New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólEzt a figurát, aki itt a nyitóképen a jobboldalon van, így a videó megnézése után úgy érzem, hogy még a sírban is rúgnám.
www.youtube.com/watch?v=NZSe0Paj17Y&feature=youtu.be
ervinator
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólwww.youtube.com/watch?v=NZSe0Paj17Y&feature=youtu.be
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
No nem azdrt, de tenyleg mindig olyan latvanyos volt a hibaja. Pont mindig megakadt a tamadas.Én írtam, és így is gondolom. Brady állandó menekülésben volt a meccsen, pedig a 49ers védelme nem ligaelit. Szerintem nagyon is aggódhatunk a komolyabb passrusht produkáló csapatok miatt. Nekem úgy tűnik, hogy Solder néha bealszik, néha meg egyszerűen gyenge. Vagy 6-8 kg izom elférne még rajta. Ki is elemezték a meccsen, hogy akkor sikeres Brady, ha kevesebb mint 2másodperc alatt dobja el a labdát, tovább már nem tart a fal. És a menekülés közben eldobott passzok nagyon rizikósak, most többször bejött, de ez csak szerencse kérdése.Csak önigazolásként másolta be, mert korábban ő is szidta a jó fiút 😊
lucas
Wyatt
több mint 9 éve
Mar tobb helyen is irtak, hogy kihagyja.Úgy néz ki Gronk nem játszik a Jets ellen sem.Ma edzett. Az jo jel azert
Demecs
Wyatt
több mint 9 éve
Úgy néz ki Gronk nem játszik a Jets ellen sem.Ma edzett. Az jo jel azert
Demecs

több mint 9 éve
Ahogy várható volt, Vollmer és Tre' Jackson sem játszik már ebben a szezonban.
több mint 9 éve
Én írtam, és így is gondolom. Brady állandó menekülésben volt a meccsen, pedig a 49ers védelme nem ligaelit. Szerintem nagyon is aggódhatunk a komolyabb passrusht produkáló csapatok miatt. Nekem úgy tűnik, hogy Solder néha bealszik, néha meg egyszerűen gyenge. Vagy 6-8 kg izom elférne még rajta. Ki is elemezték a meccsen, hogy akkor sikeres Brady, ha kevesebb mint 2másodperc alatt dobja el a labdát, tovább már nem tart a fal. És a menekülés közben eldobott passzok nagyon rizikósak, most többször bejött, de ez csak szerencse kérdése.Csak önigazolásként másolta be, mert korábban ő is szidta a jó fiút 😊
lucas

több mint 9 éve
Én írtam, és így is gondolom. Brady állandó menekülésben volt a meccsen, pedig a 49ers védelme nem ligaelit. Szerintem nagyon is aggódhatunk a komolyabb passrusht produkáló csapatok miatt. Nekem úgy tűnik, hogy Solder néha bealszik, néha meg egyszerűen gyenge. Vagy 6-8 kg izom elférne még rajta. Ki is elemezték a meccsen, hogy akkor sikeres Brady, ha kevesebb mint 2másodperc alatt dobja el a labdát, tovább már nem tart a fal. És a menekülés közben eldobott passzok nagyon rizikósak, most többször bejött, de ez csak szerencse kérdése.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 9 éve
Pats.hu-rólDownba került...
Nate Solder: Két büntetése is volt a meccsen: Blount 35 yardos TD-jét az ő holdingja miatt törölték, és ez után gödörbe is került a csapat. A második negyedben false start miatt is dobtak rá zászlót. Meccsek óta az az érzésünk vele kapcsolatban, hogy nem nyújtja azt, amit tőle jogosan várható lenne. És nemcsak a nagy hibák miatt, hanem úgy általában sem.
több mint 9 éve
Belicsák bácsi levélt kapott
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ryan is abban van 😛Lehet, hogy a 49ers elleni meccs előtt szóltak neki erről 😀

