New England Patriots

75 feliratkozó

1 órája
HanSolo New England Patriots 645
Ha már schedule, akkor megnéztem a 26-ost . Az idei a legkönnyebb,de a jövő évi a legnehezebb lesz szerintem.

HOME

Buffalo Bills
Denver Broncos
Green Bay Packers
Las Vegas Raiders
Miami Dolphins
Minnesota Vikings
New York Jets
AFC North TBD (Steelers vagy Ravens)

AWAY

Buffalo Bills
Chicago Bears
Detroit Lions
Kansas City Chiefs
Los Angeles Chargers
Miami Dolphins
New York Jets
AFC South TBD (Jags vagy Houston)
NFC West TBD (Rams vagy Seahawks)

Nice.
1 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 971 — situational football
jövőre, nehezebb sorsolással lehet majd bizonyítani hogy ez nem csak egy fluke szezon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 971 — situational football
Szerintem semmilyen értetlenséget nem kéne szülnie, miért lett Maye 1/3 és nem 1/1.

Azért ez nem olyan dolog, mint mai fejjel hüledezni, hogy Mahomes hogyan lett 1/10.
(Btw, az a választás is teljesen reális volt, sőt anno sokan korainak is találták...)

Maye előtt ott volt Williams, aki az utolsó egyetemi éve előtt már generációs tehetségként hypeoltak, nem lett egy Lawrence, Burrow vagy Luck féle prospect, annyira nem volt hú_de_jó, de beton biztos 1/1 volt, mert nagyon magasról indult. Szerintem még én is leírtam, hogy no brainer őt húznám 1/1-ként.
Daniels meg egy highlight reel volt, ami marha jól mutat egyetemi szinten, ezért is nyert Heismant , de ő pont ellentétje volt az "nfl ready" kifejezésnek. Pont, amiben istenkirály volt, na az nem tartható hosszútávon profi szinten. Szóval őt a flashy playek miatt választották Maye előtt, amit simán meglehet érteni, én hosszútávon fázom az ilyen játéksoktól, majd 1-2 év múlva elválik jót választottak a kommandóék.

Teljesen oké volt ez a sorrend.

Az lett volna az igazi blaszfémia ha ilyen McCarhty, Bo Nix meg Penix féle középszerek beelőzik... Szerencsére nem voltunk ilyen istentelen nagy balfaszok 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
4 napja
Nomac New England Patriots 4 088 — balazs.t85@gmail.com

Ez pedig nagyon érdekes, miért is lett a 3. választás Maye, hiába nagyobb volt a potenciál benne, a másik kettő NFL "readyibb" volt, és jóval mobilisabank ítélték meg őket.

5 napja
Patriots-Ravens has moved into the week 16 Sunday night slot and Bengals-Dolphins has moved out.
KeyG
Fasza..nézhetjük este, a jó kis 19 es sáv helyett..
Nomac
Pedig a Ravens mindent megtett, hogy ne keljen átpakolni őket SNF-re. 😀
KeyG
Nem próbálkoztatok elég erősen 😁
5 napja
Call me a boomer, de nekem nagyon-nagyon hiányzik a "How do we feel about...... Oh yeaaaaah" ünneplés.

5 napja
KeyG Baltimore Ravens 12 824
Patriots-Ravens has moved into the week 16 Sunday night slot and Bengals-Dolphins has moved out.
KeyG
Nomac
Pedig a Ravens mindent megtett, hogy ne keljen átpakolni őket SNF-re. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 napja
KeyG
5 napja

We are just the Ravens!
6 napja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 250 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Köszi Burrow.
55 perc remény. And, it's gone...
zinedine5
De a Ravens kikapott, talán nem lesznek annyira felszívott állapotban ellenünk, ha elszállt a PO.
6 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 232 — Ajmo Vatreni
Köszi Burrow.
55 perc remény. And, it's gone...
8 napja
IMG-8835

We are just the Ravens!
10 napja
nem kell megmagyarázni a 11 W-t, csak kontextusba kell helyezni és a jövőévi elvárásokat is majd ehhez kell viszonyítani

Bills-Ravens ellen is el lehet hallgattatni a "károgókat"

(nagyon vicces lett volna, ha nem kapunk ki a fogalmatlan raiderstől és steelers ellen nem adunk el 5 labdát, mennyire nevetséges lenne összehasonlítani ezt a csapatot a 2007-essel 😀 😀 )
ZERO_L
Ez meg az ellenfelek védelem.

Részemről le is zárom ezt a témát, ez könnyű kár róla vitázni.

