőle, mert folyamatos fejlődést kell mutatnia, de szerintem a fejáben lévő gondokon talán sikerül úrrá lenni, és ha lesz Harvin, meg még 1-2 jó WR célpontja akkor talán többet is ki tud hozni.
Többet kellett volna talán az elejétől használni Gerhardot, hogy az ő stílusával is fárassza kissé az ellenfél védelmét, hátha akkor AP is több teret kapott volna. De AP-ben benne volt a nagy futás lehetősége is hiszen amikor kiszabadult 20 yard körül futott.
több mint 11 éve
Nekem mondjuk még ez is kevés volt Tőle...:/ZoliZoltánAzert most jo volt, kb funbliig biztos, arrol sem o tehet. Utana sem votl rossz. Azert hai lyen teljesitmenyt tolt volna iden vegig , nem izgulnank most a WCert. AP utolso heten szetfogja szaggatni a Packers D-t nem aggodok, 2000 tuti meglesz.
Békés Boldog Viking Karácsonyt mindenkinek 😊
Skol Vikings!
több mint 11 éve
Nekem mondjuk még ez is kevés volt Tőle...:/
több mint 11 éve
Na ez megalapozta a karácsonyi hangulatot 😀Ja és ahogy Ponder játszott az már közelebb van, ahhoz amit egy NFL irányítótól látni szeretnék.
több mint 11 éve
Brutàl nagy győzelem volt!!!A #D-nk aprított rendesen!
SMITH !!! :-p
Boldog Karácsonyt Vikingek !!!
több mint 11 éve
Igen ez a is a séma alapja, valóban a fő nyomást a D-line adja, de az utóbbi meccseken több a blitzelés is mint a szezon elején. De akkor sem nevezhető egy állandóan blitzelő társaságnak a csapat. Szerintem jól is hívja a blitzeket és meg is vannak rá az emberek, Greenway, Smith, Winfield, de még talán a kis Henderson is nagyon veszélyesen blitzel.A lényege a védelemnek a nagy playek kizárása, és az ellenfél O-nak az aprítása, és most már jobbak a coverek is, tudunk labdákat is szerezni.
Én is úgy látom, hogy egy rendszerbe illő kiemelkedő MLB tovább emelné a csapat veszélyességét, valamint egy futás elleni NT-t is beszereznék középre.
A Spec team tényleg nagyon jó munkát végez, Harvin kiesése pótolhatatlan visszahordásban (bár Sherells is mutat szép dolgokat, még ha más dimenzió is), de a cover teamek működnek, volt hogy kick offot 15 yardon belül szedtünk le ami nem semmi. A kis Walshnak pedig 50+-os lába van ami nagyon segít a csapat pontszerzésében. Meg is döntött egy NFL rekordot tegnap egymás után 9 db 50+-os FG rúgott be ami a legtöbb az NFL-ben.nagyon nagy húzás volt, és hosszú évekre emelheti magas szintre a Kicker posztunkat.
több mint 11 éve
Nagyon nagy győzelem! Valahogy így képzeltem el, ezzel a játékkal érdemes belevágni a PO-ba, a védelem remekül muzsikált és volt végre passz játék is, és úgy tudtunk győzni hogy AP-t megfogta egy nagyon erős rá koncentráló védelem. Jövő héten nincs mese hazai pályán el kell verni a Packerst, és nem szabad foglalkozni semmiféle rekorddal, csak a győzelemmel. Ahhoz úgyis AP futásain keresztül vezet az út 😊
Ki gondolta volna hogy az utolsó forduló előtt WC helyen állunk, pozitív mérleggel! Igazi karácsonyi ajándék ez a csapattól 😊
Vikingek! Boldog Karácsonyt mindenkinek! SKOL VIKINGS!!!
több mint 11 éve
Még annyit tennék hozzá, hogy valóban mindenféle blitzeket hív viszont nagyon ritkán, azt is 3rd downokra. Pl. az egyik Lions elleni meccsen összesen 1 blitz volt. Nagyon bízik a D-lineban, 4-en is megfelelő nyomást tesznek a QB-ra. Amúgy szinte végig Cover 2 az alap hívás, a Safetyk jó mélyen védekeznek. Tavaly rengeteg hosszú playt kaptunk, most inkább kényszerítik az ellenfelet a rövid játékokra.
