New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Branch 4meccs. Mariska.
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 pbs.twimg.com/media/CxQkdX2UsAAv-32.jpg

Nem tudom mennyire igazak benne a dolgok (Jeff Howe twitteréről van), de ezt nézve egyáltalán nem tűnik vészesnek. (A tegnapi adatok még nincsenek benne)
fodi91
Azért az a 5,5 sack kib. sok egy belső falembertől, mégha az egyik kedvencem is (Mason).
A számokból is látszik, hogy idén (egy fél meccstől eltekintve) legkevésbé Cannontól kell tartanunk pass block terén.
több mint 9 éve
fodi91 196

Nem tudom mennyire igazak benne a dolgok (Jeff Howe twitteréről van), de ezt nézve egyáltalán nem tűnik vészesnek. (A tegnapi adatok még nincsenek benne)

Szerkesztette: fodi91
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
A legjobb pass rusher se mindig az ő oldalán jön.
Lásd Von Miller. Pl.
Demecs
Nyilván előfordul az ellenkezője, de a legtöbb csapatnál a legjobb pass rusher általában a vak oldalt azaz Solder oldalát támadja. Már csak azért is mert a legjobb EDGE passz ellen gyakorta nem a legjobb edge player futás ellen, ahol pedig az erős oldal megtartása a fontosabb.
empty taxi
Oké, benyomják megverik, de majd minden meccsen van pl false startja is.
Demecs
tomi-tomi megelőzött:  hosted.stats.com/fb/playerstats.asp?id=24804&team=17
5 sack + 4 bünti
Gondoltam megnézem a Solderéhez hasonló volumenű szerződéssel bíró LT-ket.
Okung: 5 bünti + 2 sack
Castonzo: 3 bünti + 5.5 sack
Peters: 8 bünti + 2 sack
Albert: 2 bünti + 3 sack, de ő sérülés miatt csak 7 meccsen tolta idén

Mondhatni teljesítményarányos Solder fizetése.
empty taxi
de most ügye ezt nem a fenti stattal akartad bebizonyítani

azért engem érdekelnének még, olyan apróságok mint a hányszor verték meg és mennyi nyomást generálnak róla, mert önmagában ez az "engedélyezett sack" semmire sem jó

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 546 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jók ezek a statok, de ha azt nézed,hogy egy td-t hívtak vissza, akkor már más a helyzet vagy megakad a támadás, mert 3 és hosszút nem tudja megcsinálni a támadó sor.
Stat alapján teljesen jó.
Mint a védelmünk. 😀
Demecs
A meccset és a konkrét play-t nem láttam, de ha egy LT holdingol, az gyakran sacket előz meg. Ha Brady akkor is eldobta volna időben a labdát, ha Solder nem tartja fel a védőt, akkor az pech. De időnként jobb egy holding, mint egy vak oldalról bekapott sack, amit a QB nem lát, és labdavesztéssel is járhat.

MI a megoldás? Szerezni kell egy olyan LT-t, akinek hátul is van szeme, és látja, hogy mikor érdemes holdingolni, és mikor nem. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Lásd Von Miller. Pl.
Demecs
Nyilván előfordul az ellenkezője, de a legtöbb csapatnál a legjobb pass rusher általában a vak oldalt azaz Solder oldalát támadja. Már csak azért is mert a legjobb EDGE passz ellen gyakorta nem a legjobb edge player futás ellen, ahol pedig az erős oldal megtartása a fontosabb.
empty taxi
Oké, benyomják megverik, de majd minden meccsen van pl false startja is. Jelen állás szerint nem feltétlen.
Tényleg eddig ebben a szezonban minden meccsen volt valami hibája ami megakasztotta a támadást de most pl td-t vontak vissza.

