Minnesota Vikings
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Amúgy Moss már nem FA?dandedélután 4 óra ET után lesz az elvileg

több mint 12 éve
Amúgy Moss már nem FA?
több mint 12 éve
szerencse hogy a Lions még nem annyira izmos, és talán a 3. hely meglesz a csoportban.vsanyi132Azért ez nem biztos.
Bár örülök,hogy beletetted a talán szót.
Én bízom legkevésbé a csapatomban,de most tényleg elindult valami,csak az a kurva sorsolás ne lenne ilyen nehéz. 😉

több mint 12 éve
Sokat számít a többi játékos véleménye a dolgokról. Persze nem az ami kiszivároghat, hanem amit mi nem hallhatunk. Látni viszont látni fogjuk az eredményét az biztos... :/Én biztos vagyok benne hogy rámegy, a PO-hoz koncentrált játék kellene, de vajon kinek jut először a játék az eszébe most a csapat háza táján? A QB egy rokkant nyugdíjas - szó szerint - a HC egy médiazseni, aki egy nyomorult pirosat se tud kellő időben előráncigálni, de ugatni tud, egy hónap után elzavarja a piac legjobb WR-ét, bedobva a lecsóba egy 3. körös pick-et, és még sorolhatnám. Semmi sincs ami az öltözőben arra vinné a srácokat hogy tessék leszarni mi van körülöttük, és csak a játék, sokkal inkább a pályán kívül zajlik az élet. Ez pedig negatív szezon lesz, szerencse hogy a Lions még nem annyira izmos, és talán a 3. hely meglesz a csoportban.
Lehet el is megy rá a szezon. 😕Paulus

több mint 12 éve
Nem is állítottam ennek az ellenkezőjét 😉 Lehet rosszul jött át.Ezt most rossz embernek mondod, mert nekem senkivel sincs bajom csak azért, mert egy adott csapatnak szorít.atapapaAttól, hogy bármi is történik, az sokkal jobban átjön a médián, mint a legtöbb csapatnál. Ha siker van, azt is felnagyítják, ha gond van, azt is. Ezt hatványozzák még egyéb tényezők is, mint pl. a tulaj személyisége.atapapaEz ok. De nekem ugyanolyan csapat mint a többi. Nem igazán tehet arról egy hazai szurker hogy kint mekkora farok a média vagy JJ.Blevi
több mint 12 éve
Ezt most rossz embernek mondod, mert nekem senkivel sincs bajom csak azért, mert egy adott csapatnak szorít.Ez ok. De nekem ugyanolyan csapat mint a többi. Nem igazán tehet arról egy hazai szurker hogy kint mekkora farok a média vagy JJ.BleviElmondod nekem mitől nem "átlagos" csapat a dallas? Illetve mitől más mint a többi 31?Attól, hogy bármi is történik, az sokkal jobban átjön a médián, mint a legtöbb csapatnál. Ha siker van, azt is felnagyítják, ha gond van, azt is. Ezt hatványozzák még egyéb tényezők is, mint pl. a tulaj személyisége.atapapa
Blevi

több mint 12 éve
Ez ok. De nekem ugyanolyan csapat mint a többi. Nem igazán tehet arról egy hazai szurker hogy kint mekkora farok a média vagy JJ. Máshol is vannak furcsa tulajok. Én sem szeretem hogy állandóan megy a felhajtás. Ez Magyarország nem Amerika miért kell itthon is annak divatnak lennie mint Amerikában? Pld. itthon is divat utálni a Cowboyst mert az kint is menő. Én ezt az egyet nem szeretem ebben.Elmondod nekem mitől nem "átlagos" csapat a dallas? Illetve mitől más mint a többi 31?Attól, hogy bármi is történik, az sokkal jobban átjön a médián, mint a legtöbb csapatnál. Ha siker van, azt is felnagyítják, ha gond van, azt is. Ezt hatványozzák még egyéb tényezők is, mint pl. a tulaj személyisége.atapapa
Blevi
De ez itt már nagyon off
több mint 12 éve
Sokat számít a többi játékos véleménye a dolgokról. Persze nem az ami kiszivároghat, hanem amit mi nem hallhatunk. Látni viszont látni fogjuk az eredményét az biztos... :/ Lehet el is megy rá a szezon. 😕
több mint 12 éve
Elmondod nekem mitől nem "átlagos" csapat a dallas? Illetve mitől más mint a többi 31?Attól, hogy bármi is történik, az sokkal jobban átjön a médián, mint a legtöbb csapatnál. Ha siker van, azt is felnagyítják, ha gond van, azt is. Ezt hatványozzák még egyéb tényezők is, mint pl. a tulaj személyisége.
Blevi