A csapat túlértékelésére meg térjünk vissza a POban.

10 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 697 — The Mathematician
Tim Jenkins fiatal QB-król szokott elemzést csinálni, főleg Broncos vonalon, de Caleb Williams is sűrűn előkerül idén

nah megjött a Drake Maye videó is:
Is Drake Maye ALREADY the Best QB in the AFC?! | Week 13 Film Analysis vs New York Giants
 www.youtube.com/watch?v=IYs3bAPEsFg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 napja
nem kell megmagyarázni a 11 W-t, csak kontextusba kell helyezni és a jövőévi elvárásokat is majd ehhez kell viszonyítani

Bills-Ravens ellen is el lehet hallgattatni a "károgókat"

(nagyon vicces lett volna, ha nem kapunk ki a fogalmatlan raiderstől és steelers ellen nem adunk el 5 labdát, mennyire nevetséges lenne összehasonlítani ezt a csapatot a 2007-essel 😀 😀 )

12 napja
kolok1972 New England Patriots 3 006 — Pats fan
Ami nagyon tetszett,hogy a D szokatlanul hard hitter üzemmódba tolta,az OL pedig ebben a fel forgatott összeállításban is meglepően jól muzsikált és futni is egész elfogadhatóan tudtunk. Jobb volt mint vártam,akár a buktát is el tudtam volna képzelni,ehhez képest nagyon magabiztosan hozta a csapat.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
12 napja
Sokkal simább volt mint vártam, a D nagyon szépen limitálta Dartot, de azért a red zone O továbbra is elég gagyi.
12 napja
Egon bá New England Patriots 1 195 — Saints GM
Nekem ami tetszett az az volt, hogy látszott a motiváltság (főleg a védőkön), ami nyilván szólt az országos esti meccsnek, meg a szokásos Boston-New York ellentétnek is, de pozitív látni, hogy ha kell, akkor van fókusz a csapatban.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
12 napja
NB2 New England Patriots 27 408 — nabege2@yahoo.com
Ha valamibe bele akarnék kötni, az az, hogy nem zárjuk le a meccset. 17-0 után pislogok kettőt, támad a NYG 17-14-ért, FG helyett jobb lett volna 1-2 TD, illetve a végén is nézem 15 közte támad a Giants, mondom basszus ha ezt végig viszik necces lehet. Jó nem lett az 😊 Nem játszottunk amúgy jól, de behúztuk. Fura egy szezon 😊 Ki a tököm gondolta volna, hogy vezetjük az AFC-t és gyakorlatilag PO-ban vagyunk 😊
12 napja
manuszka86 New England Patriots 2 443 — Patriots fan
Boutte visszatért tök jó,jött is a TD tőle. Kell a pihi mint a falat kenyér,reméljük lassan szállingóznak majd vissza falemberek. Simább volt ez mint gondoltam előzetesen😃
Spec team ma nagyon jó volt kellett ez is azért

12 napja
Első negyed, 17-0 ide.
Mi történt itt kérem?
Surtr
Ott vége is volt kb.
12 napja
Surtr New England Patriots 182
Első negyed, 17-0 ide.
Mi történt itt kérem?
12 napja
Sima győzelem, semmi extra.

Mayenek megint nem jött össze a 300 passzolt yardja 🤣

Vannak még bőven hibák, de jelenleg az a fontos, hogy kezdő ember ne sérüljön meg.

Lehet pihizni a héten. Bills-Ravens ellen egyet majd azért be kéne húzni.

15 napja
Hétfő esti meccs is kemény lesz. Nincs veszteni valójuk csapat, akik bizonyítani akarnak.

Giants ellen teljesen mindegy milyen a két csapat statja, nekünk ez presztízs kérdés hogy megverjük őket. 😀
Nomac
Szenvedős meccs lesz. Nincs jó előérzetem. A fal bal oldala csere. Eddig sem voltunk egy jól futó csapat, hát ez nem lesz könnyebb. Passz blockban meg láttuk tavaly Lowe-ot.
A védelemből kiesett Tonga és ahogy látom Landry sem edzett semmit a héten, tehát a három legjobb interior falemberből kettő out és valószínűleg a legjobb pass rusher sem játszik.
Ezen kívül a különösebben nem jó ST-ből is kiesett a legjobb játékos.

Erre mondják, hogy nem ideális.
15 napja
Hétfő esti meccs is kemény lesz. Nincs veszteni valójuk csapat, akik bizonyítani akarnak.

Giants ellen teljesen mindegy milyen a két csapat statja, nekünk ez presztízs kérdés hogy megverjük őket. 😀