Demecs
Az, hogy mit büntetnek miatta annyira nem releváns, nem nagyon tehet róla, hogy ha holdingol akkor az RB csak a következő szintig jut vagy végigfut. Sőt ha már holdingol, akkor csinálja TD-ért, hátha nem veszik észre, mint a másik ezret a meccsen 😊

Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Lásd Von Miller. Pl.
Demecs
empty taxi
Demecs
5 sack + 4 bünti

empty taxi
Jók ezek a statok, de ha azt nézed,hogy egy td-t hívtak vissza, akkor már más a helyzet vagy megakad a támadás, mert 3 és hosszút nem tudja megcsinálni a támadó sor.
Stat alapján teljesen jó.
Mint a védelmünk. 😀

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Lásd Von Miller. Pl.
Demecs
empty taxi
Demecs
5 sack + 4 bünti

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lásd Von Miller. Pl.
Demecs
empty taxi
Demecs
Na ezt most nem tudom, erre értetted-e, de ha igen, akkor Empty csak azt mondta, hogy legtöbbször a legjobb pass rusherrel találkozik. Az erős oldal megtartását pedig a védő oldaláról, hogy azért nem az erős oldalon vannak a kiemelt pass rusherek, mert azok nem feltétlenül olyan jók a futás megállításában, márpedig az erős oldalon azért az fontos feladata egy védőnek. Ez most attól teljesen független, hogy Solder éppen jó vagy rossz

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Demecs
Tegnap volt neki a kilencedik - a 77. meccsén. Egész karrierje alatt. Idén a második.

(S mielőtt: holding 12 volt, idén három.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Lásd Von Miller. Pl.
Demecs
empty taxi

több mint 9 éve
Nézve a meccseinket Solder nagyon sokat hibázik. Pedig az övé egy rohadt fontos poszt.
Sok a bemozdulása,holding és sokszor meg is verik.
Demecs
már tavaly óta tartom, hogy nem franchise LT, egy elfogadható képességű passrusher hülyére veri.... oda mindenképpen hozni kéne már egy minőségi játékost
ZERO_L
Bosszantó,mert a holdingja miatt most egy TD-t fújtak vissza.
PO-ban egy ilyen rohadt sokat számíthat.
Demecs
A holding mindig benne van a játékban, ha a védelem legjobb pass rusherét kell megállítanod. Szerintem nem hibázik többet , mint a többi LT, sőt idén felér a második szintre blokkolni a futáshoz.
gordon
persze, ezek a hibák előfordulnak, de iszonyatosan inkonzisztens (akár matchupon belül is) és ha pl Ghost-nál előjött az "ennyi pénzért legyen jó" kritika megfogalmazása, akkor Soldernél is felvetődik a kérdés, hogy teljesítményével befér-e a liga legjobb 10 LT-jébe...
ZERO_L
Jelen állás szerint nem feltétlen.
Tényleg eddig ebben a szezonban minden meccsen volt valami hibája ami megakasztotta a támadást de most pl td-t vontak vissza.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Nézve a meccseinket Solder nagyon sokat hibázik. Pedig az övé egy rohadt fontos poszt.
Demecs
már tavaly óta tartom, hogy nem franchise LT, egy elfogadható képességű passrusher hülyére veri.... oda mindenképpen hozni kéne már egy minőségi játékost
ZERO_L
Demecs
A holding mindig benne van a játékban, ha a védelem legjobb pass rusherét kell megállítanod. Szerintem nem hibázik többet , mint a többi LT, sőt idén felér a második szintre blokkolni a futáshoz.
gordon
persze, ezek a hibák előfordulnak, de iszonyatosan inkonzisztens (akár matchupon belül is) és ha pl Ghost-nál előjött az "ennyi pénzért legyen jó" kritika megfogalmazása, akkor Soldernél is felvetődik a kérdés, hogy teljesítményével befér-e a liga legjobb 10 LT-jébe...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Lásd Von Miller. Pl.
Demecs

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Demecs
ZERO_L
Demecs
gordon
Lehetséges,de a hibákat könnyebb meglátni és most is és korábban is emiatt állt meg a támadás. Ráadásul most pontba is került.

Korábban nem láttam ennyit hibázni.