Nekem hiányzik még egy vezér MLB, sajnos Brinkley nem olvassa olyan jól a támadásokat, több play actiont is benyel.
ST munkáját is ki kell emelni: még nem kaptunk TD-t visszahordásból, ha jól emlékszem, és olvastam egy olyan statisztikát, hogy utoljára az 5. héten hordták vissza a kickoffot a 25 yardosnál tovább! Ehhez hozzájárul Walsh is, akinek brutális lába van.
több mint 11 éve
Williams idén vette át a DC posztot. Az alap nyomást továbbra is a D-line adja, de ő használ változatos blitzsémákat is egész jól hívva őket. DB blitzeket (Smith pl. nagyon jó benne), LB blitzeket, és zone blitzeket is hív. Valamint Griffen is egyre jobb lesz a D-line-ba. Hosszú yardos passz szituációknál 3 DE-t is berak a nyomás növelésére, Alllen-t, Robison-t, és Griffen-t 3 Technikán, K Williamset pedig betolja 1 Tech-re, ez is egész jól szokott működni ezekben a helyzetekben.A DB állomány is jobb, bár nyilván sokat kell még tanulni, de Winfield-től igen kemény játékot leshetnek el, és bár az elkapást sokszor nem tudják megakadályozni, de keményen büntetik a WR-ket az elkapás után ami egy meccs alatt meg is hozza a gyümölcsét. Cook visszatérése ráadásul képessé tette a csapatot a fizikális WR-k fogására is, Winfield pedig tavaly sokat volt sérült, idén pedig Nickel-ben eszméletlen hasznos a játéka.
A szezon végére egyre jobban értik és játsszák le a játékosok a sémáját amit kitalált.
De majd meglátjuk a Packers ellen, egy elit passz offense ellen, egy sorsdöntő találkozón mit tudnak a srácok.
az biztos, hoyg brutális hengulat lesz, a csoport ellenfél miatt, a PO miatt, és AP miatt is. Nagyon jó volt látni, a D játékosok is hogy biztatták AP-t minden futása után, látszik, hogy nagyon szurkolnak neki és a csapat érte is fog pluszban hajtani, nem mintha amúgy nem lenne tétje a mérkőzésnek.
SKOL VIKES!
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Tavaly is Alan Wiliams volt a DC?Mennyivel játszik mást a D? Agresszívabbak vagy mi? Érkezett Harrison Smith és Robinson. Jó játékosok már rookieként is, de nem 2 játékos miatt javul ennyit egy egység.
több mint 11 éve
gyalu
314
Jaj de babasztam a Giants meccs végére, örülök. hogy ennek acsapatnak szurkolkhatok D:jövő hétem meg kell zabálni a sajtfejeket
több mint 11 éve
A másik Lilák tettek egy szívességet(remélem nem szólom el),így a saját kezünkben a sorsunk üti kell a Sajtfejeket.
több mint 11 éve
Akkor most imádkozni kell hogy a Ravens lenyomja a Giantset mert ha nyernek akkor kb 90% hogy nincs playoffunk.
több mint 11 éve
A védelem brutális volt, fizikálisan bedaráltuk a Texasi támadókat. Kemény ütések, kemény játék.Gerhard TD-nél pedig a Houston védelem nem kapott már levegőt. Sajnos túl fizikális volt a Texasi védelem áés AP-nak nem tudtunk elég yardot hozni, de az eredmény és a játék is szép volt. Ponder is jól játszott, nem kimagaslóan, de jól. Jó döntéseket hozott.
