NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és még nem esett szó a secondaryról ahol is lenne mit javítani,de mindent csak szép sorban.. kell Kalil és utána majd gondolkodhatunk mi a következő lépés de kell a levegő Webbnek és AP-nek 😊
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 113 — Vikings fan
Allen lett az Év NFC védője. Gratulálunk neki.

Remélem motíválni tudja a többieket egy jövő évi harapósabb védelem újraépítéséhez. Mondjuk kiváncsian várom kikből fog állni ez a védelem. A csapatban lévő lyukaknál, csak aszabadügynökké váló játékosok vannak többen.

Az első körben ha a Rams kihúzza előlünk Khalilt, szerintem Blackmoont fogjuk húzni,(egyébként nem biztos, hogy rossz húzás lenne) és nem CB-t. A második körös DB-kel pedig nem szoktunk az utóbbi időben jól járni. Az esetleges WR húzással pedig még mindig problémák lennének az OL-ben és a DB állományban is.Paulus
Nagy szükségünk lenne Kalilra és szerintem ő is lesz az első draftunk,ezzel sokat javulna az offense....ha mégsem akkor szerintem inkább Morris Claiborne-t kellene hozni az LSU-ról.
Ja és persze grat. Jarednek igazán megérdemli!!!PakoGabi
Blackmoonnal nem járnák rosszul csak hát Kalilt vagy Claiborn helyett őt húzni hogy giga luk van a falunkon és még nagyobb DB sorban butaság lenne... Remélem nem viszi el Kalilt a Rams és akkor mindenképpen ő kell. Meg mellé egy guard és AP máris rohangálhat mint a hülye 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Remélem motíválni tudja a többieket egy jövő évi harapósabb védelem újraépítéséhez. Mondjuk kiváncsian várom kikből fog állni ez a védelem. A csapatban lévő lyukaknál, csak aszabadügynökké váló játékosok vannak többen.

Az első körben ha a Rams kihúzza előlünk Khalilt, szerintem Blackmoont fogjuk húzni,(egyébként nem biztos, hogy rossz húzás lenne) és nem CB-t. A második körös DB-kel pedig nem szoktunk az utóbbi időben jól járni. Az esetleges WR húzással pedig még mindig problémák lennének az OL-ben és a DB állományban is.Paulus
Nagy szükségünk lenne Kalilra és szerintem ő is lesz az első draftunk,ezzel sokat javulna az offense....ha mégsem akkor szerintem inkább Morris Claiborne-t kellene hozni az LSU-ról.
Ja és persze grat. Jarednek igazán megérdemli!!!
több mint 13 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan

Az első körben ha a Rams kihúzza előlünk Khalilt, szerintem Blackmoont fogjuk húzni,(egyébként nem biztos, hogy rossz húzás lenne) és nem CB-t. A második körös DB-kel pedig nem szoktunk az utóbbi időben jól járni. Az esetleges WR húzással pedig még mindig problémák lennének az OL-ben és a DB állományban is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
McLeod Bethel-Thompson QB

Nem tudom mi szükség rá,de biztos volt értelme szerződtetni.... 😊
több mint 13 éve
Asszem kikapott a sajtos csapat. Jaj. Egyik szemem sír, a másik nevet. Jobb lett volna, ha a SB-ben kapnak ki, túl jó draft pozíció ez így nekik. 😀 Amúgy nincs velük bajom, tényleg, csak rossz csoportban vannak...Szabolcs_76
Dehogyis lett volna jobb, az kéne mgé hogy NFC-t megnyerjék, így is elviselhetetlen érzés hogy két éve ők nyeri ka Northot 😀Toca
sorry de tavaly mi nyertünk 😀davemayer
Ahogy a koliban mondjuk, mindig van lejebb 😀 De akkor a Lionsnak van még eséyle jövőre legalább 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
az meg főleg... 😀

|
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Asszem kikapott a sajtos csapat. Jaj. Egyik szemem sír, a másik nevet. Jobb lett volna, ha a SB-ben kapnak ki, túl jó draft pozíció ez így nekik. 😀 Amúgy nincs velük bajom, tényleg, csak rossz csoportban vannak...Szabolcs_76
Dehogyis lett volna jobb, az kéne mgé hogy NFC-t megnyerjék, így is elviselhetetlen érzés hogy két éve ők nyeri ka Northot 😀Toca
sorry de tavaly mi nyertünk 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Dehogyis lett volna jobb, az kéne mgé hogy NFC-t megnyerjék, így is elviselhetetlen érzés hogy két éve ők nyeri ka Northot 😀
több mint 13 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 778
Asszem kikapott a sajtos csapat. Jaj. Egyik szemem sír, a másik nevet. Jobb lett volna, ha a SB-ben kapnak ki, túl jó draft pozíció ez így nekik. 😀 Amúgy nincs velük bajom, tényleg, csak rossz csoportban vannak...
több mint 13 éve
The Vikings will reportedly interview ex-Bucs coach Raheem Morris for a possible "high-level defensive coaching position"Pálca
Tudnám értékelni ha jönne és rendrepofoznád a D-t mert nagy szükségünk lenne rá ,hogy ne csak az O nak kelljen meccsben tartani minket. OL- CB-SS posztra kéne 1-2 ember az elsőt FAról kéne valahogy megoldani, mert drafton utóbbikból lesz most bőven. Bár Kalilt lehet bűn lenne benthagyni márha a Rams ezt megteszi. 😊