Lásd Von Miller. Pl.

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Demecs
ZERO_L
Demecs
több mint 9 éve
Demecs
ZERO_L

több mint 9 éve
Demecs

több mint 9 éve

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
Azért az a mocsodék időjárás, ami 3 negyeden keresztül volt, elég könnyen eltünteti a két csapat közötti tudásbeli különbséget. Különösen a harmadik negyedben zuhogott erősen.

Vannak meccsek, amikor nem lehet mást, mint leszegett fejjel darálni. Ennek ellenére a győzelem nagyjából nem forgott veszélyben egy percig sem. Az utolsó negyedre a piros mezesek már a hátsójukon is levegőt vettek, meg is roppantak addigra.

Amúgy meg szerintem én hanyagolni fogom ezt a fórumot most már, mert egy reális véleményt nem lehet tőletek olvasni. Most rágtam át magam 26 hozzászóláson, és ha nem tudnám az eredményt, biztos lennék benne, hogy felmosták velünk a padlót. Olvassátok már vissza micsoda maró gúnnyal, ízzzó vitriollal szeditek le a keresztvizet a játékosokról! Oké, tényleg nem kell hasra esni, de azért mégsem egy csapat lúzernek szurkolunk. 26-ból egy tudta leírni, hogy Mitchell milyen jól helyettesítette Hogant. Hogy olyan esőben, ahol 2 centire nem látni, Brady 114,5-ös passer ratet hozott össze interception nélkül. Hogy Blount 800 yard felett jár, és ha nem sérül meg Isten se menti meg egy 1000+ yardos, +15TD-s szezontól.

Ettől már hányingert lehet kapni. Rendben van, hogy látjátok a problémákat, de ez a hang, ahogy írtok a srácokról felháborít.
Kollega
Totál egyetértek DE ennél szvsz még idegesítőbb a bye week előtti totális hurráoptimizmus, az "mivagyunkalegjobbak" hype... 😀

Bizonyos szempontból megértem, hogy miért nem annyira népszerűek a Pats-drukkerek, hiszen még egy sima győzelem után is meg a sírásrívás ha nem volt szép, meggyőző a játék.

Én kifejezetten örültem a győzelemnek, még akkor is, hogy tény: több olyan probléma is van jelenleg, amit sürgősen orvosolni kellene valahogy... különben jöhet egy olyan PO-pofon, mint anno a Ravens v a Jets ellen.
A jelenlegi formákat elnézve kb. 2 vereség még be fog csúszni az alapszakasz végéig.
Gyulus
Nem is rólad van szó. Te érzelemmentesen megírod a jót is a rosszat is. Tudom, hogy mindenki szurkol a csapatnak, de némelyik jelző kiborít. Mintha egymásra akarnánk licitálni, hogy ki tudja érzékletesebben lehúzni egyik másik játékost. Pláne amikor Belichickről van szó. Biztosan tudom, hogy napjában 10-szer is hoznak hibás döntéseket, de nem lehet lehülyézni az NFL valaha volt egyik legnagyobb edzőjét egy a pálya mellett 0,3 másodperc alatt meghozott hibás döntése miatt. Vegyük észre, hogy ő nem attól nagy, hogy sohasem téved! Még csak sokkal kevesebbszer sem téved mint más (jó, az évtizedes rutin segít). Ő abban nagy, hogy bármikor képes beismerni ha téved és továbblépni a jó irányba. Ettől ő a legnagyobb.

A hype. Az idő majd eldönti, hogy a Seahawks ellen rendszer szintű probléma volt, vagy csak egy rossz napi forma. Alapvetően nem tévedtem, amikor arra hegyeztem ki, hogy ha ők jobban verik a védelmünket, mint mi az övéket, akkor nyerhetnek. Tegnap kétségkívül volt káosz, amikor kb. 1-1,5 negyedig elég jól ellenálltak nekünk. Ezt egyrészt betudom a borzasztó időnek, másrészt meg pont így jön ki a különbség a csapatok között ebben a ligában. A játékosok közötti tudáskülönbség minimális. Nagy differencia, hogy hogyan van kihasználva az erősségük.