több mint 9 éve
Cannonra visszatérve: és ezt ki gondolta volna? Ha jól emlékszem volt olyan vélemény, hogy abba kéne hagyni a focit, úgy egyáltalán. Ezzel csak azt szeretném jelezni, hogy picit jobban kéne bízni az edzőkben, szakemberekben. Én próbálok.Viszonylag könnyen összefoglalható, hogy miért teljesít jobban:
Attila Pál
- Lefogyva, eddigi legjobb kondiban kezdte az előszezont. Úgy néz ki azóta sem szedett össze komolyabb sérülést.
- Végig csak RT poszton játszattuk, nem próbálkoztak vele OG vagy épp LT poszton (mint tavaly, kényszerből).
- Plusz visszajött Scar, aki alatt kb. az utolsó érdemi szezonját produkálta (2013). Az öreg - saját bevallása szerint - elsősorban a "kézmunkáját" próbálta fejleszteni, sikerrel... irdatlan karfesztávja van, idén végre használja is.
. nem utolsó szempont (és az előbbieket is részben magyarázza) hogy épp contract year-ben van, odateszi magát...
több mint 9 éve
4 éves a butt fumble.Vasárnap megünnepelhetjük 😊
Ünnepeljük meg. 😀
www.youtube.com/watch?v=rAp57G1hLn0
Demecs
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
4 éves a butt fumble.hehe, én minden évben a bye week-es vasárnap megnézem 😊
Ünnepeljük meg. 😀
www.youtube.com/watch?v=rAp57G1hLn0
Demecs
több mint 9 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Különben Gordon már évek óta Seattle-ben vagy Denverben tolná 😀 Egyik sem lenne egy utópia nekünk 😀A liga szabályzata tiltja. Godell nem szereti ha a játékosok unikornisokról fantáziálnak...más okot nem látok...egyébként ez hogy van? pl a Seahawks játékosok olyan államban élnek, ahol ez legális. Nekik szabad?Branch 4meccs. Mariska.pffff
gordon
Burkus
vpi
gordon

több mint 9 éve
A liga szabályzata tiltja. Godell nem szereti ha a játékosok unikornisokról fantáziálnak...más okot nem látok...egyébként ez hogy van? pl a Seahawks játékosok olyan államban élnek, ahol ez legális. Nekik szabad?Branch 4meccs. Mariska.pffff
gordon
Burkus
vpi
több mint 9 éve
Nemegyébként ez hogy van? pl a Seahawks játékosok olyan államban élnek, ahol ez legális. Nekik szabad?Branch 4meccs. Mariska.pffff
gordon
Burkus
vpi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
egyébként ez hogy van? pl a Seahawks játékosok olyan államban élnek, ahol ez legális. Nekik szabad?Branch 4meccs. Mariska.pffff
gordon
Burkus
több mint 9 éve
Nézzük a pozitív oldalát: legalább nem sérül meg a PO-ig.Branch 4meccs. Mariska.pffff
gordon
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Az, hogy mit büntetnek miatta annyira nem releváns, nem nagyon tehet róla, hogy ha holdingol akkor az RB csak a következő szintig jut vagy végigfut. Sőt ha már holdingol, akkor csinálja TD-ért, hátha nem veszik észre, mint a másik ezret a meccsen 😊AZ a durva, hogy sajnos van benne ráció. Ma éjszakai meccs: GB-WSH. A GB TD-jénél akkora holding volt, hogy élőben is lehetett látni, a lassításban meg egyszerűen érthetetlen volt, hogy hogyan nem vették észre a bírók. Szóval tényleg ha az embernek lenne ideje és visszanézné a meccseket többször, simán kiszúrhatna még ezen felül be nem fújt holdingok tucatjait😊
winston
több mint 9 éve
Cannonra visszatérve: és ezt ki gondolta volna? Ha jól emlékszem volt olyan vélemény, hogy abba kéne hagyni a focit, úgy egyáltalán. Ezzel csak azt szeretném jelezni, hogy picit jobban kéne bízni az edzőkben, szakemberekben. Én próbálok.