több mint 12 éve
Jo neked....
több mint 12 éve
én meg egyszer olvastam egy Harrison gondolatot,,, másodszorra már ő is igen visszafogott volt.Igen ez valos.Kivancsi leszek a valodi okokra es tortenesekre, ehhez a lepeshez giga durvat kellett muvelni, de persze a csalas az lenne.Delonso_Nem feltétlen, Childressnek már volt egy hasonló ügye 2006-ban, amikor Karácsonykor kirúgatta Marcus Robinsont, a csapat akkori talán legjobb WR-ét. Egy nappal azután, hogy kritizálta egy interjúban a csapat teljesítményét, vezetését, és szereplését. Másnap Chilly odaállt a kamera elé, és bejelentette, hogy a teljesítménye miatt küldik el a WR-t, aki az elmúlt 3 évben 17 TD-t szerzett. Már akkor mindenki röhögött rajta, és gigantikus PR katasztrófának tartották a nyilatkozatait. Most lehet ugyanezt játszotta el, csak éppen az NFL történetének egyik legjobb WR-ével. 😀gsn
De mi a kivalto ok? Mert hallottam egy Moss beszedet, de ott eleg visszafogott volt.Delonso_
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!

több mint 12 éve
Igen ez valos.Kivancsi leszek a valodi okokra es tortenesekre, ehhez a lepeshez giga durvat kellett muvelni, de persze a csalas az lenne.Delonso_Nem feltétlen, Childressnek már volt egy hasonló ügye 2006-ban, amikor Karácsonykor kirúgatta Marcus Robinsont, a csapat akkori talán legjobb WR-ét. Egy nappal azután, hogy kritizálta egy interjúban a csapat teljesítményét, vezetését, és szereplését. Másnap Chilly odaállt a kamera elé, és bejelentette, hogy a teljesítménye miatt küldik el a WR-t, aki az elmúlt 3 évben 17 TD-t szerzett. Már akkor mindenki röhögött rajta, és gigantikus PR katasztrófának tartották a nyilatkozatait. Most lehet ugyanezt játszotta el, csak éppen az NFL történetének egyik legjobb WR-ével. 😀gsn
De mi a kivalto ok? Mert hallottam egy Moss beszedet, de ott eleg visszafogott volt.
több mint 12 éve
Elmondod nekem mitől nem "átlagos" csapat a dallas? Illetve mitől más mint a többi 31?akkor hívjuk tragédiának 😉Talán nem véletlen hogy épp ők az egyetlen csapat akit a Lions-on kívül nagy nehezen legyűrtünk... vsanyi132Talán, de a drámához az ég világon semmi köze a Cowboysnak immáron második éve lassan, Ata csúnyán mellé trafált.gyeek
egy "átlagos" csapat szurkolójának a Dallas-t nézve mindig dráma van, bocsiatapapa
Hogy ne legyek off, mit gondoltok idén a Vikings D-line miért nem dominál annyira?
több mint 12 éve
gsn
3 548
Kivancsi leszek a valodi okokra es tortenesekre, ehhez a lepeshez giga durvat kellett muvelni, de persze a csalas az lenne.Delonso_Nem feltétlen, Childressnek már volt egy hasonló ügye 2006-ban, amikor Karácsonykor kirúgatta Marcus Robinsont, a csapat akkori talán legjobb WR-ét. Egy nappal azután, hogy kritizálta egy interjúban a csapat teljesítményét, vezetését, és szereplését. Másnap Chilly odaállt a kamera elé, és bejelentette, hogy a teljesítménye miatt küldik el a WR-t, aki az elmúlt 3 évben 17 TD-t szerzett. Már akkor mindenki röhögött rajta, és gigantikus PR katasztrófának tartották a nyilatkozatait. Most lehet ugyanezt játszotta el, csak éppen az NFL történetének egyik legjobb WR-ével. 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk,HurkaSteve Johnson zsinórban 5 meccsen kapott el TD-t.
Evans meg épp a jobb éveit futja.