Tegnap a 49'ers három pontszerző driveot tudott vinni. Ha jó idő van, lehet, hogy csak kettőt tudott volna, de négyet semmi körülmények között. A Seahawks gyakorlatilag az összes driveját végigvitte. Többen azt mondják, hogy az állomány nem elégséges, hogy egy erős csapat ellen limitálja a pontszerző driveok számát. Polémia van a pass rush kérdésében is. Ezekkel én nem tudok vitatkozni. A Denver ellen, aztán a Bengals ellen majd kiderül, hogy valóban rendszerszintű-e a gond, vagy képes védelem legalább annyi támadást megállítani, amennyi ezeknek a meccseknek a megnyeréséhez kell.

Ha nem, akkor legfeljebb megint "csak" AFC East bajnokok leszünk. Vagy még azok se és 15 év alatt harmadszor lemaradunk PO-ról. De akkor aztán porig égetjük a 1 Patriot Place-t!
Kollega
Most érek rá meló miatt, a másik posztodra akartam reagálni, de akkor erre teszem meg😊
Lehet, hogy én olvastam félre valamit, de azért akkora ekézések (főleg BB irányába nem voltak). Te is, más is elismerte, hogy voltak gondok (főleg a meccs közepén), de szerintem MINDENKI elismerte, hogy a végére egész pofás lett a dolog és reménytkeltő megmozdulásokat produkáltunk. Lehet, hogy nem emeljük ki a pozitív dolgokat eléggé? Hidd el TB sem azt mondta a meccs után, hogy mekkora Tom "The Snake" Brady voltam, hanem azt, hogy x,y játékot elszúrtam, azt jobban kell megcsinálnom. (Bár ettől a mondattól mondjuk lekaparom a falat, mikor mindenre ezt mondja mindenki 😀 )
2016-ban a patriots ott tart, hogy ezzel a játékosállománnyal elvárás a PO. Aki meg bejut a PO-ba, annak csak 1 célja lehet: az SB! Ehhez a hibákat le kell redukálni minél kisebbre és mi akik ideírunk ezeket a hibákat szúrjuk ki és reménykedünk, hogy megint februárban együtt örülhetünk az újabb gyűrűnek!
Peace!😊
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Azért az a mocsodék időjárás, ami 3 negyeden keresztül volt, elég könnyen eltünteti a két csapat közötti tudásbeli különbséget. Különösen a harmadik negyedben zuhogott erősen.

Vannak meccsek, amikor nem lehet mást, mint leszegett fejjel darálni. Ennek ellenére a győzelem nagyjából nem forgott veszélyben egy percig sem. Az utolsó negyedre a piros mezesek már a hátsójukon is levegőt vettek, meg is roppantak addigra.

Amúgy meg szerintem én hanyagolni fogom ezt a fórumot most már, mert egy reális véleményt nem lehet tőletek olvasni. Most rágtam át magam 26 hozzászóláson, és ha nem tudnám az eredményt, biztos lennék benne, hogy felmosták velünk a padlót. Olvassátok már vissza micsoda maró gúnnyal, ízzzó vitriollal szeditek le a keresztvizet a játékosokról! Oké, tényleg nem kell hasra esni, de azért mégsem egy csapat lúzernek szurkolunk. 26-ból egy tudta leírni, hogy Mitchell milyen jól helyettesítette Hogant. Hogy olyan esőben, ahol 2 centire nem látni, Brady 114,5-ös passer ratet hozott össze interception nélkül. Hogy Blount 800 yard felett jár, és ha nem sérül meg Isten se menti meg egy 1000+ yardos, +15TD-s szezontól.