Jó meccs volt, AP-nek lehettt volna 20-30 yarddal több és akkor csodás meccs lett volna.
több mint 11 éve
Értékes és nagy győzelem, jó játékkal!
több mint 11 éve
Szerintem az ifjú ara is jobban szeretné, ha a férje dollár milliókat kereső stabil NFL QB lenne, mint hogy elhúzzon nászútra. Lesz arra bőven idő a bajnokságon kívül is. Ráadásul Samantha-nak is főszezonja van, mert az NCAA bowl meccseken ő is kap szerepet. Szóval inkább pozitív energiát sugározzon Ponderbe, vagy éppen ellenkezőleg szívja le belőle a negatív nyomást... 😀 Szóval a sárkányhajók Texas felé közelítenek. A harcosok felsorakoznak páncéljaikban, és fogadkoznak, hogy akár testükkel védik Peterson rohamait amivel a győzelmet ki lehet vívni idegen partokon, egy erős ellenfél ellen. A harc nehézsége azonban csak tovább dicsőíti a Viking harcost...
Aztán megszólnak a kürtök, csatakiáltás hallik, megkezdődik az ütközet..
egy régi de nagyon jó hangulatú kis videó:
www.youtube.com/watch?v=Yspw7Z6w3Dk
OHHH MY GOD! This man is the BEAST!
több mint 11 éve
Cook azért fontos, mert ő tudja fizikálisan felvenni a harcot a nagyobb termetű WR-kel, úgy, hogy nem csak leköveti őket, de meg is tudja őket ütni, hogy ne legyen elkapás. Ezért fontos lenne a játéka, reméljük agyilag is megérett, hogy ne csináljon hülyeségeket, és sérülékenység sem lesz nála most pár évig.
több mint 11 éve
GAMEDAY!!! Ma eldől hogy PO csapat vagyunk-e, egy jó Texans ellen ha nyerünk akkor jussunk tovább, bármi más esetben azt mondom inkább ne égjünk PO-ban. Ugyanígy gondolom az utolsó, sajtos meccs kapcsán is, verjük őket meg úgy ahogy egy PO-ba igyekvő, már kötelező PO formát hozó csapat. Most hogy Ponder végre megnősült remélem még nem a nászutat tervezgetik az ifjú arával, ha igen akkor a fentiek nem teljesülnek. Ma egy jó meccsen ne alázzanak meg, legyen AP-nek sok futott yardja, és főleg ne legyen sérülés, főleg ne súlyos. Tavaly karácsonykor már egy tét nélküli meccsen sérült le AP, most remélem egy 100+ meccsen fogja feledtetni. Harvin szerintem most döbbent rá hogy idén még PO-ban is lehetne virítani, ezért van most ez a hiszti. Annak idején amikor IR-re került ezt a szóváltást nem emlegette senki, valamiért most derült ki. Valami azt súgja elkezdődhettek a tárgyalások a jövő évi szerződésekről, és komoly pozíció harc kezdődött a menedzsment és a játékos érdekeit képviselve, a vége persze az lesz hogy kap Percy egy zsíros szerződést mi meg megnyugodhatunk.
Csatára fel, nemsokára kihajózunk és elhangozhat a hazai csapat táján a híres üzenet: Houston we have a problem! AP 😊 😊 😊
több mint 11 éve
Cook 54 yardon tartotta Calvin Johnson-t idén. Ennyit számítanak a cover képességei hátul.😊Go Vikings!Ertem en hogy Cookot szeretjuk egbe magasztalni hogy mekkora kiraly, de azert Harrison Smith foldbedongolese is kellett azon a meccsen hogy onnantol azt se tudta megateon merre van.
Nekem meg vannak ketsegeim Cookal szemben.
több mint 11 éve
Cook 54 yardon tartotta Calvin Johnson-t idén. Ennyit számítanak a cover képességei hátul.😊
több mint 11 éve
Ez egy nagyon jó hír! 😛
több mint 11 éve
Vikings activated CB Chris Cook off IR.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...