És ha mar AP nem lesz PBn ott lesz Greenway ha minden igaz . Vicc azért hogy a védelemből megy tőlünk csak ember 😀
több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
The Vikings will reportedly interview ex-Bucs coach Raheem Morris for a possible "high-level defensive coaching position"
több mint 13 éve
Stadion csak a gyengéknek kell ,mi a tengeren fogjuk tartani a meccseinket 😊Toca
Mi meg barlangban, de csak november-december elejéig, mert utána téli álmot alszunk. 😀 😀tüsi91
Ez ilyen mért nem nyer a Bears bajnoki címet? Mert akkor pont téli álmot alszik szindróma ? 😀
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Stadion csak a gyengéknek kell ,mi a tengeren fogjuk tartani a meccseinket 😊Toca
Mi meg barlangban, de csak november-december elejéig, mert utána téli álmot alszunk. 😀 😀
több mint 13 éve
Stadion csak a gyengéknek kell ,mi a tengeren fogjuk tartani a meccseinket 😊
több mint 13 éve
Vikings announced they have named Rick Spielman their general manager.tüsi91
Eddig hárman(Spielman, az aktuális HC és Rob Brzezinski) közösen döntöttek, most Spielman mondja ki a végső szót.

Stadionunk viszont nincs.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Vikings announced they have named Rick Spielman their general manager.
több mint 13 éve
Segítheti is, meg nem is. Egy olyan csapatban, ahol a védelem sokkal többet van fent, könnyebb jó statokat hozni, mint annál, ahol a támadók miatt lényegesen kevesebbet 😊 Ettől még adható neki isWyatt
És nyílván jóval jobban fárad is védelem ha folyamatosan fent van. Én simán neki adnám nem csak a sackek miatt. Nem látok igazából nagyon más perspektívát sem amúgy
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Segítheti is, meg nem is. Egy olyan csapatban, ahol a védelem sokkal többet van fent, könnyebb jó statokat hozni, mint annál, ahol a támadók miatt lényegesen kevesebbet 😊 Ettől még adható neki is

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Szerintetek megkapja Allen a DPOY címet? Sok minden szól mellette, de sajnos a csapat mutatója nem segíti a szavazáskor.Pálca
Pont ez az ami segíthet neki,hogy egy ilyen rosszul szereplő csapatból emelkedett ennyire ki,hogy 0,5 sack-en múlott a rekordbeállítás 😊

több mint 13 éve
Szerintetek megkapja Allen a DPOY címet? Sok minden szól mellette, de sajnos a csapat mutatója nem segíti a szavazáskor.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bázz, ez mennyin múlott :/

több mint 13 éve
“We’ve received word that Adrian underwent successful knee surgery with Dr. James Andrews and is now resting comfortably,” Frazier said. “Adrian is in our thoughts, we wish him a speedy recovery and we look forward to seeing him when he returns to Minnesota.”

Amúgy én nem teljesen értek egyet azzal, hogy jövőre is ilyen kevés győzelmünk lesz. Ebben a szezonban 3 meccsen nem volt esély: GB idegenben, Bears idegenben és New Orleans. Ezenkívül a vereségek simán lehettek volna győzelmek, mindegyiket 7ponttal, vagy kevesebbel vesztettük el (a Falcons ellen AP TD-jét nem challengelte meg Frazier, és azért lett a 3 helyett 10).
Következő szezonban Ponder több tapasztalattal fog rendelkezni, és most teljes offseason lesz, úgyhogy én bizakodó vagyok.
több mint 13 éve
Én pont ezért nem sürgetném AP gyógyulását, úgysem lesz sok keresnivalónk jövőre sem. Gyógyuljon inkább meg az a térd minél jobban, hogyha már megdobtuk egy ilyen gigaszerződéssel.

Kleinsasser meg egész karrierjében Viking volt, még jó hogy itt volt, mikor elkezdtél szurkolni a legjobb csapatnak 😛gyalu
Tudom 😊
AP sérüléséről meg sok mindent nem lehet tudni addig amíg először pályán nem látjuk. Gyaníthatóan nem lesz már olyan jó mint eddig.
több mint 13 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Én pont ezért nem sürgetném AP gyógyulását, úgysem lesz sok keresnivalónk jövőre sem. Gyógyuljon inkább meg az a térd minél jobban, hogyha már megdobtuk egy ilyen gigaszerződéssel.

Kleinsasser meg egész karrierjében Viking volt, még jó hogy itt volt, mikor elkezdtél szurkolni a legjobb csapatnak 😛