Ettől már hányingert lehet kapni. Rendben van, hogy látjátok a problémákat, de ez a hang, ahogy írtok a srácokról felháborít.
Kollega
Totál egyetértek DE ennél szvsz még idegesítőbb a bye week előtti totális hurráoptimizmus, az "mivagyunkalegjobbak" hype... 😀

Bizonyos szempontból megértem, hogy miért nem annyira népszerűek a Pats-drukkerek, hiszen még egy sima győzelem után is meg a sírásrívás ha nem volt szép, meggyőző a játék.

Én kifejezetten örültem a győzelemnek, még akkor is, hogy tény: több olyan probléma is van jelenleg, amit sürgősen orvosolni kellene valahogy... különben jöhet egy olyan PO-pofon, mint anno a Ravens v a Jets ellen.
A jelenlegi formákat elnézve kb. 2 vereség még be fog csúszni az alapszakasz végéig.
Gyulus
Nem is rólad van szó. Te érzelemmentesen megírod a jót is a rosszat is. Tudom, hogy mindenki szurkol a csapatnak, de némelyik jelző kiborít. Mintha egymásra akarnánk licitálni, hogy ki tudja érzékletesebben lehúzni egyik másik játékost. Pláne amikor Belichickről van szó. Biztosan tudom, hogy napjában 10-szer is hoznak hibás döntéseket, de nem lehet lehülyézni az NFL valaha volt egyik legnagyobb edzőjét egy a pálya mellett 0,3 másodperc alatt meghozott hibás döntése miatt. Vegyük észre, hogy ő nem attól nagy, hogy sohasem téved! Még csak sokkal kevesebbszer sem téved mint más (jó, az évtizedes rutin segít). Ő abban nagy, hogy bármikor képes beismerni ha téved és továbblépni a jó irányba. Ettől ő a legnagyobb.

A hype. Az idő majd eldönti, hogy a Seahawks ellen rendszer szintű probléma volt, vagy csak egy rossz napi forma. Alapvetően nem tévedtem, amikor arra hegyeztem ki, hogy ha ők jobban verik a védelmünket, mint mi az övéket, akkor nyerhetnek. Tegnap kétségkívül volt káosz, amikor kb. 1-1,5 negyedig elég jól ellenálltak nekünk. Ezt egyrészt betudom a borzasztó időnek, másrészt meg pont így jön ki a különbség a csapatok között ebben a ligában. A játékosok közötti tudáskülönbség minimális. Nagy differencia, hogy hogyan van kihasználva az erősségük.

Tegnap a 49'ers három pontszerző driveot tudott vinni. Ha jó idő van, lehet, hogy csak kettőt tudott volna, de négyet semmi körülmények között. A Seahawks gyakorlatilag az összes driveját végigvitte. Többen azt mondják, hogy az állomány nem elégséges, hogy egy erős csapat ellen limitálja a pontszerző driveok számát. Polémia van a pass rush kérdésében is. Ezekkel én nem tudok vitatkozni. A Denver ellen, aztán a Bengals ellen majd kiderül, hogy valóban rendszerszintű-e a gond, vagy képes védelem legalább annyi támadást megállítani, amennyi ezeknek a meccseknek a megnyeréséhez kell.

Ha nem, akkor legfeljebb megint "csak" AFC East bajnokok leszünk. Vagy még azok se és 15 év alatt harmadszor lemaradunk PO-ról. De akkor aztán porig égetjük a 1 Patriot Place-t!

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tavaly tök jó volt ő is, meg Gost is, csak a 2016-os év nem megy annyira. De nagyon kaparnia kell, mert különben lemarad a nagy pénzről

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A 11. heti meccsek után Logan Ryan bent van a TOP10-es játékosok között a PFF-n!!!
Csak Xavier Rhodes-nak sikerült CB poszton...
Shutdown cornernek nevezik.. Ezen picit mosolyogtam is.. 😉
De tényleg jól játszott tegnap..Magához képest..

Szerkesztette: kyobalu

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Kollega

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Szerintem ne is álljunk ki ellenük. Meg senki ellen a PO-ban. Mi a fasznak?

Do your job