több mint 12 éve
Én szurkolok is érte. 😀 Tuti nagy show lenne ám ott. 😀😀😀😀Cincinattibe nem férne még be? 😀Ha ez létrejönne, szezon végéig szóló bant kérnék. :rolleyes:
Batman, Robin, Joker, mindenki egy rakáson 😂The terrible towel
...
Látom lelki szemeimmel amint néhányan máris elkezdenek szurkolni, hogy Moss Cincybe kerüljön. 😊Mikey

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk, vagy szimplán félnek attól, hogy ugyanaz lesz, mint TO-valmiért? tulképp mi is volt TO-val?
és akkor Randy megint mehetne a Gillette Stadiumba 😂Hurka
több mint 12 éve
akkor hívjuk tragédiának 😉Talán, de a drámához az ég világon semmi köze a Cowboysnak immáron második éve lassan, Ata csúnyán mellé trafált.gyeekEz a Vikings kezet foghat lassan a Cowboys-szal, már ami a drámázást illetiatapapaTalán nem véletlen hogy épp ők az egyetlen csapat akit a Lions-on kívül nagy nehezen legyűrtünk... vsanyi132
egy "átlagos" csapat szurkolójának a Dallas-t nézve mindig dráma van, bocsi

több mint 12 éve
jólehet ekézni moss-t a nem elkapott TD miatt
de itt már volt olyan, hogy az egész csapat direkt BC ellen játszott az edzőbuktatás nem titkolt szándékával, pl. 2007-ben ellenünk
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nyilván Moss is hibás,dehogy mért érzem én megint Chilly faszkodását a háttérben ?Azért érzed, amiért én is, BC egy fa***opó!
Toca
És addig fogunk nyalni, míg ki nem rakjuk. A vezetőség is töketlen vele, siralom ez az egész, úgy ahogy van.
több mint 12 éve
Nyilván Moss is hibás,dehogy mért érzem én megint Chilly faszkodását a háttérben ? Ezek után én nem értem hogy a rákba maradhat még HC ?
Ez a szezon addig amíg ő rontja a levegőt HCként Favre meg QBként addig kuka lesz .
több mint 12 éve
Casselel még talán meg is értenék egymást. És hát egyenlőre sima PO csapatnak tűnik a KC.azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk, vagy szimplán félnek attól, hogy ugyanaz lesz, mint TO-vala pats előtt vagyunk és remélem elvisszük ha más nem
bowe az egyetlen elkapónk aki reális fenyegetés az ellenfélre nézve
😊ehh
több mint 12 éve
azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk, vagy szimplán félnek attól, hogy ugyanaz lesz, mint TO-vala pats előtt vagyunk és remélem elvisszük ha más nem
bowe az egyetlen elkapónk aki reális fenyegetés az ellenfélre nézve
😊
több mint 12 éve
azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk, vagy szimplán félnek attól, hogy ugyanaz lesz, mint TO-valés akkor Randy megint mehetne a Gillette Stadiumba 😂